Cum se instalează Lobo Build pe Kodi

>

În acest ghid, veți învăța să instalați Lobo Build pe Kodi. Instrucțiunile furnizate în acest ghid funcționează pe toate platformele și dispozitivele care acceptă Kodi, inclusiv Amazon FireStick, calculatoare Windows și Mac, Android Mobile & Tablete, dispozitive iOS și multe altele.

Lobo este unul dintre cele mai noi construcții Kodi și face parte din depozitul One Nation. One Nation este una dintre cele mai populare surse pentru construcții în aceste zile. Are mai multe variante atât pentru Kodi Krypton, cât și pentru Kodi Leia.

Cu secțiuni pentru emisiuni TV, filme, live TV, sport, copii, etc. Lobo Kodi creează pachete cu tot ce ai nevoie pentru a transmite conținutul tău preferat. Acesta este preîncărcat cu unele suplimente populare precum Yoda, Exodus Redux și multe altele.

Construcția Lobo și-a făcut simțită prezența în comunitatea Kodi până târziu. Când am aflat de această construcție, am decis să încerc. Și, după ce am încercat, am simțit că trebuie să-l împărtășesc cu tine. Așadar, iată cu instrucțiunile de instalare detaliate.

: Lobo Build nu mai este disponibil, întrucât depozitul One Nation Portal este redus. Încercați una dintre celelalte versiuni din lista celor mai bune clădiri pentru Kodi în 2019

Cum se instalează Lobo Build pe Kodi

Lobo este un terț Kodi build. Setarea implicită de securitate a Kodi împiedică instalarea unor terțe părți în scopuri de securitate. Dar asta este pentru programele dăunătoare. Lobo este o construcție de încredere, testată. Pentru a instala această compilare, urmați pașii și modificați setarea de securitate:

# 1 Faceți clic pe butonul Setări opțiune pe ecranul inițial al lui Kodi (faceți clic pe pictograma butuc din partea stângă sus)

cum se instalează lobo kodi build

# 2 Alege Setarile sistemului

lobo kodi build

# 3 Faceți clic pe sau selectați butonul Add-on-uri element de meniu din stânga

# 4 Navigați spre partea dreaptă a ferestrei și faceți clic pe Surse necunoscute (dacă această opțiune este dezactivată)

lobo kodi build

# 5 Kodi vă va avertiza cu privire la riscurile de activare a surselor necunoscute și vă va solicita confirmarea. Clic da

instalați lobo build pe kodi

Cu această setare îngrijită, sunteți gata să instalați Lobo build pe Kodi (de fapt, acum puteți instala orice supliment terț la build).

Instrucțiuni de instalare pas cu pas

Instalarea Lobo build este un proces în 4 părți, după cum urmează:

Partea 1: Adăugați sursa portalului One Nation
Partea 2: Instalați One Nation Repo
Partea 3: Instalați portalul One Nation Addon
Partea 4: Instalați Lobo Kodi Build din meniul One Nation Portal Build

Următorii pași acoperă fiecare parte una câte una. Iată cum merge:

# 1 Accesați ecranul de pornire Kodi

# 2 Deschis Setări încă o dată

cum se poate construi lobo pe kodi

# 3 Deschis Manager de fișiere din următoarea listă de opțiuni

cum se instalează lobo build pe kodi

# 4 Faceți clic pe Adăugați sursa (pe ambele părți ale ferestrei)

lobo build pe etapele de instalare kodi

# 5 O fereastră mică va apărea acum. Faceți clic unde vedeți opțiunea

instalați lobo build de pe portalul unei națiuni

# 6 Folosiți tastatura de pe ecran, care apare pe următorul și introduceți cu atenție următorul traseu în spațiul gol din partea de sus: http://www.onenation.info/Repo/

Clic O.K

lobo kodi build

# 7 Vei reveni la fereastra anterioară. Evidențiați secțiunea Introduceți un nume pentru această sursă media și introduceți orice nume cu care doriți să identificați URL-ul sursă de mai sus. De exemplu, aleg numele OneNation

Clic O.K

lobo kodi

Ați adăugat cu succes sursa și ați avut grijă de partea 1 a procesului. Acum instalăm One Nation Repo

# 8 Reveniți la ecranul de pornire Kodi

# 9 Deschideți elementul de meniu Add-on-uri pe stanga

lobo build

# 10 Acum mergeți în stânga sus și faceți clic pe pictograma casetei pentru a deschide Instalator de pachete

instalați lobo build pe kodi

# 11 Deschis OneNation (sau orice alt nume sursă pe care l-ai adăugat anterior)

cum se instalează lobo build pe kodi

# 12 Deschideți fișierul zip repository.onenation-1.0.5.zip

 Notă: Puteți vedea un număr diferit de versiune a fișierului zip dacă acesta va fi actualizat în viitor. Faceți clic pe fișierul cu noua versiune în acest caz.

un depozit de portaluri național

# 13 Așteptați notificarea OneNation Repo Adăugarea instalată. Acesta va fi afișat în colțul din dreapta sus al ferestrei

lobo kodi build de la un vrăjitor națiune

Aceasta instalează OneNation Repo (partea 2). Vom instala acum suplimentul One Nation Portal (partea 3)

 # 14 Rămâneți pe aceeași fereastră și dați clic Instalați din depozit

cum se poate construi lobo pe kodi

# 15 Deschis OneNation Repo

instalați lobo build pe kodi

# 16 Faceți clic Componente de program

lobo kodi build

# 17 Deschis Portalul unei națiuni

portalul unei națiuni

# 18 Faceți clic Instalare în fereastra următoare

lobo build pentru kodi

# 19 Așteptați A fost instalat suplimentul One Nation Portal mesaj de confirmare, care va apărea în partea dreaptă sus. Progresul instalării suplimentare este afișat pe ecran

lobo kodi build

# 20 Acum puteți vedea unele ferestre de tip pop-up. Trebuie să scapi de ele. Clic Continua când vedeți această fereastră (înainte de a face clic pe Continuare, puteți selecta setările pe care doriți să le activați)

kodi lobo build

# 21 Următorul pop-up are butonul Build Meniu. Faceți clic pe acesta pentru a accesa meniul de construire a portalului One Nation și să treceți la pasul 25. Dacă ați făcut clic pe Ignorare, puteți naviga la meniul de construire din ecranul de pornire Kodi.

lobo build pe kodi

A fost instalat un addon Portal One Nation. Următorii pași acoperă Partea 4 a procesului - instalarea Lobo Kodi build

# 22 Apăsați în mod repetat butonul din spate și mergeți la ecranul principal al lui Kodi

# 23 Navigați la Add-on-uri > Completarea programelor și deschis Portalul unei națiuni

cum să descărcați lobo build pe kodi

# 24 Faceți clic (Portal OneNation) Construiește

Instalare pentru construirea codului lobo

# 25 Derulați în jos și dați clic Lobo Build

lobo build pe kodi

# 26 Faceți clic Instalare proaspătă

Notă: Puteți selecta, de asemenea, instalarea standard, dar am văzut că funcțiile sunt mai bune atunci când curățați toate datele Kodi și le instalați noi. De asemenea, nu există nicio garanție că alegerea instalării standard va păstra date existente.

lobo kodi construiește o instalație nouă

# 27 Kodi va avea nevoie de confirmarea dvs. înainte de a șterge toate datele și de a instala compilarea. Clic Continua

instalați lobo build pe kodi

# 28 Așteptați în timp ce construirea Lobo Kodi este descărcată și instalată. Acest lucru poate dura câteva minute în funcție de platforma dispozitivului, specificațiile dispozitivului și viteza internetului.

cum se folosește lobo build pe kodi

# 29 Când instalarea este instalată, Kodi vă va întreba dacă doriți să reîncărcați profilul sau forța Închideți aplicația.

Reîncărcarea profilului se blochează adesea cu Kodi. Clic Forța Închide

explorează lobo kodi build

Asta va fi tot. Ați instalat cu succes Lobo build pe Kodi. Reexecutați aplicația Kodi și se va încărca cu noua versiune.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Pro și contra Lobo Kodi Build

Pro-uri:

 • Lobo este o construcție ușoară Kodi. Prin urmare, este potrivit pentru FireStick și alte dispozitive cu specificații mici sau moderate
 • Construcția este proiectată să fie independentă de platformă. În sensul acesta, funcționează fără probleme la dispozitivele tactile, prietenoase la distanță și suportate de mouse
 • Lobo Kodi build conține mai multe addon-uri de top, care vă permit să transmiteți videoclipuri preferate, inclusiv emisiuni TV, filme, TV în direct, sport și multe altele
 • Este o construcție rapidă

Contra:

 • Nu este tocmai cea mai bună interfață, dar vă puteți deplasa în jurul acesteia
 • Nu este disponibil pentru Kodi 18 Leia

Prezentare rapidă a Lobo Kodi Build

Chiar dacă interfața nu este cea mai mare, totuși îmi place această construire, deoarece avantajele sunt în mod clar în contra. Și, având în vedere că construirea rulează lin și aproape fără erori, nu este absolut niciun rău în încercarea acesteia.

Așa arată ecranul de pornire al construcției:

lobo kodi build

Iată lista elementelor din bara de meniu:

 • Favorită
 • Filme
 • Sporturi live
 • Tubul
 • Numai pentru copii
 • Muzică
 • Toate intr-unul
 • Adăugați Ons
 • Sistem
 • Putere

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, pe ecranul de start apare un singur element de meniu simultan.

După cum am spus, există o mulțime de suplimente decente pentru tot felul de conținut. Exodus Redux, Yoda și alte suplimente video din inventar vă vor începe să faceți streaming imediat.

Verdict

Am pus argumentele pro și contra Lobo construite pe Kodi înaintea ta. Cred că această construcție este o opțiune bună de încercat. Adăugările sunt aspectul cel mai important al oricărei construcții Kodi, iar Lobo oferă unele bune. Construcția are dimensiuni reduse. Prin urmare, îl puteți rula pe orice platformă compatibilă Kodi pe care o doriți. Am testat varianta pe FireStick și nu-mi amintesc să fi înregistrat probleme de performanță. Mergeți înainte și dați-i o lovitură.

Legate de:

Cum se instalează Boom Build pe Kodi
Cum se instalează No Limits Magic Kodi Build
Cum se instalează BMC Kodi Build

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me