Hoe MC 1080P Kodi Addon te installeren

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je MC 1080P-add-on installeert op Kodi 18.2 en Kodi 17.6. De hier getoonde installatiemethode werkt op alle door Kodi ondersteunde apparaten, inclusief uw Amazon FireStick, Windows, Mac & Linux, Android & iOS en meer.

MC 1080P Kodi-add-on brengt je een indrukwekkende verzameling films in 1080p-kwaliteit. Full HD-streaming is waarschijnlijk de grootste trekking van deze add-on. U vindt alleen de films die oorspronkelijk zijn opgenomen in 1080 of zijn geremastered.

Hoge streamingkwaliteit is echter niet het enige dat ik leuk vind aan deze add-on. Ik ben ook dol op dat MC 1080P supersnel spelen met één klik biedt. Je klikt op een titel en deze begint de video bijna meteen af ​​te spelen. En als u de navigatie traag vindt vanwege de verwerking van metagegevens, gaat u gewoon naar de add-on-instellingen en schakelt u metagegevens uit (ik heb later in deze handleiding gedemonstreerd).

Met MC 1080P kunt u zich ook aanmelden met uw Trakt- en Real Debrid-accounts voor een nog betere ervaring. Om al deze redenen en meer is MC 1080P ook onderdeel geworden van onze lijst met beste Kodi-add-ons.

: MC 1080p werkt momenteel niet. We laten u weten of er een update is. Probeer in de tussentijd andere add-ons uit onze lijst met beste Kodi-add-ons.

Hoe MC 1080 P add-on op Kodi te installeren

Het installatieproces dat ik je ga doorlopen is eenvoudig. Je moet er alleen voor zorgen dat je elke stap zorgvuldig volgt. Om het nog eenvoudiger te maken, heb ik het proces als volgt onderverdeeld in verschillende belangrijke delen:

  • Deel 1: schakel onbekende bronnen in
  • Deel 2: Voeg Man cave repo source path toe aan Kodi
  • Deel 3: Mancave repository installeren & MC 1080P add-on

Ik zal je nu aan de slag helpen met het proces dat begint met deel 1.

Deel 1: schakel onbekende bronnen in

De beveiligingsinstellingen in Kodi blokkeren de installatie van add-ons van externe bronnen (ook onbekende bronnen genoemd). Maar wanneer u deze onbekende bronnen toestaat, kunt u add-ons van derden zoals MC 1080P installeren. Dit is wat u moet doen:

# 1: Ga naar de Kodi instellingen vanuit het startscherm door op het tandwiel / tandwielpictogram (linksboven) te klikken

  Kuinka asentaa Liberatus Kodi Addon

hoe mc 1080p kodi addon te installeren

# 2: Nu open Systeem uit het menu (of Systeem instellingen als je nog steeds Kodi 17.6 gebruikt)

MC 1080p Kodi-add-on

# 3: Ga je gang en selecteer Add-ons optie aan de linkerkant van het volgende scherm

Kodi MC 1080p

# 4: Klik op hetzelfde scherm Onbekende bronnen aan / uit aan de rechterkant om het AAN te zetten (het moet standaard UIT zijn)

stappen om MC 1080p add-on op Kodi te installeren

# 5: Kies Ja wanneer u wordt gevraagd om ervoor te zorgen dat Onbekende bronnen ingeschakeld blijft

hoe mc 1080p kodi addon te krijgen

Opmerking: U kunt het bovenstaande waarschuwingsbericht voor MC 1080P negeren, omdat we het hebben getest en het is honderd procent veilig. Als u wilt, kunt u onbekende bronnen later uitschakelen na installatie van deze add-on. 

Deel 2: Voeg Man Cave Repo Source Path toe aan Kodi

Dit is het gedeelte waar je Kodi vertelt waar hij de Mancave-repository moet ophalen. U moet een URL toevoegen en dit gaat u als volgt doen:

# 1: Open de Kodi instellingen nog een keer

mc 1080p addon installatiehandleiding

# 2: Kies Bestandsbeheer in het volgende venster

Kodi MC 1080p

# 3: Klik Bron toevoegen De volgende

MC 1080p add-on

# 4: Klik op het volgende venster dat verschijnt

mc 1080p kodi

# 5: Voer de URL / het pad in: http://kodi.mancavekodi.com/

Klik OK

MC 1080p Kodi-add-on

# 6: Markeer de sectie Voer een naam in voor deze mediabron. Typ nu de naam van de bron waarmee u deze wilt identificeren. U kunt elke gewenste naam kiezen.

Laten we naar binnen gaan MC

Klik OK

MC 1080p add-on voor Kodi

U hebt het bronpad voor Mancave toegevoegd aan Kodi.

Deel 3: Installeer Mancave Repository & MC 1080P Kodi-add-on

Hier is hoe u de bron zult gebruiken om de add-on te installeren:

# 1: Klik Add-ons links op het startscherm van Kodi

mc 1080p voor kodi

# 2: Openen Pakket installateur door op het kleine dropbox-achtige pictogram in de linkerbovenhoek te klikken

installeer mc 1080p add-on op kodi

# 3: Kies Installeren vanuit zipbestand

mc 1080p op kodi

# 4: Klik MC (of klik op de naam die u eerder hebt gekozen voor de bron in deel 2)

hoe mc 1080p add-on op kodi te downloaden

# 5: Open de repo map vervolgens

MC 1080p Kodi-add-ongids

# 6: Klik op het zipbestand met de naam repository.mancaverepo-x.x.x.zip

Opmerking: x.x.x in de zip-bestandsnaam is het versienummer. Terwijl ik deze handleiding schrijf, is het versienummer 2.0.3 zoals u in de afbeelding ziet. Het kan echter later veranderen.

  Como corrigir problemas de buffer do Kodi

stappen om mc 1080p kodi addon te installeren

# 7: Wacht nu op de Man Cave Repo Add-on geïnstalleerd bericht, dat rechtsboven wordt weergegeven

U hebt de Mancave-repository succesvol geïnstalleerd

man cave repository installeren

# 8: Klik nu Installeren vanuit repository

mc 1080p

# 9: Open Man Cave Repo

MC 1080p Kodi-add-on

# 10: Selecteer Video-add-ons

man cave repo voor mc 1080p addon

# 11: Klik MC 1080P

mc 1080p addon installeren op kodi

# 12: Klik Installeren rechts onderaan

hoe mc 1080p kodi addon te installeren

# 13: Klik OK wanneer u deze lijst met extra add-ons ziet die worden geïnstalleerd met MC 1080P (deze stap is alleen voor Kodi Leia 18-gebruikers)

mc 1080p kodi 18 leia

# 14: Wacht ongeveer een minuut. U zult weten dat de MC 1080P-add-on is geïnstalleerd wanneer de melding wordt weergegeven op het scherm rechtsboven

hoe mc 1080p add-on te gebruiken op kodi

Dus zo installeer je MC 1080p-add-on op Kodi.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Een snelle blik op MC 1080P Kodi Addon

Het lijkt me een eenvoudige add-on waarmee je snel aan de slag kunt. Om toegang te krijgen tot MC 1080P, gaat u naar het Kodi-startscherm en gaat u naar Add-ons > Video-add-ons. Als u invoegtoepassingen op het startscherm van Kodi selecteert, vindt u deze zelfs in het gedeelte Vide-invoegtoepassingen.

  So beheben Sie einen Paarfehler - Olpair, TheVideo.me, Tvad.me usw.

hoe mc 1080p kodi addon te installeren en gebruiken

Hier is het hoofdscherm van MC 1080P add-on. Het toont het aantal online films op een bepaald moment.

met behulp van MC 1080p Kodi-add-on

Zoals u kunt zien, worden de films elk jaar afzonderlijk van 2010 tot 2023 gecategoriseerd. Dan zijn er categorieën voor films uit de decennia 2000 en 1990. De add-on heeft ook een categorie voor films vóór 1990, waar u de titels van zo ver kunt verkennen in de jaren dertig.

MC 1080P Kodi-add-on biedt alleen films en geen tv-shows. Maar de filmcatalogus is erg indrukwekkend. Ik heb nog niet veel add-ons met de meest recente en echt oude films op één plek gezien.

MC 1080P biedt afspelen met één klik. Kies gewoon de titel en het begint bijna te spelen. De meeste titels werken, maar sommige misschien niet.

Hoe de verwerking van metagegevens op MC 1080P uit te schakelen

Wanneer u mappen in de MC 1080P-add-on opent, duurt het te lang voordat de afspeellijst wordt weergegeven. Het is omdat de add-on wordt langzaam vanwege metadata verwerken. Gelukkig kan dat versnellen dingen door metadata uitschakelen in de add-on-instellingen. Dit is wat u moet doen:

Klik instellingen op het hoofdscherm van MC 1080P add-on

hoe de verwerking van metagegevens op Kodi uit te schakelen

Klik Maatwerk links van het venster Instellingen en aan de rechterkant en disable de optie Schakel metadata in

mc 1080p kodi add-on metadata-verwerking

Hiermee wordt MC 1080P aanzienlijk sneller

Vonnis

MC 1080P is een van de beste Kodi-add-ons die ik de laatste tijd heb gezien. Deze add-on heeft niet alleen een grote filmbibliotheek, maar biedt ook snelle streaming met één klik. De add-on belooft ook snelle navigatie, op voorwaarde dat u metagegevens in de instellingen uitschakelt. Je vindt hier veel films, variërend van de nieuwste tot zo oud als uit de jaren 1930. De interface is eenvoudig en gemakkelijk om aan te wennen. Kies gewoon het jaar of decennium waar je de film van wilt bekijken en klik op de titel. MC 1080P Kodi-add-on speelt het direct af. Het lijkt me een geweldige toevoeging en ik raad je aan het eens te proberen.

Verwant:

Hoe Yify Movies HD Addon te installeren
Hoe een Pirates Life for Me-add-on te installeren
Hoe Exodus Redux op Kodi te installeren
Hoe de Magic Dragon-add-on te installeren
Hoe Addons op Kodi te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me