Hoe 13 Clowns Video Add-on op Kodi te installeren

>

In deze tutorial laat ik je zien hoe je 13 Clowns Video-add-on installeert op Kodi 18.2 / 18.1 Leia / Krypton 17.6. U kunt de hier gegeven instructies gebruiken om deze add-on te installeren op FireStick, Android Mobiles, Computers en alle andere apparaten die compatibel zijn met Kodi.  

13 Clowns Kodi add-on is een aangename verrassing die ik pas onlangs tegenkwam. Na het testen en een tijdje gebruiken, was het volkomen logisch om het met je te delen. Deze add-on brengt je niet alleen de reguliere films en tv-shows, maar bevat ook een aantal heerlijke specials. U vindt bijvoorbeeld een hele catalogus met oude films gesorteerd op decennium. Vervolgens worden er enkele populaire films afgeleverd als favorieten van ontwikkelaars. Je zult ook de maandelijkse spotlight sectie vinden met een aantal coole specials.

: 13Clowns is niet langer beschikbaar. Je kunt de kloon ervan proberen - IT-add-on of meer opties bekijken in onze lijst met beste add-ons. 

Bijwerken: De add-on maakte aanvankelijk gebruik van de Lambda Scrapers, ook gebruikt door de zeer populaire Exodus Redux-addon. De ontwikkelaars hebben Lambda echter laten vallen en vervangen door een op de gemeenschap gebaseerde Civitas Scrapers. Civitas deed het aanvankelijk niet goed, maar nu werkt het prima op zowel Kodi Leia als Krypton.

Hoe de 13 Clowns Kodi-add-on te installeren

Het installatieproces is grofweg als volgt verdeeld in twee delen:

  • Deel 1: Installatie vanaf onbekende bronnen toestaan
  • Deel 2: Installeer de 13Clowns Video Kodi-add-on

De onderstaande gedetailleerde instructies hebben betrekking op beide onderdelen. Laten we beginnen

Deel 1: Onbekende bronnen toestaan

Dit is een voorwaarde om de add-ons te kunnen installeren die zijn verkregen van externe bronnen. Dit zijn de add-ons die geen deel uitmaken van de officiële repository van Kodi.

Om veiligheidsredenen zijn dergelijke add-ons niet toegestaan. Maar wanneer u een veilige add-on zoals 13Clowns Video op Kodi installeert, hoeft u zich geen zorgen te maken over deze instelling. Hier is hoe je het kunt veranderen:

1) Blijf na het starten van Kodi op het startscherm en klik op instellingen optie in de linkerbovenhoek (dit is het tandwielpictogram waarnaar u zou moeten zoeken)

hoe 13 clowns kodi addon te installeren

2) Open nu het item Systeem instellingen 

Klik Systeem als u Kodi 18 Leia gebruikt

13 clowns video-kodi-add-on

3) Ga je gang en selecteer het menu-item Add-ons aan de linkerkant van het volgende venster. Zodra u dat doet, gaat u naar het rechtergedeelte en schakelt u de optie in die luidt Onbekende bronnen

13 clowns Kodi-add-on

4) Deze prompt wil ervoor zorgen dat u weet wat u doet. Klik Ja en doorgaan

installeer 13clowns video kodi add-on

Laat me je nu door de installatiestappen leiden. Het proces is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is elke stap zorgvuldig volgen. Daar gaan we:

Deel 2: Installeer 13 Clowns-add-on op Kodi

13Clowns add-on installatieproces omvat het toevoegen van de bron, het installeren van de repository en het installeren van de add-on vanuit de repository. Dit is hoe het gaat:

1) Open de Kodi instellingen nog een keer nadat u terug bent gegaan naar het startscherm

hoe 13clowns op Kodi te installeren

2) Open in het volgende venster Bestandsbeheer (het staat linksboven in Kodi Leia 18)

13 clowns addon

3) Ga je gang en klik Bron toevoegen zoals u kunt zien in de onderstaande afbeelding

13clowns kodi addon

4) Klik optie op het venster dat vervolgens verschijnt

installeer 13 clowns kodi add-on

5) Ga met behulp van het schermtoetsenbord dat u hiernaast ziet, de volgende URL in: [Verwijderd omdat het nu niet werkt]

Voordat u de OK knop, controleer de URL opnieuw om te controleren of deze correct is

13 clowns bron-URL

6) U komt terug in het venster waar u eerder hebt geklikt. Navigeer naar het veld met het label Voer een naam in voor deze mediabron

Voer nu een naam in waarmee u deze bron wilt identificeren. Ik noem het bijvoorbeeld 13clowns

Controleer alles nog een keer en klik OK

13 clowns repo link

7) U hebt de bron toegevoegd. Ga nu opnieuw naar het Kodi-startscherm en klik Add-ons

addons-instellingen

8) Klik op de Pakket installateur (het bevindt zich in de linkerbovenhoek en ziet eruit als een open vak. Controleer de afbeelding)

Pakket installateur

9) Klik Installeren vanuit zipbestand

hoe 13clowns kodi addon te installeren

10) Klik 13Clowns of de bronnaam die u eerder hebt toegevoegd

13 clowns add-on op Kodi

11) Open het zipbestand repository.13clowns-x.x.x.zip

‘X.x.x’ staat voor het versienummer van het zipbestand. Tijdens het schrijven van deze handleiding was 1.0.15a de beschikbare versie.

13clowns op Kodi

12) Wacht nu op de 13Clowns Repo Add-on geïnstalleerd melding, die rechtsboven in het venster wordt weergegeven.

U hebt de gewenste repository succesvol geïnstalleerd. Laten we de add-on nu installeren.

13 clowns repository

13) Klik Installeren vanuit repository in hetzelfde venster waar u eerder op Installeren vanuit zipbestand hebt geklikt

installeer 13 clowns add-on

14) Klik vervolgens op 13Clowns Repo

hoe 13 clowns kodi addon te installeren

15) Openen Video-add-ons

13 clowns video-add-ons

16) Klik 13Clowns-video

13 clownsvideo

17) Ga je gang en klik Installeren rechtsonder

hoe 13clowns video-add-on op Kodi te installeren

18) Wacht tot de installatie van de add-on is voltooid. U ontvangt de bevestiging in de vorm van het meldingsbericht 13Clowns Video Add-on geïnstalleerd (het verschijnt rechtsboven in uw display)

13clowns videokodi

Dat is alles. U hebt met succes de 13 Clowns Kodi-add-on geïnstalleerd.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

We promoten of stimuleren nooit inbreuken op auteursrechten. Maar we willen ook niet dat u in de juridische problemen komt. Bovendien geloven wij in het recht op privacy en zijn wij een groot voorstander.

Snel overzicht van 13 Clowns Kodi Addon

Om toegang te krijgen tot deze add-on, gaat u naar het startscherm van Kodi en navigeert u naar daar Add-ons > Video-add-ons

hoe 13 clowns op kodi te gebruiken

Dat zie je op het hoofdscherm van 13Clowns Video. Met categorieën zoals Films & Tv-programma's, het lijkt op een normale add-on voor on-demand content. Maar het komt ook met een aantal specials. Er is 13Clowns Random Favourites, die, zoals de naam al doet vermoeden, enkele populaire films bevat, meestal oud.

13 clowns op Kodi

Klik op de Films categorie en je zult een aantal speciale subcategorieën vinden zoals Acteur Collecties, Boxset Collecties, Kerstcollecties, Kindercollecties, Autofilmcollecties en oude films chronologisch gerangschikt per decennium.

how to.use 13 clowns kodi addon

Als je nieuwe films wilt bekijken, scrol je naar beneden en zie je de reguliere categorieën zoals Genres, Meest populair, Meest gestemd, Nieuwe films enz..

13 clowns video-add-oncategorieën

In het volgende gedeelte zal ik je laten zien hoe je Civitas Scrapers correct instelt. Het kan helpen als je de foutmelding 'Geen streams' krijgt terwijl je je favoriete video's probeert af te spelen.

Fix 13 Clowns Geen stream beschikbaar Fout: Civitas-scrapers instellen

Als je de video's niet kunt laten spelen of als de gevraagde video's geen streams ophalen, is hier de oplossing die mogelijk werkt.

1) Klik Kies schraperpakketten op het hoofdscherm van 13Clowns Video-add-on

13 clowns geen stream beschikbaar

2) Zorg ervoor dat providers tabblad links is geselecteerd. Dat zal je merken Civitas schrapers is gekozen als de schraperprovider. De ontwikkelaars hebben Lambda en Global scrapers verwijderd.

installeer 13clowns video-add-on

3) Klik Open de instellingen van Civitas Scrapers

installeer 13clowns video-add-on

4) Er verschijnt een nieuw venster. Nogmaals, houd de providers optie links geselecteerd. Klik rechts op Civitas Scrapers Standaardproviders

13Clowns Video Kodi-add-on

5) Klik nu op de buitenlands links en rechts klikken Schakel alle buitenlandse providers in

13Clowns Video Kodi-add-on

6) Klik op als u een betaald abonnement op Real Debrid hebt Alleen Debrid links en rechts klikken Schakel alle Debrid-providers in

kodi addon 13clowns video

7) Klik op zodra alles is geregeld OK

kodi addon 13clowns video

Dat kan de Geen stromen kwestie

Vonnis 

Ik ontdekte deze add-on pas onlangs (terwijl ik deze handleiding schrijf) en het kostte me slechts een korte blik om onder de indruk te raken. 13 Clowns Kodi-add-on heeft enkele speciale categorieën die moeilijk te vinden zijn in andere populaire add-ons. Ik ben een grote fan van klassiekers en het heeft een solide bibliotheek van films uit de jaren 50.

13 Clowns biedt u ook de nieuwste films en tv-shows. In eenvoudige woorden, het is een compleet pakket. Het heeft Lambda-schrapers vervangen door Civitas-schrapers. Veel streams worden niet afgespeeld. Ik hoop dat dit komt door de overgang en 13Clowns zal weer terug zijn naar streaming van hoge kwaliteit.

Verwant:

Beste Kodi-add-ons
Beste Kodi-builds
Seren Kodi Addon
Yify Movies HD Add-on

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me