Hoe een paarfout te repareren – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me, etc.

>

Als je streamt met populaire Kodi-add-ons zoals Exodus Redux, Yoda enz., Is het zeer waarschijnlijk dat je de Kodi-paarfout bent tegengekomen tijdens het streamen van de inhoud van bepaalde bronnen. Of u Kodi 18.3 / 18.3 Leia of Kodi 17.6 Krypton gebruikt, de fout wordt gegenereerd wanneer u de streams opent van bronnen zoals Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me en nog een paar. Ze vragen je om het koppelingsproces op hun website te voltooien om het afspelen van hun streams mogelijk te maken. Er zijn slechts een handvol bronnen die deze fout veroorzaken, maar ik weet dat het een beetje vervelend is. In deze gids zullen we de verschillende methoden bespreken om de paarfout in Kodi op te lossen.

Ik heb gezien dat alle populaire add-ons streaminglinks ophalen van tvad.me, vidup.me en OpenLoad a.k.a Olpair. Maar we zullen er in deze gids voor zorgen. Blijf lezen!

olpair-fout in Kodi

Waarom zie je Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair Fout in Kodi?

De waarheid is dat een paarfout in Kodi niet echt een fout is. Het is een vereiste om de video-inhoud te streamen vanuit bronnen zoals thevideo.me, Vidup.me, Openload of Tvad.me.

Openload en andere bronnen die paren vereisen, bieden een enorme inventaris van kwaliteitsinhoud, waaronder uw favoriete films, shows, documentaires en dergelijke. Ze bieden wel content van superieure kwaliteit, met een betere resolutie en minder buffering. En ze doen het gratis.

Maar omdat ze inhoud van topkwaliteit bieden, ontvangen ze honderdduizenden afspeelverzoeken op hun servers. Als gevolg hiervan raken hun servers vastgelopen. Al het verkeer dat naar hun servers wordt geleid, is echter niet afkomstig van menselijke verzoeken. Hun verkeer zou verstopt raken grotendeels als gevolg van geautomatiseerde aanvragen gegenereerd door de bots en scripts.

De paarfout in Kodi is eigenlijk een poort die alleen kan worden doorgegeven wanneer wordt geverifieerd dat het een mens is die om toegang vraagt. Dat is de reden waarom ze alle verzoeken naar hun servers screenen en alleen wanneer u zich als mens verifieert, krijgt u toegang tot hun inhoud.

Ik raad aan het koppelingsproces te volgen voor een betere streamingervaring. De eerste methode zal u vertellen hoe u het moet doen. Als u de koppelingen uit deze bronnen echter helemaal niet wilt, heb ik ook de tweede methode voor u.

Methode # 1: Koppel uw IP-adres

Ik vind deze methode meer leuk. Hiermee kan ik de paarfout in Kodi vermijden zonder de kwaliteitslinks van deze servers te missen. Het enige wat u hoeft te doen is uw IP-adres op de website te koppelen en u krijgt geen foutmeldingen meer op al uw apparaten die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Als je bijvoorbeeld Kodi op je computer hebt en mobiel verbonden bent met hetzelfde wifi-netwerk waarvan je het IP-adres koppelt, zul je de koppelfout in Kodi op beide apparaten verwijderen.

Houd er rekening mee dat koppelen slechts 4 uur geldig is. U moet opnieuw paren nadat 4 uur zijn verstreken.

Aandacht:Koppelen onthult uw oorspronkelijke IP-adres aan de inhoudprovider. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​VPN te gebruiken voordat u koppelt, zodat uw echte IP-adres niet zichtbaar is. Ik gebruik ExpressVPN om mijn streamingactiviteiten anoniem te houden en ik stel voor dat u hetzelfde doet.

Lezen: Beste VPN voor Kodi en hoe het te gebruiken 

Laat me je nu laten zien hoe je je IP-adres kunt koppelen.

# 1: Wanneer een streamingbron moet worden gekoppeld, verschijnt een bericht als dit op uw scherm - OpenLoad Stream-autorisatie

olpair-fout in Kodi

# 2: Open een browser op uw mobiel of computer en ga naar de link in het bericht. Ik neem de OpenLoad Stream-autorisatie als voorbeeld in deze handleiding.

Open de link https://olpair.com

Tip: Als u Kodi gebruikt op een op afstand bestuurd apparaat, zoals FireStick, Fire TV of Fire TV Cube, kunt u de onderstaande methode volgen op een computer, mobiel of tablet verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw apparaat.

# 3: Schakel het selectievakje in dat staat Ik ben geen robot

stream autorisatie bij openload

# 4: Je ziet nu een verificatie-popup zoals deze. Voltooi het verificatieproces door de juiste afbeeldingen te selecteren

olpair tvad.me/pair

# 5: Wanneer de verificatie is geslaagd, ziet u een groen vinkje vóór de tekst Ik ben geen robot. Klik Paar knop onderaan

# 6: Wanneer uw IP-adres is gekoppeld, ziet u de Koppelen succesvol! bericht.

tvad.me/pair op kodi

U hebt voor de Olpair Kodi-fout gezorgd. Ga nu terug naar Kodi en speel de streams van deze bronnen. Uw IP-adres blijft maximaal 4 uur gekoppeld.

NOTITIE: De bovenstaande stappen lieten je zien om van Olpair a.ka. af te komen. OpenLoad Stream-autorisatie. Als u andere koppelingsproblemen ondervindt, zoals hieronder weergegeven, bezoekt u de link die bij hun naam staat en start u het koppelen op dezelfde manier als bij Olpair.

De Video.me Stream-autorisatie - https://thevideo.me/pair of https://tvad.me/pair

VidUP.me Stream-autorisatie - https://vidup.me/pair

Is Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad veilig?

Ik ben al enkele jaren een Kodi-gebruiker. Ik heb tientallen add-ons getest, geprobeerd en gebruikt. Ik verzeker u dat de bronnen zoals OpenLoad en Tvad.me die paren vereisen veilig zijn. Ik geef eigenlijk meestal de voorkeur aan hun streams boven die van anderen. Ze verifiëren uw IP-adres alleen om ervoor te zorgen dat alleen mensen toegang hebben tot hun server en dat het niet wordt overladen met hit-pogingen van bots en scripts.

Dat gezegd hebbende, kunnen deze sites nog steeds gelicentieerde of auteursrechtelijk beschermde inhoud hebben. En wanneer u gelicentieerde of auteursrechtelijke inhoud streamt, zelfs onbedoeld, loopt u altijd het risico. Aangezien deze sites uw IP-adres gebruiken om te koppelen, bent u duidelijk zichtbaar.

Hoewel deze providers uw IP-adres niet voor kwaadaardige doeleinden zouden gebruiken, moeten ze, als ze betrokken zijn bij rechtszaken voor het hosten van auteursrechtelijk beschermde inhoud, het IP-adres van hun gebruikers aan de wettelijke autoriteiten bekendmaken. Dit kan gemakkelijk tot problemen leiden.

Maar je kunt dit eenvoudig vermijden door een Kodi VPN te gebruiken. Zoals ik al heb gesuggereerd, is dat de beste manier van handelen. Met een VPN wordt uw internetverkeer via een andere server gerouteerd. U krijgt een volledig nieuw IP-adres toegewezen. VPN-serviceproviders gebruiken ondoordringbare coderingsprotocollen en hanteren een logboekbeleid van nul. Uw online activiteiten kunnen nooit tot u worden herleid.

Ik gebruik en beveel ExpressVPN aan omdat dit de veiligste, snelste en meest betrouwbare VPN-service is voor Kodi en andere streamingdiensten. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie in het geval u niet van hun service houdt.

Methode 2: Schakel de Hosters uit met captchas in Kodi

Als u het koppelingsproces niet wilt doorlopen, kunt u de koppelfout in Kodi vermijden door eenvoudig de optie uit te schakelen Hosters met captcha's.

Vergeet niet dat u hierdoor mogelijk enkele kwaliteitsstreams van de servers zoals OpenLoad misloopt.

Er is geen universele instelling in Kodi om Hosters met captcha's voor alle add-ons uit te schakelen. U moet het voor elke add-on afzonderlijk doen.

Hierna volgt de afbeelding met Hosters met captcha's ingeschakeld. Zoals u kunt zien, zijn er veel links van OpenLoad. Later zal ik de afbeelding delen met Hosters met captcha's uitgeschakeld.

vidup.me/pair kodi

Ik gebruik de Exodus-add-on in deze gids als een voorbeeld. Maar dit werkt voor alle add-ons die OpenLoad ondersteunen of andere servers die moeten worden gekoppeld. Volg onderstaande stappen:

# 1: Ga naar het Kodi-startscherm en open de add-ons vanuit Add-ons > Video-add-ons 

tvad me paar Kodi

# 2: Scroll naar beneden en klik Gereedschap

Kodi openload-koppelingsfout

# 3: Open de optie INSTELLINGEN: Afspelen

olpair.com pairing op kodi

# 4: Zorg ervoor dat afspelen optie is links geselecteerd. Scroll nu naar beneden in de Filters voor bestandshosting sectie en schakel de Hosters met captcha's door de schakelaar te schakelen

tvad.me/pair

Hierna volgt de afbeelding met Hosters met captcha's uitgeschakeld. Wanneer je het vergelijkt met de afbeelding die ik eerder heb gedeeld met alle streams ingeschakeld, kun je zien dat alle OpenLoad-streams verdwenen zijn

vidup.me/pair

Dat is alles! Ga nu terug naar de video die je wilde afspelen. U zult merken dat alle streams van OpenLoad of andere bronnen waarvoor een koppeling of captcha-autorisatie nodig was, zijn verwijderd.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Samenvatting

Koppelfout in Kodi kan eenvoudig worden opgelost door uw IP-adres te koppelen aan Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair of door de Hosters uit te schakelen met captchas. Ik raad persoonlijk de eerste methode aan, omdat deze je toegang geeft tot streams van betere kwaliteit. Als u echter Real Debrid op Kodi gebruikt, haalt u mogelijk al links van superieure kwaliteit op. Mogelijk hebt u de streams van de servers die moeten worden gekoppeld niet nodig. Laat het me weten als je nog vragen of feedback hebt via de opmerkingen hieronder.

Verwant:

Hoe Jailbreak FireStick
Hoe Trakt op Kodi te gebruiken
Hoe Kodi te resetten
Hoe buffering op Kodi te repareren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me