Hogyan lehet telepíteni a Slamious Kodi Build szoftvert

>

Ebben az útmutatóban megtanulja a Slamious Build telepítését a Kodi-ra. Az itt megadott lépések a FireStick, Mac, Linux, Windows, Mobiles, Raspberry Pi és még sok máson működnek.

A Slamious a Slamious Wizard nagy katalógusából származik. Annak ellenére, hogy a Slamious varázslónak sok építménye van, a Slamious Kodi építménye egyértelműen kiemelkedik. Ez az átgondoltan kialakított konstrukció nemcsak a kezdőknek, hanem a tapasztalt felhasználóknak is tökéletes.

Az összeépítés az előre telepített legfontosabb Kodi-kiegészítőkkel biztosítja az összes streaming-igényt. A felhasználóbarát felület biztosítja, hogy soha ne tapasztaljon nehézségeket az épület felfedezése és navigálása közben. Szinte minden, amire szüksége van, már elérhető a főképernyőn.

Amikor elkezdtem használni ezt az építést, egyértelmű volt, hogy írok neked egy útmutatót, és belefoglalom a Best Kodi Builds listájába.

Kérjük, kattintson ide, hogy elolvassa a nyilatkozatot, mielőtt folytatná.

Hogyan telepítsük a Slamious Build-et a Kodi-ra

Az építkezés telepítési folyamata egyszerű, de általában hosszú. Így bontjuk szét két nagy részre, hogy könnyebben követhesse el. Íme, mit fogunk csinálni:

1. rész: Az ismeretlen forrásokból származó épületek engedélyezése (előfeltétel)
2. rész: Telepítse a Slamious Kodi Build szoftvert

Most megkezdhetjük az egyes részeket külön-külön.

Figyelem: A Kodi Builds korlátlan streaming tartalmat hoz, de jogi problémákba ütközhet. A Kodi-felhasználóknak VPN-t kell használniuk, hogy elrejtsék személyazonosságukat filmek / TV-műsorok / sport streaming közben. Sőt, sok népszerű Addon földrajzilag blokkolva van, és VPN működéséhez szükség van rá.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN ami a legjobb VPN a Kodi számára. 3 hónap ingyen kaphat, és 49% -ot spórolhat meg éves terveiben.

1. rész: Engedélyezze az ismeretlen forrásokat

A Slamious egy harmadik fél által gyártott Kodi épület. Amikor megpróbál telepíteni egy ilyen összeállítást, a Kodi belső biztonsági rendszere megakadályozza ezt. Ennek célja annak ellenőrzése, hogy egyetlen rosszindulatú program sem települ automatikusan. A gyalázatos építkezés biztonságos. Ezért a következő lépésekkel megkerüljük ezt a korlátozást:

# 1: Hozzáférés Beállítások a Kodi alkalmazás kezdőképernyőjén. Ezt a lehetőséget a bal felső sarokban találja meg

hogyan lehet telepíteni a kozmetikus építést

# 2: Nyissa meg az elemet Rendszer a következő képernyőn

  Как да инсталирате SkyDark Kodi Build

szágos épít a kodira

# 3: Most ki kell választania a bal oldalon lévő elemet Kiegészítői. Amikor ezt megteszi, a kapcsolódó lehetőségeket látja a jobb oldalon. Az egyik ilyen Ismeretlen források. Ezzel a beállítással ellenőrizheti, hogy be van-e kapcsolva. Kapcsolja be és be, ha KI van

hogyan lehet telepíteni a kozmetikus építést

# 4: Amikor ez a figyelmeztetés megjelenik a képernyőn, lépjen tovább, és kattintson az gombra Igen. Ismét figyelmen kívül hagyja ezt a figyelmeztetést, mert a Slamious Kodi építése száz százalékban biztonságos.

szágos épít a kodira

2. rész: Telepítse a Slamious Build-et a Kodi-ra

Most telepítheti az építést a Kodi-ra. A telepítési folyamat magában foglalja a forrás elérési útjának / hivatkozásának hozzáadását, a Slamious Wizard telepítését és végül a Slamious Kodi build telepítését. Mindent a következő lépésekben fogunk lefedni:

# 1: Belépés a Kodi-ba Beállítások újra

hogyan lehet telepíteni a kozmetikus építést

# 2: Most menj a Fájl kezelő és nyisd ki

szágos épít Kodi számára

# 3: Válassza ki a lehetőséget Forrás hozzáadása a következő ablakban (mindkét oldalon)

vészes kodi épít

# 4: Menj tovább, és kattints a következő felbukkanó ablakban

szomorú épít kodi

# 5: Amikor a rendszer kéri, írja be a következő linket a kijelölt területre: http://slamiousbuilds.com/repo

kettyenés rendben A folytatáshoz

kodi szörnyű épít

# 6: Most jelölje ki azt a területet, ahol kéri, hogy írja be a médiaforrás nevét. Írjon be egy emlékezetes nevet. Ön beléphet slamious mint én

kettyenés rendben

szágos épít a kodira

Sikeresen hozzáadta a forrás linket. Most a következő részhez jutunk: Telepítsük a Slamious varázslót

# 7: Most térjen vissza a Kodi beállításokhoz, és kattintson az OK gombra Kiegészítői

Megjegyzés: Ha továbbra is a Kodi 17.6-at használja, akkor lépjen a kezdőképernyőre, majd kattintson a Kiegészítők elemre, majd a bal felső sarokban lévő nyitott doboz ikonra.

szágos épít a kodira

# 8: Nyissa meg az opciót Telepítés zip fájlból

hogyan lehet telepíteni a kozmetikus építést

# 9: Menj tovább, és kattints slamious vagy a korábban kiválasztott név

szágos épít a kodira

# 10: Most egy zip fájlt kell látnia ezen a képernyőn. Kattints rá. Ez a neve Slamious Repo.zip

hogyan lehet rávegyülni a kodira

# 11: Várja meg a Slamious Repo Kiegészítő telepítve üzenet. A jobb felső sarokban jelenik meg.

szörnyű építkezési útmutató

# 12: Most kattintson Telepítés a lerakatból

# 13: Kattintson Slamious Repo

szörnyű építkezési útmutató

# 14: Kattintson Program kiegészítők

hogyan lehet telepíteni a kozmetikus építést

# 15: Nyissa meg Bosszantó varázsló

vészes kodi épít

# 16: Kattintson Telepítés

letöltés slamious build on kodi

# 17: Várja meg a A Slamious Wizard kiegészítő telepítve van üzenet

lépések a szomorú építkezésre a Kodira

# 18: Kattintson elvetése amikor ez a prompt megjelenik

vészes kodi épít

# 19: Most egy felugró ablakot láthat a Beállítások csoportjával. kettyenés Folytatni.

  Beste Kodi Addons å vinne over hele verden [2020]

lépések a kozmikus építkezésre

# 20: Most látja ezt az előugró ablakot. kettyenés Építési menü és kezdje el a Slamious Kodi build telepítését (ugorjon a 23. lépésre).

Ha azonban az Ignore elemre kattintott, és most hozzáférnie kell a Slamious build menübe, akkor kövesse a következő két lépést

kodi szörnyű épít

# 21: Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére, és keresse meg Kiegészítői > Program kiegészítők. Itt található a Slamious varázsló. Kattints rá!

szágos épít a kodira

# 22: Ezután kattintson a gombra épít

szágos épít a kodira

# 23: Itt van az Ön számára a Slamious Build menü. Kattints a Slamious épít

hogyan lehet telepíteni a kozmetikus építést

# 24: Választhat a következők közül Friss telepítés és a Standard Install

A Friss telepítés mindig az én személyes választásom, mert azt hiszem, hogy minden konstrukció jobban működik, ha a Kodi-ra a nulláról telepítik

vészes építkezés

# 25: Ha a Friss telepítést választotta, a Kodi megerősíti, hogy folytatja-e a választását. kettyenés Folytatni az Ön hozzájárulása

vészes kodi épít

# 26: A Slamious varázsló először gyorsan megtisztítja a Kodi-t, majd elkezdi letölteni a Slamious Kodi Build-t. Ez általában két-három percig tart. Ez azonban a hálózati kapcsolattól és az eszköz specifikációjától függően változhat

letöltés slamious build on kodi

# 27: A telepítés befejezése után a rendszer megkérdezi, hogy telepít-e bármilyen Slamious Kodi építési témát. Az útmutató írása közben két téma található. Előfordulhat, hogy telepíti a téma telepítését, vagy kihagyhatja ezt a lépést, és később telepítheti a témát. Az utóbbit választom.

kettyenés Témák törlése

szomorú építkezés telepítése a kodira

# 28: Most kattintson Kényszer bezárás amikor megkérdezi

kényszerítsd Kodi-t

Így telepítheti a Slamious build a Kodi-ra a Slamious varázslóból.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

  Hoe BOOM Sports Addon op Kodi 17.6 Krypton te installeren

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

A Slamious Kodi Build áttekintése

A telepítés telepítése után a Kodi alkalmazás újbóli megnyitásával érheti el. A következő kezdőképernyő jelenik meg:

hogyan lehet használni a vállos építést a kodira

Ha ez az első futtatás, kérjük, győződjön meg arról, hogy néhány percet ad a frissítéseknek a kiegészítők, a bővítmények és a beállítások frissítésére. Ez egy kis időt vesz igénybe, ezzel biztosítva, hogy később is jól működjön.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a kategóriákat a Slamious build fő képernyőjén, amelyek lehetővé teszik az azonnali streaming megkezdését:

  • Filmek
  • TV műsorok
  • Élő tv
  • Sport
  • Gyerekek
  • Zene

Ezeket a kategóriákat a főképernyő főmenü sávja felsorakoztatja. A kategória kiválasztása után az almenü sávban megjelenik a vonatkozó opció. Például a fenti képernyőképen a Filmek lehetőséget választottam, és a kapcsolódó opciók, beleértve a Video-kiegészítőket, Új kiadások stb., Kitöltötték az almenü sávját..

Ha szeretné megismerni a Slamious Kodi felépítéséhez tartozó előre telepített kiegészítők teljes listáját, lépjen a Kiegészítőkbe > Videó kiegészítők a főképernyőn a kezdőképernyőn.

Az alábbiakban felsoroljuk a Slamious segítségével elérhető néhány népszerű video-kiegészítőt:

  • Yoda
  • cCloud TV
  • SportsDevil
  • A mágikus sárkány

a kodi ravasz építéssel

Ítélet

A Slamious varázsló több mint tucat építkezés házigazdája. Sokat próbáltam, és azt hiszem, hogy a Slamious az egyik legjobb. Először beszéljünk a kiegészítőkről, a Kodi építésének egyik nagyon fontos szempontja. Slamious csomag rengeteg előre telepített kiegészítőt tartalmaz, amint a fentiekben felsoroltam. Ez lehetővé teszi műsorok közvetítését, filmeket, sportokat, élő TV-t és így tovább.

A build felhasználói felülete egyszerű és mégis vonzó. A Kóros Slamious Kood build folyékony és lehetővé teszi a navigációt. Összességében a nagy felhasználói élmény érdekében készült. A konstrukció is könnyű, és így problémamentesen működik az alacsony RAM-os készülékeken is.

Összefüggő:

A Kodi telepítése a FireStick-en
Hogyan frissítsük a Kodi-t
Hogyan kell használni a Kodi-t
Hogyan lehet visszaállítani Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me