Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit

>

Sima, folyamatos szórakozási élményt élvezünk mindannyian. A megszakítások, bármilyen formában is, idegesítően zavaróak. A Kodi egy szórakoztató eszköz, amelyet milliók használnak szerte a világon, az igény szerinti, kiváló minőségű tartalom streamingjéhez, főleg ingyen. Noha ez a platform áthidalja a szakadékot az online közvetítők milliói és ezer adatforrás között, a Kodi pufferolással kapcsolatos problémái nem pontosan ritkák. Ahogy egyre több adatfolyam válik ellenőrizetlenül, a Kodi pufferolási problémái egyre gyakoribbak. Szerencsére vannak olyan megoldások, amelyek kiküszöbölhetik a Kodi pufferelésével kapcsolatos kérdéseket a Kodi 18.5 és a Kodi 17.6 verziókban, vagy legalábbis csökkentik a példányokat. És ezeket a javításokat is könnyű alkalmazni. Olvass tovább!

A Kodi világszerte széles körben népszerű médialejátszó. Az XBMC által kifejlesztett alkalmazás azonnal konvertálja az eszközt médiaközponttá. Nem csak lehetővé teszi a helyileg tárolt média lejátszását és leadását, különféle kiegészítők és verziók révén, hanem lehetővé teszi a szabad és bőségesen elérhető tartalmak streamingjét az interneten. Még ennél is hihetetlen, hogy ezt a szolgáltatást számos platformon támogatják, beleértve a Fire TV Stick, Android, iOS, Windows Mobile, Windows PC, Mac OS és Linux rendszert..

Kodi vitathatatlanul nagyszerű, de megvannak a maga problémái. Egyeseknek nehezebb beállítani, mint a többi szolgáltatáshoz, például a Plexhez. Arra gondoltam, hogy ha egyszer körbeteszed a fejed a Kodi körül, akkor nagy esély van arra, hogy nem fog tetszeni egy másik médialejátszóhoz..

Ennek ellenére nem ez az egyetlen szempont, amire gondoltam, amikor a platform problémáiról beszélek. A leginkább a pufferelés kérdései sújtják Kodit. Semmi sem lehet frusztrálóbb, mint a kedvenc filmjét vagy TV-műsorát néző gyakori megszakítás.

Szerencsére számos módszer létezik a Kodi pufferolással kapcsolatos kérdések orvoslására vagy minimalizálására. Ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan javíthatjuk a pufferelést a Kodi Leia 18 és a Kodi Krypton 17.6 modelleken. Olvass tovább!

Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit

hogyan lehet megállítani a kodi pufferelés kérdéseit

Engedélyezze az ismeretlen forrásokat a Kodi-on

Mielőtt folytatnánk, van egy apró dolog, amelyet vigyázni kell.

A Kodi célja a biztonságos szórakoztató élmény biztosítása. Ebből a célból számos biztonsági funkciót és protokollt használ.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a nem biztonságos építések és kiegészítők becsapódjanak, a Kodi alapértelmezés szerint nem engedélyezi a telepítést ismeretlen, harmadik féltől származó forrásokból. De nem minden harmadik féltől származó kiegészítő biztonságos, főleg nem azok, amelyekről a következő útmutatóban tanulunk..

Annak érdekében, hogy telepítsük ezeket a kiegészítőket, átmenetileg engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásokat. Így teheti meg:

1. lépés: Kattintson a Kodi kezdőképernyő jobb felső sarkában található Beállítások (fogaskerék ikon) elemre.

kodi beállítások

2. lépés: Ezután kattintson a „Rendszerbeállítások” ikonra (vagy egyszerűen a „Rendszer” ikonra, ha a Kodi Leia 18-at használja)

kodi rendszerbeállítások
3. lépés: Kattintson a bal oldalon lévő „Kiegészítők” elemre, majd az „Ismeretlen források” kapcsolót / kapcsolót jobbra mozgatva engedélyezze azt..

ismeretlen források engedélyezése

Ez lesz! Ne felejtse el letiltani az ismeretlen forrásokat, miután telepítette az összes kívánt kiegészítőt.

  Jak zainstalować SkyDark Kodi Build

Mely platformon működnek ezek a módszerek?

A Kodi ugyanazt a felületet használja az összes platformon és eszközön (néhány platformspecifikus kiegészítés kivételével). Akár a Windows, Android, iOS, akár az Amazon Fire Stick Kodi pufferelési problémáit kívánja kijavítani, az alábbi módszerek ugyanúgy fognak működni.

Kodi pufferjavítás: A gyorsítótár méretének optimalizálása

A gyorsítótár egy kiegészítő memória, amely elősegíti a nagy sebességű visszakeresést. Míg a gyorsítótárat széles körben használják a számítógépek világában, a video streamingben vagy lejátszásban a video gyorsítótár a legfontosabb.

Ha videót közvetít az interneten, a teljes videót nem töltik le egyszerre a böngészőjében vagy az alkalmazásában. Ehelyett a videó kis részét gyorsítótárban tárolják és ideiglenes helyre tárolják (általában az eszköz RAM-ján). Biztosan észrevette, hogy a videó streamingje közben, ha elveszíti az internet-kapcsolatot, a videó egy ideig tovább folytatja a lejátszást, mielőtt megállna. Az a videó, amelyet még az internet elvesztése után is lejátszanak, az az, amelyet a helyi rendszer tárolt.

A Kodi pufferelésével kapcsolatos kérdések enyhítése érdekében két dolgot kell vigyázni. Először is jelentős gyorsítótár-memóriát kell elfoglalnia a Kodi számára a RAM-ban. Másodszor, törölnie kell a gyorsítótárat a Kodi-n a korábban lejátszott videóktól, mivel ez feleslegesen elhasználja a lefoglalt helyet.

A következő szövegben megtanuljuk megváltoztatni a Kodi puffer beállításait az optimális gyorsítótár-hely elhelyezéséhez, és megértjük, hogyan kell a gyorsítótárat törölni a Kodi-ban. Öt módszerrel javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit. Az 1-4. Módszer minden eszközön működni fog, beleértve az Amazon Fire TV / Stick készüléket, míg az 5. módszer a FireStick számára nem működik..

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

1. módszer: Hogyan állítsuk le a Kodi pufferelését az Ares varázsló segítségével

Az Ares varázsló az egyik legszélesebb körben alkalmazott Kodi karbantartási és diagnosztikai eszköz. Tanuljuk meg, hogyan használhatjuk ezt az eszközt a gyorsítótár beállításainak finomításához és a Kodi pufferelési problémájának megoldásához. De mielőtt folytatnánk, kérjük, telepítse az Ares varázslót a Kodi-ra.

Most, hogy telepítette az Ares varázslót, lássuk, hogyan tudjuk javítani a Kodi pufferelési problémáját a gyorsítótár optimalizálásával.

1. lépés: Indítsa el az Ares varázslót, és kattintson a tetején található „Tweaks” gombra

kodi puffer speciális beállítások varázsló

2. lépés: Most kattintson az „Speciális beállítások varázsló” gombra

kodi speciális beállítások

A jobb alsó sarokban van a "Next" gomb, amelyre kattintania kell. De mielőtt elkezdené, ne felejtse el elolvasni a „Vigyázat” szót a kiegészítő fejlesztőitől.

A kodi pufferelés kérdései varázsló

Dióhéjban azt kell tudnod, hogy:

- Nincs egyetlen olyan gyorsítótár-méret-elosztás, amely mindenki számára tökéletes. Ez nagymértékben attól az eszköztől függ, amelyen a Kodi-t használja, és a rendszer műszaki adatait (különösen a RAM méretét)

  Hvordan installere Fire TV GURU Bygg på Kodi 17.6 Krypton

- A gyorsítótárat elhelyezheti az eszköz tárolójában (például egy merevlemezen) vagy a RAM-ba (ami erősen ajánlott)

- A Kodi 60 MB RAM-ot használ a gyorsítótárazáshoz. De ha nagyon sok szabad RAM-ja van, összeállíthatja a méretet

3. lépés: Most, hogy megértette a fenti pontokat, kattintson a „Tovább”

A Kodi most megjeleníti a rendelkezésre álló RAM-ot, és javasolja a video gyorsítótár-memória ideális elosztási méretét (amely a rendelkezésre álló RAM 1/3-a). De azt is javasoljuk, hogy tartsa be a 10% -os különbözetet arra az esetre, ha más programok további memóriát vesznek igénybe.

Például, ha rendelkezik 900 MB memóriával, annak 1/3-a 300 MB lenne. A 10% -os különbözet ​​30 MB lenne. Tehát a video gyorsítótár-memória ideális elosztása 270 MB.

JEGYZET: A túl sok memória elfoglalása a Kodi gyorsítótárhoz befolyásolhatja az eszköz általános teljesítményét.

4. lépés: Kattintson a bal alsó sarokban található „Beállítások generálása” gombra

ares varázsló speciális beállításai a kodi gyorsítótár optimalizálásához

5. lépés: A következő képernyőn a Video Cache méretét kell módosítania, ha balra vagy jobbra húzza a csúszkát (ellenőrizze az alábbi képet)

kodi speciális pufferbeállítások

Mint látható, tartalék 900 MB RAM volt. Ezért az Ares varázsló 270 MB ajánlott nekem.

Az Ares varázsló 4 puffer módot is kínál, amint azt az alján láthatja, közvetlenül az „Alkalmaz ezeknek a beállításoknak” gomb felett. Ez az, amit ezek a módok tesznek:

1. mód: Ebben a módban a Kodi minden internetes adatfolyamot pufferol, beleértve a felhőből és az FTP-ből származó adatfolyamokat is

2. mód (ajánlott): Ez az alapértelmezett mód. Ebben a módban a Kodi megpróbálja szinte mindent pufferolni. Még a helyi tárolóból lejátszott fájlokat is puffereli

3. mód: Ebben a módban a pufferelés csak a webhely-patakokra korlátozódik

4. mód: A pufferelés teljesen le van tiltva

Ha Kodi pufferolással kapcsolatos problémái merülnek fel annak ellenére, hogy jelentős RAM méretűek, akkor ellenőrizze, hogy a 2. mód van-e kiválasztva. Ez az üzemmód biztosítja a legsimább lejátszást, mivel a videó nagy részét elõzõleg tárolja.

Törölje a Kodi ideiglenes fájljait az Ares varázsló karbantartása segítségével

Ha Kodi rendszeresen lefagy vagy összeomlik, akkor nagy esély van arra, hogy elfogyott a tárolóhely. Ez általában alacsony tárhelyű eszközökkel történik. Például, ha van egy kézi Android-eszköze, mondjuk 16 GB-os tárhellyel, és rendszeresen használja a Kodi-t különféle kiegészítőkkel, hamarosan hiányzik a memória memóriája. A Kodi pufferelés javításának megkeresése mellett érdemes időben megoldania ezt a problémát is, hogy simább, kívánatosabb szórakoztató élményt kapjon..

1. lépés: A ideiglenes fájlok törléséhez először kattintson a Karbantartás gombra a tetején. Látnia kell egy ilyen képernyőt:

ares varázsló kodi karbantartás

2. lépés: Most kattintson egyenként a következő gombokra:

- Törölje a bélyegképeket

- Csomagok törlése

Mivel a közelmúltban töröltem a bélyegképeket és a csomagokat, kevesebb helyet foglalnak el a tárhelyemön. De együtt majdnem 1 GB helyet fogyasztottak el.

Ha van tárolt / elmentett gyorsítótár, akkor azok is sok helyet foglalnak el. Törölheti a gyorsítótárat a Kodi-n, és jelentősen felszabadíthatja a tárhelyet. Ne aggódj! A gyorsítótár törlése nem befolyásolja azokat a beállításokat, amelyekről a fentiekben beszéltünk.

2. módszer: Javítsa meg a Kodi pufferelését egy VPN-vel

A legtöbb internetszolgáltató (ISP) magas igényt állít be ügyfelei számára nagysebességű, korlátlan internetszolgáltatások nyújtásáról. Noha az ígéretüket a legtöbb átlagos felhasználónak megtartják, a nehéz szalagot gyakran befolyásolja a sávszélesség-csökkentés. Lehet, hogy az országától függően törvénytelen is. Emellett néha vannak kikötések a finomabb nyomatokkal & Feltételek, amelyeket elfogadunk anélkül, hogy megnéznénk; Nos, ezt csináljuk legtöbben.

  Jak nainstalovat Planet MMA na Kodi

Az ISP fojtása valójában korlátozza vagy korlátozza az internet sebességét, amikor egy adott felhasználó túllépte az adatfelhasználás bizonyos határát. Ez, mint már említettem, általában történik a nehéz felhasználókkal. Ha valaki szeret filmeket és online show-kat nézni olyan szolgáltatásokkal, mint például a Kodi, akkor ugyanúgy eshet a nehéz felhasználók körébe. A fojtószelepek jogi vonatkozásai egyre homályosabbá válnak, mivel néhány hónappal ezelőtt kijelentették, hogy a nettó semlegesség az elkövetkező időben megsemmisül az Egyesült Államokban..

Az internetes fojtás és a Kodi pufferolással kapcsolatos kérdések elkerülésének legjobb módja a megbízható VPN használata. Egy jó VPN szolgáltatás nem csupán személyazonosságának elrejtését szolgálja az interneten. Ezenkívül elrejti az internetszolgáltató adathasználatának részleteit. Egyszerű szavakkal: ha VPN-t használ, akkor az internetszolgáltató már nem fogja látni, hogy milyen típusú adatokat használ. Csak a felhasznált adatok mennyiségét tudnák meghatározni.

legjobb kodi vpn

Számos felhasználó jelentette világszerte, hogy a gázszabályozás leginkább azokat érinti, akik videókat közvetítenek, letöltnek torrentről, és megosztják a nehéz fájlokat az interneten.

Ha van egy VPN, akkor nincs oka aggódni az ISP fojtása miatt. Az alábbiakban az iparág öt legfontosabb VPN-je található. Személy szerint az ExpressVPN-t használom, amely a dátum leggyorsabb VPN-je.

 • Hogyan kell telepíteni & használja a VPN-t a FireStick-en
 • A VPN telepítése bármilyen streaming eszközre

Kategória: Kodi

Keressen ezen a weboldalon

Legjobb VPN-k

Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitexpressvpn oldalsávHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit30 napos pénz-visszatérítési garanciaVisit Express ExpressPPNolvassa el az oldalt
ipvanish sidebarHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit7 napos pénz-visszafizetési garanciaVisd meg az IPVanishRead felülvizsgálatát
nordvpn oldalsávHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseitHogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit7 napos pénz-visszatérítési garanciaVisitit NordVPN

Hozzászólás tartalma

 • 1 Hogyan javíthatom a Kodi pufferelési problémáit
  • 1.1 Engedélyezze az ismeretlen forrásokat a Kodi-on
 • 2 Kodi pufferjavítás: A gyorsítótár méretének optimalizálása
  • 2.1 1. módszer: Hogyan állítsuk le a Kodi pufferelését az Ares varázsló segítségével
   • 2.1.1 Törölje a Kodi ideiglenes fájljait az Ares varázsló karbantartása segítségével
  • 2.2 2. módszer: Javítsa meg a Kodi pufferelését egy VPN-vel
  • 2.3 3. módszer: Hogyan állítsuk le a Kodi pufferolást a Supreme Builds varázsló segítségével
  • 2.4 4. módszer: A Real-Debrid paranccsal javítsa a Kodi pufferelését
  • 2.5. 5. módszer: A Kodi pufferoldali problémák kijavítása kód segítségével
   • 2.5.1 A Windows PC / laptop lépései
   • 2.5.2 Lépések más platformokhoz
 • 3 Hogyan javíthatom a Kodi pufferelését a szövetség / Exodus / Sportsdevil programmal
  • 3.1 Javítsa a Kodi pufferelését az addonokon a gyorsítótár törlésével
 • A Kodi lassú streaming / pufferolásának 4 lehetséges oka
  • 4.1 1. ok: lassú internet-kapcsolat
   • 4.1.1 Fontos tippek az internet sebességének javításához
   • 4.1.2 Mi lenne, ha gyors internetkapcsolatom van, és a probléma továbbra is fennáll?
  • 4.2 2. ok: A streaming Source túlzsúfolt
 • 5 Végső szavak a Kodi pufferolással kapcsolatos kérdésekről

Népszerű útmutatók

 1. A legjobb VPN a FireStick számára
 2. Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
 3. A Kodi telepítése a FireStick-en
 4. A legjobb Kodi kiegészítők
 5. A legjobb Kodi épít
 6. A legjobb FireStick alkalmazások
 7. IPTV
 8. Mozi APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. A legjobb torrent oldalak

Legutóbbi hozzászólások

 • 8 legjobb showbox-alternatíva (2020)
 • Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et (2020 február)
 • A legjobb Kodi épít (frissítve 2020 februárjára)
 • A legjobb Kodi-kiegészítők a világ minden tájáról [2020]
 • Hogyan lehet telepíteni a valódi Debrid filmeket, kizárólag filmeket, Kodi Addon

lemondás - A szerzői jogi tartalom streaming vagy letöltése törvénytelen.

A FireStickTricks.com semmilyen módon nem engedi el, ösztönzi vagy ösztönzi a Kodi, a Fire Stick vagy az útmutatóink illegális használatát. A felhasználók felelnek tetteikért. Olvassa el a teljes nyilatkozatot.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me