Cum se instalează portalul One Nation Kodi Build

>

În acest tutorial, vă pun instrucțiunile de descărcare și instalare a One Nation Portal Kodi Builds. Instrucțiunile vor funcționa pe Amazon FireStick, Fire TV, iOS, Android Mobile, Mac, Windows și toate dispozitivele Kodi acceptate.

Portalul One Nation este o colecție de peste 20 de construcții. Are construcții pentru Kodi Krypton 17.6 și Kodi 18 Leia. One Nation este una dintre cele mai de încredere surse pentru build-uri și completări în aceste zile. Am testat și utilizat mai multe versiuni din colecția sa.

Majoritatea clădirilor oferă o colecție bună de suplimente preîncărcate, performanțe acceptabile și, în general, o experiență decentă. Prin urmare, nu am ezitat să includ portalul One Nation în lista noastră Best Kodi Builds. Vom explora portalul One Nation, construit de Kodi în acest ghid. Aleg Cobalt Kodi construit pentru demonstrație. Dar, este posibil să alegeți orice altă construcție care vă place.

: Portalul One Nation a fost închis și clădirile One Nation nu mai sunt disponibile. Puteți încerca diferite versiuni din lista actualizată cu cele mai bune versiuni Kodi. 

Cum se instalează One Nation Portal se construiește pe Kodi

Construcțiile OneNation Portal provin dintr-o sursă terță parte. Dacă vă gândiți să instalați orice construire de terți, trebuie să vă asigurați mai întâi că Surse necunoscute este activat. Iată cum o faceți:

# 1: Rulați aplicația Kodi pe dispozitivul dvs.

# 2: Faceți clic Setări pictogramă (în stânga sus, sub sigla Kodi)

instalați cobalt codi build

# 3: Deschis Setarile sistemului următorul (sau faceți clic pe Sistem dacă executați Kodi 18)

instalați un portal național construiește pe kodi

# 4: Selectați Add-on-uri în stânga ecranului.

Acum, în dreapta, faceți clic pe butonul Surse necunoscute comutați și porniți-l (dacă este oprit)

instalați cobalt codi build

# 5: Alegeți da când apare următorul prompt. Nu vă faceți griji, clădirile OneNation Portal Kodi sunt sigure și nu vor provoca niciun rău dispozitivului dumneavoastră

se construiește kodi portal de o singură națiune

Acum sunteți cu toții pregătiți să instalați OneNation Portal. Să începem.

# 1: Faceți clic Setări din nou pe ecranul de pornire Kodi

instalați cobalt codi build

# 2: Deschis Manager de fișiere pe fereastra următoare (Managerul de fișiere este plasat în rândul de sus în Kodi 18 Leia)

instalați cobalt codi build

# 3: Faceți clic Adăugați sursa (pe ambele părți)

  A legjobb Kodi-kiegészítők a világ minden tájáról [2020]

se construiește kodi portal de o singură națiune

# 4: Când apare această fereastră, faceți clic pe

kodi construiește două regate

# 5: Acum trebuie să introduceți următoarea adresă URL / cale sursă pe această fereastră: http://www.onenation.info/Portal

Tastați URL-ul cu atenție, exact așa cum am furnizat aici și faceți clic O.K

instalați un portal național construiește pe kodi

# 6: Acum selectați tasta Introduceți numele acestei surse media zona de text și introduceți numele OneNation (sau puteți introduce orice alt nume care vă place, nu va afecta rezultatul. Introduceți doar numele pe care îl puteți aminti) 

Clic O.K

Cum se instalează portalul One Nation Kodi Build

# 7: Reveniți la ecranul de pornire al lui Kodi

# 8: Faceți clic Add-on-uri

portalul unei națiuni kodi construiește

# 9: Deschideți secțiunea Instalator de pachete opțiune. Este pictograma care apare ca o casetă deschisă. Îl veți găsi în partea stângă sus a ferestrei următoare

portalul unei națiuni kodi construiește

# 10: Alegeți Instalați din fișierul zip

se construiește kodi portal de o singură națiune

# 11: Faceți clic OneNation sau orice alt nume pe care l-ați scris anterior

portalul unei națiuni kodi construiește

# 12: Faceți clic pe următorul fișier zip când vedeți această fereastră:

plugin.program.onenationportal-x.x.x.zip

Notă: x.x.x este numărul versiunii fișierului, care este 1.1.1 pe măsură ce scriu acest ghid 

instalați cobalt codi build

# 13: Acum așteptați alerta A fost instalat suplimentul One Nation Portal.

Durează câteva minute pentru a descărca și instala instalarea suplimentară. Și, în timp ce se instalează, nu va apărea nimic pe ecranul tău. Se poate părea că nu se întâmplă nimic. Dar, așteptați câteva minute. Se va instala suplimentul.

se construiește kodi portal de o singură națiune

# 14: Acum ar trebui să vedeți 3 ferestre pop-up care vor apărea una după alta. Faceți clic pe opțiunile corespunzătoare pentru a scăpa de aceste ferestre. La primul clic popup destitui. Pe a doua, faceți clic Continua iar pe al treilea clic Ignora. Dacă aceste ferestre pop-up apar din nou, faceți clic pe aceleași opțiuni.

# 15: Acum reveniți la ecranul de pornire Kodi apăsând tastele înapoi / esc de pe dispozitiv. Când sunteți pe ecranul de start, accesați Add-on-uri > Componente suplimentare

# 16: Acum mergeți mai departe și dați clic Portalul unei națiuni pictograma addon

portalul unei națiuni kodi construiește

# 17: Deschis (Portal OneNation) Construiește

instalați cobalt codi build

# 18: Ar trebui să vedeți acum lista tuturor compilărilor găzduite de portalul One Nation. Puteți instala orice construcție vă place. Așa cum am menționat anterior, vom testa testul Cobalt Kodi construi în acest ghid.

Construcțiile Leia sunt listate pe primul loc. Dacă utilizați Kodi 18, alegeți Cobalt Build din această secțiune.

  Come installare EzzerMacs Kodi Builds

Dacă tot utilizați Krypton, derulați în jos în secțiunea Construcții Krypton și faceți clic pe Cobalt construi. Există două servere din care să alegeți. Puteți alege oricare. Dacă un server nu instalează compilarea, alegeți celălalt. Serverul 1 a funcționat pentru mine.

Notă: Construcțiile portalului One Nation pot să nu fie stabile pe Kodi 18 Leia. Cobalt Build a continuat să se prăbușească pentru mine. Sper că va fi o rezolvare în curând.

se construiește kodi portal de o singură națiune

# 19: Faceți clic Instalare proaspătă Următor →

Această opțiune va șterge toate datele de pe Kodi, inclusiv suplimentele și setările. Se recomandă să alegeți Fresh Install pentru o performanță mai optimă a construcției.

portalul unei națiuni kodi construiește

# 20: Faceți clic Continua pentru a continua când apare următorul mesaj de confirmare

instalați cobalt codi build

# 21: Așteptați descărcarea și instalarea construirii Cobalt Kodi. Acest lucru poate dura câteva minute, în funcție de viteza conexiunii dvs. de internet și de specificațiile dispozitivului.

instalați un portal național construiește pe kodi

# 22: Când instalarea este instalată, apare următoarea solicitare. Clic Forța Închide

se construiește kodi portal de o singură națiune

Ei bine, asta va fi totul. Ați instalat cu succes construcția Cobalt Kodi de pe portalul One Nation.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

  Sådan installeres Boom Kodi Builds

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Cobalt Kodi Build: o privire rapidă

Mergeți înainte și reporniți Kodi. Veți vedea un ecran de pornire complet nou.

portalul unei națiuni kodi construiește

Bara de meniu prezintă următoarele categorii principale pentru videoclipuri:

  • TV - HUB pentru filme și emisiuni la cerere
  • DECEIT: secțiune specială pentru a transmite conținutul de la Deceit-ul All-in-One
  • MOVIE-HUB: Redă filme la cerere
  • KIDS-HUB
  • SPORT-HUB
  • TOATE INTR-UNUL
  • VIP: Premium Live TV
  • BEATS: Pentru muzică

Iată lista tuturor completărilor video încărcate în prealabil cu Cobalt Kodi build.

instalați cobalt codi build

Există o mulțime de opțiuni pentru a viziona filme și emisiuni la cerere. Cu SportsDevil addon, aveți, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru a urmări conținutul sportiv. Cu toate acestea, nu există multe de ales din opțiunile TV live. De fapt, această compilare nu are nici măcar o categorie gratuită TV live. Puteți încerca VIP, dar veți avea nevoie de un abonament plătit.

Din fericire, compilarea vă permite să instalați suplimente TV live separat. Puteți alege unul din lista noastră Best Kodi Addons.

Construirea Cobalt Kodi este lină pe majoritatea dispozitivelor. Funcționează bine chiar și pe FireStick cu dimensiuni reduse. Chiar dacă nu este cea mai mare construcție, îmi place pentru simplitatea și ușurința de utilizare. Poate doriți să încercați.

Înveliți

Așa, este modul în care instalați portalul One Nation Kodi. Există mai mult de 20 de construcții atât pentru Kodi Leia, cât și pentru Kodi Krypton. În timp ce am instalat Cobalt în scop demonstrativ în acest ghid, puteți alege orice construcție vă place. Ce construcție ți-a plăcut cel mai bine? Am vrea să auzim de tine.

Legate de:

Cum se instalează No Limits Magic Build
Cum se instalează Titanium Kodi Build
Cum se instalează Lobo Build
Cum se instalează Xenon Kodi Build

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me