Hogyan telepítsük az IRON MAN programot a Kodi 17.6 Krypton-ra

>

Ebben a lépésről lépésre bemutatom, hogyan kell telepíteni az Iron Man Addon szoftvert a Kodi 17.6 Krypton for FireStick and PC-hez. Az útmutató más eszközökön is működik, mivel a Kodi interfész minden eszköznél azonos.

Az intelligens eszközök ebben a korszakában az intelligens televíziókészülékek az egyik legígéretesebb eszköz. Nem hívhat tévét, idióta dobozt. Minden nap egyre több funkciót bővítenek, hogy okosabbá váljanak. Okos TV-jének legújabb fejlesztése az Amazon Fire Stick formájában érkezett.

Most, ha Ön intelligens TV-vel rendelkezik, biztonságos feltételezni, hogy ismeri az Amazon Fire Stick-et. Valami, ami egy teljesen új dimenziót adott az otthoni szórakozásnak. Ezzel szinte az összes elérhető tartalmat elérheti HD vagy FHD felbontással. Az Amazon Fire TV-ben sok alkalmazás található az online tartalom elérésére, amelyek közül a legnépszerűbb (vitathatatlanul) a Kodi. A bevezetés óta, a kezed lefelé az alkalmazásokról volt a leginkább beszélt, és továbbra is nagyszerű véleményeket szerez. De van egy kis fogás.

A Kodi függő alkalmazás. Ez nem működik önmagában, és filmek, előzetesek, TV-műsorok, zeneszámok stb. Megtekintéséhez kiegészítőkre lesz szüksége..

Kodi megjelenése óta egyre gyorsabban vezetnek be új kiegészítéseket. És ma az IRON MAN kiegészítésről fogunk beszélni, amely a Kodi kiegészítő kiegészítő család egyik legújabb kiegészítése. A Zero Tolerance (ZT) csapattól szerezhető be, amely szintén támogatja a The Dogs Bollocks Kodi Addont.

Mielőtt áttekintenénk a Iron Man Kodi 17.6-ra történő telepítésének részleteit, vessünk egy rövid pillantást erre a kiegészítőre..

IRON MAN A Kodi Addon a film szerelmeseinek leginkább megfelelő. Amellett, hogy különféle műfajú filmeket készít, mint például Action, Comedy, Horror, Kids és Family, akkor lehetősége van filmeket nézni az IMDB top 250 listájáról. (Azok az emberek, akik régen akarták felkerülni a listára, most itt az ideje.)

A filmekhez képest vonzó, amint ez a kiegészítés majdnem mindenre vonatkozik. Vessen egy pillantást a lépésről lépésre történő telepítési folyamathoz.

Az IRON MAN Addon telepítése a Kodi 17.6-ra

Csak egy gyors emlékeztető, engedélyeznie kell a telepítést ismeretlen forrásokból, mielőtt bármilyen külső kiegészítőt telepít a Kodi-ra. Jobban lenne, ha még egyszer folytatná a vizsgálatot. Az alábbiakban talál egy lehetőséget, amely lehetővé teszi az ismeretlen forrásokból történő telepítést: Beállítások->Rendszerbeállítások->Kiegészítői.

ismeretlen források engedélyezése

Abban az esetben, ha ezt először teszi, jóvá kell hagynia a figyelmeztető ablak Igen gombjának megnyomásával. Most, miután elkészült ezzel, mehet a Iron Man Addon telepítéséhez.

# 1. Kattintson a Beállítások ikonra a Kodi kezdőképernyőjén (bal oldali ablak), majd kattintson rá.

kodi beállítások

# 2. Keresse meg a Fájlkezelő ikont - az utolsó a Beállítások panelen.

kodi fájlkezelő

# 3. Kattintson az „Forrás hozzáadása” elemre.

add repo source kodi

# 4. Az Add File Source párbeszédpanel azonnal megjelenik, és a képernyőn a „None” felirat jelenik meg. Kattintson rá.

kattintson egyetlen kodi

# 5. Egy új ablak jelenik meg a képernyőn, amelyben kéri, hogy adja meg az elérési utat vagy keresse meg a forrásfájlt. Az URL mezőbe írja be az URL-t: http://repozip.zerotolerance.gq/ majd kattintson az OK gombra.

# 6. Ismét visszakerül a Forrás hozzáadása párbeszédpanelbe, a megadott URL-t a Nincs érték helyettesíti. Ezt követően be kell írnia a médiaforrás nevét, tehát kattintson az alatta lévő szövegmezőre, és írja be Zero T a szövegmezőbe, és kattintson az OK gombra. Az összes adat megfelelő kitöltése után ellenőrizze újra, majd nyomja meg ismét az OK gombot.

hogyan lehet telepíteni a vasember kodi

# 7. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. A bal szélső panelen válassza a Kiegészítő lehetőséget. Kattintson a Kiegészítő ablak alatt a Csomagtelepítő (nyitott mező) ikonra.

kodi csomagtelepítő

# 8. A folytatáshoz a következő képernyőn válassza a Telepítés ZIP-fájlból lehetőséget.

telepítés a zip fájlból kodi

# 9. Megjelenik egy mappák listája, ahonnan meg kell találnia Zero T mappát, és nyissa meg.

# 10. A Zero T mappa megnyitása után kattintson a gombra repository.zt-5.0.zip és várja meg a telepítés sikeres üzenetét.

telepítse a vas man kodi szoftvert a zéró tolerancia tárolóból

# 11. Egyszer Telepített nulla tolerancia tároló üzenet jelenik meg a képernyőn, nyissa meg az „Install from Repository” lehetőséget.

kodi telepítés a lerakatból

# 12. Egy új ablak jelenik meg a képernyőn a Kodi alkalmazás telepített tárolóinak listájával. Meg kell találnod Zéró tolerancia tároló és nyisd ki.

nulla tolerancia tároló

# 13. Nyissa meg a Video-kiegészítőket > VASEMBER

vas ember kodi addon

# 14. Az Install ablak azonnal megjelenik. Kattintson a Telepítés gombra a jobb alsó sarokban.

Hogyan telepítsük a iron man addon a Kodi-ra

# 15. Most látni fogja, hogy az IRON MAN kiegészítő elkezdi a letöltést. Miután a letöltési folyamat befejeződött, IRON MAN kiegészítő telepítve üzenet jelenik meg a képernyő jobb felső sarkában. Ez biztosítja, hogy a telepítés sikeresen befejeződött, és most már megkezdheti az IRON MAN Kodi Addon használatát.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Hogyan kell használni az IRON MAN Kodi kiegészítőt

  1. A Kodi kezdőképernyőjén nyissa meg a Kiegészítőket > Videó kiegészítők.
  2. Keresse meg az IRON MAN Addon menüpontot.
  3. Erre kattintva a Megnyitás opcióval a következő ablakba juthat. Kattintson rá.
  4. Elindítja az IRON MAN kiegészítőt, és a jobb oldali panelen különféle lehetőségeket talál a SuperHero filmekhez, az IMDB top 250 filmekhez, az évek filmeihez stb..
  5. Válassza ki azt, amelyet meg szeretne nézni. Hátradől. Fogjon egy darab pattogatott kukoricát. Élvezd.

Jegyzet: Ügyeljen arra, hogy ne sértse meg semmilyen szerzői jogát. Ezeket a kiegészítőket a köztulajdonban elérhető tartalmak figyelésére kell használni. Ha szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat néz, akkor jogi problémákba kerülhet.

A Vasember nem telepíti a Kodi-t

Időnként előfordulhat, hogy az IRON MAN Kodi Addon telepítése sikertelen lesz. Nem kell aggódnia, mivel ez teljesen megoldható.

  • Az újratelepítés megkezdése előtt csak vessen egy pillantást a hálózatra. A gyenge vagy instabil hálózat néha hiányos telepítőfájlokat tölthet le.
  • Egy másik módszer annak ellenőrzése, hogy helyesen írta-e be a repó URL-jét. Ha hibát talál, ott azonnal javítsa ki az elérési utat, és telepítse újra a kiegészítőt, a fenti lépéseket követve.
  • Ha nem talál ilyen hibákat, próbálja meg törölni az ideiglenes és a gyorsítótár fájlokat. Ez frissíti az alkalmazást, mint az első telepítéskor.
  • Néhány alkalommal az építési hiba telepítési hibákat is okozhat. Ennek oka lehet a hiányzó vagy hiányosan letöltött fájlok. Ha azonban a hiba folytatódik, telepítse az Addon friss példányát.

Remélem, hogy a fent említett útmutató működik az Ön számára. Ha nem tudja telepíteni az Iron Man Kodi Addon szoftvert, írja meg az alábbi kommentárt, és segítek.

Összefüggő:

Hogyan viselkedni Jailbreak Fire Stick
Hogyan pihenhetjük Kodi-t a FireStick-en
Az Exodus telepítése a Kodi-on
Hogyan telepítsük a Fire TV Guru Build szoftvert

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me