Hogyan telepítsük a Neptune Rising-t a Kodi-ra

>

Ebben az útmutatóban elmondom, hogyan kell telepíteni a Neptune Rising programot a Kodi 18.3 / 18.2 / Leia és Kodi Krypton 17.6 készülékekre. Az útmutatóban szereplő képek Kodi Krypton-ból származnak, de a Kodi Leia-ra is vonatkoznak. A legjobban a Kodi (korábban XBMC néven ismert) az, hogy pontosan ugyanazzal a felülettel rendelkezik az összes platformon. Tehát, ha PC-t, Android TV dobozt, Nvidia pajzsot vagy Fire TV Stick-et használ, ugyanaz az útmutató fog működni az Ön számára is.

A Neptune Rising egy Kodi kiegészítő, amely hasonlóan működik a filmek és TV-műsorok keresőmotorjaként. Különböző szakaszai vannak a 80-as évek filmjeihez, legújabb filmeihez, gengszterfilmeihez stb., Ami nagyon hasznos a kívánt cucc megtalálásához. Ez az egyik legrégebbi futó kiegészítő. Annak ellenére, hogy továbbra is adatfolyamokat szolgáltat, a Neptune Rising nem a legmegbízhatóbb. Számos jobb minőségű kiegészítő található, amelyek felfedezésre várnak. Érdemes átnézni a Legjobb Kodi kiegészítések listáját.

Jegyzet: A Fire Stick trükkök nem igazolják a szerzői jogok megsértését. Javasoljuk, hogy a felhasználók használják ezt a kiegészítőt csak a köztulajdonban elérhető filmek / TV-műsorok nézésére. A szerzői joggal védett tartalom engedély nélküli megnézése törvénytelen és jogi problémákba ütközhet.

Most, hogy tudta, mi a Neptune Rising Addon, kezdjük a lépésről lépésre történő telepítési útmutatóval.

: A Neptune Rising egy régi kiegészítő, amelyet valószínűleg a fejlesztők már nem karbantartanak. Kipróbálhatja a többi kiegészítőt a Legjobb Kodi kiegészítők listáján. 

A Neptune Rising Kodi Addon telepítése

Mielőtt megkezdenénk a tényleges lépéseket, kérjük, kapcsolja be az „Ismeretlen források” elemet a Kodi alkalmazásban. Ha nem tudja, akkor ezt megteheti a Beállítások menüben > Rendszerbeállítások (vagy a rendszer a Kodi 18-ban)> Kiegészítői > Ismeretlen források. Ha az „Ismeretlen források” be van kapcsolva, kövesse az alábbi lépéseket.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

1. lépés: Kattintson a Beállítások (fogaskerék) ikonra a Kodi kezdőképernyőjének bal felső sarkában.

Neptunus növekvő kodi beállításai

2. lépés: Nyissa meg a Fájlkezelőt, majd kattintson duplán az „Add Source” elemre.

add repóforrást a neptunuszra emelkedő kodi addonhoz

3. lépés: Megnyílik egy felbukkanó ablak. Itt kattintson a „Nincs” elemre, majd írja be az MRFreeWorld Reop letöltés URL-jét - http://legionworldtv.com/zips/ és írja be a „szabad világ”A név mezőben.

Hogyan telepítsük a Neptune feltöltését

Itt adja meg a nevet

Neptune Rising repó

4. lépés: Menjen vissza a Kodi kezdőlapra, és kattintson a bal oldali sáv „Kiegészítők” menüjére.

neptunusz filmek addon

5. lépés: Most kattintson a dobozos alak ikonra (csomag telepítő) a Kodi honlap bal felső részén.

kodi csomagtelepítő

6. lépés: Nyissa meg az „Install from Zip file” lehetőséget. Most válassza a „szabad világMajd kattintson a gombra repository.mrfreeworld.zip amint az az alábbi képeken látható.

hogyan lehet kapni a Neptunust

Neptune Rising kodi addon

7. lépés: Várjon egy ideig, és értesítést kap arról, hogy az MR FREEWORLD kiegészítő telepítve van. Miután értesítette, lépjen a következő lépésre.

kodi neptun emelkedik

8. lépés: Nyissa meg az „Install from Repository” és az „MR FREEWORLD”

telepítse az új szabad repóból származó neptunust

9. lépés: Most nyissa meg a „Videó kiegészítők” mappát, és válassza a „Neptune Rising” kiegészítőt.

Neptunusz növekvő videó kiegészítők

neptun emelkedik

10. lépés: Kattintson az „Install” gombra.

Hogyan telepítsük a Neptunusra emelkedő kodi addon

Ha Kodi Leia-t használ, kattintson az OK gombra, amikor megjelenik a felbukkanó ablak a „kiegészítő kiegészítők” listájával, amelyet a Neptune Rising programmal telepítenek..

11. lépés: Várjon egy ideig, és értesítést kap a „Neptune Rising Add-on telepítve” üzenetről. Ha a telepítés a Függőségek hiba miatt nem sikerült, megemlítettem ezt az útmutató következő szakaszában. Olvass tovább.

A Neptune Rising nem telepítette a függőséget

Néhány kérdést kaptam a Neptune Rising Add-on kapcsán, miszerint hibával szembesülnek: „Nem sikerült telepíteni a függőséget.” Megvitattam a problémát több felhasználóval, és rájöttem, hogy a probléma szinte mindenki számára megoldódott, csupán az Add- tovább. Csak annyit kell tennie: - Távolítsa el a Source Repo URL-t, távolítsa el a MrFreeWorld lerakatot, lépjen ki a Kodi-ból. Most kezdje el a telepítési eljárást az útmutató 1. lépésétől.

A Source Repo URL eltávolításához ugorjon a Beállítások > Fájl kezelő. Válassza ki a forrást, és kattintson a jobb egérgombbal, ha számítógépet használ, hosszan nyomja meg, ha érintőképernyős eszközt használ, vagy nyomja meg a FireStick távvezérlő menü gombját. Most kattintson a gombra Távolítsa el a Forrást

A MrFreeWorld lerakat eltávolításához lépjen a következőbe: Kodi kezdőképernyője > Kiegészítői > Kiegészítőim >Kiegészítő tároló > Mr. Freeworld > Eltávolítás

A függőségi hiba javításának másik módja a Covenant-kiegészítő telepítése. A szövetségnek számos függősége van, amelyek általában hiányoznak más kiegészítőkből.

Ha továbbra is a hiba lép fel, akkor itt található a javítási útmutató, amelyben nem sikerült telepíteni a Neptune Rising vagy más kiegészítő függőségét. Ha továbbra sem sikerül kijavítani, tudassa velem az alábbi megjegyzésekben.

Fedezze fel a Neptunusz emelkedő Kodi Addont

Most, hogy telepítette a Neptune Rising programot a Kodi 17.6-ra, elérheti a kiegészítőt a Kodi kezdőlapjára kattintva. > Kiegészítői > Videó kiegészítők.

Hogyan kell használni a Neptunuszra emelkedő kodi kiegészítőt

Miután megnyitja a kiegészítőt, látni fogja a filmek, TV-műsorok, IMDB lista stb. Mappáit. A preferenciáinak megfelelően felfedezheti..

neptun emelkedő kodi

Ha pufferelési problémák merülnek fel, a következőképpen javíthatjuk a pufferolással kapcsolatos kérdéseket a Kodi-on.

Neptunusz emelkedik Nincs adatfolyam

Mint tudod, a Neptune Rising csak egy olyan keresőmotor, amely különböző forrásokból keres adatfolyamokat. Lehetséges, hogy egyes filmek / TV-műsorok nem rendelkeznek elérhető stream-ekkel, így ebben az esetben nem érhető el stream-ek hiba. Azt javaslom, hogy próbáljon meg egy másik műsort játszani, és nézd meg, hogy továbbra is fennáll-e a hiba. Valószínűleg jól működik, de ha továbbra sem érhető el adatfolyam, akkor ürítse ki az Addon gyorsítótárát.

Nyissa meg a Neptune Rising kiegészítőt, lépjen az „Eszközök” elemre, majd kattintson a „Gyorsítótár törlése” lehetőségre. Kattintson az „igen” gombra, amikor megerősítést kér. Most indítsa újra a Kodi-t, és próbálja újra a lejátszást. Remélem, hogy mára működni fog.

tiszta gyorsítótár a Neptunusz emelkedő kodi addonon

Ha ez még mindig nem működik, próbáljon ki más kiegészítőket a Legjobb Kodi kiegészítők listánkból.

Neptun növekvő pufferoldatok

A Kodi pufferolása gyakori, de bosszantó kérdés, amelyet javítani kell a zökkenőmentes streaming élmény érdekében. Számos felhasználó jelentett pufferproblémákat a Neptune Rising Addon rendszeren. Tehát ha Ön köztük van, javaslom, hogy próbáljon ki egy Real Debrid-t, amely rengeteg új streaming-forrást kínál, amelyek simán működnek, még akkor is, ha 1080p HD.

Ezenkívül nézd meg, hogyan lehet feliratokat szerezni, és hogyan állítsd be a Trakt-ot a Kodi-val.

Ha bármilyen problémája merül fel a Neptune Rising telepítésén a Kodi / Fire Stick-en, tudassa velem a megjegyzésekben. Örülök, hogy segíthetek ��

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me