Hogyan telepíthetem a Chronos Addont a Kodi-ra

>

Tehát telepítette a Kodi-t a Firestick-re vagy az intelligens eszközére, és készen áll az élő TV-nézésre. Probléma az, hogy a Kodi letöltése önmagában nem biztosítja az azonnali hozzáférést az élő TV-hez, filmekhez és zenéhez. Mivel a Kodi egyszerűen csak nyílt forrású médialejátszó, ezt a tartalom tényleges megtekintéséhez beállítani és testreszabni kell. Ezért ahhoz, hogy valóban élvezze a Kodi-t és a stream-tartalmat, le kell töltenie a kiegészítőket.

Kiegészítők életre keltették a Kodi-t, és lehetővé teszik a felhasználók számára TV-műsorok, sportok, filmek és egyebek nézését. Vannak kiegészítők, amelyeket kereshet és letölthet a hivatalos Kodi-lerakaton belül, majd vannak harmadik fél gyártók által készített Kodi-kiegészítők, amelyek gyakran ingyenesen letölthetők és telepíthetők. Ne feledje, hogy a harmadik féltől származó kiegészítők gyakran kalóz tartalmat tartalmaznak, ezért ne felejtsd el, hogy felelősségteljesen továbbítasz! Ez a cikk megmutatja, hogyan kell telepíteni a Chronos Kodi kiegészítőt.

A Chronos addon funkcionális, de sok adatfolyam nem fog működni

Használja a Chronos-ot a Kodi-n biztonságosan egy VPN-sel

Mielőtt belemerülnénk a Chronos Kodi-kiegészítő telepítésébe, erősen ajánlott beállítani egy VPN-t, ha a Kodi-on tartalmat szeretne streamálni. A virtuális magánhálózat (VPN) lehetővé teszi, hogy biztonságosan és magántulajdonban folytassa a Kodi tartalmát azáltal, hogy személyazonosságát és tartózkodási helyét rejti az internetszolgáltatók (ISP) ellen. Ha az internetszolgáltatók tisztában vannak azzal, hogy tartalmat közvetít, akkor képesek lesznek beállítani a kapcsolat sebességét, és figyelni a bejövő és kimenő adatokat. A VPN megszerzése megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók megzavarják a tartalmat, és lehetővé teheti az olyan tartalmak megtekintését is, amelyek esetleg nem állnak rendelkezésre az Ön területén, vagy amelyek földrajzilag blokkolva vannak..

Számos VPN-opció áll rendelkezésre az Ön számára, azonban az ExpressVPN-t használom és ajánlom annak leggyorsabb sebességére és nulla naplózásra vonatkozó politikájához. Kattintson a gombra ITT hogy ExpressVPN-t kapjunk Kodi-nak. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, ha nem tetszik a szolgáltatásuk (ami nagyon valószínűtlen).

Olvassa el a Kodi legjobb VPN-eiről szóló cikket és annak indoklását is, hogy miért kell használni a VPN-t.

Most, hogy tisztában van a Kodi-val kapcsolatos kockázatokkal és a VPN előnyeivel, merítsük a Chronos telepítésének folyamatát a Kodi-on.

Chronos Kodi Addon telepítése

A Chronos egy harmadik féltől származó kiegészítő, amely letölthető a Kodi-on, és lehetővé teszi a felhasználók számára az élő TV-műsorok és a sport közvetítését. Az addon további kategóriákat tartalmaz, mint például jégkorong, koncertek, filmek, rádió és így tovább. A Chronos majdnem egy éve működik, és a Skydarks Repository néven ismert nem hivatalos Kodi tárolón keresztül elérhető. A Chronos telepítésének elindításához a Kodi-n először engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokat a Kodi-on. Ehhez a következőket kell tennie:

  • Kattintson a "Beállítások" parancsikon a kezdőképernyő bal felső részén (fogaskerék ikon)
  • választ Rendszerbeállítások a Kodi-on 17.6 vagy Rendszer a Kodi 18-on
  • Kattintson Kiegészítői az oldalsávon
  • Görgessen a "ismeretlen források" és kapcsolja be
  • A figyelmeztető üzenet megjelenésekor válassza az „Igen” lehetőséget

Miután engedélyezte az ismeretlen forrásokat a Kodi-on, visszatérhet a kezdőlapra, és rákattinthat a "Beállítások" ikon ismét. Miután rákattintott a "Beállítások" (fogaskerék ikon), akkor a következőket szeretné:

# 1. Nyissa meg a Fájl kezelő

Chronos kodi addon

# 2. Miután megnyitotta a fájlkezelőt, kattintson duplán a gombra „Forrás hozzáadása” a bal oldali panelen. Ennek a felbukkanó képernyő megjelenését sürgetnie kell, amely olvasható “Add File Source.” választ „” és Kodi ezután webcímet kér. Írja be a következő webcímet: http://www.skydarks.com/skydarks/

Ha kész, kattintson az „OK” -ra, és meg kell változtatnia a forrás nevét. Miután megadta a médiafájl nevét, kattintson az „OK” gombra a felbukkanó ablakból való kilépéshez.

a Chronos kodi addon telepítése

# 3. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson a gombra „Kiegészítők” a bal oldali menüből. A Kiegészítők oldalon keresse meg a "Nyitott doboz" ikonra a képernyő bal oldalán, és kattintson rá, hogy elindítsa.

kodi csomagtelepítő

# 4. Ezután válassza a lehetőséget „Telepítés ZIP fájlból.”

telepítés a zip fájlból kodi

# 5. Ez egy új ablakot kéri a „Telepítés zip fájlból” nevű megnyitásához, ahol láthatja az összes hozzáadott forrást. Itt látnia kell a “Sky Darks” fájlt, és rá kell kattintania. Miután rákattintott a fájlra, egyetlen zip fájlt fog látni benne, a „repository.skydarks-x.x.x.zip.Kattintson a fájlra a telepítéshez.

Chronos kodi addon telepítése

# 6. A zip fájl telepítése után ugorjon a „Telepítés a tárházból.”

kodi telepítés a lerakatból

# 7. Innentől kiválaszthatja a Skydarks Repository. A tároló kiválasztása után lépjen a következőbe: „Videó kiegészítők” és kattintson a gombra „Chronos.” A Chronos oldalon egyszerűen válassza ki a lehetőséget "Telepítés" (az oldal alján), és készen áll a tartalom figyelésére!

hogyan telepíthetem a Chronosot a Kodi-ra

Chronos Kodi Addon hegyei

A Chronos Kodi Addon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle tartalmakat folytassanak anélkül, hogy fizetniük kellene azok eléréséhez. Ez a harmadik fél kiegészítője elsősorban az élő TV-re és a sportra összpontosít, de sokkal több tartalmat kínál a felhasználók számára. Jelenleg a Chronos 70 élő TV-csatornával rendelkezik, de a legtöbb csatorna Kanadából származik. A Chronos néhány nemzetközi csatornát kínál Ausztriából és Németországból, de ne feledje, 70 csatornája közül néhány nem működik megfelelően. A Chronos jelenleg a következő sportprogramokat kínálja felhasználóinak: MLB, UFC és NHL. Ne aggódjon az NFL rajongói! A Chronos lehetővé teszi a felhasználók számára az élő sportok közvetítését, például futball, kosárlabda és motosport.

A Chronos Kodi Addon segítségével a felhasználók mintegy 400 zenei művész zenei koncertjeit élvezhetik, és talán találkozhatnak néhány zenei dokumentumfilmmel is. Szerencsére az összes zenével kapcsolatos link megfelelően működik a kiegészítőn. A filmek, bár egy újabb kategória, szintén elérhetők a Chronoson, a közelmúltban kiadott 30 filmmel, amelyek jelenleg közvetíthetők. Vigyázzon a filmtartalom (valamint a TV-műsorok) streamingjére, amelyben a legtöbb harmadik féltől származó kiegészítő gyakran kalóz forrásokat használ az ilyen tartalom megszerzésére. Noha a Chronos egy új kiegészítő Kodi-ban, és folyamatban van egy további tartalom beszerzése, gyorsan vált népszerű kiegészítő választási lehetőséggé a felhasználók számára!

Összefüggő:

Hogyan telepítsük az Exodus Redux-ot a Kodi-ra
Az Exodus Kodi Addon telepítése
Hogyan lehet törölni a gyorsítótárat a Kodi-n
A Venom Kodi Addon telepítése

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me