Hoe BOOM Sports Addon op Kodi 17.6 Krypton te installeren

>

BOOM is een van de beste Kodi-add-ons die vandaag werkt. Het is ook een geweldig alternatief als je Sportsdevil Kodi-add-on om een ​​van je redenen wilt vervangen. Het beste deel van BOOM-add-on is dat ontwikkelaars het blijven updaten zodat het altijd werkt. De specifieke sport-add-on bevat secties zoals voetbal, golf, motorsport, boksen MMA en vele anderen.

Als je BOOM in het verleden al hebt gebruikt en niet meer voor je werkt. Maak je geen zorgen, het zou nu zonder fouten moeten werken. Het BOOM-team heeft de bronrepo onlangs gewijzigd en dat is de reden dat gebruikers het niet kunnen installeren met zijn oude repo. In deze gids zal ik je laten zien hoe je BOOM-add-on kunt installeren op Kodi 17.6 Krypton voor pc en FireStick.

boom kodi addon installatiegids

Voor we beginnen…

Dit is erg belangrijk voor Kodi-gebruikers. Als u auteursrechtelijk beschermde inhoud op Kodi streamt, wordt u waarschijnlijk geconfronteerd met DMCA-kennisgevingen wegens inbreuk op het auteursrecht. Bovendien houdt uw ISP uw activiteiten bij en kan uw snelheid vertragen als hij Kodi-add-ons van derden gebruikt voor het streamen van ongeautoriseerde inhoud. Uw beste bescherming is een Kodi VPN die al uw online activiteiten anoniem houdt. Ik raad je ten zeerste aan om een ​​goede Kodi VPN te krijgen voordat je gratis films / tv-shows / sport streamt.

Stappen om Boom Kodi Krypton Addon op PC / FireStick te installeren

Nu je weet wat Boom Kodi Addon is, laat me je stap voor stap begeleiden om deze add-on op Kodi Krypton te installeren. Als je tijdens het installeren of streamen met BOOM-add-ons fouten tegenkomt, schrijf dan op in het commentaar hieronder.

  Cum se instalează MC 1080P Kodi Addon

Notitie: Boom Add-on werkt vanaf nu niet. Het geeft de foutmelding ‘We zijn mislukt met foutcode -404’. Ik zal de werkende oplossing binnenkort bijwerken als ik die vind. Bekijk ondertussen hoe je Mobdro en Kick Off op Kodi installeert.

Stap 1: Start de Kodi-app op uw pc of Fire TV / FireStick.

Stap 2: Open “Instellingen” in de linkerbovenhoek zoals gemarkeerd in de onderstaande afbeelding.

Kodi-instellingen

Stap 3: Open “Bestandsbeheer” in het menu Instellingen.

Kodi-bestandsbeheerder

Stap 4: Dubbelklik op “Bron toevoegen”

repo-bron kodi toevoegen

Stap 5: Tik op “Geen”

klik op geen kodi

Stap 6: Voeg nu de repo-bron-URL toe als http://burrtv.tech/boom/repo/ en tik op OK.

hoe boom op kodi te installeren

Stap 7: Wijzig de naam van de repo van repo naar Boom en klik op OK.

boem kodi addon

Stap 8: Controleer of de details correct zijn en klik vervolgens op OK.

installeer boom kodi addon

Stap 9: Ga naar het startscherm van Kodi en klik op “Add-ons” gevolgd door “Pakketinstallatie” zoals gemarkeerd in de onderstaande afbeelding.

kodi-pakketinstallatieprogramma

Stap 10: Open “installeren vanuit zipbestand”

installeren vanuit zipbestand kodi

Stap 11: Klik op repository.boom en wacht enige tijd zodat het correct wordt geïnstalleerd. U zou de melding in de rechterbovenhoek moeten zien wanneer de repository succesvol is geïnstalleerd.

Stap 12: Open nu “Installeren vanuit repository”

kodi installeren vanuit repository

Stap 13: Open hier “Boomrepository”.

boom kodi addon repository

Stap 14: Open “Boom” add-on vermeld in het midden van drie opties.

hoe boom addon op kodi te installeren

Stap 15: Klik op “installeren” om Boom Addon op Kodi Krypton te installeren. Dit werkt op dezelfde manier voor pc als FireStick en Fire TV.

Stap 16: Ga terug naar het startscherm van Kodi en klik op Add-ons > Video-add-ons. Je zou de Boom-add-on hier moeten zien. Genieten.

  15 najlepších vzhľadov spoločnosti Kodi na zmenu vzhľadu modelu Kodi

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Bekijk de onderstaande video als u problemen ondervindt bij een van de bovenstaande stappen.

Videogids: Hoe BOOM Addon op Kodi 17.6 Krypton te installeren

Ik hoop dat je de Boom Kodi-add-on op je pc / Fire TV of FireStick hebt kunnen installeren. Als je nog steeds met een van de stappen worstelt, aarzel dan niet om hieronder te reageren. Ik wil je graag begeleiden. Als u nog steeds niet beveiligd bent, krijgt u een Kodi VPN en blijft u veilig.

Verwant:

  • Beste Kodi-builds
  • Hoe Covenant Kodi Addon te installeren
  • Hoe Kodi op FireStick te installeren
  • Hoe FIFA World Cup op Kodi te bekijken