Hogyan telepítsük a Supremacy Addon a Kodi-ra

>

Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan kell telepíteni a Supremacy kiegészítőt a Kodi 18.2 / 18.1 / Leia és Kodi 17.6 Krypton rendszereken. Van néhány kiegészítő, amely lehetővé teszi a kedvenc tartalmak, például TV-műsorok és filmek ingyenes megtekintését. De általában ezek a Kodi-kiegészítők a már létező, népszerűbb kiegészítők vagy azok variánsai vagy forkjai, amelyek már nem működnek. Másrészt a Supremacy kiegészítő friss élményt nyújt Önnek. Ezt a kiegészítőt nem építették fel egyetlen másik kiegészítőre, és van egy csipetnyi újdonsága.

A Supremacy Kodi addon is lenyűgöző filmek és TV-műsorok katalógusát kínálja több HD és SD streaming linktel. Észrevettem, hogy ez a kiegészítő általában csak azokat a minőségi linkeket hozza le, amelyek ritkán dobnak ki az adatfolyamból. A Supremacy-t is gyorsabban találtam meg, mint a legtöbb ilyen kiegészítőt.

: A Supremacy Addon jelenleg nem érhető el, mivel a Supremacy Repo nem működik. A Kodi legjobb kiegészítőinek listájából felfedezhet más hasonló kiegészítőket is

A felsőbbrendűség nem csak egy igény szerinti kiegészítő. Ez az egyik legjobb többcélú bővítmény, amelyet sporttartalmak, élő TV, egy kattintással elérhető filmek, 3D filmek és még sok más közvetítésével kaphat..

A kiegészítő telepítése egyszerű. Ebben a cikkben bemutatom a Kodi-n található Supremacy addon egyszerű telepítési folyamatán. Olvass tovább!

Hogyan telepítsük a Supremacy Kodi Addon szoftvert

Mielőtt elkezdené a Supremacy telepítését a Kodi 18-ra vagy a Kodi 17.6-ra, ellenőrizze, hogy az „Ismeretlen források” engedélyezve van-e a Kodi alkalmazásban. Alapértelmezés szerint le van tiltva, így ha korábban még nem kapcsolta be, akkor most meg kell tennie. Ez lehetővé teszi a Kodi Addons, például a Supremacy, telepítését, amely nem érhető el a hivatalos Kodi lerakatban. Kövesse az alábbi lépéseket az „Ismeretlen források” engedélyezéséhez.

  • Nyissa meg a Beállítások elemet a képernyő bal felső részén
  • Rendszerbeállítások (vagy Rendszer Leiaben)
  • Kiegészítők a bal oldali oldalon
  • Kapcsolja be az ismeretlen forrásokat

Most nézzük meg, hogyan telepítsük a Supremacy Addon terméket a Kodi-ra.

# 1. Nyissa meg a Beállításokat (fogaskerék ikon)

kodi beállítások

# 2. Nyissa meg a Fájlkezelőt (megtalálja a Leia bal felső sarkában, a felső sorban)

kodi fájlkezelő

# 3. Kattintson duplán az „Add Source” elemre.

add repo source kodi

# 4. Kattintson a „Nincs” elemre, és írja be a Supremacy tárház URL-jét - Jelenleg nem dolgozik

# 5. Gépelje be a „supremacy” kifejezést a médianév forrásmezőjébe, és kattintson az OK gombra. (Lásd az alábbi képet)

adjon hozzá elsőbbségi repo forrás URL-t

# 6. Lépjen a Kodi kezdőlapra, és nyissa meg a bal oldali sáv „Kiegészítők” menüjét

kodi kiegészítők menü

# 7. Nyissa meg a Csomagtelepítőt (doboz ikon) a képernyő bal felső sarkában

kodi csomagtelepítő

# 8. Kattintson a „Telepítés ZIP-fájlból” elemre.

telepítés a zip fájlból kodi

# 9. Kattintson a „fölény” > „Repository.supremacy-X, X”

telepítse a kodi felsőbbrendű lerakatot

# 10. Várja meg, amíg a Supremacy Repository telepítésre kerül, és folytassa a következő lépéssel, amikor a sikerekről szóló értesítést megkapja a jobb felső sarokban.

# 11. Nyissa meg a „Telepítés a lerakatból” lehetőséget.

kodi telepítés a lerakatból

# 12. Kattintson a „Supremacy” > „Videó kiegészítők” > "Fölény"

Hogyan telepítsük a fölényebb Kodi kiegészítőt

# 13. Kattintson az „Install” gombra. Tölti le és telepíti a Supremacy Addon terméket a Kodi-ra.

Ha rendelkezik Leida-val, kattintson az OK gombra, amikor megjelenik egy felugró ablak a további kiegészítők listájával

Hogyan telepítsük a fölényt a Kodi-ra

# 14. A Supremacy Kodi Addon eléréséhez nyissa meg a kezdőképernyőt > Kiegészítői > Videó kiegészítők.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

A (z) Kodi Addon szupermacia nem települ

Először ellenőrizze, hogy az új linket használja-e - A kapcsolat jelenleg nem működik

A túlteljesítményű Kodi-kiegészítő telepítése általában csak néhány gyors és egyszerű lépést igényel. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy bajba kerül a folyamat során.

A telepítéssel kapcsolatos problémák ritkák, de ezek továbbra is előfordulhatnak. Az első dolog, amelyet meg kell győződnie arról, hogy az Ön készüléke, például a PC, az okostelefon vagy a FireStick csatlakozik-e az internethez.

Ha problémái vannak a forrás hozzáadása közben, akkor esély van arra, hogy az a kiszolgáló, amelyen a Supremacy addon fájlok található, leállásokkal jár. A rendszeres karbantartás idején a szerver néha nem működik. Ebben az esetben az egyetlen lehetőség, ha megvárja a szerver visszatérését és futását. Szerencsére a tervezett karbantartás nem tart sokáig.

Ha sikeresen hozzáadta a forrást, de nem tudta telepíteni a kiegészítőt, akkor ez ismét a szerver problémája lehet. A probléma azonban néha helyi, és gyakran javítható az eszköz újraindításával, majd a Kodi újraindításával. Az újraindítás után kövesse még egyszer a telepítési lépéseket, és ha a Supremacy kiszolgáló fut, akkor képesnek kell lennie a kiegészítő telepítésére..

Nem működik a Kodi Addon felülmúlása

Ha nem tudja használni a Supremacy kiegészítőt, a probléma ismét a szerver lehet. Ha megpróbálja futtatni a kiegészítőt az ütemezett karbantartás ideje alatt, akkor nem kerül sor adatfolyam lehívására. Vagy ha a kiszolgáló más okból leállást tapasztal, akkor az egyetlen lehetőség, ha megvárja, amíg újra működőképes lesz.

Ha a Supremacy addon egyáltalán nem működik, akkor valószínű, hogy a telepítés nem fejeződött be megfelelően. Ez ritka, de nem lehetetlen. Szerencsére ez könnyen javítható. Csak annyit kell tennie, hogy felmegy a kiegészítőkre > Kiegészítőim a Kodi kezdőképernyőn és a Supremacy kiegészítő eltávolítása. Amint ez megtörtént, telepítse újra a kiegészítőt a fent leírt telepítési folyamat követésével.

Javasoljuk, hogy a telepítés előtt kövesse el a kiegészítő eltávolítását. Egy friss telepítés gyakran gondoskodik a kérdésekről. A kiegészítő újratelepítése a meglévő telepítés előzetes eltávolítása nélkül néha nem távolítja el a rossz, sérült fájlokat, és ezért továbbra is nehézségeket tapasztalhat.

Ha a felsőbbrendűség általában működik, és csak egy adott film vagy műsor jelenik meg, amely nem közvetít, akkor probléma lehet az adatfolyam-linkekkel vagy azzal a szerverrel, ahonnan az addon megkísérli a tartalom továbbítását. Ez általában a legutóbb hozzáadott vagy a nagyon népszerű tartalmak esetén fordul elő, ahol nagy a szerverforgalom. A Kodi addremacy kiegészítése több streaming linket biztosít az adott tartalomhoz. Ha az egyik link nem működik, próbálkozzon másokkal. Valószínű, hogy talál egy linket, amely valóban működik.

Ha bármilyen probléma merül fel a Supremacy vagy más kiegészítő használat során, mindig érdemes újraindítani a készüléket, majd újraindítani a Kodi-t. Az újraindítás frissíti a rendszert és az alkalmazásokat, és gyakran gondoskodik a kiegészítőkkel kapcsolatos kérdésekről.

A rendelkezésre álló adatfolyamok nem javíthatók a Kodi Real Debrid használatával. Ez azonban egy prémium szolgáltatás, és néhány dollárt kell költenie. A FireStick felhasználói a Kodi-t is visszaállíthatják a különféle hibák kijavítása céljából.

Ha a Supremacy Kodi addon streaming, de időnként lassú és fagyos, érdemes elolvasni a Kodi pufferolással kapcsolatos problémák javításáról szóló útmutatónkat..

Azt is javaslom, hogy ellenőrizze a Kodi naplójában a hibákkal kapcsolatos további információkat.

Ha ki akarja próbálni az alternatív Kodi kiegészítéseket, nézd meg az alábbi linkeket:

  • Az Exodus Redux Kodi Addon telepítése
  • A Magic Magic Dragon Kodi Addon telepítése
  • A Yoda Kodi Addon telepítése
  • A Seren Kodi Addon telepítése
  • Hogyan telepítsük a Venom Addon a Kodi-ra

Ellenőrizheti a legjobb Kodi kiegészítők és a legjobb Kodi építmények listáit is.

Következtetés

Ha új Kodi kiegészítőt keres a filmek és műsorok közvetítéséhez, azt javaslom, hogy próbálja ki a Supremacy alkalmazást. A Kodi addremacy kiegészítő egy eredeti többcélú kiegészítő, és nem más kiegészítő kiegészítő változata. Megtalálja a minőségi streaming linkeket, és lehetővé teszi a kedvenc tartalmak teljes HD, 1080 és HD 720 nézését. Szinte minden tartalommal rendelkezik, beleértve a filmeket, műsorokat, élő TV-t, sportokat, 3D filmeket és még sok minden mást. . Noha a Supremacy-t biztonsági másolat-kiegészítővé teheti a streaminghez kezdetben, ez az elsődleges forrás lehet minden szórakoztatási igényéhez. Telepítse ezt a kiegészítőt olyan gyors, egyszerű lépésekkel, amelyeket fent megosztottam veled. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me