Hogyan telepítsük az Incursion Kodi Addon a 17.6 Kryptonon

>

Az Incursion egy újabb Kodi-kiegészítő, amely lehetővé teszi filmek, műsorok és egyéb videotartalmak streamingjét a számítógépen, az okostelefonokon és az Amazon Fire TV Stick-en. Az incurzió a tartalom szilárd gyűjteményével büszkélkedhet, beleértve számos legújabb filmet, díjnyertes show-kat, legutóbbi epizódokat, dokumentumfilmeket és még sok minden mást. Ez a kiegészítő egy másik rendkívül népszerű kiegészítőnek, a Covenant-nek épül. Ez az oka annak, hogy számos hasonlóságot talál a kettő között, beleértve az interfészt és a mappák elrendezését. A tartalomgyűjtemény szintén ugyanaz. De az Incursion Kodi Addon a frissített kódok alapján épül fel, és ezért várhatóan bizonyos teljesítményjavításokat kínál elődeihez képest..

A behatolás, a többi legjobb Kodi-kiegészítéshez hasonlóan, nem tartalmaz saját tartalmat. De a videókat több stream-et tölti le a legmegbízhatóbb forrásokból. Ez biztosítja, hogy mindig legyen működő link, ahonnan lejátszhatja a videót. A stream-ek mind 1080 HD, mind 720 HD formátumban elérhetők. Tanulja meg most, hogyan telepítse az Incursion Kodi kiegészítőt a számítógépére / okostelefonokra / FireStickre.

UPDATE: Az Incursion nem kap frissítést, és nem érdemes telepíteni. Alig tölt be semmilyen adatfolyamot, ezért abbahagytuk az útmutató frissítését. Azt javaslom, hogy ellenőrizze a népszerű Kodi kiegészítők listáját, amelyek a dátummal jól működnek.

Hogyan kell telepíteni a behatolási Kodi Addont

Mielőtt elkezdené az Incursion telepítését a Kodi 17.6-ra, hadd mutassam meg, hogyan készíthetem el a Kodi-alkalmazást harmadik féltől származó Addon-telepítésekre.

 1. Kattintson a képernyő bal felső részén található Kodi beállítások elemre
 2. Nyissa meg a Rendszerbeállítások elemet, és kattintson a bal oldali menü „Kiegészítők” elemére
 3. Kapcsolja be az „Ismeretlen források”

A Kodi alkalmazásod készen áll arra, hogy harmadik fél kiegészítőit, például a behatolást fogadja el. Kövesse az alábbi lépéseket az Incursion Kodi kiegészítő telepítéséhez Fire Stick, PC-re vagy okostelefonra.

 • Nyissa meg a Kodi beállításokat
 • Fájl kezelő > Add Source
  Kako namestiti One Nation Portal Kodi Build

add repo source kodi

 • Kattintson a „none” elemre, és adjon hozzá Incursion Repo URL-t – http://addons4kodi.site
 • Írja be az „Incursion” kifejezést a forrásnév mezőbe. Megnevezheti, amit csak akar, de a legjobb, ha releváns.

incursion repository url

 • Lépjen a Kodi kezdőlapra, és nyissa meg a bal oldali lehetőségek „Kiegészítők” menüjét.
 • Nyissa meg a „Csomagtelepítőt”

kodi csomagtelepítő

 • Kattintson a „Telepítés ZIP-fájlból” elemre, és kövesse ezt az utat – Behatolás > raktár > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

hogyan kell telepíteni a behatolás kodi kiegészítőt

 • Várja meg a sikerek bejelentését a jobb felső sarokban. A repó telepítése után folytassa a következő lépéssel.
 • Nyissa meg a „Telepítés a lerakatból” lehetőséget.
 • Kattintson az „Incursion Repository” elemre. > „Videó kiegészítők” > betörés

telepítse a behatolás kodi kiegészítőt

 • Kattintson a „Telepítés” gombra az Incursion Kodi Addon eszközére történő letöltéséhez és telepítéséhez.

Hogyan telepítsük a behatolást a kodira

 • Várjon egy ideig, és a képernyő jobb felső sarkában megjelenik az „Incursion Add-on telepítve” értesítés. Ez minden.
 • Ugrás a Kodi honlapjára > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Betörése. Most felfedezheti a kiegészítőt.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-en keresztül közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

  Sådan installeres Fire TV GURU Byg på Kodi 17.6 Krypton

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Power ikonra a VPN szerver csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Miért nem telepíti az incurzió a Kodi-on

A behatolás a saját „behatolás” tárolóján keresztül érhető el. A kiszolgáló, amelyben a lerakat található, hatékony és nagyrészt jól működik. Ritka esetekben azonban a kiszolgáló leáll, telepítési problémákat okozva.

Ha nem tudja telepíteni az Incursion Kodi kiegészítőt a szerverről, akkor valószínű, hogy a probléma a kiszolgáló végén van. Vagy nehézségekbe ütközhet a forrás hozzáadásakor a Kodi-hez, vagy előfordulhat, hogy nem tudja telepíteni a lerakatot. A szerver leállások mindig a fejlesztők radarán vannak, és ezért meglehetősen gyorsan javításra kerülnek. Felhasználóként az egyetlen lehetőség, ha megvárja, amíg a szerver újra működőképes lesz.

A szerver azonban nem az egyetlen tényező, amely a telepítéssel kapcsolatos problémákat okozza. A probléma akár helyi is lehet. Természetesen az első dolog, amiben meg kell győződnünk arról, hogy készüléke csatlakozik az internethez. Próbáljon meg más olyan alkalmazást használni, amely internet igényel.

Miután megbizonyosodott az internet-kapcsolatról, azt javaslom, hogy indítsuk újra a Kodi, valamint a PC / FireStick / Smartphone-t. Az újraindítás után kezdje el a telepítési lépéseket.

Az újraindítás inkább egyszerűsített megoldásnak tűnhet, de néha csodával csinál megoldást bizonyos nehéz kérdésekre, amelyeket más hibaelhárítási módszerek nem tudnak megoldani..

Miért nem működik az Incursion Kodi Addon?

A kiszolgálók gyakran a tettek, amikor a kiegészítőkkel kapcsolatos problémák merülnek fel. Ahogy már korábban mondtam, az Incursion szerver jó és ugyanúgy működik, mint bármely más népszerű kiegészítő szerver. De időnként bajba kerül. Ennek eredményeként a felhasználók nem tudják letölteni az adatfolyamokat, vagy a videók nem játszódnak le.

Ha az Incursion Kodi addon használja a tervezett szerverkarbantartás vagy leállások idején, akkor nem fog működni. Szerverproblémák esetén az egyetlen mód arra, hogy várakozzanak, és hagyja, hogy a szerver újra működőképes legyen.

Ha az betörés egyáltalán nem működik, akkor lehet, hogy a kiszolgáló nem a probléma. Valószínűleg van egy helyi probléma, amely megakadályozza az Inurzió játékát. Ismét ellenőrizze, hogy a FireStick csatlakozik-e az internethez.

  วิธีการติดตั้ง Durex Build บน Kodi 17.6

Ha az Incursion Kodi addon egy használat után leállt, akkor egy vagy több fájlja rosszul vagy megsérült lehet. Ilyen esetben az újratelepítés általában az egyetlen módja annak kijavításához. A Kodi kezdőképernyőjén keresse meg a Kiegészítőket > Videó kiegészítők és válassza a Behatolás lehetőséget. Kattintson a jobb alsó sarokban található „Eltávolítás” gombra. Most folytassa és telepítse az Incursion-t a fentiek szerint megosztott módszerünk szerint.

Nagyon nagy esély van, hogy ez kijavítja a problémát, és újra beindul az Incurzió.

Természetesen az újraindítás az egyik elsődleges hibaelhárítási módszer. Gyorsan indítsa újra a Fire Stick / PC-t, és futtassa újra a Kodi-t. Az újraindítás frissíti az operációs rendszert, a rendszerfájlokat és az alkalmazásokat, és sok problémát megold.

Ha úgy tűnik, hogy egyik sem működik, akkor előfordulhat, hogy vissza kell állítania a Kodi fájlt a FireStick / PC-n, vagy kell eltávolítania és újratelepítenie. A Kodi visszaállítása vagy eltávolítása törli az összes adatot és kiegészítőt. Tehát készítsen biztonsági másolatot a Kodi-adatokról, mielőtt elvégezné ezeket a műveleteket.

További telepíthető Kodi kiegészítők

A behatolásnak elegendőnek kell lennie az Ön igényeinek nagy részében, azonban ha további Kodi kiegészítéseket szeretne elérni, akkor nézd meg az alábbi linkeket..

 • Hogyan telepíthetem a Supremacy szoftvert a Kodi-n
 • A Placenta telepítése a Kodi-on
 • Az Uranus Kodi Addon telepítése
 • A Gaia Kodi Addon telepítése

Következtetés

Az Incursion egy Kodi-kiegészítő, amely lehetővé teszi kedvenc filmeinek, műsorainak és más videóinak a FireStick-en való megtekintését. Az Incursion a Covenant keretrendszert használja, és ezért nagyon hasonlít e népszerű kiegészítésre. Természetesen az Incursion rendelkezik a frissített kódokkal, és ennélfogva fokozott teljesítményt is kínál. A szilárd tartalomkatalógus és a több adatfolyam letöltésének képessége révén az Incursion az egyik legfontosabb szórakoztató kiegészítője a Kodi-n. Könnyen telepíthető és beállítható, és még könnyebben használható. Néhány kattintással elindíthatja.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me