Hogyan telepíthetem a BK linkeket?

>

Ebben a lépésről lépésre megtanulja, hogyan kell telepíteni a BK Links Build a Kodi 17.6 Krypton-on. A BK Links az egyik legjobb film, amelyet a Kodi épít filmekhez / TV-műsorokhoz, és kb. 300 MB-ot sújt. Ha azt tervezi, hogy régebbi Fire Stick-en használja, akkor lehet, hogy nem működik olyan simán, mint amire számíthat. Azonban a 2. generációs Amazon Fire Stick az Alexa-val, PC-vel, az Nvidia Shield nagyon jól működik, és nem szabad fagyasztással kapcsolatos problémákat okoznia..

: A BK Links Build jelenleg nem érhető el a digitális digitális varázslóban. Kérjük, próbálkozzon a többi Kodi építésű listánk egyikének egyikével.

A BK Links még nem érhető el a Kodi Leia 18.0-on. Remélem azonban, hogy a fejlesztők hamarosan kiadják a Leia iterációt.

a bk hivatkozások telepítése a Kodira építve

A BK Links Kodi Build segítségével számos előzetesen telepített Kodi-kiegészítőt kap, ami azt jelenti, hogy nem kell elvégeznie a telepítést az egyes kiegészítőkhez. Néhány ezek közül a kiegészítők közül a Kutyák Bollocks, Neptunusz emelkedés, Szupermacy és még sok más.

Jegyzet: Azt javaslom, hogy a Kodi összeszerelése előtt állítsa vissza a Kodi gyári beállításait. Ez biztosítja, hogy a lehető legjobb teljesítményt érje el a kívánt Kodi építéssel.

Most nézzük meg, hogyan telepítsük a BK linkeket a Kodi 17.6 Krytpon for FireStick / PC / Nvidia Shield vagy más Kodi dobozokra építve.

A BK Links telepítésének lépései Építsd a Kodi 17.6-ra

Szeretném mondani, hogy a BK Links nem hivatalos Kodi-építkezés, és engedélyeznie kell a telepítést ismeretlen forrásokból a Kodi-alkalmazásban. Engedélyezése nélkül a Kodi nem engedi meg a Kodi Addon / Build telepítését harmadik féltől.

  • Lépjen a Kodi kezdőlapjának bal felső részén található Beállítások elemre.
  • Nyissa meg a “Rendszerbeállítások” elemet, és válassza a bal oldali “Kiegészítők” elemet.
  • Kapcsolja be az „Ismeretlen források” elemet. A megerősítéshez kattintson az „Igen” gombra.

Most, hogy a Kodi készen áll a BK Links Build telepítésére, kövesse az alábbi lépésről-lépésre.

1. lépés: Nyissa meg a „Beállítások” elemet a Kodi honlapján (lásd a fogaskerék ikont a Kodi honlap bal felső részén)

kodi beállítások

2. lépés: Kattintson a „Fájlkezelő” elemre, és nyissa meg az „Forrás hozzáadása” lehetőséget.

add repo source kodi

3. lépés: Kattintson a „Nincs” elemre, és írja be http://streamdigital.org/wiz/ majd kattintson az OK gombra. A következő képernyőn be kell írnia a médiaforrás nevét. Ezt nevezem „Wiz”Ehhez az útmutatóhoz bármit megnevezhet, amit akar. A név és az URL hozzáadása után kattintson az OK gombra.

bk links épít letölt letölt linket

4. lépés: Ugrás a Kodi honlapjára > Kiegészítői > Csomagtelepítő.

kodi csomagtelepítő

5. lépés: Nyissa meg a Telepítés ZIP-fájlból lehetőséget > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

Telepítse a bk links build repo fájlt a ZIP fájlból

6. lépés: Várjon néhány percet, és az alábbi képen látható információs képernyő jelenik meg. Kattintson a „Elvetés” gombra a bezáráshoz.

A bk links épít információs képernyőt

7. lépés: Kattintson a „Folytatás” elemre a következő előugró ablakban. A folytatás előtt is megváltoztathatja ezen előugró ablak beállításait.

a bk links kodi build beállításai

8. lépés: Nyissa meg az „Összeállítás menü”

bk links build menü

9. lépés: Kattintson a „BK Links” elemre.

telepítse a bk hivatkozásokat a Kodira

10. lépés: Két telepítési lehetőséget lát itt - Friss telepítés és Normál telepítés. Az első opció visszaállítja a Kodi gyári beállításait, az utóbbi pedig egyszerűen telepíti a készítményt anélkül, hogy megérinti a meglévő adatokat.

Javaslom a „Friss telepítés” alkalmazást, mivel ez biztosítja a legjobb teljesítményt a Kodi építkezésein. Miután rákattintott az „Friss telepítés” elemre, megkérdezi a megerősítést a Kodi gyári alapértelmezésének visszaállításáról. Kattintson az OK gombra.

A friss telepítésű bk hivatkozások a Kodira épülnek

11. lépés: A Kodi most letölt a majdnem 300 MB méretű BK Links építést.

Töltse le a bk linkeket a Kodi Firestickre építve

12. lépés: Miután letöltötte a BK Links Build-t, telepíti az összes szükséges fájlt, majd megkérdezi a „Bezárás kényszerítését”. Csak csináld.

kényszerítsd Kodi-t

13. lépés: A Kodi és a BK Links építkezés indítása lesz az első dolog, amit látsz.

a bk hivatkozások telepítése a firestickre vagy a kodira építve

A BK Links telepítése így épül a Kodi 17.6-ra. Ha bármilyen problémája merül fel a FireStick / PC telepítésével kapcsolatban, ne habozzon megjegyezni az alábbiakat.

A BK Links Build nem működik

Néha olyan kérdéseket kapok, hogy a BK Links építése nem működik a Kodi / FireStick-en. Nos, a BK Links felépítésében nem elérhető patakok lehetséges és leggyakoribb oka a szerver. Időbeli kérdés, és amint a szerverprobléma megoldódott, a BK Links buildnek jól működnie kell. Ha azonban ez nem a kiszolgáló kérdése, nagyon ajánlom, hogy újratelepítse a BK Links Kodi építést ezen útmutató alapján. Ez egy gyors és legjobb megoldás.

BK Links Kodi Build nem telepítve

Mindaddig, amíg nincs szerverprobléma, a BK Links buildnek könnyen telepítenie kell a fenti útmutató segítségével. Azonban a legtöbb felhasználó, aki telepítési problémákkal szembesül, az a, aki beírja a forrás URL-t. Azt javaslom, hogy ellenőrizze az URL-t, amelyet hozzáadott a „Forrás hozzáadása” lépésben. Kell lennie http://streamdigital.org/wiz/ vagy nem fog működni.

Ha továbbra sem tudja telepíteni a BK Links build-t, akkor az alábbi megjegyzésekben tudassa velem a pontos problémát.

A BK Links épít alternatívát

Ha valamilyen okból nem tetszik a BK Links Build, vagy ha nem tudja, hogy az működjön jól, akkor számos más verzió is telepíthető az eszközére. Nézze meg az alábbi linkeket néhány népszerű konstrukcióért.

A No Limits Magic Build telepítése
A Slamious Build telepítése
A Titanium Build telepítése

Ez nem csak a BK Links felépítésének alternatívájaként elérhető verzió. Itt megtekintheti az építkezés teljes listáját.

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me