Hur du installerar BK Links Bygg på Kodi

>

I den här steg-för-steg-tutorialen kommer du att lära dig hur du installerar BK Links Build på Kodi 17.6 Krypton. BK Links är en av de bästa Kodi bygger för filmer / TV-program och väger cirka 300 MB. Om du planerar att använda den på äldre Fire Stick kanske den inte fungerar så smidigt som du skulle förvänta dig att göra. Emellertid fungerar 2nd Gen Amazon Fire Stick med Alexa, PC, Nvidia Shield helt fint och du bör inte få några frysproblem.

: BK Links Build är för närvarande inte tillgängligt i Stream Digital Wizard. Vänligen prova en av de andra buildarna i vår lista över bästa Kodi Builds.

BK Links är inte tillgängligt på Kodi Leia 18.0 än. Jag hoppas dock att utvecklarna kommer att släppa Leia-iterationen snart.

hur man installerar bk-länkar bygger på kodi

Med BK Links Kodi Build får du flera bästa Kodi Addons förinstallerade, vilket betyder att du inte behöver utföra installationen för var och en av dessa Addons. Några av dessa Addons är The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Supremacy och mer.

Notera: Jag rekommenderar att du återställer Kodi till fabriksinställningarna innan du installerar någon Kodi build. Det kommer att säkerställa att du får bästa möjliga prestanda med din önskade Kodi build.

Låt oss nu se hur du installerar BK Links bygga på Kodi 17.6 Krytpon för FireStick / PC / Nvidia Shield eller andra Kodi-lådor.

Steg för att installera BK Links Build på Kodi 17.6

Jag skulle vilja berätta att BK Links inte är en officiell Kodi-byggnad och att du måste aktivera installation från okända källor på din Kodi-app. Utan att aktivera det tillåter Kodi inte att installera Kodi Addon / Build från tredje part.

  • Gå till Inställningar längst upp till vänster på din Kodi-hemsida.
  • Öppna "Systeminställningar" och välj "Tillägg" i den vänstra sidofältet.
  • Slå på "Okända källor." Klicka på "Ja" för att bekräfta.
  So beheben Sie "Fehler beim Installieren einer Abhängigkeit" von Kodi

Nu när Kodi är redo att installera BK Links Build följer du steg-för-steg-guiden nedan.

Steg 1: Öppna "Inställningar" på Kodis hemsida (se växellikonen längst upp till vänster på Kodis hemsida)

kodi-inställningar

Steg 2: Klicka på "File Manager" och öppna "Add Source"

lägg till repokälla kodi

Steg 3: Klicka på "Ingen" och skriv http://streamdigital.org/wiz/ och klicka sedan på OK. På nästa skärm måste du skriva namnet på mediekällan. Jag namnger det ”Wiz”För den här guiden kan du namnge det du vill. Klicka på OK när du har lagt till namn och URL.

bk länkar bygga nedladdningslänk

Steg 4: Gå till Kodis hemsida > Add-ons > Paketinstallatör.

kodi-paketinstallatör

Steg 5: Öppna Installera från zip-fil > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

installera bk-länkar build repo från zip-fil

Steg 6: Vänta ett par minuter så ser du informationsskärmen som visas på bilden nedan. Klicka på "Avvisa" för att stänga det.

bk-länkar bygger informationsskärm

Steg 7: Klicka på "Fortsätt" i nästa popup. Du kan också ändra inställningarna på den här popup-fönstret innan du klickar på Fortsätt.

inställningar för bk-länkar kodi build

Steg 8: Öppna "Build Menu"

bk länkar bygga menyn

Steg 9: Klicka på "BK-länkar"

installera bk-länkar bygga på kodi

Steg 10: Du kommer att se två alternativ för installation här - Fresh Install och Standard Install. Det första alternativet kommer att återställa Kodi till fabriksinställningar och det senare kommer helt enkelt att installera build utan att beröra dina befintliga data.

Jag rekommenderar "Fresh Install" eftersom det garanterar bästa prestanda på Kodi builds. När du klickar på "Fresh Install" kommer det att bekräfta din bekräftelse om att återställa Kodi till fabriksinställningarna. Klicka på OK.

färska installera bk-länkar bygger på kodi

Steg 11: Kodi kommer nu att ladda ner BK Links build som är nästan 300 MB i storlek.

  Kodi 18.5 Leia - новые функции, руководства по загрузке и установке

ladda ner bk-länkar bygga på kodi firestick

Steg 12: När BK Links Build har laddats ner installerar den alla nödvändiga filer och kommer sedan att be "Tvinga stäng". Gör det bara.

tvinga nära kodi

Steg 13: Starta Kodi och BK Links build kommer att vara det första du ser.

hur man installerar bk-länkar bygger på firestick eller kodi

Så här installerar du BK Links bygger på Kodi 17.6. Om du stöter på problem i installationen för FireStick / PC, tveka inte att kommentera nedan.

BK Links Build fungerar inte

Ibland får jag frågor som BK Links bygger inte fungerar på Kodi / FireStick. Tja, det möjliga och vanligaste skälet till att strömmar som inte är tillgängliga i BK Links build är serverproblemet. Det är en fråga om en tid och så snart servern problemet är löst bör BK Links bygga fungera bra. Men om det inte är serverproblemet, rekommenderar jag starkt att du installerar om BK Links Kodi build enligt denna guide. Det är en snabb och bästa lösning.

BK Links Kodi Build installerar inte

Så länge det inte finns något serverproblem, bör BK Links build enkelt installeras med guiden ovan. De flesta användare som står inför installationsproblem är emellertid de som skapar skrivfel i käll-URL. Jag föreslår att du kryssar av URL: en som du har lagt till i steget "Lägg till källa". Den måste vara http://streamdigital.org/wiz/ eller så fungerar det inte.

Om du fortfarande inte kan installera BK Links build, låt mig veta din exakta fråga i kommentarerna nedan.

BK Länkar bygger alternativ

Om du inte gillar BK Links Build av någon anledning eller om du inte kan få det att fungera smidigt finns det flera andra builds som du kan installera på din enhet. Kolla in länkarna nedan för några av de populära builds.

  Kako instalirati Git Browser na Kodi

Hur man installerar No Limits Magic Build
Hur man installerar Slamious Build
Hur du installerar Titanium Build

Dessa är inte de enda byggnader som finns tillgängliga som ett alternativ till BK Links build. Du kan kolla in den fullständiga listan över builds här.

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me