Cum se instalează Nova Kodi Build

>

În acest ghid, voi demonstra cum se instalează Nova build pe Kodi. Chiar dacă capturile de ecran utilizate în acest ghid au fost luate pe Windows PC, metoda prezentată funcționează pe toate dispozitivele hardware și dispozitive Kodi. Puteți instala Nova Kodi build pe Amazon FireStick, iOS și Android Mobile, Android TV Box și multe altele.

Nova este o versiune Kodi care vă oferă o gamă largă de suplimente preinstalate pentru divertisment video. Această compilare conține câteva nume populare precum Incursion, Placenta, Neptune Rising, Yoda și alte câteva suplimente. Indiferent dacă filmele și spectacolele sunt sursa principală de divertisment sau doriți să vizionați gratuit TV live pe internet, Nova Kodi build are toate opțiunile pentru dvs. Această construcție ușoară este perfectă pentru toate dispozitivele Kodi. Să învățăm să instalăm Nova build pe Kodi.

: În prezent, compilarea Nova nu este disponibilă. Vă rugăm să încercați una dintre celelalte versiuni Kodi din lista noastră cu cele mai bune clădiri Kodi.

Nova Kodi Build - Instrucțiuni de instalare

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Când doriți să instalați o construcție terță parte, precum Nova Kodi build, trebuie să activați mai întâi Surse necunoscute. În mod implicit, această opțiune este dezactivată pentru a împiedica descărcarea automată a suplimentelor rău intenționate și pentru a descuraja utilizatorii Kodi de la instalarea de compilări și suplimente terțe părți.

Dar, dacă instalați o construcție sigură precum Nova build pe Kodi, nu aveți de ce să vă faceți griji. Iată pașii pentru modificarea setării:

  • Lansați Kodi
  • Deschis Setări din ecranul de start (trebuie să faceți clic pe pictograma roată din stânga sus)

nova kodi build

  • Acum faceți clic pe Setarile sistemului

cum se instalează nova build

  • În stânga ecranului următor Kodi, faceți clic pe Add-on-uri
  • În dreapta aceluiași ecran faceți clic pe butonul de lângă Surse necunoscute și asigurați-vă că este pornit

instalați nova kodi build

  • Kodi aruncă un mesaj de avertizare pe ecran. Dar, așa cum am mai spus, Nova este o construcție sigură. Clic da

nova build pe kodi

Cu aceasta, puteți instala Nova Kodi Build. Să vedem cum.

Instrucțiunile de instalare detaliate sunt clasificate în trei părți, după cum urmează:

  • Partea 1: Adăugați sursa Expertului de construire simplă la Kodi
  • Partea 2: Instalați Expertul de construire simplă
  • Partea 3: Instalați Nova Build pe Kodi

Fiecare parte din proces cuprinde propriul set de pași. Procesul este ușor dacă urmați fiecare pas în aceeași ordine în care a fost oferit. Veți avea Nova Kodi construită în cel mai scurt timp.

Să începem.

Partea 1: Adăugați sursa asistentului de construire simplă la Kodi

Acum vom adăuga adresa URL sursă la Kodi, care va fi folosită ulterior pentru a obține și a instala Expertul de construire simplă. Iată pașii:

Pasul 1: Deschideți Setări pe Kodi din nou

nova kodi build

Pasul 2: Selectați și deschideți Manager de fișiere pe fereastra următoare

nova build

Pasul 3: Faceți clic pe Adăugați sursa și deschide-l

Notă: Veți găsi sursa de adăugare atât în ​​stânga, cât și în dreapta acestei ferestre (imaginea de mai jos). Puteți face clic pe oricare. Nu contează. Dacă ați adăugat mai multe surse, poate fi necesar să derulați un pic în jos pentru a găsi această opțiune.  

kodi nova build

Pasul 4 Introduceți următoarea adresă URL pe ecranul următor care apare și faceți clic pe GO: http://thelittleguysco.net/kodi/ 

Introduceți URL exact așa cum este prevăzut aici. Kodi trebuie să indice sursa exactă

nova build pe firestick

Pasul 5: Acum veți vedea din nou această fereastră.

Evidențiați câmpul marcat ca Introduceți un nume pentru această sursă media și introduceți numele sursei. Puteți alege orice nume cu care doriți să identificați această sursă.

Să mergem mic pentru acest ghid

Clic O.K când ecranul dvs. Kodi arată ca ceea ce vedeți în această imagine:

instalează nova build pe kodi

Ați adăugat cu succes sursa.

Partea 2: Instalați Expertul de construire simplă

Acum este momentul să instalați Expertul de construire simplă pe Kodi folosind sursa pe care tocmai am adăugat-o. Printre altele, un vrăjitor este, de asemenea, o bibliotecă de build-uri (de obicei, build-uri multiple). Expertul de construire simplă găzduiește clădirile Nova Kodi. Iată pașii pentru instalarea acestui vrăjitor:

Pasul 1: Reveniți la ecranul de pornire Kodi apăsând butonul înapoi. Când sunteți pe ecranul de start, faceți clic pe Add-on-uri

nova firestick

Pasul 2: deschideți acum Instalator de pachete făcând clic pe pictograma care arată ca caseta deschisă (se află în colțul din stânga sus al ecranului)

nova kodi

Pasul 3: Deschideți Instalați din fișierul zip

cum se adaugă nova build pe kodi

Pasul 4: Acum derulați în jos (dacă este necesar) și faceți clic pe numele sursă pe care l-ați adăugat mai devreme. Pentru acest ghid, a fost mic așa că vom face clic pe asta

nova kodi build

Pasul 5: Pe ecranul următor, veți găsi un fișier zip numit plugin.progrm.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip

Faceți clic pe acest fișier

Notă: dacă numărul versiunii fișierului s-a schimbat, faceți clic pe fișierul zip cu noul număr de versiune (numărul actual de versiune este 0.0.2)

kodi nova build

Pasul 6: așteptați Adăugarea simplă a fost instalată notificare. Această notificare apare în partea dreaptă sus a ecranului.

Notă: Acest asistent necesită câteva minute pentru instalare

cum să obții nova build pe kodi

Pasul 7: după terminarea instalării, pe ecranul Kodi vor apărea o serie de ferestre.

Acesta este primul. Mergeți înainte și dați clic destitui

nova kodi build

Pasul 8: Acum vedeți lista unor setări. Selectați orice setare pe care doriți să o modificați și faceți clic pe Continua 

kodi nova build

Pasul 9: Când apare acest pop-up, puteți face clic pe meniul Build și începe să instalați Nova Kodi Build.

Cu toate acestea, voi acoperi instalarea în următoarea parte, unde vă voi arăta cum să mergeți la secțiunea de construcții de pe ecranul principal al Kodi

Clic Ignora

instala nova build pe kodi

Notă: Aceste 3 ferestre apar de obicei. În acest caz, faceți clic din nou pe butoanele Renunțare, Continuare și Ignorare

Partea 3: Instalați Nova Kodi Build

În această parte, vom instala în cele din urmă Nova Kodi Build. Iată pașii:

Pasul 1: Accesați ecranul de pornire Kodi

Pasul 2: Faceți clic pe Add-on-uri

Pasul 3: Faceți clic pe Completarea programelor

Pasul 4: Faceți clic pe butonul Construcții simple în secțiunea suplimente Program

nova build kodi

Pasul 5: Faceți clic pe (Rohas) Construiește

kodi nova build

Pasul 6: Alegeți Nova Construiți sub clădiri Krypton

instala nova build

Pasul 7: Faceți clic pe Instalare proaspătă

De ce instalați recent și nu instalarea standard? Am ales Fresh Install tot timpul în timp ce instalez orice build Kodi. Șterge Kodi clean și îmi permite să instalez build-ul pe o ardezie curată. În acest fel, construcțiile au performanțe mai bune. Dacă Kodi este preîncărcat cu suplimente și vrăjitori, performanțele acumulărilor sunt afectate. Și, oricum, Standard Install nu poate păstra toate datele dvs.. 

etapele de instalare pentru construirea nova

Pasul 8: Faceți clic pe Continua

Kodi vrea să se asigure că știi ce faci înainte de a șterge aplicația curată. De aceea această confirmare!

ghid pentru instalarea kodi nova build

Pasul 9: Așteptați instalarea construirii. Construcția Nova Kodi va dura 3-4 minute.

descărcați build nou

Pasul 10: Când se termină instalarea, faceți clic pe Forța Închide când vi se solicită.

Puteți încerca Reîncărcare Profil, dar nu funcționează cu adevărat. Acesta este motivul pentru care Force Close este cea mai bună opțiune

vigoare kodi închide

Ați instalat cu succes Nova build pe Kodi.

O imagine de ansamblu a Nova Kodi Build

Va trebui să redeschideți Kodi după instalare pentru ca efectul să aibă efect. Ecranul de pornire al construcției Nova Kodi arată astfel:

nova build piele

Trebuie să fi observat că aspectul de bază al majorității construirilor Kodi este același. Construcția Kodi Nova nu face excepție. Desigur, tematic este diferit și unic. Vorbesc despre aspectul în care bara de meniu și bara de submeniu sunt plasate pe toată lățimea ecranului Kodi. Aceste bare pot fi navigate apăsând butonul de direcție al telecomenzii FireStick (tastele de direcție ale computerului sau trecerea pe dispozitivele tactile)

Când selectați elementul principal de meniu, elementele din submeniul aferente apar chiar sub acesta. Dacă selectați o opțiune media, cum ar fi filme sau emisiuni TV, veți vedea, de asemenea, suplimentele aferente în partea de jos.

De exemplu, când am ales Emisiuni TV, Placenta, Streams Death, Neptune Rising, Yoda, The Kratos, addon Incursion au apărut în partea de jos.

Dar aceasta nu este lista completă de suplimente. Mai sunt. Pentru a găsi toate addon-urile, selectați Sistemul în bara de meniu principală și deschideți Video Addons din submeniu

cum arată construirea nova kodi

Aceasta este lista completă a suplimentelor video care vin la pachet și preîncărcate cu Nova Kodi Build. În această imagine puteți vedea 14 suplimente. Dar, puteți derula în jos pe Kodi și puteți găsi mai multe suplimente.

cum se instalează kodi nova build

Indiferent dacă ați folosit sau nu orice construcție Kodi înainte, va dura doar puțin timp pentru a vă obișnui cu Kodi Nova Build.

Lichidare

Acest ghid a demonstrat cum se instalează Nova build pe Kodi. Această construcție ușoară funcționează fără probleme și perfect în toate dispozitivele Kodi. Este o alegere excelentă pentru dispozitivele cu caracter scăzut precum FireStick, Fire TV sau Android TV Box. Construcția nu folosește grafică flashy, menține aspectul la minimum și oferă performanțe mai bune decât majoritatea celorlalte versiuni.

Legate de:

Cum se instalează No Limits Magic Build
Cum se instalează Equinox Kodi Build
Cum se instalează mai multe Build-uri Kodi
Cum se instalează Diamond Dust Build

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me