Hogyan kell használni a Kodi-t Végső útmutató Kodi-ra (2020)

>

A Kodi egy egyszerű, de nem pontosan egyértelmű médialejátszó. Mivel azonban világszerte milliók használják, meggyőződésünk, hogy könnyen használható eszköznek kell lennie. Azt tudom mondani, hogy Kodi nem ügyes. Az igazat megvallva, amikor először elkezdtem használni a Kodi-t, érthetetlennek tűnt, és számomra is kissé lenyűgöző. Valószínűleg azért, mert a médialejátszó egyedi elrendezésével és néhány különálló funkcióval rendelkezik. De csak egy kis időbe telt, mire rájöttem, hogy Kodi sokkal egyszerűbb, mint az első látásra.

Nem szükséges semmiféle speciális műszaki ismeret vagy tanulási görbe ahhoz, hogy megértsék és elindítsák a filmeket vagy műsorokat a Kodi-on. Úgy alakítottam ki, mint én laikusok. Ugyanakkor egyetértek azzal, hogy ha lenne egy kis segítségem, amikor Kodi-ban megismerkednék, egy kicsit gyorsabban megkerültem volna. Sok olvasóm azt kérdezte, hogy tudnék-e elkészíteni egy különféle útmutatót, hogy segítsem a Kodi kezdõit a „megismerés” rész felgyorsításában. Tehát itt vagyok a Kodi útmutatóval a kezdők számára. Ebben az útmutatóban bemutatom Kodi legalapvetőbb elveit. Itt mindent elárulok, amit tudnod kell a Kodi-ról, hogy szinte időben elkezdhesse a kedvenc tartalmak streamingjét.

hogyan kell használni a kodi-t

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Mi az a Kodi??

Hadd ossza meg Kodi legegyszerűbb meghatározását:

Kodi egy médialejátszó

A médialejátszó olyan szoftver, amely lejátszhatja a médiát a készüléken. A média bármi, ami Video, Audio vagy Képek. A legtöbb médialejátszót, beleértve a Kodi-t, szélesebb körben használják videók és hangfelvételek lejátszására is. A VLC a médialejátszó klasszikus példája, amelyet széles körben használnak video- és audiolejátszáshoz.

A Kodi lehetővé teszi videotartalmak, például filmek és TV-műsorok nézését, valamint audio, például dalok lejátszását.

A Kodi sok szempontból olyan, mint a VLC, ám néhány lényeges különbséggel. Míg a VLC-t inkább a készülék tárolóhelyén helyben tárolt média lejátszására használják, a Kodi elsősorban a média streamingjére szolgál az interneten. A Kodi felhasználható a helyi médialejátszásra is, de erre nincs annyira népszerű.

A Kodi egy nyílt forráskódú, ingyenes médialejátszó. Először 2002-ben adták ki XBMC (Xbox Media Center) néven, és csak Xbox alkalmazásként. A sorozat végén ezt az eszközt Kodi-ként átkristályosítottuk, és széles körben elérhetővé tették az eszközökön és az OS platformon. Jelenleg a Kodi Android, iOS, Windows PC, Mac, Windows mobilokon, Linuxon, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Boxes és még sok máson működik..

Amikor Kodi XBMC volt, egy kis erőfeszítésbe telt, hogy beállítsuk az Xbox-on, és szükség volt egy tanulási görbére. Most sokkal könnyebb telepíteni a Kodi szinte az összes platformon, és felhasználóbarát, könnyen használható alkalmazásai vannak a legtöbb eszköz számára.

A Kodi népszerűbb online médialejátszóként. Ez lehetővé teszi a kedvenc tartalmak ingyenes közvetítését. Hozzáférést biztosít filmekhez, TV-műsorokhoz, élő TV-hez, sporthoz, hírekhez, dokumentumfilmekhez és még sok máshoz. De Kodi nem tudta mindezt egyedül megtenni. Ehhez bizonyos pluginek integrációját kell megkövetelnie. Ezeket a bővítményeket közismertebben Kodi kiegészítők néven ismerték..

Egy kicsit később megismerjük a Kodi kiegészítőket. Először megmutatom, hogyan telepítheti a Kodi-t különféle eszközökre. Végül is el kell végeznie a Kodi beállítását, futtatását, mielőtt továbblépne a következő lépésre. Tehát egyelőre tartsa be azt a gondolatot, hogy „a kiegészítők a Kodi legfontosabb szempontjai”.

A Kodi telepítése különféle eszközökre

A Kodi-t számos eszközplatform támogatja. Ez az útmutató nem terjed ki a Kodi összes eszközre történő telepítésének részletes útmutatójára. Ezért rövid áttekintést adok neked a Kodi telepítési folyamatáról a népszerűbben használt platformon. Arra a forrásra mutatok, ahonnan beszerezheted a Kodi-t, és röviden megismerem a telepítési módszereket. Az alábbiakban bemutatjuk az eszközplatformokat:

 1. Amazon FireStick & Tűz TV
 2. Android mobilok & tabletek
 3. Windows PC
 4. Mac operációs rendszer
 5. iOS
 6. Android Smart TV & Android TV dobozok

A Kodi legújabb hivatalos verziója a Kodi 18.5 Leia. A régebbi verzió, a Kodi 17.6 Krypton továbbra is használatban van, különösen azok számára, akik még nem frissítették Kodi Leia-re. Leia azonban már nem érhető el hivatalos csatornákon keresztül.

1. Amazon FireStick & Tűz TV

Az Amazon FireStick egy rendkívül népszerű médiaeszköz, amely a HDMI-porton keresztül csatlakozik a TV-hez. Ez az Android alapú eszköz azonnal bármilyen tévét átalakít Smart TV -vé. Néhány kisebb fizikai különbséget tiltva, a FireStick & A tűz-TV lényegében ugyanaz. Ezért ugyanaz a telepítési módszer alkalmazható mindkettőre.

Az Amazon Store még nem üzemelteti a Kodi-t. Ezért manuálisan kell letöltenünk a Kodi APK fájlt (egy megbízható forrásból), hogy telepítsük a FireStick fájlra. Olvassa el a Kodi telepítésére vonatkozó részletes útmutatót a FireStick oldalon. Ez az útmutató végigvezeti Önt az egyszerű, lépésről lépésre történő telepítési eljáráson. Csak arra az esetre, ha telepíteni akarja a Kodi 17.6-at, útmutatónkkal megismerjük.

Ön is hivatkozhat egy másik útmutatónkra az Amazon FireStick börtönbe helyezéséről.

2. Android mobilok & Tabletek

Ez könnyű. A Kodi nemcsak népszerű, hanem a Google is bízott benne. Az Amazon FireStick-től vagy a Fire TV-től eltérően nem kell a Kodi-t oldalra betöltenie (vagy manuálisan telepítenie) az Android mobiltelefonokra & tabletek. A Kodi alkalmazást a Google Play Áruházban találja meg.

Csak a megbízható és biztonságos alkalmazások jutnak el a Play Áruházba. Mivel Kodi ott van, biztosítékot ad nekünk, hogy ellenőrzött és biztonságos.

Így telepítheti a Kodi fájlt az Androidon:

 • Nyissa meg a Play Áruházot
 • Keresse Kodi-t
 • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és telepítse a Kodi-t

Ez ilyen egyszerű!

3. Windows PC 

A Windows 10 és a Windows 8.1 telepítési folyamata & az idősebbek különbözőek. Mindkettőt lefedjük a következők szerint. 

3.1 Windows 10

Ha Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik, letöltheti a Kodi hivatalos verzióját a Microsoft Store-ból. Így teheti meg ezt:

 • Kattintson a „Cortana” kereső gombra, és írja be a „Kodi” (idézőjelek nélkül) parancsot.
 • A Kodi ikon megjelenik a keresési eredmények között a „Start” menüben, mint „Megbízható Microsoft alkalmazás”. Kattintson a Kodi ikonra
 • A Microsoft Store-ba kerül. Kattintson a „Letöltés” ​​vagy a „Letöltés” ​​gombra
 • Hagyja, hogy a Microsoft Store végezze el a többit az Ön számára
 • Körülbelül egy-két perc múlva telepíti a Kodi-t a Windows 10 PC-jére

3.2 Windows 8.1 & régebbi

Ha van Windows 8.1 vagy régebbi Windows verziója, akkor is letöltheti a Kodi-t közvetlenül a hivatalos weboldalról: https://kodi.tv

Nyissa meg a weboldalt, és amikor a kezdőlapon van, kattintson a jobb felső sarokban található „LETÖLTÉS” elemre (vagy közvetlenül a https://kodi.tv/download webhelyre)

hogyan kell használni a kodi-t

Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a támogatott eszközök / platformok logói.

Kattintson a Windows logóra

hogyan kell használni a kodi kezdő útmutatót

Győződjön meg arról, hogy a következő ablakban kiválasztotta az Ajánlott fület

Kattintson az INSTALLER (64 BIT) elemre, ha 64 bites számítógépe van. Kattintson az INSTALLER (32 BIT) elemre, ha 32 bites számítógépet használ.

kodi kezdő útmutató

4. Mac OS

A Kodi nem szerepel az Apple App Store-ban, de van egy MacOS-verzió a Kodi hivatalos webhelyén. Ahhoz, hogy a Kodi működjön, a Mac OS 10.8 X vagy újabb verziójának futnia kell egy Intel processzoron. Kövesse az alábbi lépéseket a Kodi Leia telepítéséhez Mac-re:

Nyissa meg a https://kodi.tv/download alkalmazást a Safari böngészőben (a Safari automatikusan telepíti a DMG fájlt). Görgessen le és kattintson a 'MacOS' logóra

kezdő útmutató Kodi számára

Győződjön meg arról, hogy a felugró ablakban az 'Ajánlott' fül van kiválasztva. Kattintson az INSTALLER (64-BIT)

hogyan kell használni a kodi-t

Kövesse a szokásos eljárást az alkalmazás telepítéséhez a Mac számítógépre

5. iOS (iPhone, iPad & iPod touch)

A hivatalos weboldal szerint a Kodi telepítéséhez meg kell szüntetnie az iOS készüléket. Vannak olyan harmadik féltől származó alkalmazásboltok, például a TweakBox, amelyek az alkalmazás iOS verzióját tárolják.

Nyisd ki https://www.tweakboxapp.com bármilyen böngészőben az iOS-on (a Safari preferált), és töltse le a TweakBox alkalmazásboltot a Letöltés gombra kattintva.

A TweakBox telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A telepítés során megadnia kell bizonyos engedélyeket az alkalmazás számára.

Most futtassa a TweakBox szoftvert, és kattintson a tetején található „Alkalmazások” fülre. Keresse meg a Kodi-t az alkalmazások listáján, és kattintson a Kodi-ikonra. Ismét kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és telepítse a Kodi iOS-ra.

6. Android Smart TV & TV dobozok

Az Android Smart TV és TV dobozok támogatják a Google Play Áruházat. Mivel Kodi Krypton egy hivatalos bejegyzés a Play Áruházban, az alkalmazás telepítése meglehetősen egyszerű.

 • Kapcsolja be a tévét (ha Android TV Box-ot használ, ellenőrizze, hogy csatlakoztatva van-e a TV-hez)
 • Amikor a kezdőképernyő betöltődik, kattintson a Play Áruház (vagy a Google Play) ikonra
 • Keresse meg a Kodi alkalmazást
 • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és néhány perc múlva megkapja a Kodi-t

Mik a Kodi Addons?

Mondtam neked, hogy „a kiegészítők a Kodi legfontosabb szempontjai”, és én sem túloztam. Ha bármi lenne, talán alulértékeltem.

Kodi emlékezetes sikere az elmúlt években annak a képességétől függ, hogy képes-e különféle kiegészítőket támogatni. A Kodi természetesen nagy teljesítményű médialejátszó, rengeteg funkcióval. De a kiegészítők a sarokköve.

Kodi médialejátszó, de milyen jó a médialejátszó, ha nincs lejátszható média? Az addonok hídként szolgálnak Kodi, a médialejátszó és az internetes médiaforrások között. Egyszerű szavakkal: a kiegészítők biztosítják a felületet a Kodi és az interneten elérhető óriási médiakészlet között. Ha DVD-lejátszót vásárol, DVD-re van szüksége filmek vagy műsorok megtekintéséhez. Kód hozzáadása annak, ami a DVD egy DVD-lejátszóhoz.

A Kodi videókat és zenét játszhat le a helyi eszköztárból. De bármilyen médialejátszó képes erre. A Kodi valódi lehetősége a kiegészítőkkel való integrációban rejlik.

Tehát, ha egyszer megvan Kodi, akkor a következő dolog, amit szeretne, az addon, hogy elkezdhesse megtekinteni kedvenc műsorait, filmjeit vagy bármit, amit meg akar nézni.

Szó szerint több száz Kodi-kiegészítő található odakint. Néhányuk jó, a legtöbb nem annyira. A Kodi egy nyílt forráskódú platform, és bárki és mindenki szabadon elkészítheti a kiegészítőket. Nem csoda, miért van ilyen sokan. Az ötlet az, hogy megtaláljuk a legjobb Kodi kiegészítőket az általunk megnézni kívánt tartalomhoz. Kiegészítőket talál a következőkre (és többre):

 • Igény szerinti tartalom (filmek & TV műsorok)
 • Élő tv
 • Sporttartalom
 • Zene

Egy kiegészítő használatához előbb telepítenie kell a Kodi-ra. A következő részben megmutatom, hogyan telepítsen kiegészítőket a Kodi-ra.

Hogyan telepítsünk kiegészítőket a Kodi-ra

Szeretném, ha gyorsan átnézné a Kodi legfontosabb kiegészítőinek listáját. Ez alapvető ötletet ad neked arról, hogy mit tesznek ezek a kiegészítők. Ez a Kodi beállítással segít kiválasztani a kívánt kiegészítőket is.

A kiegészítő kiválasztása és telepítése általában egy 6 lépésből álló folyamat, az alábbiak szerint:

 1. Döntse el, hogy milyen típusú tartalmat kíván megnézni
 2. Válassza ki a tartalmat biztosító kiegészítőt
 3. Keresse meg azt a forrást, amellyel telepítheti a választott kiegészítőt
 4. Adja hozzá a kívánt forrást a Kodi-hoz
 5. Telepítse a lerakatot a forrásból
 6. Telepítse a kiegészítőt a lerakatból

Ne aggódjon, ha ez kissé lenyűgözőnek tűnik, mert nem az. Valójában szuper könnyű. Amikor először elkezdtem használni a Kodi-t, nekem is rejtélyesnek tűnt. De nagyon kevés időbe telt, hogy körülkerülje.

Részletes útmutatókat találunk, amelyek segítségével különféle kiegészítőket telepíthet és felhasználhat percek alatt. Az alábbiakban felsoroljuk az útmutatókat.

Filmek, TV-műsorok és egyéb igény szerinti tartalmak kiegészítői:

 • Exodus Redux
 • A mágikus sárkány
 • Yoda
 • Kivonulás
 • Méreg

Élő TV Kodi-kiegészítők:

 • Önzetlen Élő
 • A lejátszó Klub IPTV-je
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Sport kiegészítők:

 • Sport ördög
 • Sportowa

Hogyan lehet a Kodi kiegészítőket filmek, műsorok, élő TV stb. Nézésére használni?

Miután telepítette a kiegészítőt, megtalálja azt a Videó-kiegészítők szakaszban. Először megmutatom, hogyan keresse meg a telepített kiegészítőket. Később megmutatom, hogyan kell használni őket.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a videotartalmakat továbbító kiegészítők, például a filmek és a műsorok érhetők el a Videó-kiegészítők szakaszban. De nem minden kiegészítés tartozik a videókhoz. A Kodi számos segédprogram-kiegészítőt is támogat. Ezek a kiegészítők a Program-kiegészítők szakaszban találhatók. De nem kell aggódnia a Program-kiegészítők miatt. Mivel éppen a Kodi-val kezdtek, csak a videó-kiegészítőkről szeretnének tudni, amelyek lehetővé teszik a kedvenc tartalmak megtekintését. Évek óta használom a Kodi-t, és a video streaminghez kapcsolódó kiegészítésektől kevés hasznot találtam.  

Kapcsolódás a videó kiegészítőihez

Ha még nem vagy ott, akkor térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére a Vissza gomb többszöri megnyomásával.

Most kattintson a bal oldali „Kiegészítők” elemre

hogyan kell használni a kodi kiegészítőket

Ezután kattintson ismét a bal oldalon lévő „Videó kiegészítők” elemre. Még akkor is, ha nem kattint a videó kiegészítőkre, és csak az egérmutatóra kattint, az összes videó streaming-kiegészítő megjelenik a jobb oldalon

kodi felhasználói útmutató

Így fog kinézni a telepített kiegészítők listája

lépésről lépésre a kodi használatáról

A kiegészítők használata

A Video-kiegészítők használatakor láthatja a kiegészítők ikonjait. Bármely kiegészítő megnyitásához kattintson rá egyszer.

Az Exodus Redux addonra kattintva példaként szolgálok erre az útmutatóra

hogyan kell használni a kodi kiegészítőket

Az Exodus Redux egy igény szerinti kiegészítő. Tehát a következő látni fogja azokat a kategóriákat, amelyekben a különféle címeket rendezték.

hogyan kell használni a kodi kezdő útmutatót

Ha rákattint egy kategóriára, akkor közvetlenül láthatja a címek vagy alkategóriák listáját. A kiegészítők között változhat.

Amikor az Exodus Redux kiegészítés „Filmek” kategóriájára kattintom, látom az olyan alkategóriákat, mint a műfaj, év, emberek, nyelvek, igazolások stb..

Lehet, hogy több alkategória is található az alkategórián belül. Például a Műfajok alkategóriájában további alkategóriákat találhat, mint például Akció, Kaland, dráma, komédia, fantasy, stb..

Az ötlet az, hogy átkattint a kategóriákra és alkategóriákra, és amikor végre megjelenik a címek listája, csak annyit kell tennie, hogy kattint a lejátszani kívánt címre. Az addon elkezdi a különféle szerverek lekaparását, és letölti a streaming linkeket.

Kattintson a linkre, és készen áll arra, hogy filmeket vagy műsorokat nézzen a Kodi-on.

Hogyan kell használni a Kodi alkalmazást

Nos, ez nagyjából minden, amit tennie kell.

Mik a Kodi Builds?

A Kodi telepítésekor és az első futtatásakor az alapértelmezett felületet látja az alapértelmezett „Estuary” Kodi-felülettel.

hogyan kell használni a kodi a tűzoltón

A Kodi telepítése után kiegészítők szükségesek is a kedvenc műsorainak és filmjeinek megnézéséhez. Ezért különféle kiegészítőket telepít külön-külön.

Mi lenne, ha volt mód a Kodi megjelenésének megváltoztatására és több előre telepített kiegészítés beszerzésére egy úton? A Kodi építi itt a képet.

Egyszerű szavakkal: a Kodi build átalakítja az alapértelmezett Kodi felületet, és egy új bőrrel izgalmasabbá változtat. Ugyanakkor az összeépítés számos Kodi-kiegészítőt előtelepít a különféle tartalomtípusokhoz, így nem kell manuálisan telepítenie azokat..

Összefoglalva, egy Kodi épít:

 • Megváltoztatja Kodi megjelenését
 • Több előre telepített kiegészítőt hoz

Így néz ki Kodi egy nagyon népszerű „Titanium Build” nevű épület telepítése után.

Hogyan telepítsük a kodi építkezéseket

A Kodi Builds telepítése

Több tucat Kodi építkezik odakint. Nem mindegyik jó. Vessen egy pillantást a Kodi legjobb építményeire, és válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Kipróbálhatja a különböző építkezéseket különböző időpontokban.

Egy építkezés telepítése a Kodi-ba egy kicsit megteszi, de ez nem nehéz. Megvan a részletes, egyszerű és lépésről lépésre történő telepítési útmutató a legnépszerűbb konstrukciókhoz. Olvassa el a telepítési útmutatót a következő építményekhez, és perceken belül megkaphatja a kívántt:

 • Titán építés
 • Misfit Mods Lite
 • Pinceajtó TV
 • Streamline Build
 • No Limits Magic
 • Egy nemzet portálja épül

Hogyan kell használni a Kodi Build-t

A különféle elemek átrendezésén és az interfész átalakításán kívül a Kodi-val épített Kodi nem sokban különbözik Kodi-tól, nélküle. Ez jó hír, mivel azt jelenti, hogy a Kodi építéséhez nem sok szükség van rá, még akkor is, ha kezdő vagy..

Az útmutatóhoz példaként a Titanium Build-et használom. Az összes szerkezet elrendezése nagyjából megegyezik, néhány kisebb különbséget kizárva. Még ha bármilyen más konstrukciója is van, ezen a példán keresztül átfogó ötletet kap a többi építkezés használatáról.

Így néz ki a Kodi otthoni képernyője a Titanium Build-rel. Mint nyilvánvaló, ez a bőr sokkal élénkebb és eseményesebb, mint az alapértelmezett, enyhe Kodi bőr.

hogyan kell használni a kodi-t

Mint láthatja, a Titán kezdőképernyőjének közepén van egy menüsor, és alatta egy kontextuális almenü-sáv..

Ha egy elemet kiválaszt a fő menüsorban, a kapcsolódó almenü elemek megjelennek annak alatt. Például, amikor a Filmek lehetőséget választom, látom a kapcsolódó elemeket: Keresés, Trendek, Új kiadások stb.

Menj tovább, és válasszon más lehetőségeket, például TV-műsorokat, IPTV-t, sportot, és észrevegye az almenük változását.

hogyan kell használni a kodi építményeket

Ne feledje, mondtam, hogy az építményekhez előre telepített kiegészítők tartoznak?

A „Filmek” lehetőséget választottam a menüsorban. Az alján láthatja a Film-kiegészítők (Gaia stb.) Listáját. Ez a Titanium Build előtelepített néhány példája.

kodi kezdő útmutató

Amikor a TV-műsorokat választom, a TV-műsorokat fogadó kiegészítők alján megjelennek.

Hasonlóképpen, megtalálja az IPTV (élő TV), a Sport, a Gyerek Zóna, stb. Kiegészítőit.

hogyan kell használni a kodi a tűzoltón

A Titán kezdőképernyőn látható kiegészítők listája nem feltétlenül teljes. Lehet, hogy egy összetettnél több kiegészítő van, mint amennyire a főképernyőn megjelenik. Ha további kiegészítőket szeretne felfedezni, akkor tedd a következőket:

Válassza a főmenüt a menüsávon (csak válassza ki, ne kattintson rá. A kattintással egy teljesen más beállításkészlet nyílik meg)

hogyan kell használni a kodi építményeket

Most kattintson a „Videó kiegészítők” elemre az almenüben

hogyan lehet megtalálni a kodi építményeket

Itt található a Titanium Build előzetesen telepített Video-kiegészítők teljes listája.

hogyan kell használni a kodi-t

Hogyan adjunk hozzá kiegészítőket egy építkezéshez

A build több konfigurációval előre konfigurálva van. Ez azonban nem feltétlenül garantálja, hogy mindig megkapja a kívánt kiegészítőt.

Ha az összeállítás nem csomagolja a kedvenc kiegészítőt, akkor manuálisan is telepítheti.

Ebben az útmutatóban már elmondtam, hogyan telepíthet kiegészítőket a Kodi-ra. De az addonok felépítéséről szólott a build nélkül.

Az összes verzió lehetővé teszi kiegészítők telepítését rájuk. A jó hír az, hogy az építkezés telepítési módja nem sokban különbözik, ha nincs ilyen. Mint korábban, adja hozzá a forrás URL-t a Kodi-hez, telepítse a repót a forrásból, és végül telepítse a kiegészítőt a repóból.

Kérjük, olvassa el a részletes útmutatót, hogy megtanulja, hogyan kell telepíteni a kiegészítőket az összeépítések során.

#Ajánlott - szerezz be egy Kodi VPN-t

Mielőtt elkezdené használni a Kodi-t kedvenc filmjeinek, TV-műsorának vagy sportának streamingjéhez, erősen ajánlom, hogy szerezzen jó VPN-t a Kodi számára.

Azok számára, akik nem tudják, a Kodi VPN egy olyan eszköz, amely megvédi a Kodi streaming tevékenységeit a „Big Brother” kíváncsiságú szemétől. Más szavakkal: elfedi az internetes forgalmat a készülékére és az eszközére, és gondoskodik arról, hogy a kormány, az ISP , hackerek vagy más szervezetek nem tudnak naplózni vagy követni az online tevékenységeidet.

A Kodi-on filmek és műsorok megtekintéséhez először telepítenie kell a kiegészítőket. Ezeknek a kiegészítőknek a többsége harmadik fél szolgáltatóin keresztül érhető el, és lehetővé teszi a kedvenc tartalmak ingyenes közvetítését.

Nem arra buzdítom az olvasóimat, hogy illegális források felhasználásával nézzenek szerzői joggal védett tartalmat. De ugyanakkor azt is gondolom, hogy mindenkinek joga van a magánéletéhez, és ezt a jogot elméletben és a gyakorlatban is tiszteletben kell tartani..

A Kodi VPN titkosítja az internetkapcsolatot, és egy virtuális, magán szerver segítségével irányítja az online forgalmat. Ennek eredményeként bárki, aki esetleg megpróbálja nyomon követni az internetes tevékenységeit, ezt nem teszi meg. Az ExpressVPN az én ajánlott Kodi VPN, mert gyors és nagyon biztonságos. Bevehetetlen titkosítási technológiát használ a magánélet és az online identitás védelmére. Az ExpressVPN 100% -os névtelenséget kínál a Kodi felhasználók számára.

legjobb kodi vpn

Te tudod használni ExpressVPN számos Kodi-kompatibilis eszközplatformon, például Android, FireStick, iOS, Mac, Windows stb. Ezt a VPN-et a Kodi-val és bármilyen más streaming-alkalmazással együtt használhatja, amelyeket esetleg használ..

Tehát, mielőtt elkezdené a streaming-t, a következőképpen kaphat VPN-védelmet 3 egyszerű lépésben.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Csomagolás fel

Ez nagyjából minden, amit tudnod kell Kodáról, mint kezdőről. Őszintén szólva, nagyrészt csak a Kodi alapvető funkcióit kell használnia, amelyeket ebben az útmutatóban ismertettem. Évek óta ismerem Kodit, és még ma is alig megyek túl az alapokon. Tudja, hogyan kell telepíteni a kiegészítőt a használt eszközre, és megtanulhatja a kiegészítők beállítását, és máris sokat gondoskodott róla. A Kodi verziói nagyszerűek, vizuális vonzerőt kölcsönöznek a felületnek, és az előre telepített kiegészítőkkel megkönnyítik az életét. Jó egy építkezés. Magam is használom. Azt akarom mondani, hogy még akkor is, ha kiveszi az összetevőket az egyenletből, akkor is használhatja a Kodi-t, csak a kiegészítőkkel. De add-ok nélkül nincs sok mindent megtenni. Valószínűleg ezt harmadik alkalommal fogom mondani ebben az útmutatóban - a kiegészítők a Kodi legfontosabb szempontjai.

További Kodi források

Hogyan lehet abbahagyni a Kodi pufferolását?
Hogyan állítsuk be a Trakt-ot a Kodi-on
Hogyan javíthatjuk a gyakori Kodi problémákat
Egynél több Kodi Build telepítése

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me