Cum se instalează Nole Cinema Addon pe Kodi

>

În acest tutorial, voi demonstra cum se instalează Nole Cinema addon pe Kodi 18.1 la Kodi 18.4 Leia și Kodi 17.6 Puteți instala acest addon pe toate dispozitivele compatibile Kodi folosind instrucțiunile oferite aici, inclusiv Android Mobile, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows PC și multe altele.

Dacă sunteți în căutarea unui addon care oferă o colecție uriașă de filme, Nole Cinema Kodi este cel care ar trebui să vă uitați. De la cea mai recentă la cea mai veche, vă permite să urmăriți tot ce doriți. În afară de categoriile obișnuite, Nole Cinema prezintă și câteva categorii interesante, cum ar fi clasic, fantezie, gangster, război și multe altele. De asemenea, are o secțiune specială Colecții care conține Boxuri și alte categorii.

Nole Cinema este un addon doar pentru filme. Dacă sunteți în căutarea de emisiuni TV, puteți parcurge alte suplimente din lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi. Pentru filme, cred că nimic nu devine mai bun decât acest addon. Ceea ce o face și mai bună este redarea cu un singur clic. Faceți clic pe filmul pe care doriți să îl vizionați și alegeți pur și simplu între SD, 720p, 1080p în funcție de disponibilitate. Cu toate acestea, dacă doriți mai multe link-uri, există o opțiune Căutare, care zgârie mai multe fluxuri de pe web. De asemenea, cu Real-Debrid împerecheat, puteți găsi chiar și opțiunile de streaming 4K.

: Nole Cinema nu mai funcționează. Puteți explora alte suplimente din lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi. 

Notă: Dacă procesarea meta-datelor încetinește navigarea, o puteți dezactiva în setările addon. Vă voi arăta cât de imediat după procesul de instalare.

Cum se instalează Nole Cinema Addon pe Kodi

Înainte de a începe procedura de instalare, doriți să vă asigurați că Kodi este gata să instaleze suplimente terțe. Pentru aceasta, va trebui să activați opțiunea de securitate - Surse necunoscute. Iată cum se face:

1) Deschideți aplicația Kodi pe dispozitivul dvs. și când ecranul de pornire se încarcă, faceți clic pe Setări (ar trebui să căutați pictograma roții din stânga sus)

cum se instalează nole cinema addon pe kodi

2) Acum doriți să faceți clic Sistem (Kodi 18) sau Setarile sistemului (Kodi 17.6)

cum se instalează nole cinema kodi addon

3) În partea stângă a ecranului următor, selectați Adaosuri. Acum navigați spre partea dreaptă și dacă Surse necunoscute este dezactivat / dezactivat, faceți clic pe el și porniți-l

descărcați nole cinema addon pe kodi

4) Pentru a menține opțiunea activată, asigurați-vă că faceți clic da când vi se solicită următorul

nole cinema kodi addon

Nole Cinema Kodi addon este în siguranță, așa cum l-am testat personal. Dar, ar fi o idee bună să dezactivați din nou Surse necunoscute odată ce o instalați.

Să începem cu procedura de instalare.

Nole Cinema Addon: Procedură de instalare detaliată

Vă ofer acum pașii pentru instalarea suplimentului Nole Cinema pe Kodi. Nu trebuie să dureze mai mult de cinci minute pentru ca acest addon să fie difuzat și să transmită conținutul preferat. Iată ce trebuie să faceți:

1) Reveniți la ecranul principal al aplicației Kodi și deschideți Setări articol din nou

cum să obții nole cinema addon pe kodi

2) Acum doriți să deschideți Manager de fișiere

instalați nole cinema kodi addon

3) Mergeți înainte și faceți clic Adăugați sursa de o parte și de alta a ferestrei

descărcați nole cinema addon pe kodi

4) Faceți clic unde spune la secțiunea „Introduceți căile sau căutați locațiile media”.

nole cinema addon

5) Introduceți următoarea adresă URL exact așa cum furnizează (este sensibil la litere mari și mici) http://www.planet-universe.co.uk
Clic O.K

nole cinema kodi addon

6) Acum evidențiați câmpul de pe ecran unde vă cere să introduceți numele pentru sursa media. Introduceți orice nume cu care doriți să identificați această sursă, cum ar fi planetă
Clic O.K

nole cinema kodi addon

7) Trebuie să fii din nou pe ecranul de pornire Kodi încă o dată. Apăsați în mod repetat butonul înapoi pentru a face asta. Din ecranul de start, faceți clic pe Add-on-uri pe partea stângă a

cum se instalează nole cinema kodi addon

8) În fereastra următoare, mergeți în colțul din stânga sus și faceți clic pe butonul Cutie deschisa opțiune, care este, de asemenea, numit Package Installer

nole cinema addon pe kodi

9) Apoi, deschideți Instalați din fișierul zip

cinema nole

10) Mergeți înainte și faceți clic planetă sau numele sursei pe care l-ai adăugat mai devreme

instalați nole cinema pe kodi

11) Deschideți fișierul zip repertoriu.rings.zip pe ecranul următor

nole cinema addon

12) Așteptați până când vedeți A fost instalat suplimentul Ring of Saturn Repository mesajul de confirmare apare în colțul din dreapta sus

inelul depozitului de saturn

13) Deschis Instalați din depozit

instalați nole cinema addon

14) Faceți clic pe Depozitul inelului lui Saturn

nole cinema kodi addon

15) Deschis Componente video

cinema nole

16) Faceți clic pe Niciun Cinema

instalați nole cinema kodi addon

17) Continuați și faceți clic Instalare Următor →

cum se instalează nole cinema addon pe kodi

18) Dacă utilizați Kodi 18 (sau oricare dintre iterațiile sale lansate), veți vedea această fereastră pop-up suplimentară.
Clic O.K

pași pentru instalarea none cinema kodi addon

19) Așteptați instalarea suplimentului Nole Cinema Kodi. Nu trebuie să dureze mai mult de câteva minute. Odată ce se termină instalarea, A fost instalat suplimentul Nole Cinema notificarea alunecă din colțul din dreapta sus

ghid de instalare cinematograf nole

Asta e! Ați instalat cu succes suplimentul Nole Cinema pe Kodi.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Dezactivează prelucrarea datelor Meta pentru navigare mai rapidă

Prelucrarea metadatelor încetinește semnificativ navigarea și poate fi și un pic iritantă. Îl puteți opri ușor și vă puteți bucura de o navigare mai rapidă. Urmați acești pași:

1) Accesați ecranul de pornire Kodi și navigați la suplimente > Componente video.

2) Selectați pictograma Nole Cinema și apăsați butonul meniu de pe telecomandă (faceți clic dreapta pe computer sau atingeți lung pe telefoane mobile și alte dispozitive tactile) pentru a deschide meniul pop-up

3) Faceți clic pe Setări

dezactivați datele meta de pe none cinema addon

4) Selectați tasta Personalizare opțiunea din stânga și din partea dreaptă a ecranului, sub Furnizor de metadate, dezactivează opțiunea Activați Metadate

prelucrarea datelor meta pe none cinema addon

Acum sunteți gata să utilizați Nole Cinema addon pe Kodi fără obstacole.

O privire rapidă la Nole Cinema Kodi Addon

Ați dori să accesați accesorii > Componente video de pe ecranul de pornire Kodi pentru a accesa suplimentul Nole Cinema. Completa are și câteva videoclipuri muzicale. Prin urmare, îl veți găsi, de asemenea, în suplimentele Music.

cum se utilizează nole cinema addon pe kodi

Ecranul principal al Nole Cinema are două secțiuni: Gen & Colecții

Secțiunea Genuri cuprinde mai multe categorii, inclusiv lansări noi, clasice, acțiune, aventură, animație, comedie, crimă și multe altele.

folosind none cinema addon

Derulați un pic în jos pentru a vizualiza secțiunea Colecție, care include Boxuri și multe altele:

nole cinema kodi addon

Nole Cinema este un addon al filmului Kodi. Nu veți găsi nicio emisiune TV aici.

Verdict

Nole Cinema Kodi addon este o opțiune excelentă pentru a viziona filmele preferate. Navigă rapid după ce dezactivați procesarea metadatelor în setările addon. Addon-ul are o bibliotecă masivă de filme, de la clasici la cele mai recente versiuni. Funcția cu un singur clic vă permite să începeți fluxul destul de rapid. Puteți merge, de asemenea, pentru modul de razuire făcând clic pe Căutare după ce faceți clic pe titlul filmului Calitatea de streaming este, de asemenea, foarte bună. De la SD la 1080p (și 4K, de asemenea, dacă aveți Real Debrid), puteți face flux în rezoluția la alegere. Nole Cinema este o alegere bună pentru filme.

Legate de:

Cum se instalează Scrubs Addon pe Kodi
Cum se instalează Watch Dogs Kodi Addon
Cum se instalează 7 din 9 Kodi Addon
Cum se instalează Exodus v8 Kodi Addon

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me