Cum se instalează Slamious Kodi Build

>

În acest ghid, veți învăța să instalați Slamious Build pe Kodi. Pașii furnizați aici funcționează pe FireStick, Mac, Linux, Windows, Mobile, Raspberry Pi și multe altele.

Slamious provine din marele catalog al Slamious Wizard. Chiar dacă Slamious Wizard are multe construcții, Slamious Kodi build iese în evidență. Această construcție atent gândită este perfectă nu doar pentru începători, ci și pentru utilizatorii cu experiență.

Construcția are grijă de toate nevoile de streaming prin intermediul suplimentelor Kodi de top care sunt preinstalate cu acesta. Interfața prietenoasă vă asigură că nu veți întâmpina niciodată dificultăți în timp ce explorați și navigați la construcție. Aproape tot ce ai nevoie este deja disponibil pe ecranul principal.

Când am început să folosesc această compilare, aveam clar că îți voi scrie un ghid și îl voi include și în lista noastră cu cele mai bune Build Kodi.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi Disclaimer-ul nostru înainte de a continua.

Cum se instalează Slamious Build pe Kodi

Procesul de instalare de construire este ușor, dar de obicei este lung. Așadar, să-l împărțim în două părți largi, astfel încât să vă fie mai ușor să urmați. Iată ce vom face:

Partea 1: Permiteți construiri din surse necunoscute (condiție necesară)
Partea 2: Instalați Slamious Kodi Build

Acum putem începe cu fiecare parte separat.

Atenţie: Kodi Builds aduce conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea pune și într-o problemă juridică. Utilizatorii Kodi trebuie să folosească un VPN pentru a-și ascunde identitatea în timp ce transmite filme / emisiuni TV / sport. Mai mult, multe Addons populare sunt geo-blocate și vor necesita un VPN pentru a funcționa.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN care este cel mai bun VPN pentru Kodi. Puteți obține gratuit 3 luni și puteți economisi 49% din planurile sale anuale.

Partea 1: Permiteți sursele necunoscute

Slamious este un terț Kodi build. Când încercați să instalați o astfel de compilare, sistemul de securitate intern al Kodi vă va împiedica să faceți acest lucru. Acest lucru înseamnă să vă asigurați că niciun program rău intenționat nu este instalat automat. Construcția slabă este în siguranță. Prin urmare, vom evita această restricție urmând acești pași:

# 1: Acces Setări din ecranul de pornire al aplicației Kodi. Această opțiune veți găsi în partea stângă sus

cum să instalați slamious build pe kodi

# 2: Deschideți elementul Sistem pe următorul ecran

construi trist pe kodi

# 3: Ceea ce trebuie să selectați acum este elementul din stânga Add-on-uri. Când faceți asta, vedeți opțiunile conexe din dreapta. Unul dintre ei este Surse necunoscute. Aceasta este opțiunea pe care doriți să vă asigurați că este ACTIVATĂ. Comutați comutatorul și porniți-l dacă este oprit

cum să instalați slamious build pe kodi

# 4: Când acest avertisment este afișat pe ecranul dvs., mergeți înainte și faceți clic pe da. Din nou, ignori acest avertisment, deoarece construirea Slamious Kodi este sută la sută în siguranță.

construi trist pe kodi

Partea 2: Instalați Slamious Build pe Kodi

Acum, puteți instala compilarea pe Kodi. Procesul de instalare va include adăugarea căii / legăturii sursă, instalarea Slamious Wizard și, eventual, instalarea Slamious Kodi build. Vom acoperi totul în pașii care urmează:

# 1: Accesați Kodi-ul Setări din nou

cum să instalați slamious build pe kodi

# 2: Acum du-te la Manager de fișiere și deschide-l

construire tristă pentru kodi

# 3: Alegeți opțiunea Adăugați sursa pe fereastra următoare (pe ambele părți)

slamious kodi build

# 4: Mergeți înainte și faceți clic în următoarea fereastră pop-up

slamios construi kodi

# 5: Când vi se solicită, introduceți următorul link în zona desemnată: http://slamiousbuilds.com/repo

Clic O.K a inainta, a merge mai departe

construi slamios kodi

# 6: Acum evidențiați zona în care vă cere să introduceți numele pentru sursa media. Tastați un nume de care vă puteți aminti. Poți intra slamious așa cum am făcut-o eu

Clic O.K

construi trist pe kodi

Ați adăugat cu succes link-ul sursă. Trecem la următoarea parte acum: Instalează Slamious Wizard

# 7: Acum reveniți la Setările Kodi și faceți clic pe Add-on-uri

Notă: Dacă utilizați în continuare Kodi 17.6, accesați ecranul de pornire și faceți clic pe Componente, urmate de pictograma casetei deschise în colțul din stânga sus.

construi trist pe kodi

# 8: Deschideți opțiunea Instalați din fișierul zip

cum să instalați slamious build pe kodi

# 9: Mergeți înainte și dați clic slamious sau numele pe care l-ai ales mai devreme

construi trist pe kodi

# 10: Acum ar trebui să vedeți un fișier zip pe acest ecran. Apasă-l. Este numit Slamious Repo.zip

cum se poate construi trist pe kodi

# 11: Așteptați Repo Slamious Adăugarea instalată mesaj. Este afișat în colțul din dreapta sus.

ghid de instalare slamious build

# 12: Acum, faceți clic Instalați din depozit

# 13: Faceți clic Repo Slamious

ghid de instalare slamious build

# 14: Faceți clic Completarea programelor

cum să instalați slamious build pe kodi

# 15: Deschis Vrăjitor vrăjitor

slamious kodi build

# 16: Faceți clic Instalare

descărcați slamious build pe kodi

# 17: Așteptați Slamious Wizard Add-on instalat mesaj

pași pentru instalarea construirii slamioase pe kodi

# 18: Faceți clic destitui când este afișat acest prompt

slamious kodi build

# 19: Acum puteți vedea o fereastră pop-up cu un set de Setări. Clic Continua.

pași pentru construirea slamioasă pe kodi

# 20: Acum, vedeți acest pop-up. Clic Meniu Build și începeți să instalați Slamious Kodi build (treceți la pasul 23).

Cu toate acestea, dacă ați făcut clic pe Ignorare și acum trebuie să accesați meniul Slamious build, urmați următorii doi pași

construi slamios kodi

# 21: Accesați ecranul de pornire Kodi și navigați la Add-on-uri > Completarea programelor. Aici, veți găsi vrăjitorul Slamious. Apasă-l!

construi trist pe kodi

# 22: Apoi, faceți clic pe construieşte

construi trist pe kodi

# 23: Acum, aici este meniul Slamious Build pentru tine. Apasă pe Slamious construi

cum să instalați slamious build pe kodi

# 24: Trebuie să alegeți Instalare proaspătă și Instalare standard

Fresh Install este întotdeauna alegerea mea personală, deoarece cred că orice construcție funcționează mai bine atunci când este instalată de la zero pe Kodi

construire tristă

# 25: Dacă ați ales Fresh Install, Kodi va confirma dacă doriți să mergeți mai departe cu alegerea dvs. Clic Continua pentru acordul dumneavoastră

slamious kodi build

# 26: Slamious Wizard va șterge rapid Kodi curat, apoi va începe să descarce Slamious Kodi Build. Acest lucru durează de obicei două-trei minute. Cu toate acestea, poate varia în funcție de conexiunea de rețea și de specificațiile dispozitivului

descărcați slamious build pe kodi

# 27: După terminarea instalării, vi se va cere dacă doriți să instalați orice temă de construire Slamious Kodi. În timp ce scriu acest ghid, există 2 teme. Puteți merge mai departe cu Install Theme sau puteți sări peste acest pas și instalați tema mai târziu. Îl aleg pe acesta din urmă.

Clic Anulați teme

instalarea construirii slamioase pe kodi

# 28: Faceți clic acum Forța Închide când vi se solicită

vigoare kodi închide

Astfel instalați Slamious build pe Kodi de la Slamious Wizard.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Prezentare generală a Slamious Kodi Build

După ce ați instalat build-ul, îl puteți accesa redeschizând aplicația Kodi. Vi se va prezenta următorul ecran de acasă:

cum se folosește construirea slamioasă pe kodi

Dacă aceasta este prima execuție, vă rugăm să vă asigurați că permiteți compilarea câteva minute pentru a actualiza suplimentele, pluginurile și setările. Totuși, acest lucru necesită un pic, te asigură că construirea ta se desfășoară mai târziu.

Următoarele sunt categoriile de pe ecranul principal al compilării Slamious care vă permit să începeți să faceți streaming instantaneu:

  • Filme
  • Seriale TV
  • Televiziune in direct
  • Sport
  • Copii
  • Muzică

Aceste categorii sunt aliniate în bara de meniu principală de pe ecranul principal. La selectarea unei categorii, bara de submeniu afișează în continuare opțiunea relevantă. De exemplu, în imaginea de mai sus, am ales Filme și opțiunile aferente, inclusiv Video-addon-uri, Noi versiuni etc., am umplut bara de submeniuri.

Dacă doriți să explorați lista completă de suplimente preinstalate care vin cu Slamious Kodi build, puteți accesa accesorii > Componente video din meniul principal de pe ecranul de pornire.

Iată lista cu unele dintre cele mai populare suplimente video disponibile cu Slamious:

  • Yoda
  • cCloud TV
  • SportsDevil
  • Dragonul magic

folosind construirea slamioasă pe kodi

Verdict

Vrăjitorul Slamious găzduiește mai mult de o duzină de build-uri. Am încercat mulți și cred că Slamious este unul dintre cele mai bune. Să vorbim mai întâi despre suplimente, un aspect foarte important al oricărei construcții Kodi. Slamious ambalează o mulțime de suplimente preîncărcate așa cum am enumerat mai sus. Vă permite să difuzați emisiuni, filme, sport, TV în direct și multe altele.

Interfața de utilizator a construcției este simplă și totuși atrăgătoare. Slamious Kodi build este fluid și vă permite să ușurați navigarea. În general, este proiectat pentru o experiență excelentă a utilizatorului. Construcția este prea ușoară și, prin urmare, funcționează fără probleme și pe dispozitive cu RAM scăzut.

Legate de:

Cum se instalează Kodi pe FireStick
Cum să actualizați Kodi
Cum se folosește Kodi
Cum să resetați Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me