Hoe Kodi te gebruiken | Ultieme beginnershandleiding voor Kodi (2020)

>

Kodi is een eenvoudige, maar niet bepaald eenvoudige mediaspeler. Maar omdat het wereldwijd door miljoenen wordt gebruikt, zijn we ervan overtuigd dat het een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel moet zijn. Wat ik met zekerheid kan zeggen, is dat Kodi niet geheimzinnig is. Om je de waarheid te vertellen, toen ik Kodi voor het eerst begon te gebruiken, leek het onbegrijpelijk en ook enigszins overweldigend voor mij. Dat komt waarschijnlijk omdat het een unieke lay-out heeft voor een mediaspeler en enkele verschillende functies. Maar het kostte me slechts een tijdje om te beseffen dat Kodi veel eenvoudiger is dan het op het eerste gezicht lijkt.

Er is geen speciale technische kennis of een leercurve nodig om films of shows op Kodi te begrijpen en te bekijken. Het is ontworpen voor leken als ik. Ik ben het er echter mee eens dat als ik een beetje hulp had gehad toen ik kennis maakte met Kodi, ik er wat sneller rond was gekomen. Veel van mijn lezers hebben gevraagd of ik een soort gids kon bedenken om de Kodi-beginners te helpen het gedeelte 'kennismaken' te versnellen. Dus hier ben ik met de Kodi-gids voor de beginners. In deze gids zal ik je door wat de meest fundamentele principes van Kodi leiden. Hier bespreek ik alles wat je moet weten over Kodi om je favoriete inhoud in bijna geen tijd te streamen.

hoe Kodi te gebruiken

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Wat is Kodi??

Laat me de eenvoudigste definitie van Kodi delen:

Kodi is een mediaspeler

Een mediaspeler is software die media op uw apparaat kan afspelen. Media is alles dat video, audio of afbeeldingen is. Maar de meeste mediaspelers, waaronder Kodi, worden op grotere schaal gebruikt om video's en audio af te spelen. VLC is een klassiek voorbeeld van een mediaspeler, die veel wordt gebruikt voor het afspelen van video en audio.

Met Kodi kunt u video-inhoud bekijken, zoals films en tv-programma's, en audio afspelen zoals nummers.

Kodi lijkt in veel opzichten op VLC, maar met enkele belangrijke verschillen. Hoewel VLC in de volksmond vaker wordt gebruikt om de media af te spelen die lokaal zijn opgeslagen op de opslag van het apparaat, is Kodi vooral bedoeld voor het streamen van media via internet. Kodi kan ook worden gebruikt voor het afspelen van lokale media, maar daar is het niet zo populair om.

Kodi is een open-source, gratis mediaspeler. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2002 als XBMC (Xbox Media Center) en een applicatie voor alleen Xbox. In de loop van de tijd werd deze tool omgedoopt tot Kodi en werd hij beschikbaar op een breed scala aan apparaten en OS-platforms. Momenteel werkt Kodi op Android, iOS, Windows PC, Mac, Windows-mobiele telefoons, Linux, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Boxes en meer.

Toen Kodi XBMC was, kostte het een beetje moeite om het op Xbox in te stellen en vereiste een leercurve. Het is nu zoveel eenvoudiger om Kodi op bijna alle platforms te installeren en heeft gebruiksvriendelijke, gebruiksvriendelijke applicaties voor de meeste apparaten.

Kodi is populairder als online mediaspeler. Hiermee kun je je favoriete inhoud gratis streamen. Het geeft je toegang tot films, tv-shows, live tv, sport, nieuws, documentaires en nog veel meer. Maar Kodi kon het niet allemaal alleen doen. Daarvoor is de integratie van bepaalde plug-ins vereist. Deze plug-ins zijn beter bekend als ‘Kodi-add-ons’.

Later zullen we meer te weten komen over Kodi-add-ons. Eerst zal ik je laten zien hoe je Kodi op verschillende apparaten kunt installeren. Je moet immers Kodi hebben ingesteld en in gebruik nemen voordat je doorgaat naar de volgende stap. Houd dus voorlopig vast aan de gedachte dat "add-ons het belangrijkste aspect van Kodi zijn".

Hoe Kodi op verschillende apparaten te installeren

Kodi wordt ondersteund op een groot aantal apparaatplatforms. Het bereik van deze handleiding geeft me niet de mogelijkheid om de gedetailleerde instructies voor het installeren van Kodi op alle apparaten te behandelen. Daarom zal ik je een kort overzicht geven van de installatieprocedure van Kodi op de meer algemeen gebruikte platforms. Ik zal je wijzen op de bronnen waar je Kodi kunt krijgen en kort ingaan op de installatiemethoden. Hieronder volgen de apparaatplatforms die we zullen behandelen:

 1. Amazon FireStick & Vuur TV
 2. Android mobiele telefoons & tablets
 3. Windows PC
 4. Mac OS
 5. iOS
 6. Android Smart TV & Android TV Boxes

De laatst uitgebrachte officiële versie van Kodi is Kodi 18.5 Leia. De oudere versie, Kodi 17.6 Krypton is nog steeds in gebruik, vooral door degenen die geen upgrade naar Kodi Leia hebben uitgevoerd. Leia is echter niet langer beschikbaar via officiële kanalen.

1. Amazon FireStick & Vuur TV

Amazon FireStick is een extreem populair media-apparaat dat op je tv kan worden aangesloten via de HDMI-poort. Dit Android-apparaat converteert elke tv onmiddellijk naar een smart-tv. Op enkele kleine fysieke verschillen na, FireStick & Fire TV is in wezen hetzelfde. Daarom is op beide dezelfde installatiemethode van toepassing.

Amazon Store host Kodi nog niet. Daarom moeten we het Kodi APK-bestand (van een vertrouwde bron) handmatig downloaden om het op FireStick te installeren. Lees onze gedetailleerde gids over het installeren van Kodi op FireStick. Deze gids leidt u door de eenvoudige stapsgewijze installatieprocedure. Voor het geval dat u in plaats daarvan Kodi 17.6 wilt installeren, zal onze gids u helpen.

Je kunt ook onze andere gids raadplegen over hoe je Amazon FireStick jailbreakt.

2. Android-mobieltjes & Tablets

Deze is eenvoudig. Kodi is niet alleen populair, maar het wordt ook vertrouwd door Google. In tegenstelling tot Amazon FireStick of Fire TV, hoeft u Kodi niet te sideloaden (of handmatig te installeren) op Android-mobiele telefoons & tablets. U vindt de Kodi-app in de Google Play Store.

Alleen vertrouwde en veilige apps halen de Play Store. Omdat Kodi er is, geeft het ons de zekerheid dat het geverifieerd en veilig is.

Hier is hoe je Kodi op Android kunt installeren:

 • Open Play Store
 • Kijk uit naar Kodi
 • Volg de instructies op het scherm en installeer Kodi

Zo eenvoudig is het!

3. Windows-pc 

Het installatieproces voor Windows 10 en Windows 8.1 & ouder zijn anders. We behandelen beide als volgt. 

3.1 Windows 10

Als u Windows 10 hebt, kunt u de officiële versie van Kodi downloaden van Microsoft Store. Hier is hoe je dat kunt doen:

 • Klik op de zoekknop 'Cortana' en typ 'Kodi' (zonder aanhalingstekens)
 • Het Kodi-pictogram verschijnt in de zoekresultaten in ‘Start’ als de ‘Trusted Microsoft App’. Klik op het Kodi-pictogram
 • U wordt naar de Microsoft Store gebracht. Klik op de knop 'Ophalen' of 'Downloaden'
 • Laat Microsoft Store de rest voor u doen
 • Binnen ongeveer een minuut of twee hebt u Kodi op uw Windows 10-pc geïnstalleerd

3.2 Windows 8.1 & Ouder

Als u Windows 8.1 of een oudere versie van Windows hebt, kunt u Kodi nog steeds rechtstreeks downloaden van de officiële website https://kodi.tv

Open de website en wanneer u op de startpagina bent, klikt u rechtsboven op ‘DOWNLOAD’ (of gaat u rechtstreeks naar https://kodi.tv/download)

hoe Kodi te gebruiken

Blader omlaag totdat u de logo's van de ondersteunde apparaten / platforms ziet.

Klik op het Windows-logo

hoe Kodi beginnersgids te gebruiken

Zorg ervoor dat u het tabblad Aanbevolen in het volgende venster hebt geselecteerd

Klik op INSTALLATEUR (64 BIT) als u een 64-bits computer hebt. Klik op INSTALLATEUR (32 BIT) als u een 32-bits pc gebruikt.

Kodi beginnersgids

4. Mac OS

Kodi wordt niet vermeld in de App Store van Apple, maar er is een MacOS-versie op de officiële website van Kodi. U moet Mac OS 10.8 X of hoger op een Intel-processor hebben om Kodi te laten werken. Volg de onderstaande stappen om Kodi Leia op Mac te installeren:

Open https://kodi.tv/download in Safari webbrowser (Safari zal het DMG-bestand automatisch koppelen). Scroll naar beneden en klik op het ‘MacOS’ -logo

beginnersgids voor Kodi

Zorg ervoor dat het tabblad 'Aanbevolen' is geselecteerd in het pop-upvenster. Klik op INSTALLATEUR (64-BIT)

hoe Kodi te gebruiken

Volg de gebruikelijke procedure om de app op uw Mac-computer te installeren

5. iOS (iPhone, iPad & iPod touch)

De officiële website zegt dat je het iOS-apparaat moet jailbreaken om Kodi te installeren. Maar er zijn enkele app-winkels van derden, zoals TweakBox, die de iOS-versie van de app hosten.

Open https://www.tweakboxapp.com op uw iOS in elke browser (bij voorkeur Safari) en download de TweakBox app store door op de knop Downloaden te klikken.

Volg de instructies op het scherm om TweakBox te installeren. U moet tijdens de installatie bepaalde rechten aan de app verlenen.

Voer nu TweakBox uit en klik bovenaan op het tabblad ‘Apps’. Zoek naar Kodi in de lijst met apps en klik op het Kodi-pictogram. Volg nogmaals de instructies op het scherm en installeer Kodi op iOS.

6. Android Smart TV & Tv-dozen

Android Smart TV en TV Boxes ondersteunen Google Play Store. Omdat Kodi Krypton een officiële inzending is in de Play Store, is het installeren van de app vrij eenvoudig.

 • Schakel uw tv in (als u Android TV Box gebruikt, zorg er dan voor dat deze is aangesloten op de tv)
 • Wanneer het startscherm wordt geladen, klikt u op het pictogram Play Store (of Google Play)
 • Zoek naar de Kodi-app
 • Volg de instructies op het scherm en je hebt Kodi binnen een paar minuten

Wat zijn Kodi-add-ons?

Ik zei je, ‘add-ons zijn het belangrijkste aspect van Kodi’ en ik overdreef niet. Als er iets is, ben ik misschien te laag.

Het monumentale succes van Kodi in de afgelopen jaren hangt af van het vermogen om een ​​verscheidenheid aan add-ons te ondersteunen. Natuurlijk is Kodi een krachtige mediaspeler met heel veel functies. Maar de add-ons zijn de hoeksteen.

Kodi is een mediaspeler, maar wat voor nut heeft de mediaspeler wanneer er geen media is om te spelen? Add-ons slaan een brug tussen Kodi, de mediaspeler en de mediabronnen op internet. In eenvoudige woorden, add-ons bieden de interface tussen Kodi en de enorme hoeveelheid media die er op internet is. Wanneer u een dvd-speler koopt, hebt u dvd's nodig om films of shows te bekijken. Een toevoeging is voor Kodi wat dvd is voor een dvd-speler.

Kodi kan video's en muziek afspelen vanaf de lokale apparaatopslag. Maar elke mediaspeler kan dat. Het echte potentieel van Kodi ligt in de integratie met add-ons.

Dus als je eenmaal Kodi hebt, is het volgende wat je wilt addons om te beginnen met het bekijken van je favoriete shows, films of wat je maar wilt bekijken.

Er zijn letterlijk honderden Kodi-add-ons die er zijn. Sommige zijn goed, de meeste niet zo veel. Kodi is een open-sourceplatform en iedereen heeft de vrijheid om daarvoor add-ons te ontwikkelen. Geen wonder waarom er zoveel zijn. Het idee is om de beste Kodi-add-ons te vinden voor het soort inhoud dat je wilt bekijken. U vindt add-ons voor het volgende (en meer):

 • On-demand inhoud (films & Tv shows)
 • Live tv
 • Sport inhoud
 • Muziek

Om een ​​add-on te gebruiken, moet u deze eerst op Kodi installeren. In de volgende sectie zal ik je laten zien hoe je add-ons op Kodi installeert.

Hoe Addons op Kodi te installeren

Ik zou graag willen dat je de lijst met de belangrijkste Kodi-add-ons snel bekijkt. Dit geeft je een basisidee over wat deze add-ons doen. Het zal je ook helpen de gewenste add-ons te kiezen met je Kodi-installatie.

Selectie en installatie van add-ons verloopt meestal als volgt in zes stappen:

 1. Bepaal welk type inhoud u wilt bekijken
 2. Kies de add-on die de inhoud levert
 3. Zoek de bron om de gekozen add-on te installeren
 4. Voeg de gewenste bron toe aan Kodi
 5. Installeer de repository vanaf de bron
 6. Installeer de add-on vanuit de repository

Maak je geen zorgen als dit er een beetje overweldigend uitziet, want dat is het niet. Het is zelfs supergemakkelijk. Toen ik Kodi voor het eerst begon te gebruiken, leek het me ook een raadsel. Maar het kostte heel weinig tijd om het te omzeilen.

We hebben gedetailleerde, stapsgewijze handleidingen om u te helpen binnen enkele minuten verschillende add-ons te installeren en te gebruiken. Hieronder vindt u de lijst met handleidingen.

Add-ons voor films, tv-shows en andere inhoud op aanvraag:

 • Exodus Redux
 • De magische draak
 • Yoda
 • Exodus
 • Venijn

Live TV Kodi-add-ons:

 • Onzelfzuchtig leven
 • De Klub IPTV van de speler
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Sport addons:

 • Sportduivel
 • Sportowa

Hoe Kodi-add-ons te gebruiken om films, shows, live tv, enz. Te bekijken

Nadat u een add-on hebt geïnstalleerd, vindt u deze in het gedeelte Video-add-ons. Ik zal je eerst laten zien hoe je de add-ons kunt vinden die je hebt geïnstalleerd. Later zal ik je laten zien hoe je ze kunt gebruiken.

Houd er rekening mee dat alleen de add-ons die video-inhoud streamen, zoals films en shows, toegankelijk zijn in het gedeelte Video-add-ons. Maar niet alle add-ons zijn voor video's. Kodi ondersteunt ook verschillende hulpprogramma-add-ons. Deze add-ons zijn te vinden in het gedeelte Programma-add-ons. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de programma-add-ons. Omdat je net begint met Kodi, wil je alleen weten over de video-add-ons waarmee je je favoriete inhoud kunt bekijken. Ik gebruik Kodi al jaren en heb weinig gebruik gemaakt van andere add-ons dan die voor videostreaming.  

Toegang tot uw video-add-ons

Ga terug naar het Kodi-startscherm, als u er nog niet bent, door herhaaldelijk op de knop Terug te drukken.

Klik nu aan de linkerkant op ‘Add-ons’

hoe Kodi-add-ons te gebruiken

Klik vervolgens opnieuw aan de linkerkant op ‘Video-add-ons’. Zelfs als u niet op video-add-ons klikt en er gewoon over zweeft, verschijnen al uw video-streaming-add-ons aan de rechterkant

Kodi-gebruikershandleiding

Zo ziet de lijst met geïnstalleerde add-ons eruit

stap voor stap handleiding voor het gebruik van Kodi

Uw add-ons gebruiken

Wanneer u bij Video-add-ons bent, ziet u de pictogrammen van de add-ons. Om een ​​add-on te openen, klikt u er eenmaal op.

Ik ga op de add-on Exodus Redux klikken om als voorbeeld voor deze gids te dienen

hoe Kodi-add-ons te gebruiken

Exodus Redux is een add-on op aanvraag. U ziet dus de categorieën waarin verschillende titels zijn gerangschikt.

hoe Kodi beginnersgids te gebruiken

Wanneer u op een categorie klikt, ziet u mogelijk direct de lijst met titels of subcategorieën. Het varieert tussen add-ons.

Wanneer ik op de categorie ‘Films’ in de add-on Exodus Redux klik, zie ik de subcategorieën zoals Genres, Jaar, Mensen, Talen, Certificaten, enz..

Er kunnen meer subcategorieën binnen een subcategorie zijn. Binnen de subcategorie Genres kunt u bijvoorbeeld verwachten dat u nog meer subcategorieën zult vinden zoals Actie, Avontuur, Drama, Komedie, Fantasie, enz..

Het idee is om door de categorieën en subcategorieën te klikken en wanneer je eindelijk de lijst met titels ziet, hoef je alleen maar op de titel te klikken die je wilt spelen. De add-on begint met het schrapen van verschillende servers en haalt de streaming-links op.

Klik op de link en je bent helemaal klaar om films of shows op Kodi te bekijken.

hoe de kodi-app te gebruiken

Nou, dit is zo ongeveer alles wat je hoeft te doen.

Wat zijn Kodi-builds?

Wanneer u Kodi installeert en voor de eerste keer uitvoert, ziet u de standaardinterface met de standaard Kodi-skin genaamd 'Estuary'.

hoe je kodi op firestick gebruikt

Na het installeren van Kodi hebt u ook add-ons nodig om uw favoriete programma's en films te gaan bekijken. Daarom ga je over het installeren van verschillende add-ons afzonderlijk.

Wat als er een manier was om het uiterlijk van Kodi te veranderen en verschillende vooraf geïnstalleerde add-ons tegelijk te krijgen? Dit is waar de Kodi-builds in beeld komen.

In eenvoudige woorden, Kodi build geeft een make-over aan de standaard Kodi-interface en verandert deze in iets spannender met een nieuwe skin. Tegelijkertijd installeert een build verschillende Kodi-add-ons vooraf voor een breed scala aan inhoudstypen, zodat u ze niet handmatig hoeft te installeren.

Kortom, een Kodi-build:

 • Wijzigt het uiterlijk van Kodi
 • Brengt u verschillende vooraf geïnstalleerde add-ons

Zo ziet Kodi eruit na het installeren van een zeer populaire build genaamd ‘Titanium Build’.

hoe kodi builds te installeren

Hoe Kodi Builds te installeren

Er zijn tientallen Kodi-builds die er zijn. Ze zijn niet allemaal goed. Bekijk de beste Kodi-builds en kies wat je het leukst vindt. U kunt verschillende builds op verschillende tijdstippen proberen.

Het installeren van een build op Kodi kost wat moeite, maar het is niet moeilijk. We hebben de gedetailleerde, eenvoudige en stapsgewijze installatiehandleidingen voor de meest populaire builds. Doorloop onze installatiehandleidingen voor de volgende builds en u kunt binnen enkele minuten de gewenste krijgen:

 • Titanium build
 • Misfit Mods Lite
 • Kelder deur TV
 • Stroomlijn Build
 • Geen grenzen magie
 • One Nation Portal bouwt

Hoe een Kodi-build te gebruiken

Afgezien van de herschikking van verschillende elementen en de make-over van de interface, is Kodi met een build niet veel anders dan Kodi zonder. Dat is goed nieuws, want er is niet veel aan te wennen aan een Kodi-build, zelfs als je een beginner bent.

Voor deze handleiding gebruik ik Titanium Build als voorbeeld. Alle builds zijn min of meer hetzelfde in lay-out, op enkele kleine verschillen na. Zelfs als u een andere build hebt, krijgt u via dit voorbeeld het algemene idee hoe u een andere build kunt gebruiken.

Dit is hoe het startscherm van Kodi eruit ziet met Titanium Build. Zoals duidelijk is, is deze skin veel levendiger en gebeurt het dan de standaard, saaie Kodi-skin.

hoe Kodi te gebruiken

Zoals u kunt zien, is er een menubalk rond het midden van het Titanium-startscherm en een contextuele submenubalk eronder.

Wanneer u een item in de hoofdmenubalk selecteert, verschijnen er gerelateerde submenu-items onder. Wanneer ik bijvoorbeeld Films selecteer, zie ik de gerelateerde items Zoeken, Trending, Nieuwe releases, enz.

Ga je gang en selecteer andere opties zoals tv-shows, IPTV, Sports en merk op hoe de submenu's veranderen.

hoe Kodi builds te gebruiken

Onthoud dat ik zei dat builds worden geleverd met vooraf geïnstalleerde add-ons?

Ik heb de optie ‘Films’ in de menubalk geselecteerd. Onderaan ziet u de lijst met de film-add-ons (Gaia, enz.). Dit zijn enkele van de vooraf geïnstalleerde add-ons met Titanium Build.

Kodi beginnersgids

Wanneer ik Tv-programma's selecteer, verschijnen de add-ins die tv-programma's hosten onderaan.

Op dezelfde manier vindt u de add-ons voor IPTV (live tv), Sports, Kids Zone, enz.

hoe je kodi op firestick gebruikt

De lijst met add-ons die u op het startscherm van Titanium ziet, is niet noodzakelijk volledig. Een build heeft mogelijk meer add-ons dan op het hoofdscherm. Als u meer add-ons wilt verkennen, kunt u het volgende doen:

Selecteer Hoofdmenu in de menubalk (selecteer gewoon, klik er niet op. Klikken opent een geheel andere reeks opties)

hoe Kodi builds te gebruiken

Klik nu in het onderstaande submenu op ‘Video-add-ons’

hoe Kodi-builds te vinden

Hier vindt u de volledige lijst van de video-add-ons die vooraf zijn geïnstalleerd met de Titanium Build.

hoe Kodi te gebruiken

Hoe add-ons aan een build toe te voegen

Een build is vooraf geconfigureerd met verschillende add-ons. Maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het altijd de add-on heeft die u wilt.

Als uw build niet uw favoriete add-in bevat, kunt u deze handmatig installeren.

Ik heb je eerder in deze handleiding verteld hoe je add-ons op Kodi kunt installeren. Maar dat ging over het instellen van add-ons zonder build.

Met alle builds kunt u add-ons erover installeren. Het goede nieuws is dat de installatiemethode met een build niet veel anders is dan zonder. Voeg zoals eerder de bron-URL toe aan Kodi, installeer repo van de bron en installeer uiteindelijk de add-on van de repo.

Lees onze gedetailleerde gids voor meer informatie over het installeren van add-ons over builds.

#Recommended - Koop een Kodi VPN

Voordat je Kodi gaat gebruiken voor het streamen van je favoriete films, tv-programma's of sport, raad ik je ten zeerste aan om een ​​goede VPN voor Kodi te krijgen.

Voor degenen die het niet weten, is Kodi VPN een hulpmiddel dat uw Kodi-streamingactiviteiten beschermt tegen nieuwsgierige blikken van de 'Big Brother'. Met andere woorden, het maskeert het internetverkeer van en naar uw apparaat en zorgt ervoor dat de overheid, ISP , hackers of andere entiteiten kunnen uw online activiteiten niet registreren of volgen.

Als u films en shows op Kodi wilt bekijken, moet u eerst add-ons installeren. De meeste van deze add-ons zijn beschikbaar via externe providers en laten je je favoriete inhoud gratis streamen.

Ik moedig mijn lezers niet aan om auteursrechtelijk beschermde inhoud te bekijken met illegale bronnen. Maar tegelijkertijd geloof ik ook dat iedereen recht heeft op zijn privacy en dat recht zowel in theorie als in praktijk moet worden gehandhaafd.

Een Kodi VPN versleutelt uw internetverbinding en leidt het online verkeer af via een virtuele, particuliere server. Het gevolg is dat iedereen die uw internetactiviteiten probeert bij te houden, dit niet doet. ExpressVPN is mijn aanbevolen Kodi VPN omdat het snel en zeer veilig is. Het maakt gebruik van onneembare encryptietechnologie om uw privacy en online identiteit te beschermen. ExpressVPN biedt 100% anonimiteit aan de Kodi-gebruikers.

beste Kodi VPN

Je kunt gebruiken ExpressVPN op een reeks Kodi-compatibele apparaatplatforms zoals Android, FireStick, iOS, Mac, Windows, enz. U kunt deze VPN gebruiken met Kodi en andere streaming-apps die u mogelijk gebruikt.

Dus, voordat je begint met streamen, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Afsluiten

Dit is zo ongeveer alles wat je moet weten over Kodi als een beginner. Eerlijk gezegd hoef je voor het grootste deel alleen de basisfuncties van Kodi te gebruiken die ik in deze gids heb beschreven. Ik ben al jaren bekend met Kodi en zelfs vandaag ga ik amper verder dan de basis. Weet hoe je add-on installeert op het apparaat dat je gebruikt en leer add-on in te stellen en je hebt al voor veel gezorgd. Kodi-builds zijn geweldig, ze geven een visuele aantrekkingskracht op de interface en maken je leven gemakkelijker met vooraf geïnstalleerde add-ons. Het is goed om een ​​build te hebben. Ik gebruik het zelf. Wat ik zeg is dat zelfs als je de builds uit de vergelijking haalt, je Kodi nog steeds alleen met de add-ons kunt gebruiken. Maar er is niet veel dat je kunt doen zonder de add-ons. Ik ga dit waarschijnlijk de derde keer in deze gids zeggen - add-ons zijn het belangrijkste aspect van Kodi.

Meer bronnen voor Kodi

Hoe het bufferen op Kodi te stoppen
Hoe Trakt op Kodi in te stellen
Hoe veel voorkomende Kodi-problemen op te lossen
Hoe meer dan één Kodi Build te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me