Hoe Planet MMA op Kodi te installeren

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je Planet MMA installeert op Kodi 18.4 Leia en Kodi 17.6 Krypton. De gids werkt voor alle soorten Kodi-apparaten, waaronder Amazon Fire TV Stick, pc's en smartphones.

Je zult veel Kodi-add-ons vinden voor films en tv-shows. Je vindt er ook een paar sportadditieven voor een aantal populaire sporten. Maar Planet MMA is de enige add-on die is gewijd aan MMA en een uitgebreide dekking van deze sport biedt. Deze add-on stond voorheen bekend als UFC Finest. Om enkele redenen moest UFC Finest echter worden afgesloten. Gelukkig is het teruggekeerd met een andere naam en in een volledig nieuw pakket. Niet alleen heeft de interface van de add-on een make-over ondergaan, het heeft ook een aantal nieuwe streams van de nieuwste evenementen aan de vorige uitzendingen toegevoegd. Er zijn heel veel streams voor MMA-gerelateerde tv-shows, gameverslagen, documentaires en andere UFC-evenementen. Het is echt een traktatie voor alle MMA-fans die er zijn.

: Planet MMA wordt afgesloten. Probeer andere sport- en worsteladditieven op onze lijst met beste Kodi-add-ons.

In deze gids zal ik u door het installatieproces van Planet MMA op Kodi leiden. Omdat Kodi op alle platforms dezelfde interface heeft, zijn de instructies in deze handleiding van toepassing op FireStick, pc, Android-smartphones, Android TV en alle andere ondersteunde apparaten.

Hoe Planet MMA Kodi Addon te installeren

Omdat Planet MMA een add-in van derden is, moet u onbekende bronnen toestaan ​​voordat u Planet MMA Kodi Addon kunt downloaden en installeren.

Hier leest u hoe u onbekende bronnen op de Kodi-app toestaat.

  • Instellingen openen (tandwielpictogram)
  • Klik op "Systeeminstellingen" in Krypton of "Systeem" in Kodi Leia
  • Open 'Add-ons' in de linkerzijbalk
  • Schakel rechts "Onbekende bronnen" in

Nu bent u klaar om Planet MMA op Kodi te installeren. Volg onderstaande stappen.

Ga naar Instellingen (tandwielpictogram)

Kodi-instellingen

Open Bestandsbeheer > Bron toevoegen

repo-bron kodi toevoegen

Klik op "Geen" en typ deze One Nation Repo-URL: http://onenation.info/Repo/

Typ 'Een natie'In het naamveld. U kunt een andere naam kiezen, maar probeer deze relevant te houden zodat u deze later kunt herkennen.

hoe planeet mma kodi addon te installeren

Ga terug naar de Kodi-startpagina en klik op het menu "Add-ons" in de linkerzijbalk

Klik op Pakket-installatieprogramma (het doosvormige pictogram linksboven in het scherm)

kodi-pakketinstallatieprogramma

Open "Installeren vanuit zipbestand" en klik op "OneNation" die u eerder hebt toegevoegd.

hoe planet mma op kodi te installeren

Klik "repository.onenation-x.x.x.zip'En wacht op succesmelding rechtsboven.

installeer planet mma kodi

Open "Installeren vanuit repository" en klik op "OneNation" repo.

installeer planet mma vanuit supremacy repository

Klik nu op Video-add-ons  > Planeet MMA

planet mma we vechten tegen kodi addon

Klik op "Installeren" om Planet MMA Kodi Addon te downloaden en te installeren

hoe planeet mma kodi addon te installeren voor het bekijken van live wwe gevechten

Klik op OK op de prompt met de lijst met extra add-ons (alleen Kodi Leia)

Wacht een paar seconden op succesmelding rechtsboven in het scherm.

Ga terug naar de startpagina van Kodi en u vindt de Planet MMA-add-on in het gedeelte 'Add-ons'.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Planet MMA Addon werkt niet

Planet MMA Kodi-add-on werd nog niet zo lang geleden afgesloten en was volledig gestopt met werken. Maar de ontwikkelaars hebben het opnieuw geïntroduceerd en nu is het volledig operationeel. Als u Planet MMA probeerde te gebruiken gedurende de periode dat het werd afgesloten, zou het niet hebben gewerkt. Omdat het weer operationeel is, ga je gang en installeer je het volgens de instructies die we hierboven hebben gedeeld. Het moet werken!

Als u het opnieuw hebt geïnstalleerd en het werkt nog steeds niet, kan dit waarschijnlijk te wijten zijn aan het serverprobleem. Planet MMA is een stabiele add-on en serverproblemen komen niet erg vaak voor. Maar serverproblemen zijn ook niet onbestaande. Als het de server is die het probleem veroorzaakt, is de enige optie om te wachten tot deze weer functioneel is. Het goede nieuws is dat dergelijke problemen vaak tijdelijk zijn en snel worden afgehandeld door de ontwikkelaars.

Add-onproblemen zijn niet altijd server gerelateerd. Soms zijn de problemen lokaal en moeten ze op uw apparaat worden opgelost. Planet MMA zal bijvoorbeeld niet werken als het niet correct is geïnstalleerd. Of er is een kans dat een add-onbestand beschadigd is geraakt. De lokale problemen kunnen worden opgelost door een aantal veelvoorkomende oplossingen.

Als de add-on helemaal niet werkt, sluit u de Kodi-toepassing en probeert u uw apparaat opnieuw op te starten. Het is bekend dat opnieuw opstarten een aantal problemen oplost, zelfs de schijnbaar gecompliceerde. Als u het apparaat opnieuw start, wordt het besturingssysteem vernieuwd, wordt het geheugen opgeruimd en worden de apps ook vernieuwd.

Als opnieuw opstarten niet werkt, is het een goed idee om de Planet MMA-app te verwijderen en opnieuw te installeren. Als een bestand beschadigd is of niet eerder correct is geïnstalleerd, wordt het probleem opgelost door de app opnieuw te installeren. Ga naar het Kodi-startscherm en navigeer naar Add-ons > Mijn add-ons. Selecteer hier de Planet MMA-app en druk op de knop ‘Verwijderen’. Installeer de app nu opnieuw volgens onze bovenstaande instructies.

Planet MMA wordt niet geïnstalleerd op Kodi

In een van de bovenstaande installatiestappen moet u de URL invoeren van de bron of repo van waaruit u Planet MMA gaat installeren. De URL verwijst naar de locatie waar de repository op een server is opgeslagen. Het is belangrijk om de URL correct in te voeren, anders verwijst deze niet naar de juiste serverlocatie van de repo. De meest voorkomende reden waarom een ​​add-on niet op Kodi zou worden geïnstalleerd, is dat gebruikers de URL vaak verkeerd invoeren.

Probeer de app dus opnieuw te installeren en zorg ervoor dat u de URL exact invoert zoals deze wordt weergegeven.

Natuurlijk kunnen de serverproblemen niet worden uitgesloten wanneer u installatieproblemen ondervindt. Als het probleem aan de serverzijde ligt, kunt u waarschijnlijk niet voorbij de stap komen waarin u de bron toevoegt, zelfs niet als u de URL correct typt. Als gevolg hiervan wordt de repository niet geïnstalleerd en kunt u uiteindelijk Planet MMA niet krijgen. Zoals al gezegd, is wachten bij serverproblemen de enige oplossing.

Het opnieuw opstarten van het apparaat is ook een optie die u zou willen overwegen. Het kan het probleem oplossen.

Als niets werkt, moet u Kodi mogelijk resetten naar de standaard fabrieksinstellingen. Als u Kodi opnieuw instelt, worden alle gegevens gewist, inclusief uw add-ons en instellingen. U kunt ook een back-up van Kodi maken, zodat u sommige gegevens kunt herstellen. U kunt mijn gids volgen om Kodi op FireStick te installeren.

Het is niet gelukt om afhankelijkheden te installeren. Ga door onze gids over Hoe te repareren Kan een afhankelijkheid niet installeren om dit probleem op te lossen.

Conclusie

Als u een MMA-fan bent, zult u dol zijn op de Planet MMA-ervaring op Kodi. Dit is misschien de enige Kodi-add-on gewijd aan alles wat MMA is. Van de opnames van de spraakmakende wedstrijden tot documentaires en UFC-evenementenverslaggeving, u vindt hier alles. Planet MMA was een tijdje stilgelegd, maar nu is het operationeel en lijkt het stabiel. Ga je gang en probeer het eens!

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me