Cum se instalează Supremacy Addon pe Kodi

>

În acest articol, vom învăța cum să instalați Supremacy addon pe Kodi 18.2 / 18.1 Leia și Kodi 17.6 Krypton. Există câteva suplimente care vă permit să vizionați gratuit conținutul preferat, cum ar fi emisiunile TV și filmele. Însă, de obicei, aceste suplimente Kodi sunt variantele sau furculițele fie cele mai existente, mai populare suplimente, fie cele care sunt acum defuncte. Pe de altă parte, suplimentul Supremacy vă aduce o experiență nouă. Acest add-on nu a fost construit pe nicio altă completare și există un indiciu de noutate.

Supremacy Kodi addon oferă, de asemenea, un catalog impresionant de filme și emisiuni TV cu mai multe link-uri de streaming HD și SD. Am observat că acest supliment adaugă, de obicei, doar link-urile de calitate care rareori te aruncă din flux. De asemenea, am găsit Supremacy un pic mai rapid decât majoritatea acestor suplimente.

: Addon Supremacy este momentan indisponibil, întrucât Reprem Supremacy este redus. Puteți explora și alte suplimente similare din lista noastră de Best Addons pentru Kodi

Totuși, Supremacy nu este doar un addon la cerere. Este unul dintre cele mai bune suplimente polivalente pe care le puteți obține cu opțiuni de a transmite conținut sportiv, TV în direct, filme cu un singur clic, filme 3D și multe altele.

Instalarea acestui add-on este ușoară. În acest articol, vă voi conduce prin procesul de instalare simplu al Supremacy addon pe Kodi. Continua să citești!

Cum se instalează Supremacy Kodi Addon

Înainte de a începe instalarea Supremacy pe Kodi 18 sau Kodi 17.6, asigurați-vă că „Surse necunoscute” este activat în aplicația Kodi. Este dezactivat implicit, așa că dacă nu ați activat-o anterior, trebuie să o faceți acum. Acesta vă va permite să instalați Kodi Addons, cum ar fi Supremacy, care nu este disponibil în depozitul oficial Kodi. Urmați pașii de mai jos pentru a activa „Surse necunoscute”.

  • Deschideți Setări în partea stângă sus a ecranului
  • Setări sistem (sau sistem în Leia)
  • Complementele din bara laterală din stânga
  • Activați surse necunoscute

Acum să vedem cum se instalează Supremacy Addon pe Kodi.

# 1. Deschideți Setări (pictograma cog)

setări kodi

# 2. Deschideți Manager fișiere (îl veți găsi în partea stângă sus în rândul superior din Leia)

manager de fișiere kodi

# 3. Faceți dublu clic pe „Adăugare sursă”

adăugați repo sursa kodi

# 4. Faceți clic pe „Niciunul” și tastați URL-ul depozitului Supremacy – Nu funcționează în acest moment

  Cara Memasang Git Browser di Kodi

# 5. Tastați „supremația” în câmpul sursă de nume media și faceți clic pe OK. (Vezi imaginea de mai jos)

adăugați supremația repo sursă URL

# 6. Accesați pagina principală Kodi și deschideți meniul „Adăugări” din bara laterală din stânga

meniul codi addons

# 7. Deschideți instalatorul de pachete (pictograma casetă) din partea stângă sus a ecranului

instalator de pachete kodi

# 8. Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip”

instalați din codul fișier zip

# 9. Dați clic pe „supremație” > „Repository.supremacy-x, x“

instalați repertoriul supremacy kodi

# 10. Așteptați instalarea Supremacy Repository și treceți la pasul următor atunci când primiți notificarea de succes din dreapta sus.

# 11. Deschideți „Instalare din depozit”

kodi instala din depozit

# 12. Faceți clic pe „Supremacy” > „Componente video” > “Supremaţie”

cum se instalează supremația codi addon

# 13. Faceți clic pe butonul „Instalare”. Acesta va descărca și instala Supremacy Addon pe Kodi.

Dacă aveți Leia, faceți clic pe OK când apare o fereastră cu lista de suplimente suplimentare

cum se instalează supremația pe kodi

# 14. Puteți accesa Supremacy Kodi Addon accesând ecranul principal > Add-on-uri > Componente video.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP-ului, supravegherea guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Supremacy Kodi Addon nu se instalează

În primul rând, asigurați-vă că utilizați noul link – Link nu funcționează în acest moment

  Como instalar o Insomniacs Kodi Builds

Instalarea Kremon Addon Supremacy face doar câțiva pași rapizi și ușori în cea mai mare parte. Dar, unii utilizatori au raportat că au avut probleme în timpul procesului.

Problemele de instalare sunt mai puțin frecvente, dar s-ar putea să se întâmple. Primul lucru pe care doriți să îl asigurați este faptul că dispozitivul dvs. precum PC, Smartphone sau FireStick este conectat la internet.

Dacă aveți probleme la adăugarea sursei, există șansa ca serverul pe care locuiesc fișierele de adăugare Supremacy să aibă perioade de oprire. Serverul este uneori dezactivat în momentul întreținerii regulate. Într-un astfel de caz, singura opțiune este să aștepți ca serverul să fie înapoi și să funcționeze. Din fericire, întreținerea programată nu durează mult.

Dacă ați adăugat cu succes sursa, dar nu ați putut instala addon-ul din ea, ar putea fi din nou problema cu serverul. Cu toate acestea, uneori problema este locală și poate fi adesea remediată prin repornirea dispozitivului și apoi repornirea Kodi. După repornire, urmați încă o dată pașii de instalare și dacă serverul Supremacy se execută, ar trebui să puteți instala addon-ul acum.

Suprematie Kodi Addon nu funcționează

Dacă nu puteți utiliza addonul Supremacy, problema ar putea fi din nou serverul. Dacă încercați să rulați suplimentul în perioada de întreținere programată, nu vor fi obținute fluxuri. Sau, dacă serverul se confruntă cu perioade de oprire din orice alt motiv, singura opțiune este să aștepți ca acesta să devină operațional din nou.

Dacă suplimentul Supremacy nu funcționează deloc, există posibilitatea ca instalarea să nu fie finalizată corect. Este rar, dar nu imposibil. Din fericire, acest lucru poate fi remediat cu ușurință. Tot ce trebuie să faceți este să accesați accesorii > Complementele mele de pe ecranul de pornire Kodi și dezinstalați suplimentul Supremacy. După ce ați terminat, reinstalați acest supliment urmând procesul de instalare prevăzut mai sus.

Vă recomand mai întâi să dezinstalați suplimentul înainte de a urma procesul de instalare. O instalație proaspătă se ocupă adesea de probleme. Reinstalarea suplimentului fără a elimina mai întâi instalarea existentă nu elimină fișierele rele, corupte și, prin urmare, puteți continua să întâmpinați dificultăți.

Dacă Supremacy funcționează în general și este doar un anumit film sau un spectacol care nu ar fi transmis, ar putea exista o problemă cu link-urile de streaming sau serverul de pe care addon-ul încearcă să transmită conținutul. Acest lucru se întâmplă de obicei cu cele mai recent adăugate conținut sau cu cele foarte populare cu trafic greu de server. Supremacy Kodi addon oferă multiple link-uri de streaming către conținut special. Dacă un link nu funcționează, încercați altele. Există o șansă corectă de a găsi un link care funcționează de fapt.

  Bagaimana Cara Memasang Insomniacs Kodi Builds

Ori de câte ori întâmpinați probleme cu Supremacy sau orice alt supliment, este întotdeauna o idee bună să reporniți dispozitivul și apoi să reporniți Kodi. Rebooting-ul reîmprospătează sistemul și aplicațiile și de multe ori are grijă de problemele legate de suplimente.

Nu se pot repara fluxuri disponibile folosind Real Debrid pe Kodi. Cu toate acestea, este un serviciu premium și poate fi necesar să cheltuiți câțiva dolari. Utilizatorii FireStick pot reseta, de asemenea, Kodi pentru remedierea diferitelor erori.

Dacă Supremacy Kodi addon este difuzat, dar este lent și înghețat uneori, poate doriți să citiți ghidul nostru despre soluționarea problemelor de protejare Kodi.

Vă sugerez, de asemenea, să verificați jurnalul Kodi pentru mai multe informații despre erori.

Dacă doriți să încercați Kodi Addons alternative, consultați linkurile de mai jos:

  • Cum se instalează Exodus Redux Kodi Addon
  • Cum se instalează The Magic Dragon Kodi Addon
  • Cum se instalează Yoda Kodi Addon
  • Cum se instalează Seren Kodi Addon
  • Cum se instalează Venom Addon pe Kodi

Puteți consulta și listele noastre cu cele mai bune Kodi Addons și cele mai bune construcții Kodi.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui nou addon Kodi pentru a transmite filme și emisiuni, vă recomand să încercați Supremacy. Supremacy Kodi addon este un addon polivalent original și nu o variantă a niciunui alt add-on. Găsește link-uri de streaming de calitate și vă permite să vizionați conținutul preferat în format Full HD, 1080, precum și HD 720. Are aproape orice conținut pe care l-ați găsi, inclusiv filme, spectacole, TV în direct, sport, filme 3D și multe altele . Deși puteți face din Supremacy un supliment de rezervă pentru streaming inițial, acesta ar putea deveni și sursa principală pentru toate nevoile dvs. de divertisment. Instalați acest addon în pași simpli și ușor pe care i-am împărtășit mai sus. Dacă aveți întrebări sau sugestii, anunțați-mă prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me