Hoe IRON MAN op Kodi 17.6 Krypton te installeren

>

In deze stapsgewijze handleiding laat ik je zien hoe je Iron Man Addon installeert op Kodi 17.6 Krypton voor FireStick en pc. De gids werkt ook op andere apparaten omdat de Kodi-interface voor elk apparaat hetzelfde is.

In dit tijdperk van slimme gadgets evolueren slimme televisietoestellen als een van de meest veelbelovende apparaten. Je kunt geen tv meer noemen, een idioot. Elke dag worden meer en meer functionaliteiten toegevoegd om het slimmer te maken. En de nieuwste ontwikkeling voor uw smart-tv is gekomen in de vorm van Amazon Fire Stick.

Als je nu een smart-tv hebt, kun je er vanuit gaan dat je bekend bent met de Amazon Fire Stick. Iets dat home entertainment een geheel nieuwe dimensie heeft gegeven. Hiermee hebt u toegang tot bijna alle online beschikbare inhoud in HD- of FHD-resolutie. Amazon Fire TV biedt veel apps om toegang te krijgen tot deze online inhoud, waarvan Kodi de meest populaire (aantoonbaar) is. Sinds de lancering is het zonder twijfel de meest besproken applicatie en verdient het nog steeds lovende recensies. Maar er is een kleine vangst.

Kodi is een afhankelijke applicatie. Het werkt niet alleen en je hebt add-ons nodig als je films, trailers, tv-shows, liedjes, enz. Wilt bekijken.

Sinds de komst van Kodi worden nieuwe add-ons steeds sneller geïntroduceerd. En vandaag gaan we het hebben over de IRON MAN-add-on, een van de nieuwste toevoegingen aan de beste Kodi-add-onfamilie. Het is verkrijgbaar bij het Zero Tolerance (ZT) team dat ook The Dogs Bollocks Kodi Addon ondersteunt.

Maar voordat we ingaan op de details over het installeren van Iron Man op Kodi 17.6, laten we eerst een korte blik werpen op wat deze add-on kan doen.

IRON MAN Kodi Addon is het meest geschikt voor filmliefhebbers. Naast films uit verschillende genres zoals Action, Comedy, Horror, Kids en Family, krijg je ook een optie om films te bekijken van de IMDB-top 250-lijst. (Mensen die zo lang wilden doorgaan met de lijst, nu is het tijd.)

Aantrekkelijk als het klinkt, als het gaat om films, zal deze add-on je overal voor dekken. Laten we nu eens kijken naar het stapsgewijze installatieproces.

Hoe IRON MAN Add-on op Kodi te installeren 17.6

Gewoon een snelle herinnering, u moet de installatie van onbekende bronnen toestaan ​​voordat u een add-on van derden op Kodi installeert. Het is beter dat u het een keer controleert voordat u verder gaat. U vindt een optie om installatie uit onbekende bronnen toe te staan ​​onder instellingen->Systeem instellingen->Add-ons.

  Jak zainstalować BOOM Sports Addon na Kodi 17.6 Krypton

onbekende bronnen toestaan ​​kodi

Als u dit voor de eerste keer doet, moet u het goedkeuren door op de knop Ja te drukken in het waarschuwingsvenster. Nu, nadat u hiermee klaar bent, kunt u kiezen voor de installatie van Iron Man Addon.

# 1. Klik op het pictogram Instellingen op het startscherm van Kodi (linkerdeelvenster) en klik erop.

Kodi-instellingen

# 2. Zoek naar het pictogram Bestandsbeheer – de allerlaatste in het instellingenpaneel.

Kodi-bestandsbeheerder

# 3. Klik op “Bron toevoegen”

repo-bron kodi toevoegen

# 4. Het dialoogvenster Bestandsbron toevoegen verschijnt onmiddellijk met “Geen” op het scherm. Klik erop.

klik op geen kodi

# 5. Een nieuw venster verschijnt op het scherm waarin u wordt gevraagd het pad in te voeren of naar het bronbestand te bladeren. Voer in het veld URL de URL in: http://repozip.zerotolerance.gq/ en klik op OK.

# 6. Nogmaals, u keert terug naar het dialoogvenster Bron toevoegen, waarbij de URL die u heeft ingevoerd, Geen vervangt. Daarna moet u de naam van de mediabron invoeren, dus klik op het tekstveld eronder en voer in Nul T in het tekstveld en klik op OK. Controleer nogmaals of u alle details correct hebt ingevuld en druk vervolgens opnieuw op OK.

hoe iron man op kodi te installeren

# 7. Ga nu terug naar het startscherm van Kodi. Kies de optie Add-on in het linkerdeelvenster. Klik in het venster Add-on op het pictogram Pakketinstallatieprogramma (het open vak).

kodi-pakketinstallatieprogramma

# 8. Kies in het volgende scherm de optie Installeren vanuit zipbestand om door te gaan.

installeren vanuit zipbestand kodi

# 9. Er verschijnt een lijst met mappen waaruit u moet zoeken Nul T map en open deze.

# 10. Nadat u de Zero T-map hebt geopend, klikt u op repository.zt-5.0.zip en wacht op het succesbericht van de installatie.

installeer iron man kodi vanuit de zero tolerance repository

# 11. Een keer Zero Tolerance Repository geïnstalleerd bericht wordt weergegeven op het scherm, open “Installeren vanuit repository”.

  Топ 6 най-добри алтернативи на Kodi, които да се използват през 2023 г.

kodi installeren vanuit repository

# 12. Een nieuw venster verschijnt op het scherm met een lijst met geïnstalleerde repositories op uw Kodi-app. Je moet het vinden Zero Tolerance Repository en open het.

nultolerantieopslagplaats

# 13. Open video-add-ons > IJZEREN MAN

iron man kodi addon

# 14. Het installatievenster verschijnt onmiddellijk. Klik op de knop Installeren in de rechteronderhoek.

hoe iron man addon op kodi te installeren

# 15. Nu zult u zien dat de IRON MAN Add-on begint met downloaden. Zodra het downloadproces is voltooid, IRON MAN Add-on geïnstalleerd verschijnt in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit zorgt ervoor dat de installatie met succes is voltooid en dat u nu de IRON MAN Kodi Addon kunt gebruiken.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

  Cómo instalar varias compilaciones de Kodi en Amazon FireStick

connect expressvpn voor kodi

Hoe de IRON MAN Kodi-add-on te gebruiken

  1. Ga op het startscherm van Kodi naar de add-ons > Video-add-ons.
  2. Navigeer naar IRON MAN Add-on.
  3. Als u hierop klikt, gaat u naar het volgende venster met de optie Openen. Klik erop.
  4. Het zal de IRON MAN add-on lanceren en u zult verschillende opties voor SuperHero-films, IMDB top 250-films, Movies by Years enz. Vinden in het rechterpaneel.
  5. Kies degene die je wilt bekijken. Ga zitten. Pak een pak popcorn. Genieten.

Notitie: Zorg ervoor dat u geen auteursrechten schendt. Deze add-ons moeten worden gebruikt om inhoud te bekijken die beschikbaar is in het publieke domein. Als u betrapt wordt op het bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud, kunt u juridische problemen krijgen.

Iron Man wordt niet geïnstalleerd op Kodi

Soms kan het gebeuren dat de IRON MAN Kodi Addon niet op uw apparaat wordt geïnstalleerd. U hoeft zich geen zorgen te maken, want het kan volledig worden opgelost.

  • Bekijk uw netwerk voordat u begint met opnieuw installeren. Soms kan een zwak of instabiel netwerk ertoe leiden dat onvolledige installatiebestanden worden gedownload.
  • Een andere methode is om te controleren of u de juiste Repo-URL hebt ingevoerd of niet. Als u daar een fout vindt, corrigeer deze dan onmiddellijk in het padveld en installeer de add-on opnieuw volgens de bovenstaande stappen.
  • Als u dergelijke fouten niet kunt vinden, probeer dan de tijdelijke en cachebestanden op te ruimen. Dit zou de App vers maken zoals deze was toen hij voor het eerst werd geïnstalleerd.
  • Bij enkele gelegenheden kan build-fail ook installatiefouten veroorzaken. Dit kan te wijten zijn aan ontbrekende of onvolledig gedownloade bestanden. Als de fout echter blijft optreden, installeer dan een nieuw exemplaar van de add-on.

Ik hoop dat de bovengenoemde gids voor u werkt. Als je Iron Man Kodi Addon niet kunt installeren, reageer hieronder en ik zal je helpen.

Verwant:

Hoe Jailbreak Fire Stick
Hoe Kodi op FireStick te laten rusten
Hoe Exodus op Kodi te installeren
Hoe Fire TV Guru Build te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me