Cum se instalează Planet MMA pe Kodi

>

În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați Planet MMA pe Kodi 18.4 Leia și Kodi 17.6 Krypton. Ghidul va funcționa pentru tot felul de dispozitive Kodi, inclusiv Amazon Fire TV Stick, PC-uri și smartphone-uri.

Veți găsi o mulțime de suplimente Kodi pentru filme și emisiuni TV. Veți găsi, de asemenea, câteva suplimente sportive care acoperă o serie de sporturi populare. Dar, Planet MMA este singurul supliment care este dedicat MMA și oferă o acoperire cuprinzătoare a acestui sport. Acest addon a fost cunoscut anterior ca UFC Finest. Cu toate acestea, din anumite motive, UFC Finest a trebuit să fie închis. Din fericire, a revenit cu un alt nume și într-un pachet complet nou. Nu numai că interfața addon-ului a cunoscut o transformare, dar a adăugat și o serie de fluxuri noi de la ultimele evenimente la telecastele din trecut. Există o mulțime de fluxuri pentru emisiuni TV legate de MMA, acoperiri de jocuri, documentare și alte evenimente UFC. Este cu adevărat un deliciu tuturor fanilor MMA de acolo.

: Planeta MMA se oprește. Vă rugăm să încercați alte suplimente pentru sport și lupte din lista noastră cu cele mai bune Kodi Addons.

În acest ghid, vă voi conduce prin procesul de instalare al Planet MMA pe Kodi. Deoarece Kodi are aceeași interfață pe toate platformele, instrucțiunile din acest ghid sunt aplicabile pentru FireStick, PC, smartphone-uri Android, Android TV și toate celelalte dispozitive acceptate.

Cum se instalează Planet MMA Kodi Addon

Deoarece Planet MMA este un terț addon, va trebui să permiteți surse necunoscute înainte de a putea descărca și instala Planet MMA Kodi Addon.

Iată cum puteți permite Surse necunoscute în aplicația Kodi.

  • Deschideți Setări (pictograma cog)
  • Faceți clic pe „Setări sistem” în Krypton sau „Sistem” în Kodi Leia
  • Deschideți „Complementele” din bara laterală din stânga
  • Activați „Surse necunoscute” din dreapta

Acum sunteți setat să instalați Planet MMA pe Kodi. Urmați pașii de mai jos.

Accesați Setări (pictograma cog)

setări kodi

Deschideți Manager fișiere > Adaugă sursa

adăugați repo sursa kodi

Faceți clic pe „Niciunul” și tastați URL-ul One Nation Repo: http://onenation.info/Repo/

Tip "OneNation”În câmpul de nume. Puteți alege un alt nume, dar încercați să îl mențineți relevant, astfel încât să îl puteți recunoaște mai târziu.

cum se instalează planeta mma kodi addon

Reveniți la pagina principală Kodi și faceți clic pe meniul „Adaosuri” din bara laterală din stânga

Faceți clic pe Instalator de pachete (pictograma în formă de casetă din stânga sus a ecranului)

instalator de pachete kodi

Deschideți „Instalare din fișierul zip” și faceți clic pe „OneNation” pe care l-ați adăugat mai devreme.

cum se instalează planeta mma pe kodi

Faceți clic pe „repository.onenation-x.x.x.zip”Și așteptați notificarea de succes din dreapta sus.

instalați planeta mma kodi

Deschideți „Install from Repository” și faceți clic pe „OneNation” repo.

instalați planeta mma din depozitul supremației

Acum faceți clic pe Componente video  > Planeta MMA

planeta mma wwe combat kodi addon

Faceți clic pe „Instalare” pentru a descărca și instala Planet MMA Kodi Addon

cum se instalează planeta mma kodi addon pentru vizionarea luptelor wwe live

Faceți clic pe OK pe prompt cu lista de suplimente suplimentare (doar Kodi Leia)

Așteptați câteva secunde pentru notificarea de succes din partea dreaptă sus a ecranului.

Reveniți la pagina principală Kodi și veți găsi Planet MMA Addon în secțiunea „Componente suplimentare”.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP-ului, supravegherea guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Planeta MMA Addon nu funcționează

Adjunctul Planet MMA Kodi a fost închis nu cu foarte mult timp în urmă și încetase complet să funcționeze. Dar, dezvoltatorii au reintrodus-o și acum este complet operațional. Dacă ați încerca să utilizați Planet MMA în perioada în care a fost oprit, nu ar fi funcționat. Deoarece este din nou operațional, mergeți mai departe și instalați-l urmând instrucțiunile pe care le-am distribuit mai sus. Trebuie să funcționeze!

În cazul în care ați reinstalat-o și încă nu funcționează, s-ar putea să se datoreze problemei serverului. Planet MMA este un addon stabil și problemele legate de server nu sunt foarte frecvente. Dar problemele de server nu sunt, de asemenea, inexistente. Dacă este serverul care provoacă problema, singura opțiune este să aștepți ca acesta să fie din nou funcțional. Vestea bună este că astfel de probleme sunt adesea temporare și sunt îngrijite rapid de dezvoltatori.

Problemele complementare nu sunt întotdeauna legate de server. Uneori, problemele sunt locale și trebuie rezolvate pe dispozitiv. De exemplu, Planet MMA nu va funcționa dacă nu s-a instalat corect. Sau există șanse ca un fișier addon să fi fost corupt. Problemele locale pot fi îngrijite prin unele remedii comune.

Când suplimentul nu funcționează deloc, ieșiți din aplicația Kodi și încercați să reporniți dispozitivul. Reprobotarea este cunoscută pentru a rezolva o serie de probleme, chiar și aparent complicate. Repornirea dispozitivului reîmprospătează sistemul de operare, șterge dezordinea în memorie și reîmprospătează și aplicațiile.

Dacă repornirea nu funcționează, ar fi o idee bună să dezinstalați și să reinstalați aplicația Planet MMA. Dacă un fișier este corupt sau nu s-a instalat corect mai devreme, reinstalarea aplicației va avea grijă de problemă. Accesați ecranul de pornire Kodi și navigați la accesorii > Complementele mele. Selectați aplicația Planet MMA de aici și apăsați butonul „Dezinstalare”. Acum, reinstalați aplicația urmând instrucțiunile noastre de mai sus.

Planet MMA nu se instalează pe Kodi

În unul dintre pașii de instalare de mai sus, trebuie să introduceți URL-ul sursei sau repo-ului din care veți instala Planet MMA. Adresa URL indică locația în care depozitul este salvat pe un server. Este important să introduceți URL-ul în mod corect sau altfel nu va îndrepta spre locația corectă a serverului de repo. Cel mai frecvent motiv pentru care un addon nu s-ar instala pe Kodi este că utilizatorii introduc de multe ori adresa URL incorect.

Deci, încercați să reinstalați aplicația și asigurați-vă că introduceți URL exact așa cum este arătat.

Desigur, problemele de server nu pot fi excluse atunci când întâmpinați probleme de instalare. Dacă problema se află la sfârșitul serverului, nu veți putea trece peste pasul în care adăugați sursa, chiar dacă introduceți corect adresa URL. Drept urmare, depozitul nu se va instala și, în cele din urmă, nu veți putea obține Planet MMA. După cum s-a spus deja, pentru problemele legate de server, așteptarea este singura soluție.

Repornirea dispozitivului este, de asemenea, o opțiune pe care doriți să o luați în considerare. Poate rezolva problema.

Dacă nimic nu funcționează, poate fi necesar să resetați Kodi la setările implicite din fabrică. Resetarea Kodi va șterge toate datele, inclusiv suplimentele și setările. De asemenea, puteți face backup Kodi, astfel încât să puteți restaura unele dintre date. Puteți urma ghidul meu pentru a instala Kodi pe FireStick.

Eșecul la instalarea dependențelor este o altă problemă pe care o puteți întâmpina. Accesați ghidul nostru cu privire la modul de remediere a eșuării instalării unei dependențe pentru a avea grijă de această problemă.

Concluzie

Dacă sunteți fan MMA, vă va plăcea experiența Planet MMA de pe Kodi. Acesta este probabil singurul addon Kodi dedicat tot ceea ce este MMA. De la înregistrările meciurilor cu profil înalt până la documentare și acoperirea evenimentelor UFC, veți găsi totul aici. Planet MMA a fost oprit pentru o perioadă, dar acum este în funcțiune și pare stabil. Mergeți înainte și încercați!

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me