Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit

>

Sima, folyamatos szórakozási élményt élvezünk mindannyian. A megszakítások, bármilyen formában is, idegesítően zavaróak. A Kodi egy szórakoztató eszköz, amelyet milliók használnak szerte a világon, az igény szerinti, kiváló minőségű tartalom streamingjéhez, főleg ingyen. Noha ez a platform áthidalja a szakadékot az online közvetítők milliói és ezer adatforrás között, a Kodi pufferolással kapcsolatos problémái nem pontosan ritkák. Ahogy egyre több adatfolyam válik ellenőrizetlenül, a Kodi pufferolási problémái egyre gyakoribbak. Szerencsére vannak olyan megoldások, amelyek kiküszöbölhetik a Kodi pufferelésével kapcsolatos kérdéseket a Kodi 18.5 és a Kodi 17.6 verziókban, vagy legalábbis csökkentik a példányokat. És ezeket a javításokat is könnyű alkalmazni. Olvass tovább!

A Kodi világszerte széles körben népszerű médialejátszó. Az XBMC által kifejlesztett alkalmazás azonnal konvertálja az eszközt médiaközponttá. Nem csak lehetővé teszi a helyileg tárolt média lejátszását és leadását, különféle kiegészítők és verziók révén, hanem lehetővé teszi a szabad és bőségesen elérhető tartalmak streamingjét az interneten. Még ennél is hihetetlen, hogy ezt a szolgáltatást számos platformon támogatják, beleértve a Fire TV Stick, Android, iOS, Windows Mobile, Windows PC, Mac OS és Linux rendszert..

Kodi vitathatatlanul nagyszerű, de megvannak a maga problémái. Egyeseknek nehezebb beállítani, mint a többi szolgáltatáshoz, például a Plexhez. Arra gondoltam, hogy ha egyszer körbeteszed a fejed a Kodi körül, akkor nagy esély van arra, hogy nem fog tetszeni egy másik médialejátszóhoz..

Ennek ellenére nem ez az egyetlen szempont, amire gondoltam, amikor a platform problémáiról beszélek. A leginkább a pufferelés kérdései sújtják Kodit. Semmi sem lehet frusztrálóbb, mint a kedvenc filmjét vagy TV-műsorát néző gyakori megszakítás.

Szerencsére számos módszer létezik a Kodi pufferolással kapcsolatos kérdések orvoslására vagy minimalizálására. Ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan javíthatjuk a pufferelést a Kodi Leia 18 és a Kodi Krypton 17.6 modelleken. Olvass tovább!

Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit

hogyan lehet megállítani a kodi pufferelés kérdéseit

Engedélyezze az ismeretlen forrásokat a Kodi-on

Mielőtt folytatnánk, van egy apró dolog, amelyet vigyázni kell.

A Kodi célja a biztonságos szórakoztató élmény biztosítása. Ebből a célból számos biztonsági funkciót és protokollt használ.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a nem biztonságos építések és kiegészítők becsapódjanak, a Kodi alapértelmezés szerint nem engedélyezi a telepítést ismeretlen, harmadik féltől származó forrásokból. De nem minden harmadik féltől származó kiegészítő biztonságos, főleg nem azok, amelyekről a következő útmutatóban tanulunk..

Annak érdekében, hogy telepítsük ezeket a kiegészítőket, átmenetileg engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásokat. Így teheti meg:

1. lépés: Kattintson a Kodi kezdőképernyő jobb felső sarkában található Beállítások (fogaskerék ikon) elemre.

kodi beállítások

2. lépés: Ezután kattintson a „Rendszerbeállítások” ikonra (vagy egyszerűen a „Rendszer” ikonra, ha a Kodi Leia 18-at használja)

kodi rendszerbeállítások
3. lépés: Kattintson a bal oldalon lévő „Kiegészítők” elemre, majd az „Ismeretlen források” kapcsolót / kapcsolót jobbra mozgatva engedélyezze azt..

ismeretlen források engedélyezése

Ez lesz! Ne felejtse el letiltani az ismeretlen forrásokat, miután telepítette az összes kívánt kiegészítőt.

Mely platformon működnek ezek a módszerek?

A Kodi ugyanazt a felületet használja az összes platformon és eszközön (néhány platformspecifikus kiegészítés kivételével). Akár a Windows, Android, iOS, akár az Amazon Fire Stick Kodi pufferelési problémáit kívánja kijavítani, az alábbi módszerek ugyanúgy fognak működni.

Kodi pufferjavítás: A gyorsítótár méretének optimalizálása

A gyorsítótár egy kiegészítő memória, amely elősegíti a nagy sebességű visszakeresést. Míg a gyorsítótárat széles körben használják a számítógépek világában, a video streamingben vagy lejátszásban a video gyorsítótár a legfontosabb.

Ha videót közvetít az interneten, a teljes videót nem töltik le egyszerre a böngészőjében vagy az alkalmazásában. Ehelyett a videó kis részét gyorsítótárban tárolják és ideiglenes helyre tárolják (általában az eszköz RAM-ján). Biztosan észrevette, hogy a videó streamingje közben, ha elveszíti az internet-kapcsolatot, a videó egy ideig tovább folytatja a lejátszást, mielőtt megállna. Az a videó, amelyet még az internet elvesztése után is lejátszanak, az az, amelyet a helyi rendszer tárolt.

A Kodi pufferelésével kapcsolatos kérdések enyhítése érdekében két dolgot kell vigyázni. Először is jelentős gyorsítótár-memóriát kell elfoglalnia a Kodi számára a RAM-ban. Másodszor, törölnie kell a gyorsítótárat a Kodi-n a korábban lejátszott videóktól, mivel ez feleslegesen elhasználja a lefoglalt helyet.

A következő szövegben megtanuljuk megváltoztatni a Kodi puffer beállításait az optimális gyorsítótár-hely elhelyezéséhez, és megértjük, hogyan kell a gyorsítótárat törölni a Kodi-ban. Öt módszerrel javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit. Az 1-4. Módszer minden eszközön működni fog, beleértve az Amazon Fire TV / Stick készüléket, míg az 5. módszer a FireStick számára nem működik..

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

1. módszer: Hogyan állítsuk le a Kodi pufferelését az Ares varázsló segítségével

Az Ares varázsló az egyik legszélesebb körben alkalmazott Kodi karbantartási és diagnosztikai eszköz. Tanuljuk meg, hogyan használhatjuk ezt az eszközt a gyorsítótár beállításainak finomításához és a Kodi pufferelési problémájának megoldásához. De mielőtt folytatnánk, kérjük, telepítse az Ares varázslót a Kodi-ra.

Most, hogy telepítette az Ares varázslót, lássuk, hogyan tudjuk javítani a Kodi pufferelési problémáját a gyorsítótár optimalizálásával.

1. lépés: Indítsa el az Ares varázslót, és kattintson a tetején található „Tweaks” gombra

kodi puffer speciális beállítások varázsló

2. lépés: Most kattintson az „Speciális beállítások varázsló” gombra

kodi speciális beállítások

A jobb alsó sarokban van a "Next" gomb, amelyre kattintania kell. De mielőtt elkezdené, ne felejtse el elolvasni a „Vigyázat” szót a kiegészítő fejlesztőitől.

A kodi pufferelés kérdései varázsló

Dióhéjban azt kell tudnod, hogy:

- Nincs egyetlen olyan gyorsítótár-méret-elosztás, amely mindenki számára tökéletes. Ez nagymértékben attól az eszköztől függ, amelyen a Kodi-t használja, és a rendszer műszaki adatait (különösen a RAM méretét)

- A gyorsítótárat elhelyezheti az eszköz tárolójában (például egy merevlemezen) vagy a RAM-ba (ami erősen ajánlott)

- A Kodi 60 MB RAM-ot használ a gyorsítótárazáshoz. De ha nagyon sok szabad RAM-ja van, összeállíthatja a méretet

3. lépés: Most, hogy megértette a fenti pontokat, kattintson a „Tovább”

A Kodi most megjeleníti a rendelkezésre álló RAM-ot, és javasolja a video gyorsítótár-memória ideális elosztási méretét (amely a rendelkezésre álló RAM 1/3-a). De azt is javasoljuk, hogy tartsa be a 10% -os különbözetet arra az esetre, ha más programok további memóriát vesznek igénybe.

Például, ha rendelkezik 900 MB memóriával, annak 1/3-a 300 MB lenne. A 10% -os különbözet ​​30 MB lenne. Tehát a video gyorsítótár-memória ideális elosztása 270 MB.

JEGYZET: A túl sok memória elfoglalása a Kodi gyorsítótárhoz befolyásolhatja az eszköz általános teljesítményét.

4. lépés: Kattintson a bal alsó sarokban található „Beállítások generálása” gombra

ares varázsló speciális beállításai a kodi gyorsítótár optimalizálásához

5. lépés: A következő képernyőn a Video Cache méretét kell módosítania, ha balra vagy jobbra húzza a csúszkát (ellenőrizze az alábbi képet)

kodi speciális pufferbeállítások

Mint látható, tartalék 900 MB RAM volt. Ezért az Ares varázsló 270 MB ajánlott nekem.

Az Ares varázsló 4 puffer módot is kínál, amint azt az alján láthatja, közvetlenül az „Alkalmaz ezeknek a beállításoknak” gomb felett. Ez az, amit ezek a módok tesznek:

1. mód: Ebben a módban a Kodi minden internetes adatfolyamot pufferol, beleértve a felhőből és az FTP-ből származó adatfolyamokat is

2. mód (ajánlott): Ez az alapértelmezett mód. Ebben a módban a Kodi megpróbálja szinte mindent pufferolni. Még a helyi tárolóból lejátszott fájlokat is puffereli

3. mód: Ebben a módban a pufferelés csak a webhely-patakokra korlátozódik

4. mód: A pufferelés teljesen le van tiltva

Ha Kodi pufferolással kapcsolatos problémái merülnek fel annak ellenére, hogy jelentős RAM méretűek, akkor ellenőrizze, hogy a 2. mód van-e kiválasztva. Ez az üzemmód biztosítja a legsimább lejátszást, mivel a videó nagy részét elõzõleg tárolja.

Törölje a Kodi ideiglenes fájljait az Ares varázsló karbantartása segítségével

Ha Kodi rendszeresen lefagy vagy összeomlik, akkor nagy esély van arra, hogy elfogyott a tárolóhely. Ez általában alacsony tárhelyű eszközökkel történik. Például, ha van egy kézi Android-eszköze, mondjuk 16 GB-os tárhellyel, és rendszeresen használja a Kodi-t különféle kiegészítőkkel, hamarosan hiányzik a memória memóriája. A Kodi pufferelés javításának megkeresése mellett érdemes időben megoldania ezt a problémát is, hogy simább, kívánatosabb szórakoztató élményt kapjon..

1. lépés: A ideiglenes fájlok törléséhez először kattintson a Karbantartás gombra a tetején. Látnia kell egy ilyen képernyőt:

ares varázsló kodi karbantartás

2. lépés: Most kattintson egyenként a következő gombokra:

- Törölje a bélyegképeket

- Csomagok törlése

Mivel a közelmúltban töröltem a bélyegképeket és a csomagokat, kevesebb helyet foglalnak el a tárhelyemön. De együtt majdnem 1 GB helyet fogyasztottak el.

Ha van tárolt / elmentett gyorsítótár, akkor azok is sok helyet foglalnak el. Törölheti a gyorsítótárat a Kodi-n, és jelentősen felszabadíthatja a tárhelyet. Ne aggódj! A gyorsítótár törlése nem befolyásolja azokat a beállításokat, amelyekről a fentiekben beszéltünk.

2. módszer: Javítsa meg a Kodi pufferelését egy VPN-vel

A legtöbb internetszolgáltató (ISP) magas igényt állít be ügyfelei számára nagysebességű, korlátlan internetszolgáltatások nyújtásáról. Noha az ígéretüket a legtöbb átlagos felhasználónak megtartják, a nehéz szalagot gyakran befolyásolja a sávszélesség-csökkentés. Lehet, hogy az országától függően törvénytelen is. Emellett néha vannak kikötések a finomabb nyomatokkal & Feltételek, amelyeket elfogadunk anélkül, hogy megnéznénk; Nos, ezt csináljuk legtöbben.

Az ISP fojtása valójában korlátozza vagy korlátozza az internet sebességét, amikor egy adott felhasználó túllépte az adatfelhasználás bizonyos határát. Ez, mint már említettem, általában történik a nehéz felhasználókkal. Ha valaki szeret filmeket és online show-kat nézni olyan szolgáltatásokkal, mint például a Kodi, akkor ugyanúgy eshet a nehéz felhasználók körébe. A fojtószelepek jogi vonatkozásai egyre homályosabbá válnak, mivel néhány hónappal ezelőtt kijelentették, hogy a nettó semlegesség az elkövetkező időben megsemmisül az Egyesült Államokban..

Az internetes fojtás és a Kodi pufferolással kapcsolatos kérdések elkerülésének legjobb módja a megbízható VPN használata. Egy jó VPN szolgáltatás nem csupán személyazonosságának elrejtését szolgálja az interneten. Ezenkívül elrejti az internetszolgáltató adathasználatának részleteit. Egyszerű szavakkal: ha VPN-t használ, akkor az internetszolgáltató már nem fogja látni, hogy milyen típusú adatokat használ. Csak a felhasznált adatok mennyiségét tudnák meghatározni.

legjobb kodi vpn

Számos felhasználó jelentette világszerte, hogy a gázszabályozás leginkább azokat érinti, akik videókat közvetítenek, letöltnek torrentről, és megosztják a nehéz fájlokat az interneten.

Ha van egy VPN, akkor nincs oka aggódni az ISP fojtása miatt. Az alábbiakban az iparág öt legfontosabb VPN-je található. Személy szerint az ExpressVPN-t használom, amely a dátum leggyorsabb VPN-je.

 • Hogyan kell telepíteni & használja a VPN-t a FireStick-en
 • A VPN telepítése bármilyen streaming eszközre

Kategória: Kodi

Keressen ezen a weboldalon

Legjobb VPN-k

Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitexpressvpn oldalsávHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit30 napos pénz-visszatérítési garanciaVisit Express ExpressPPNolvassa el az oldalt
ipvanish sidebarHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit7 napos pénz-visszafizetési garanciaVisd meg az IPVanishRead felülvizsgálatát
nordvpn oldalsávHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit7 napos pénz-visszatérítési garanciaVisitit NordVPN

Hozzászólás tartalma

 • 1 Hogyan javíthatom a Kodi pufferelési problémáit
  • 1.1 Engedélyezze az ismeretlen forrásokat a Kodi-on
 • 2 Kodi pufferjavítás: A gyorsítótár méretének optimalizálása
  • 2.1 1. módszer: Hogyan állítsuk le a Kodi pufferelését az Ares varázsló segítségével
   • 2.1.1 Törölje a Kodi ideiglenes fájljait az Ares varázsló karbantartása segítségével
  • 2.2 2. módszer: Javítsa meg a Kodi pufferelését egy VPN-vel
  • 2.3 3. módszer: Hogyan állítsuk le a Kodi pufferolást a Supreme Builds varázsló segítségével
  • 2.4 4. módszer: A Real-Debrid paranccsal javítsa a Kodi pufferelését
  • 2.5. 5. módszer: A Kodi pufferoldali problémák kijavítása kód segítségével
   • 2.5.1 A Windows PC / laptop lépései
   • 2.5.2 Lépések más platformokhoz
 • 3 Hogyan javíthatom a Kodi pufferelését a szövetség / Exodus / Sportsdevil programmal
  • 3.1 Javítsa a Kodi pufferelését az addonokon a gyorsítótár törlésével
 • A Kodi lassú streaming / pufferolásának 4 lehetséges oka
  • 4.1 1. ok: lassú internet-kapcsolat
   • 4.1.1 Fontos tippek az internet sebességének javításához
   • 4.1.2 Mi lenne, ha gyors internetkapcsolatom van, és a probléma továbbra is fennáll?
  • 4.2 2. ok: A streaming Source túlzsúfolt
 • 5 Végső szavak a Kodi pufferolással kapcsolatos kérdésekről

Népszerű útmutatók

 1. A legjobb VPN a FireStick számára
 2. Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
 3. A Kodi telepítése a FireStick-en
 4. A legjobb Kodi kiegészítők
 5. A legjobb Kodi épít
 6. A legjobb FireStick alkalmazások
 7. IPTV
 8. Mozi APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. A legjobb torrent oldalak

Legutóbbi hozzászólások

 • 8 legjobb showbox-alternatíva (2020)
 • Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et (2020 február)
 • A legjobb Kodi épít (frissítve 2020 februárjára)
 • A legjobb Kodi-kiegészítők a világ minden tájáról [2020]
 • Hogyan lehet telepíteni a valódi Debrid filmeket, kizárólag filmeket, Kodi Addon

lemondás - A szerzői jogi tartalom streaming vagy letöltése törvénytelen.

A FireStickTricks.com semmilyen módon nem engedi el, ösztönzi vagy ösztönzi a Kodi, a Fire Stick vagy az útmutatóink illegális használatát. A felhasználók felelnek tetteikért. Olvassa el a teljes nyilatkozatot.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me