Hoe meerdere Kodi-builds op Amazon FireStick te installeren

>

Er wordt mij vaak gevraagd of er een manier is om meerdere builds op Kodi te installeren en na verschillende technieken geprobeerd te hebben, heb ik een manier gevonden. En in deze gids ga ik delen hoe ik meer dan één Kodi-build op Kodi-ondersteunde apparaten kan installeren, waaronder Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.


Kodi is een coole mediaspeler die de media op uw lokale apparaat afspeelt. Maar het echte potentieel van Kodi wordt onderzocht wanneer u het gebruikt met plug-ins (add-ons genoemd) en de inhoud via internet streamt. Er zijn tientallen gratis Kodi-add-ons die je de media kunnen brengen die je wilt bekijken. U denkt misschien aan add-ons als de brug tussen Kodi op uw apparaat en de enorme wereld van gratis inhoud op internet.

De vermelding van addons leidt ons naar builds. Een Kodi-build is ook een plug-in, maar verschilt van een add-on in de manier waarop deze werkt. Add-onbeheer lijkt de primaire rol van elke build. De builds worden geleverd met vooraf geïnstalleerde add-ons, zodat u ze niet afzonderlijk hoeft te installeren. Builds geven Kodi ook een complete make-over, zowel visueel als functioneel. Installeer een build en krijg niet alleen vooraf geconfigureerde add-ons, maar ook een geheel nieuwe interface om te communiceren met Kodi. Sommige Kodi-builds zijn extreem populair bij Kodi-gebruikers dan de andere.

Veel gebruikers hebben me gevraagd of ze meer dan één build op Kodi konden installeren en gebruiken. Ik ben blij dat ik eindelijk het antwoord kon vinden. Laten we dit verder bespreken.

Is het mogelijk om meerdere Kodi-builds te installeren?

Ja, het is mogelijk om meerdere builds te installeren en te gebruiken. Maar om dat te doen, zou de traditionele methode niet werken. Wat ik bedoel is dat je niet meer dan één build op dezelfde instantie van Kodi kunt installeren. U moet een Kodi-vork op uw FireStick installeren. Een vork is een ‘kloon’ van Kodi, oftewel een replica. Ik zal je later meer vertellen over Kodi-vorken. Laat me je eerst vertellen waarom je hiervoor meerdere exemplaren van Kodi nodig hebt.

Toen ik probeerde te achterhalen hoe meerdere builds te installeren, installeerde ik eerst Supreme Kids build en daarna de Titanium Build op Kodi. In het begin was ik verrast en verheugd om te zien dat de Supreme Kids-build me Titanium Build zou laten inzetten. Toen ik Kodi na de installatie van Titanium opnieuw startte, merkte ik echter dat de vorige build er volledig door was overschreven. Ik ging naar de interface-instellingen en ontdekte dat de huid van Supreme Kids ook was verwijderd. Ik heb ook de grootte van de Kodi-gegevens gecontroleerd en ontdekt dat de gegevens van de vorige build niet waren verwijderd. Dat is echter mijn fout, want ik heb vóór de installatie niet voor Fresh Install gekozen.

De conclusie is dat Kodi je technisch gezien meerdere builds laat installeren. Maar de laatst geïnstalleerde build overschrijft alle eerdere builds zonder hun gegevens echt te verwijderen (totdat u dit specifiek instrueert).

Dus dit brengt ons terug naar Kodi vork.

Kodi vork is een kopie van Kodi, soms met bepaalde aanpassingen. Sommige Kodi-vorken zijn bijvoorbeeld vooraf geïnstalleerd met populaire builds, zoals Titanium, andere hebben vooraf geïnstalleerde add-ons.

Als u meerdere builds wilt installeren, hebt u meerdere exemplaren van Kodi nodig die op FireStick zijn geïnstalleerd. Maar met Fire Stick kunt u niet meerdere exemplaren van dezelfde app installeren. Daarom heb je een vork nodig. Hoewel vork praktisch Kodi is, behandelt uw apparaat het als een geheel andere applicatie.

Verder zullen we in deze gids leren

  • Hoe de Kodi-vork op FireStick te installeren
  • Hoe een build op de vork te installeren

Deze gids demonstreert de installatie van Titanium 18.1-vork uit de Supreme Repository-bron.

Hoe Kodi Fork op Fire Stick te installeren

Volg de onderstaande stappen om de Kodi Fork, Titanium 18.1 op FireStick te installeren:

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

# 1. Om de APK's op FireStick te sideloaden, hebt u een extra app nodig. Hoewel je de bestanden van een link via een browser zou kunnen downloaden, raad ik de Downloader-app aan. Met deze app kunt u snel de APK's downloaden en ze op uw FireStick laden.

Om Downloader te krijgen, selecteert u de optie Zoeken op het startscherm van FireStick. Zoek naar deze app en installeer deze.

# 2. Start de Downloader-app vanuit UW APPS & KANALEN nadat u het hebt geïnstalleerd. Open instellingen aan de linkerkant en schakel Javascript in eerste. Sommige links werken niet correct zonder deze optie in te schakelen.

# 3. Klik op de optie 'Browser' aan de rechterkant van het startscherm van Downloader

De webbrowser verschijnt aan de rechterkant. Standaard opent de browser de website van de ontwikkelaar aftvnews.com elke keer dat u erop klikt. Helaas kan dit niet worden gewijzigd.

U zou een rode, cirkelvormige cursor over het browservenster moeten zien. Navigeer naar de adresbalk bovenaan en klik erin

hoe meerdere kodi-builds te installeren

# 4. Het toetsenbord op het scherm verschijnt met de website-URL van de ontwikkelaar vooraf ingevuld. Klik op de knop 'Wissen' rechtsonder (boven 'Ga' en naast de knop 'Verwijderen') om het veld te legen

Typ nu de volgende URL:  repo.supremebuilds.com

Notitie: Om sneller en gemakkelijker te typen, kunt u de Amazon Fire TV Remote-app op uw mobiel gebruiken

Klik op 'GO'

hoe je meer dan één Kodi op firestick kunt krijgen

# 5. U wordt doorgestuurd naar het browservenster. Laat de webpagina laden.

Klik nu op de link ‘Vorken’ op de pagina

meerdere Kodi-builds installeren

# 6. Op de volgende pagina wordt de lijst met Kodi-vorken weergegeven die beschikbaar zijn in deze repository. Zoals ik al zei, zijn sommige vorken vooraf geïnstalleerd met bepaalde builds. Als u bijvoorbeeld Kodi Krypton 17.6 met Titanium Build wilt installeren, klikt u op de link 'titanium 17.6.apk' (tweede van onderen)

Als je echter met verse Kodi wilt beginnen en de build van je keuze later wilt installeren, wil je de Kodi-vork die niet vooraf is geïnstalleerd met een build.

Daarom zullen we de Titanium 18.1-vork installeren. Deze vork geeft je een schone Kodi-lei met slechts één vooraf geïnstalleerde add-on, Supreme Builds Wizard.

Klik Titanium 18.1 apk

installeer Kodi-vork op firestick en krijg meerdere Kodi-builds

# 7. De downloader zal dus beginnen met het downloaden van het Titanium 18.1 vork APK-bestand naar uw FireStick-opslag. Het kan enkele minuten duren.

Laat de download voltooien

Titanium 18.1 vork APK-download op firestick

# 8. Wanneer de APK is gedownload, start de Downloader-app onmiddellijk de installatieprocedure.

Geef uw toestemming om de Titanium 18.1-vork te installeren door rechtsonder op de optie 'Installeren' te klikken

hoe kodi vork op firestick te installeren

# 9 Nogmaals, wacht even.

De melding 'App geïnstalleerd' betekent wat er staat. Titanium 18.1 is geïnstalleerd op FireStick en u hebt nu een Kodi-kloon.

Klik nog niet op 'Openen'. We gaan terug naar het venster Downloader en verwijderen het APK-bestand.

Klik op 'Gereed'

hoe meer dan één Kodi-build op firestick te installeren

# 10 Klik op de knop ‘Verwijderen’ om het APK-bestand van Titanium 18.1 te verwijderen.

De app is geïnstalleerd, u heeft dit bestand niet meer nodig. Het is een goed idee om ruimte vrij te maken wanneer u de kans krijgt.

meerdere bouwt voort op Kodi

# 11 Klik nog een keer op 'Verwijderen' om uw actie te bevestigen.

verwijder knop titanium 18.1 vork apk

Ga terug naar het startscherm van FireStick. Houd de startknop op de afstandsbediening enkele seconden ingedrukt totdat het menu verschijnt. Klik op 'Apps' in het menu. Blader nu naar beneden waar je het Titanium 18.1 vorkpictogram vindt. Zoals je kunt zien, kunnen Kodi en Titanium 18.1 naast elkaar bestaan ​​op hetzelfde systeem.

open de tweede Kodi-app op firestick

Hoe een build op titanium 18.1 Kodi-vork te installeren

Titanium 18.1 de replica van de originele Kodi 18 Leia. Het krijgt zelfs dezelfde updates als Kodi. Dus je kunt de builds op Titanium 18.1 Kodi-vork installeren zoals je het op de originele Kodi zou installeren.

Ga naar onze lijst met beste Kodi-builds om de beste builds te verkennen die we voor jou hebben geselecteerd. U vindt de link naar de installatiehandleiding bij elke build in deze lijst.

Titanium 18.1 Kodi-vork wordt ook vooraf geïnstalleerd met Supreme Builds Wizard-add-on. Deze add-on heeft een behoorlijke verzameling populaire builds. Dit maakt het ons wat gemakkelijker. Ik zal je laten zien hoe je Kodi-builds op Titanium 18.1 kunt installeren met behulp van de Supreme Builds-wizard. Volg onderstaande stappen:

Notitie: Voor de vooraf beschreven methode hoeft ‘Onbekende bronnen’ niet te zijn ingeschakeld in Titanium 18.1

# 1. Voer Titanium 18.1 uit op FireStick. U zult merken dat de interface precies hetzelfde is als de originele Kodi.

Wanneer je de vork voor de eerste keer gebruikt, zie je mogelijk bepaalde pop-ups. De eerste lijkt op wat u in de onderstaande afbeelding ziet.

Klik op 'Sluiten'

Gebruik Kodi Fork op Firestick om meerdere Kodi-builds te installeren

# 2. Klik op ‘Doorgaan’ in de volgende pop-up (als u instellingen wilt inschakelen, kies dan dienovereenkomstig)

hoe twee kodi-builds te installeren

# 3. De volgende pop-up vraagt ​​u om ‘Build Menu’ te selecteren. Dit zal je direct naar de lijst met builds leiden die je vanuit Supreme Builds Wizard kunt installeren.

Als u per ongeluk op 'Negeren' in de pop-up hebt geklikt of om welke reden dan ook deze prompt niet ziet, volgt u de volgende paar stappen om toegang te krijgen tot het Build-menu

bouw menu op kodi

# 4. Klik vanuit het startscherm van Titanium 18.1 op ‘Add-ons’ aan de linkerkant, gevolgd door ‘Program Add-ons’ op het volgende scherm.

Klik op het Supreme Builds Wizard-pictogram

supreme bouwt wizardpictogram

# 5. Selecteer en klik op "(Supreme Builds) Builds"

hoe meerdere kodi-builds te installeren

# 6. U bevindt zich nu in het scherm Build-menu (hetzelfde scherm dat u zou hebben gezien bij het klikken op de knop ‘Build-menu’ in stap 3)

Nu hoeft u alleen nog maar de build te kiezen die u wilt installeren en de server waar u deze vandaan wilt halen. U kunt elke gewenste server kiezen, omdat dit meestal geen verschil maakt. Maar het is het beste om degene te kiezen die zich het dichtst bij uw fysieke locatie bevindt.

hoe je meer dan één Kodi gebruikt die op Fire Stick is gebouwd

Conclusie

Nou, dat is het wel zo'n beetje! Je hebt geleerd om meerdere builds te installeren met behulp van meerdere exemplaren van Kodi. Hoewel ik voor de Titanium 18.1-vork heb gekozen, kun je een andere uit een aantal kiezen. Als u vragen of suggesties heeft, vul ons dan in via het commentaar hieronder.

Verwant:

Hoe Kodi op Fire Stick te installeren
Hoe jailbreak Amazon Fire Stick
Beste Amazon Fire Stick-apps
Beste VPN voor Fire Stick
Hoe Kodi-add-ons te installeren via builds

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me