Hogyan telepítsük a Fire TV GURU építést a Kodi 17.6 Krypton-ra

>

Nagyon sok Kodi-felhasználó akarja telepíteni a Kodi-t az Amazon Fire Stick-re. Ha ebbe az embercsoportba tartozik, vagy ha arra számít, hogy hamarosan megszerez egy Amazon Fire Stick-et, akkor érdemes megfontolnia a Fire TV GURU Build-et. A FireTVGuru fejlesztette ki, tehát természetes választássá vált a Fire TV Stick eszközök számára.

JEGYZET: Ez az építkezés már nem működik. Nézze meg a Kodi legfontosabb építményeinek listáját. Azt javaslom, hogy próbálja ki a titánt, vagy böngészheti a Legjobb Kodi építők listánkat is. 

A FireTVGuru kifejlesztette ezt a különleges Kodi Build modult az Amazon streaming készülékeinek. A telepítési fájl kicsi a mai piacon lévő Kodi legtöbb gyártójahoz képest. Teljes verziója 300 MB +. Vele élvezheti a médiatartalmak streamingjét és letöltését minden probléma nélkül.

Mindazonáltal, olyan esetekben, amikor telepítési kihívásokkal szembesül, a hibaelhárítási információk nagy részét a hivatalos Fire TV Guru webhelyről kaphatja meg. Javasoljuk, hogy telepítse a Fire TV GURU Kodi Build tiszta telepítését. Ez a cselekmény teljes elterjedést fog adni a Kodi-on. Mindenesetre a szokásos telepítést választhatja, amely lehetővé teszi a meglévő kiegészítők és beállítások megőrzését. Ha további lehetőségeket keres, nézd meg a Kodi legjobb építményeit itt.

Tűz tv guru építeni tűzoltó

Fire TV GURU Build: Mire számíthat??

A Fire TV GURU Build a népszerű Kodi kiegészítők hatalmas gyűjteményét tartalmazza. Ezek a kiegészítők képezik a streaming tartalmának forrását. A népszerű kiegészítők között szerepel a Globe TV, a Picasso, a Bennu, a Bucky Filmek, a Fire Fitness, a Bass Box, az FTFA, az Nfl Games, a Quantum, a SkyNet, az NBC Sports Live Extra, az IPTV Bonanza, a Falcon Sports, a Covenant, a nem biztos, az Elysium, Bob szabadon engedte és Tykes. A felhasználói felülete egyszerű és könnyen navigálható.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

A Fire TV telepítésének lépései A GURU Kodi Build on FireStick

frissítés: A Fire TV Guru már nem működik. Úgy tűnik, hogy az FTG fejlesztő abbahagyta a munkáját, és a szerver hivatkozások már nem működnek. Itt megtekintheti más működő építményeket.

Most, hogy tisztában van azzal, hogy mi a Fire TV Guru felépítése, és mire számíthat, amikor telepíti azt a Fire TV Stick-re, kezdjük a telepítési útmutatóval. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az útmutató csak a FireStick-en fog működni. Ha telepíteni kívánja a Windows PC-re vagy a MacBook-ra, akkor folytassa az alábbi második módszerrel.

Ebben a módszerben a FireDL alkalmazást fogjuk használni, amelyet legegyszerűbbnek tartunk, mivel minimális műveleteket kell végrehajtania az Ön oldaláról. Letölti a Fire MC APK-t, és telepíti a Fire TV Guru-t a FireStick-re.

1. lépés: Kapcsolja be az Amazon Fire TV Stick eszközét. Keresse meg és telepítse a „FireDL” alkalmazást az Amazon App Store-ban.

Tűz tv guru telepítése a tűzoltóra az elküldött apk segítségével

2. lépés: Miután telepítette a FireDL alkalmazást, nyissa meg és írja be 941172 az URL mezőbe. Ez automatikusan konvertálja az APK letöltési URL-jét.

Töltse le a firemc fájlt

3. lépés: A FireDL megkezdi a Fire MC APK letöltését, ezért várjon, amíg befejeződik.

letöltés Tűz tv guru épít a tűzálló

4. lépés: Amikor a letöltés befejeződött, kattintson az „Install” lehetőségre.

5. lépés: A telepítés után válassza az „Open” lehetőséget

6. lépés: Néhány másodperc múlva megjelenik néhány utasítás a képernyőn, csak kattintson a „Elvetés” gombra.

7. lépés: Most itt választhatja ki a kívánt beállításokat, majd nyomja meg a „Folytatás” gombot

8. lépés: Nyissa meg az „Összeállítás menü” elemet, majd válassza a telepíteni kívánt épületet. Megadhatja a „main” és „Lite” build telepítésének lehetőségét.

9. lépés: Most két opciót kell látnia: „Friss telepítés” és „Normál telepítés”. Ha meg szeretné őrizni a régi kiegészítőket és az adatokat, keresse meg a Szabványos telepítés lehetőséget, egyébként jó a friss telepítés.

10. lépés: Kattintson az „Igen”, majd az „Install” gombra.

telepítse a tűz tv guru kodi épít a tűz botot

11. lépés: Kattintson a „Bezárás kényszerítése” elemre.

12. lépés: Most ugorjon a FireStick honlapjára, és keresse meg a Beállításokat > Alkalmazások > Telepített alkalmazások kezelése. Itt látnia kell a „FireMC” alkalmazást. Csak nyisd ki.

nyitott tűz tv guru a tűzön

13. lépés: Ez minden. Most már a Fire TV Guru épít fel a FireStickre. Adj egy kis időt az építkezésnek, hogy felkészülhessen. Nem bánom, hogy még 15 percig várom a Fire TV Guru első megnyitását követően. Ha bármikor meg kell nyitnia a Fire TV Guru-t a Fire TV Stick-en, egyszerűen követheti 12. lépés felett.

Hogyan telepítsük a fire tv guru a kodi tűzoltóra

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet VPN-védelmet elérni 3 egyszerű lépésben.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Videó útmutató a Fire TV Guru telepítéséhez a Kodi 17.6-on (FireStick)

Ha nem tudja megérteni a fenti lépésről lépésre, nézze meg az alábbi videót.

Hogyan telepítsük a Fire TV Guru Build a Kodi 17.6 Krypton-ra (FireStick / PC)

Megjegyzés: ez az útmutató a FireStick és a PC számára is működik (Windows / Mac).

1. lépés: Indítsa el a Kodi-t a FireStick-en.

2. lépés: Kattintson a „Beállítások” elemre a bal felső sarokban.

kodi beállítások

3. lépés: Lépjen a „File Manager” menübe a Beállítások menüben.

kodi fájlkezelő

4. lépés: Kattintson duplán az utolsó „Forrás hozzáadása” lehetőségre

add repo source kodi

5. lépés: Kattintson a felugró ablakban a „Nincs” elemre.

kattintson egyetlen kodi

6. lépés: Most írja be a forrás URL-jét http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ majd kattintson az OK gombra. Sok felhasználó arról számolt be, hogy nem tudják telepíteni az FTG varázslót. Ennek oka az, hogy továbbra is kipróbálják a régi URL-t, amely a http://firetvguru.net/fire. Tehát, ha Ön egy ilyen, használja a fenti URL-t félkövér betűkkel.

fire tv guru build letöltési link

7. lépés: Írja be az „FTG” nevet a mezőbe, majd kattintson az OK gombra.

tűz tv guru varázsló

8. lépés: Menjen vissza a Kodi alkalmazás fő képernyőjére, és kattintson a bal oldali sáv „Kiegészítők” menüjére. Most keresse meg a bal felső sarokban lévő doboz alakú ikont (csomagtelepítő). Nyisd ki.

kodi csomagtelepítő

9. lépés: Nyissa meg az „Install from Zip file” elemet, majd kattintson az „FTG” elemre, amelyet éppen hozzáadtunk a 6. és 7. lépésben.

ftg varázsló telepítése a firestick kodi kryptonon

10. lépés: Megnyílik egy új párbeszédpanel, kattintson a “plugin.program.firetv.zip” elemre. Ezután várjon egy ideig, amíg a Fire TV Guru varázsló telepítésre kerül a Kodi-ra. Ez akár 5 percet is igénybe vehet. Az értesítésnek a jobb felső sarokban kell megjelennie, amikor elkészült.

telepítse a tűz tv guru varázsló addonját

11. lépés: Most látnia kell egy felugró ablakot, amely tartalmazza az építést. Csak kattintson a „Elvetés” linkre

ftg varázsló információ

12. lépés: Most látni fog egy másik felbukkanó lehetőséget, több lehetőséggel. Kiválaszthatja / törölheti a jelölést preferenciája szerint. Ezután kattintson a „Folytatás” gombra.

Tűz tv guru varázsló beállításai

13. lépés: Egy új felbukkanó képernyő jelenik meg, amelyben nincs telepítve FTG-verzió, azzal a lehetőséggel, hogy az „Építési menü” -re lépjen. Kattints rá.

Tűz tv guru építési menü

14. lépés: Itt megtekintheti az összes elérhető Fire TV Guru Krypton épületet. Csak válassza ki a telepíteni kívánt elemet. Telepítheti a Full build vagy a Lite build verziót is.

válassza a tűz tv guru főépítését vagy a lite építés lehetőséget

15. lépés: Most válassza a „Friss telepítés” lehetőséget, ha nem akarja megőrizni a régi kiegészítőket / adatokat, egyébként kattintson a „Normál telepítés” gombra. Inkább friss telepítést szeretek.

fire tv guru build friss telepítés

16. lépés: A Fire TV Guru (FTG) varázsló most letölti a Fire TV Guru összeállítást Kodi Krypton számára. A letöltés után kibontja a fájlokat, és az Ön oldaláról további műveletek nélkül telepíti. Végül Kodi újraindul, és látni fogja, hogy a Fire TV Guru Build telepítve lett a FireStick eszközön.

letöltés Tűz TV guru build

Ha megjelenik egy előugró ablak, amelyen a „Profil újratöltése” és „Kényszer bezárás” opciók találhatók, kattintson az „Erőszakos bezárás” elemre, majd indítsa újra a Kodi alkalmazást. A Fire TV Guru épület első megnyitása után adjon neki egy kis időt (elég legyen 15 perc), mielőtt elkezdené használni.

A Fire TV Guru nem működik

Néhány felhasználó arról számolt be, hogy a Fire TV Guru nem működik a Fire TV Stick-en. Azt javaslom, hogy kapcsolja ki a Fire Stick-et, húzza ki az áramforrást, kapcsolja ki az útválasztót, és mindezt 5 perc elteltével kapcsolja be. Most a Fire TV Guru buildnek jól kell működnie.

Ha mindenesetre a Fire TV Guru nem működik a fenti utasítások követése után, akkor a legjobb, ha a pontos problémát megtalálja, a telepítést újratelepíteni. Ez sok időt takarít meg.

Tűz TV-guru: Nincs elérhető stream

Ha nem érhető el adatfolyam, akkor nagy az esélye, hogy internetszolgáltatója megakadályozza az FTG-vel való tartalom streamingét. Az ilyen problémák elkerülése érdekében mindig kaphat VPN-t.

Fire TV GURU Build: Élvezze a szórakozás új világát!

A népszerű kiegészítők hatalmas listáján felül a Fire TV GURU Kodi Build tiszta, gyönyörű felülettel rendelkezik. A menüt kategóriákba rendezték, amelyeket tovább osztottak alkategóriákra. A következők a Kodi építkezés fő kategóriái:

TV műsorok

Mindannyian szeretjük a TV-műsorokat. Legalább mindenki nézte egy adott TV-műsor egy epizódját. Személy szerint én egy hetes lassú munkavégzés alatt három napig három napig figyeltem a Gotham City TV show két évszakát. Nos, a tapasztalat fantasztikus volt. A GURU Kodi Build Fire TV-vel élvezheti a legjobban értékelt TV-műsorok közvetítését. Ennek a kategóriának a felületét tiszta és szervezett módon tervezték a könnyű navigáláshoz.

Filmek

A különféle műfajokból származó tévéműsorok mellett ez a Kodi-konstrukció a legjobban értékelt filmek hatalmas listáját hozza a digitális szórakozás világába. Ha szereti a filmet a munka után minden nap, akkor a hátát lefedte. A kategória számos szűrőt tartalmaz, amelyeket akkor használhat, ha a kívánt filmekre vágyik.

Élő tv

A GURU Kodi Build Fire TV-vel garantálom, hogy el fogja juttatni a kábel TV-jét. Élvezze az ingyenes élő TV-közvetítéseket az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból, valamint a világ más részeiről! Van egy kategória az „Élő közvetítések” kategóriába is, amely többek között a híreket közzéteszi!

Az ő helyére

Egy rész, amelyet kifejezetten lányoknak terveztek. TV-sorozatokat, romantikákat és népszerű műsorokat tartalmaz, amelyeket minden lány vágyhat.

Zene és patakok

Élvezze az USA és az Egyesült Királyság legjobb listáinak streamingjét. Ezenkívül van egy szép felhasználói felület a szűrőkkel, amelyeket használhat a kívánt cikkek és műfajok keresésekor.

Gyerek sarkok

Ez a kategória gyerekeknek szóló tartalmakat tartalmaz, például rajzfilmeket, képregény filmeket és animációkat. Gyerekei élvezhetik a streaming-t a gyermekek tartalmának korlátlan csomópontjából.

Sport

A sportközpontban minden sport szerelmese élvezni fogja a kiemelt sportrendezvényeket és az élő eredményeket. Az alkategóriákban böngészhet a legújabb eseményekről az egész világon!

Egyéb építmények a FireStick számára

Ha még többet szeretne kipróbálni a FireStick-en, nézd meg az alábbi linkeket.

  • A No Limits Magic Build telepítése
  • A CellarDoor TV Kodi Build telepítése
  • A Titán telepítése a Kodi-on

Tűz TV GURU Build ítélet!

Míg a Fire TV GURU Kodi Build készüléket kifejezetten az Amazon Fire Stick készülékéhez fejlesztették ki, ez továbbra is alkalmas minden Kodi streaming eszközre. Mindig ellenőrizze, hogy engedélyezte-e harmadik féltől származó szoftverek telepítését, hogy elkerülje a hibákat a telepítési folyamat során. A Kodi részletes hibáinak ellenőrzéséhez további információkat talál a naplóban.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me