Hoe Fire TV GURU te installeren Build op Kodi 17.6 Krypton

>

Een groot aantal Kodi-gebruikers wil Kodi op de Amazon Fire Stick installeren. Als je tot deze klasse mensen behoort of als je van plan bent binnenkort een Amazon Fire Stick te kopen, dan kun je de Fire TV GURU Build overwegen. Het is ontwikkeld door de FireTVGuru, waardoor het een natuurlijke keuze is voor de Fire TV Stick-apparaten.

NOTITIE: Deze build werkt NIET meer. Je kunt de lijst met top Kodi-builds bekijken. Ik stel voor Titanium te proberen of je kunt ook door onze lijst met beste Kodi-builds bladeren. 

FireTVGuru ontwikkelde deze speciale Kodi Build voor de streaming-apparaten van de Amazone. Het installatiebestand is klein in vergelijking met de meeste Kodi-builds die tegenwoordig op de markt zijn. De volledige versie is 300 MB + groter. Hiermee kunt u probleemloos media-inhoud streamen en downloaden.

Niettemin, in een geval waarin u geconfronteerd wordt met installatieproblemen, krijgt u veel informatie over het oplossen van problemen van de officiële Fire TV Guru-website. We raden aan een schone installatie van Fire TV GURU Kodi Build uit te voeren. Deze act geeft het een volledige verspreiding op je Kodi. In elk geval kunt u kiezen voor de standaardinstallatie waarmee u uw bestaande add-ons en instellingen kunt behouden. Als je op zoek bent naar meer opties, bekijk dan de beste Kodi-builds hier.

fire tv goeroe bouwen firestick

Fire TV GURU Build: wat moet je verwachten?

De Fire TV GURU Build bevat een enorme verzameling populaire Kodi-add-ons. Deze add-ons zijn de bron van de streaming-inhoud. Onder de populaire add-ons zijn Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob Unleashed en Tykes. De gebruikersinterface is eenvoudig en gemakkelijk te navigeren.

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Stappen voor het installeren van Fire TV GURU Kodi Build op FireStick

Bijwerken: Fire TV Guru werkt niet meer. Naar verluidt is de FTG-ontwikkelaar ermee gestopt en zijn de serverkoppelingen nu verbroken. Je kunt hier andere werkende builds bekijken.

Nu u goed weet wat Fire TV Guru bouwt en wat u kunt verwachten wanneer het op uw Fire TV Stick wordt geïnstalleerd, laten we beginnen met de installatiehandleiding. Houd er rekening mee dat deze handleiding alleen op FireStick werkt. Als u op uw Windows-pc of MacBook wilt installeren, kiest u de tweede methode hieronder.

We zullen de FireDL-app gebruiken in deze methode die als het gemakkelijkst wordt beschouwd, omdat u minimale acties van uw kant moet uitvoeren. We zullen de Fire MC APK downloaden en deze zal de Fire TV Guru-build op uw FireStick installeren.

Stap 1: Schakel uw Amazon Fire TV-stick in. Zoek en installeer de "FireDL" -app uit de Amazon App Store.

fire tv goeroe installeren op firestick met firedl apk

Stap 2: Nadat u de FireDL-app hebt geïnstalleerd, opent u deze en typt u 941.172 in het vak URL. Het wordt automatisch geconverteerd naar de APK-download-URL.

download firemc op firestick

Stap 3: FireDL begint met het downloaden van de Fire MC APK, dus wacht tot deze is voltooid.

download fire tv goeroe gebouwd op firestick

Stap 4: Wanneer de download is voltooid, klikt u op de optie "Installeren"

Stap 5: Selecteer na installatie "Openen"

Stap 6: Binnen enkele seconden ziet u enkele instructies op uw scherm, klik gewoon op "Sluiten"

Stap 7: Nu kunt u hier uw voorkeursinstellingen selecteren en vervolgens op "Doorgaan" klikken

Stap 8: Open "Build-menu" en selecteer vervolgens de build die u wilt installeren. U krijgt de optie om de "hoofd" en "Lite" build te installeren.

Stap 9: Nu ziet u twee opties "Nieuwe installatie" en "Standaardinstallatie". Als u oude add-ons en gegevens wilt behouden, kiest u voor Standaardinstallatie, anders is een nieuwe installatie goed.

Stap 10: Klik op "Ja" en vervolgens op "Installeren"

installeer fire tv goeroe kodi build on fire stick

Stap 11: Klik op "Forceer sluiten"

Stap 12: Ga nu naar de startpagina van FireStick en ga naar Instellingen > toepassingen > Geïnstalleerde applicaties beheren. Hier zou u de "FireMC" -app moeten zien. Open het gewoon.

open vuur tv goeroe op vuur stok

Stap 13: Dat is alles. Nu heb je Fire TV Guru gebouwd op je FireStick. Geef de build wat tijd om zichzelf voor te bereiden. Ik vind het niet erg om nog 15 minuten te wachten nadat ik Fire TV Guru voor het eerst heb geopend. Wanneer u Fire TV Guru op Fire TV Stick moet openen, kunt u eenvoudig volgen Stap 12 bovenstaand.

hoe fire tv goeroe op kodi firestick te installeren

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Videogids voor het installeren van Fire TV Guru op Kodi 17.6 (FireStick)

Als u de bovenstaande stapsgewijze handleiding niet kunt begrijpen, bekijkt u de onderstaande video.

Hoe Fire TV Guru Build op Kodi 17.6 Krypton te installeren (FireStick / PC)

Opmerking - deze handleiding werkt voor zowel FireStick als pc (Windows / Mac).

Stap 1: Start Kodi op uw FireStick.

Stap 2: Klik op 'Instellingen' in de linkerbovenhoek.

Kodi-instellingen

Stap 3: Ga naar "Bestandsbeheer" onder het menu Instellingen.

Kodi-bestandsbeheerder

Stap 4: Dubbelklik op de laatste optie "Bron toevoegen"

repo-bron kodi toevoegen

Stap 5: Klik op "Geen" in het pop-upvenster.

klik op geen kodi

Stap 6: Typ nu de bron-URL als http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ en klik op OK. Veel gebruikers hebben gemeld dat ze de FTG-wizard niet kunnen installeren. De reden is dat ze nog steeds de oude URL proberen, die http://firetvguru.net/fire is. Dus als u een van hen bent, gebruikt u de bovenstaande URL in vette letters.

fire tv goeroe bouwen downloadlink

Stap 7: Typ "FTG" in het naamveld en klik vervolgens op OK.

vuur tv goeroe wizard

Stap 8: Ga terug naar het hoofdscherm van de Kodi-app en klik op het menu "Add-ons" in de linkerzijbalk. Zoek nu naar het pictogram in de vorm van een vak (pakketinstallatieprogramma) in de linkerbovenhoek. Open het.

kodi-pakketinstallatieprogramma

Stap 9: Open "Installeren vanuit zipbestand" en klik vervolgens op "FTG" die we zojuist hebben toegevoegd in stap 6 en 7.

ftg wizard installatie op firestick kodi krypton

Stap 10: Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend, klik op "plugin.program.firetv.zip". Wacht vervolgens enige tijd zodat Fire TV Guru Wizard wordt geïnstalleerd op Kodi. Dit kan maximaal 5 minuten duren. U zou de melding in de rechterbovenhoek moeten zien wanneer deze klaar is.

add-on fire tv goeroe-wizard installeren

Stap 11: Nu zou u een pop-up met informatie over de build moeten zien. Klik gewoon op "Sluiten"

ftg wizard informatie

Stap 12: Nu ziet u een andere pop-up met verschillende opties. U kunt selecteren / deselecteren volgens uw voorkeur. Klik vervolgens op "Doorgaan"

fire tv goeroe wizard instellingen

Stap 13: Er verschijnt een nieuwe pop-up waarin u geen FTG-builds hebt geïnstalleerd met een optie om naar "Build-menu" te gaan. Klik Het.

vuur tv goeroe bouwen menu

Stap 14: Hier kun je alle beschikbare Fire TV Guru Krypton-builds zien. Selecteer gewoon de build die u wilt installeren. U kunt Full build of Lite build installeren.

selecteer fire tv goeroe main build of lite build

Stap 15: Selecteer nu "Nieuwe installatie" als u uw oude add-ons / gegevens niet wilt behouden, klik anders op "Standaardinstallatie". Ik geef de voorkeur aan Fresh-installatie.

fire tv goeroe bouwen nieuwe installatie

Stap 16: Fire TV Guru (FTG) Wizard zal nu de Fire TV Guru Build voor Kodi Krypton downloaden. Eenmaal gedownload, zal het de bestanden uitpakken en installeren zonder verdere acties van uw kant. Eindelijk wordt Kodi opnieuw opgestart en ziet u dat de Fire TV Guru Build op uw FireStick is geïnstalleerd.

download fire tv goeroe bouwen

Als je een pop-up krijgt met de opties "Profiel opnieuw laden" en "Forceer sluiten", klik je op "Forceer sluiten" en start je de Kodi-app opnieuw. Na het openen van de Fire TV Guru-build voor de allereerste keer, geef het wat tijd (15 minuten zou voldoende moeten zijn) voordat je het gaat gebruiken.

Fire TV Guru werkt niet

Sommige gebruikers hebben gemeld dat Fire TV Guru niet werkt op hun Fire TV Stick. Ik raad je aan je Fire Stick uit te zetten, de stekker uit het stopcontact te halen, de router uit te schakelen en na 5 minuten weer aan te zetten. Nu zou de bouw van Fire TV Guru prima moeten werken.

Als Fire TV Guru in elk geval niet werkt na het volgen van de bovenstaande instructies, is het het beste om de build opnieuw te installeren in plaats van het exacte probleem te vinden. Het bespaart veel tijd.

Fire TV Guru: Geen streams beschikbaar

Als u No Streams beschikbaar ziet, zijn er goede kansen dat uw ISP u blokkeert van het streamen van inhoud met FTG. U kunt altijd een VPN krijgen om dergelijke problemen te voorkomen.

Fire TV GURU Build: Geniet van een nieuwe wereld van entertainment!

Naast de enorme lijst met populaire add-ons, wordt Fire TV GURU Kodi Build geleverd met een schone, mooie interface. Het menu is ingedeeld in categorieën die verder zijn onderverdeeld in subcategorieën. Dit zijn de belangrijkste categorieën van deze Kodi-build:

Tv shows

We houden allemaal van tv-shows. Iedereen heeft tenminste een aflevering van een bepaald tv-programma bekeken. Persoonlijk heb ik twee seizoenen van de Gotham City TV Show gedurende drie dagen tijdens een langzame pauze van een week binge-watched. Welnu, de ervaring was geweldig. Met de Fire TV GURU Kodi Build geniet je van het streamen van enkele van de best beoordeelde tv-programma's. De interface van deze categorie is op een schone, georganiseerde manier ontworpen voor eenvoudige navigatie.

Films

Bovenop de tv-shows uit verschillende genres, biedt deze Kodi-build een enorme lijst met films met de beste beoordelingen in je wereld van digitaal entertainment. Als je elke dag na het werk graag naar een film kijkt, dan zit je goed. De categorie beschikt over een aantal filters die u kunt gebruiken bij het zoeken naar films.

Live tv

Met de Fire TV GURU Kodi Build, garandeer ik dat je je kabel-tv zult wegwerken. Geniet van gratis live tv-dekkingen uit de VS en het VK en andere delen van de wereld! Er is ook een categorie voor 'Live Streams', die onder andere het laatste nieuws bevat!

Haar plaats

Een sectie die speciaal is ontworpen voor meisjes. Het bevat tv-series, romantiek en populaire shows die elk meisje kan wensen.

Muziek en streams

Geniet van het streamen van enkele van de beste hitlijsten uit de VS en het VK. Het heeft ook een mooie gebruikersinterface met filters die u kunt gebruiken bij het zoeken naar uw gewenste artikelen en genres.

Kinderhoeken

Deze categorie bevat kinderinhoud zoals tekenfilms, stripfilms en animaties. Uw kinderen kunnen genieten van streaming via een onbeperkte hub met inhoud voor kinderen.

Sport

In het sportcentrum kunnen alle sportliefhebbers genieten van sporthoogtepunten en live scores. Je kunt door de subcategorieën bladeren voor de nieuwste evenementen over de hele wereld!

Andere builds voor FireStick

Als je meer builds op FireStick wilt proberen, bekijk dan de onderstaande links.

  • Hoe No Limits Magic Build te installeren
  • Hoe CellarDoor TV Kodi Build te installeren
  • Hoe Titanium op Kodi te installeren

Fire TV GURU Build oordeel!

Terwijl de Fire TV GURU Kodi Build speciaal is ontworpen voor Amazon's Fire Stick, is het nog steeds geschikt voor alle Kodi-streaming-apparaten. Zorg er altijd voor dat u software-installatie van derden hebt toegestaan ​​om fouten tijdens het installatieproces te voorkomen. Voor gedetailleerde fouten op Kodi kunt u het logboek controleren voor meer informatie.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me