Hogyan telepítsük a Planet MMA-t a Kodi-ra

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a Planet MMA-t a Kodi 18.4 Leia és Kodi 17.6 Krypton rendszerekre. Ez az útmutató mindenféle Kodi eszközhöz használható, beleértve az Amazon Fire TV Stick, a PC-ket és az okostelefonokat.

Sok Kodi-kiegészítőt talál filmekhez és TV-műsorokhoz. Talál egy pár sport-kiegészítőt is, amelyek számos népszerű sportot tartalmaznak. De a Planet MMA az egyetlen kiegészítő, amelyet az MMA-nak szenteltek, és átfogóan fedezik fel ezt a sportot. Ezt a kiegészítőt korábban UFC Finest néven ismerték. Bizonyos okok miatt azonban az UFC Finest-t le kellett állítani. Szerencsére egy másik névvel és egy teljesen új csomagban tért vissza. A kiegészítő interfésze nemcsak átalakítást látott, hanem számos új adatfolyamot is hozzáadott a legújabb eseményekből a múlt televíziókhoz. Rengeteg adatfolyam jelenik meg az MMA-val kapcsolatos TV-műsorok, játéklefedettségek, dokumentumfilmek és egyéb UFC-események számára. Ez valóban élvezet minden rajongó MMA rajongó számára.

: Az MMA bolygó leáll. Kérjük, próbálkozzon más sport- és birkózódíjakkal a legjobb Kodi-kiegészítők listáján.

Ebben az útmutatóban bemutatom a Planet MMA Kodi telepítési folyamatán. Mivel a Kodi azonos felülettel rendelkezik minden platformon, az útmutatóban szereplő utasítások a FireStick, a PC, az Android okostelefonokra, az Android TV-re és az összes többi támogatott eszközre vonatkoznak..

Hogyan telepítsük a Planet MMA Kodi Addon szoftvert

Mivel a Planet MMA egy harmadik fél által létrehozott kiegészítés, a Planet MMA Kodi Addon letöltésének és telepítésének engedélyezése előtt engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokat..

Így engedélyezheti az ismeretlen forrásokat a Kodi alkalmazásban.

  • Nyissa meg a Beállításokat (fogaskerék ikon)
  • Kattintson a Krypton „Rendszerbeállítások”, vagy a Kodi Leia „Rendszerbeállítások” elemére
  • Nyissa meg a „Kiegészítőket” a bal oldali oldalsávon
  • Kapcsolja be az „Ismeretlen források” elemet a jobb oldalon

Most már beállíthatja a Planet MMA telepítését a Kodi-ra. Kövesse az alábbi lépéseket.

Ugrás a Beállításokhoz (fogaskerék ikon)

kodi beállítások

Nyissa meg a Fájlkezelőt > Add Source

add repo source kodi

Kattintson a „Nincs” elemre, és írja be ezt a One Nation Repo URL-t: http://onenation.info/Repo/

Típus "OneNation”A név mezőben. Választhat másik nevet, de próbálja megtartani relevánsként, hogy később felismerje.

Hogyan telepítsük az Mma Kodi bolygónkat

Menjen vissza a Kodi kezdőlapra, és kattintson a bal oldali sáv „Kiegészítők” menüjére

Kattintson a Csomagtelepítő elemre (a doboz alakú ikonra a képernyő bal felső sarkában)

kodi csomagtelepítő

Nyissa meg az „Install from Zip File” elemet, majd kattintson a korábban hozzáadott „OneNation” elemre.

Hogyan telepítsük az mma bolygót a Kodi-ra

Kattintson a „repository.onenation-x.x.x.zip”, És várja meg a sikerről szóló értesítést a jobb felső sarokban.

telepítse az mma kodi bolygót

Nyissa meg az „Install from Repository” elemet, majd kattintson az „OneNation” repo elemre.

telepítse az mma bolygót a felsőbbrendű lerakatból

Most kattintson a Videó kiegészítők elemre  > MMA bolygó

bolygó mma wwe küzdelem kodi addon

Kattintson az „Install” gombra a Planet MMA Kodi Addon letöltéséhez és telepítéséhez

Hogyan telepítsük az Mma Kodi bolygót az élő wwe csaták figyelésére

Kattintson az OK gombra a kiegészítő kiegészítők listáján (csak Kodi Leia)

Várjon néhány másodpercet, amíg a képernyő jobb felső sarkában értesül a sikerről.

Menj vissza a Kodi kezdőlapra, és megtalálja a Planet MMA Addon-ot a „Kiegészítők” részben.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-en keresztül közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet VPN-védelmet elérni 3 egyszerű lépésben.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

A Bolygó MMA-kiegészítése nem működik

Az MMA Kodi kiegészítőt nem sokkal ezelőtt leállították, és teljesen leállt a működése. De a fejlesztők újból bevezették, és most már teljesen működőképes. Ha megpróbálta használni a Planet MMA-t a leállítás ideje alatt, akkor ez nem lett volna megfelelő. Mivel ez újra működőképes, folytassa és telepítse a fentiekben megosztott utasítások szerint. Működni kell!

Ha újratelepítette és még mindig nem működik, valószínűleg a kiszolgáló problémája lehet. A Planet MMA stabil kiegészítő, és a kiszolgálókkal kapcsolatos problémák nem nagyon gyakoriak. De a szerverproblémák szintén nem léteznek. Ha a problémát a kiszolgáló okozza, akkor az egyetlen lehetőség, ha megvárja, amíg újra működőképes lesz. A jó hír az, hogy az ilyen kérdések gyakran átmeneti jellegűek, és a fejlesztők gyorsan vigyáznak rá.

A kiegészítő problémák nem mindig kapcsolódnak szerverhez. Időnként a problémák helyi jellegűek, és ezeket orvosolni kell a készüléken. Például a Planet MMA nem fog működni, ha nem megfelelően telepítette. Vagy előfordulhat, hogy egyes kiegészítő fájlok megsérültek. A helyi problémákat néhány közös javítás révén lehet megoldani.

Ha a kiegészítő egyáltalán nem működik, akkor lépjen ki a Kodi alkalmazásból, és próbálkozzon a számítógép újraindításával. Az újraindításról ismert, hogy számos problémát megold, még a látszólag bonyolult problémákat is. A készülék újraindítása frissíti az operációs rendszert, törli a rendetlenséget a memóriában, és frissíti az alkalmazásokat is.

Ha az újraindítás nem működik, akkor érdemes eltávolítani és újratelepíteni a Planet MMA alkalmazást. Ha egy fájl megsérült, vagy korábban nem telepítette megfelelően, az alkalmazás újratelepítése gondoskodik a problémáról. Nyissa meg a Kodi kezdőképernyőjét, és keresse meg a Kiegészítőket > Kiegészítőim. Itt válassza ki a Planet MMA alkalmazást, és nyomja meg az 'Eltávolítás' gombot. Most telepítse újra az alkalmazást a fenti utasítások követésével.

Az MMA bolygó nem települ a Kodi-ra

A fenti telepítési lépések egyikében be kell írnia annak a forrásnak vagy URL-t, amelyből telepíteni kívánja a Planet MMA-t. Az URL arra a helyre mutat, ahol a lerakat mentésre kerül egy kiszolgálón. Fontos, hogy helyesen írja be az URL-t, különben nem mutat a repó megfelelő szerverhelyére. A leggyakoribb ok, amiért egy kiegészítő nem telepíti a Kodi-ot, az, hogy a felhasználók gyakran helytelenül írják be az URL-t.

Tehát próbálja meg újratelepíteni az alkalmazást, és győződjön meg arról, hogy pontosan megadta az URL-t, ahogy az látható.

Természetesen a kiszolgálóval kapcsolatos problémák nem zárhatók ki, amikor telepítési problémák merülnek fel. Ha a probléma a kiszolgáló végén van, akkor valószínűleg nem fogja eljutni a forrás hozzáadása lépésénél, még akkor sem, ha helyesen írja be az URL-t. Ennek eredményeként a tároló nem fog települni, és végül nem lesz képes megszerezni a Planet MMA-t. Mint már említettük, a kiszolgálói kérdésekben a várakozás az egyetlen megoldás.

Az eszköz újraindítását szintén érdemes megfontolni. Ez megoldhatja a problémát.

Ha semmi sem működik, akkor lehet, hogy vissza kell állítania a Kodi alapértelmezett gyári beállításait. A Kodi alaphelyzetbe állítása törli az összes adatot, beleértve a kiegészítőket és a beállításokat. Biztonsági másolatot készíthet a Kodi-ról is, hogy visszaállíthassa az adatok egy részét. A Kodi telepítéséhez a FireStick-hez követhetem az útmutatóomat.

A függőségek telepítésének sikertelensége egy másik probléma, amely felmerülhet. Olvassa el a Függetlenség telepítésének sikertelenségének javítása című útmutatót, amely a probléma megoldására szolgál.

Következtetés

Ha Ön MMA rajongó, imádni fogja a Planet MMA élményét a Kodi-n. Talán ez az egyetlen Kodi-kiegészítő, amely mindent elkötelezett, ami az MMA. A magas színvonalú mérkőzések felvételeitől a dokumentumfilmektől és az UFC események lefedettségétől itt mindent megtalál. A Planet MMA-t egy ideig leállították, de most már működik és működik, és stabilnak tűnik. Menj, és próbáld ki!

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me