Hogyan telepítsük a Liberatus Kodi Addon szoftvert

>

Ebben az oktatóanyagban részletes utasításokat adok a Liberatus addon Kodi telepítéséhez. Az utasítások az Amazon FireStick, az Android TV Box, a Mobiles, az Nvidia Shield, a Computers és az összes többi, a Kodi által támogatott hardveren működnek. & szoftverplatformok.


Önnek észre kellett volna vennie, hogy a legmagasabb besorolású kiegészítők, például a Neptune Rising és a Placenta, nem olyan jól teljesítenek, mint régen, a Blamo Repo leállása óta. Ezek a kiegészítők alternatív adattárakon keresztül érhetők el, a Blamo már nem. Folyamatosan keresek új kiegészítőket filmekhez és TV-műsorokhoz. Örülök, hogy felfedeztem néhány igazán jó lehetőséget, például a Liberatus Kodi kiegészítőt.

A Liberatus egy gyors Kodi kiegészítő, hatalmas filmek és show-k katalógusával. A tartalom könyvtárat szintén rendszeresen frissítik. Ezzel a Kodi kiegészítéssel órákig figyelheti kedvenc tartalmait. Kiváló minőségű patakokhoz jut, amelyek lehetővé teszik a gyors indulást. Az addon támogatja a Real Debrid-t is, így még jobb minőségű linkeket is elérhet, amelyekkel teljes HD videókat streamálhat. Tanuljuk meg a Liberatus kiegészítő telepítését a Kodi-ra. Essünk neki:

Hogyan telepítsük a Liberatus Kodi addon

UPDATE: A kiegészítő számára nyújtott REPO NEM MŰKÖDIK. Kérjük, nézd meg a legjobban működő Kodi kiegészítők listáját.

Most megtudhatja, hogyan töltheti le és telepítheti a Liberatus kiegészítőt a Kodi-ra. A módszer egyszerűsítése érdekében a folyamatot három részre osztottam:

  • 1. rész: Ismeretlen források engedélyezése
  • 2. rész: A BCRepo Source hozzáadása
  • 3. rész: Telepítse a Liberatus Kodi kiegészítőt a Bandicoot Builds Repository-ból

Az egyes részeket a fent felsorolt ​​sorrendben haladjuk át.

1. rész: Ismeretlen források engedélyezése

A Kodi addig nem engedi letölteni olyan harmadik féltől származó kiegészítőket, mint a Liberatus, amíg az Ismeretlen források engedélyezve vannak. Ez a beállítás alapértelmezés szerint le van tiltva, hogy megakadályozzuk a Kodi számára a rosszindulatú, káros kiegészítők telepítését. De engedélyezheti a Liberatus Kodi addon számára. Kövesse az alábbi lépéseket:

# 1: Futtassa a Kodi alkalmazást a készüléken

# 2: Keresse meg a bal felső sarokban és nyissa meg Beállítások

Hogyan telepítsük a liberatus kodi addon

# 3: Válassza ki és nyissa meg Rendszerbeállítások

kodi rendszerbeállítások

# 4: Kattintson Kiegészítői opció a bal oldalon

# 5: Válassza ki Ismeretlen források ugyanazon a képernyő jobb oldalán, és kapcsolja BE, ha KI van

kodi liberatus addon

# 6: Kattintson Igen hogy bekapcsolva maradjon, amikor a következő üzenet megjelenik. A Liberatus Kodi addon biztonságos.

ismeretlen források

Most folytatjuk a telepítési folyamatot.

2. rész: Adja hozzá a forrást a Kodi-hez

Kodi-nak tudnia kell, ahonnan letöltheti a dolgokat. És ehhez meg kell mutatnia azt a forrást (szervert), ahonnan a letöltés megtörténik. Tehát a Liberatus kiegészítő telepítéséhez a Kodi-ra a következőképpen adhatja hozzá a forrását:

# 1: Nyissa meg a Kodi-t Beállítások ismét a kezdőképernyőn

kodi honlap

# 2: Most nyissa meg a Fájl kezelő opció, amikor a következő ablak megjelenik

kodi fájlkezelő

# 3: Menj tovább, és kattints Forrás hozzáadása

hogyan szerezzük meg a liberatus kodi kiegészítőt

# 4: A következő ablakban kattintson a gombra

kodi liberatus addon

# 5: Írja be a következő forrás URL-t a következő ablakba:  http://coots.co/_bcrepo/

Innen szerezzük be a Liberatus Kodi kiegészítőt. Győződjön meg arról, hogy helyesen írta be az URL-t. 

Találat rendben 

liberatus kodi addon

# 6: Most a forrás nevét kell megadni a kijelölt mezőben. A forrás nevének nem kell konkrétnak lennie. Bármit megadhat, amit szeretsz.

Gépeléssel releváns és azonosíthatóvá teszem bcrepo forrásnévként

Találat rendben újra

liberatus on kodi

A forrás így lett hozzáadva. Most az utolsó részre megyünk.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

3. rész: Telepítse a Liberatus Kodi Addon szoftvert

Látni fogja, hogy ez a rész tovább van osztva két részre. Először a fent megadott forrásból telepítjük a Bandicoot Builds Repository-t. Ebből a lerakatból telepítjük a Liberatus kiegészítőt a Kodi-ra. Így működik:

# 1: Nyissa meg Kiegészítői a Kodi kezdőképernyőjén

liberatus addon on kodi

# 2: Nyissa meg a Csomagtelepítő ikon, amely a következő képernyő bal felső sarkában található (ez hasonlít egy nyitott dobozhoz)

kodi csomagtelepítő

# 3: Most kattintson a lehetőségre Telepítés zip fájlból

liberatus kodi addon

# 4: Ezután kattintson a gombra bcrepo vagy bármely más nevet, amelyet korábban adhatott hozzá a forrás hozzáadása közben

kodi liberatus addon

# 5: Több fájlt fog látni ezen az oldalon. Keresse meg és nyissa meg repository.bandicootbuilds

liberatus kodi addon tároló

# 6: Most látnia kell egy ZIP fájlt repository.bandicootsbuilds-1.8.2.zip. Nyissa meg ezt a fájlt.

Jegyzet: Az 1.8.2-től eltérő verziószámot láthat. Ez nem aggodalom. Csak nyissa meg a fájlt, a verziószámtól függetlenül.

Hogyan telepítsük a liberatus-t a Kodi-ra

# 7: Körülbelül egy perc múlva a Bandicoots Builds Repository telepítésének megerősítése megjelenik a Kodi képernyő jobb felső sarkában..

Tehát így telepítheti a Bandicoot Builds Repository-t. Telepítsük most a Liberatus Kodi kiegészítőt.

telepítse a liberatus addon a Kodi-ra

# 8: Ha ugyanazon az ablakon marad, ahol a fenti értesítés megjelenik, kattintson a gombra Telepítés a lerakatból

liberatus lerakat

# 9: Nyissa meg Bandicoot Build Repository

A bandicoot tárolót épít

# 10: Kattintson Videó kiegészítők

hogyan szerezzük meg a liberatus kodi kiegészítőt

# 11: Menj tovább, és kattints Liberatus

Hogyan telepítsük a liberatus addon a Kodi-ra

# 12: Kattintson Telepítés hogy elindítsa a Liberatus kiegészítő telepítését a Kodi-ra

kodi liberatus addon

# 13: Várja meg, amíg meg nem jelenik a A Liberatus kiegészítő telepítve van megerősítés az ablak jobb felső sarkában. Így tudhatja meg, hogy az addon végre települt.

Hogyan adjunk hozzá liberatus addon a Kodi-hez

Ez az összes lépés, amelyet meg kell tennie a Liberatus kiegészítő telepítéséhez. Élvezd.

Fedezze fel a Liberatus Kodi Addont

Most, hogy telepítette a kiegészítőt, vizsgáljuk meg egy kicsit együtt. Miközben saját magát fel fogja fedezni, addig megismerem annak alapjait.

A Liberatus megnyitásához itt kell tennie:

  • Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére
  • Nyisd ki Kiegészítői
  • kettyenés Videó kiegészítők
  • Itt van a Liberatus ikon. Kattintson rá, és nyissa meg.

hogyan kell használni a liberatus kodi kiegészítőt

A Liberatus az alapvető igény szerinti Kodi kiegészítő. Ha korábban már használt ilyen kiegészítőt (mint például a Neptune Rising, a Placenta stb.), Sok hasonlóságot talál majd közöttük.

Itt található a Kodi Liberatus kiegészítő főképernyője:

a liberatus addon áttekintése

Mint látja, ott van a Filmek (filmek) és a TV-műsorok szakasz. Ez a legkevesebb, amit elvárhat minden igény szerinti bővítményektől.

A Liberatus lehetővé teszi a Real Debrid engedélyezését a főképernyőn kívül is. Nem kell navigálnia a kiegészítő beállításaiban.

Nyissa meg az egyik lehetőséget. Én választom Filmek az Ön szórakozásához (a Filmek szakasz). Így tovább osztható alkategóriákra:

hogyan lehet filmeket nézni a liberatus kodi addon segítségével

Az addon a TMDB listákat helyezte a tetejére. Ez segít kiválasztani a népszerű és a legjobban értékelt filmeket azonnal.

Ha rajongója vagy a DC és a Marvel képregény univerzumainak, a Liberatus külön kategóriákat kínál az Ön számára. Ez megkönnyíti a filmek streamingjét. Nem kell más kategóriákat és műfajokat átnéznie.

A Liberatus Kodi addon rendelkezik egy kategóriával is, amely lehetővé teszi a filmek műfaj szerinti kiválasztását. Ugyanakkor a legnépszerűbb műfajokat közvetlenül a főképernyőre is helyezte, beleértve az Action Filmeket, Kalandfilmeket, Animációs Filmeket, Komédiafilmeket, Crime Filmeket és még sok másat.

Nyissa meg a TV-műsorok kategóriáját (TV-műsorok az Ön élvezetére) a főképernyőn, és észreveszi, hogy a műsorok különféle rendszeres kategóriákban vannak rendezve, például Akció, Kaland, Animáció, Komédia, Bűnözés, Dokumentumfilm stb..

Ez nagyjából a Liberatus Kodi addonról szól. Ez a kiegészítő nagyon egyszerű. A keresés és a navigálás során semmilyen nehézséget nem tapasztalhat.

Befejezéskor

A híres Blamo Repo, amely a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt kiegészítőket, például a Placenta, a Neptune Rising, az Uránusz otthont adta, leállt. Annak ellenére, hogy ezek a kiegészítők már más forrásokból is elérhetők, nem olyan jók, mint régen. Szerencsére sok új kiegészítő jelent meg, és néhányuk komolyan jó. Úgy tűnik, hogy a Liberatus egyszerű kiegészítő, de valószínűleg éppen olyan jó, mint ezek a népszerű kiegészítők voltak a legfontosabbak. A Liberatus Kodi addon gyors, hatalmas gyűjteménye van, és megbízható stream-eket hoz az internetről.

Összefüggő:

Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re
Olpair, Tvad.me/pair hiba elhárítása
A Multiple Kodi Builds telepítése
A DeathStar Kodi Addon telepítése

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me