Hur man installerar 13 Clowns Video Addon på Kodi

>

I den här tutorialen kommer jag att visa dig hur du installerar 13 Clowns Video addon på Kodi 18.2 / 18.1 Leia / Krypton 17.6. Du kan använda anvisningarna här för att installera det här tillägget på FireStick, Android Mobiles, datorer och alla andra enheter som är kompatibla med Kodi.  

13 Clowns Kodi addon är en trevlig överraskning som jag snubblat på bara nyligen. Efter att ha testat och använt det ett tag gjorde det fullständigt vettigt att dela det med dig. Det här tillägget ger dig inte bara de vanliga filmerna och TV-programmen, det förpackar också några underbara specialerbjudanden. Till exempel hittar du en hel katalog med gamla filmer sorterade efter årtionde. Sedan finns det några populära filmer som levereras som utvecklarens favoriter. Du hittar också avsnittet Monthly Spotlight med några coola specialerbjudanden.

: 13Clowns är inte längre tillgängligt. Du kan prova dess klon - IT Addon eller kolla in fler alternativ från vår lista över bästa tillägg. 

Uppdatering: Addon anställdes ursprungligen Lambda Scrapers, som också används av den mycket populära Exodus Redux addon. Emellertid har utvecklarna tappat Lambda och ersatt det med en community-baserad Civitas Scrapers. Det gick inte bra med Civitas till en början, men nu fungerar det bra på både Kodi Leia och Krypton.

Hur man installerar 13 Clowns Kodi Addon

Installationsprocessen är i stort sett uppdelad i två delar enligt följande:

  • Del 1: Tillåt installation från okända källor
  • Del 2: Installera 13Clowns Video Kodi Addon

De detaljerade anvisningarna nedan täcker båda delarna. Låt oss börja

Del 1: Tillåt okända källor

Detta är en förutsättning för att tillåta installation av tillägg som erhållits från tredjepartskällor. Dessa är tillägg som inte ingår i Kodis officiella förvar.

Av säkerhetsskäl är sådana tillägg inte tillåtna. Men när du installerar ett säkert tillägg som 13Clowns Video på Kodi, behöver du inte oroa dig för den här inställningen. Så här ändrar du det:

1) När du har startat Kodi, stanna på startskärmen och klicka på inställningar alternativet i det övre vänstra hörnet (det är kuggeikonen du bör leta efter)

hur man installerar 13 clowner kodi addon

2) Öppna nu artikeln Systeminställningar 

Klick Systemet om du använder Kodi 18 Leia

13 clowns video kodi addon

3) Gå vidare och välj menyposten Add-ons till vänster i nästa fönster. När du gör det går du till höger del och slår på alternativet som läses Okända källor

13 clowner kodi addon

4) Denna fråga vill se till att du vet vad du gör. Klick Ja och fortsätt

installera 13clowns video kodi addon

Låt mig nu guida dig genom installationsstegen. Processen är enkel. Allt du behöver göra är att följa varje steg noggrant. Nu kör vi:

Del 2: Installera 13 Clowns Addon på Kodi

13Clowns tilläggsinstallationsprocess innebär att lägga till källan, installera förvaret och installera tillägget från förvaret. Så här går det:

1) Öppna Kodi inställningar en gång till efter att ha navigerat tillbaka till startskärmen

hur man installerar 13clowns på kodi

2) Öppna i följande fönster Filhanterare (det är längst upp till vänster i Kodi Leia 18)

13clowns addon

3) Gå vidare och klicka Lägg till källa som du ser på bilden nedan

13clowns kodi addon

4) Klicka på alternativet i fönstret som dyker upp nästa

installera 13 clowner kodi addon

5) Med hjälp av tangentbordet på skärmen som du ser nästa, gå vidare och ange följande URL: [Borttagen eftersom det inte fungerar nu]

Innan du träffar OK , kontrollera webbadressen igen för att se till att den är korrekt

13 klovns källor url

6) Du kommer tillbaka i fönstret där du tidigare klickade på. Navigera till fältet märkt Ange ett namn för den här mediekällan

Ange nu ett namn som du vill identifiera den här källan med. Till exempel namnger jag det 13clowns

Kontrollera allt en gång till och klicka OK

13 repor länk för clowner

7) Du har lagt till källan. Gå nu till Kodi-skärmen igen och klicka Add-ons

addons-inställningar

8) Klicka på Paketinstallatör (det är i det övre vänstra hörnet och visas som en öppen ruta. Kontrollera bilden)

paketinstallatör

9) Klicka på Installera från zip-fil

hur man installerar 13clowns kodi addon

10) Klicka 13Clowns eller källnamnet du lagt till tidigare

13 clowner tillägg på kodi

11) Öppna zip-filen repository.13clowns-x.x.x.zip

‘X.x.x’ representerar versionnumret för zip-filen. När jag skrev denna guide var 1.0.15a den tillgängliga versionen.

13clowns på kodi

12) Vänta nu till 13Clowns Repo-tillägg installerat meddelande, som visas längst upp till höger i fönstret.

Du har installerat önskat arkiv. Låt oss installera tillägget nu.

13clowns förvar

13) Klicka Installera från förvaret i samma fönster som du klickade på Installera från zip-fil tidigare

installera 13 clowns addon

14) Klicka sedan på 13Clowns Repo

hur man installerar 13 clowner kodi addon

15) Öppna Videotillägg

13 clowns videotillägg

16) Klicka 13Clowns Video

13 clowns video

17) Gå vidare och klicka Installera längst ner till höger

hur man installerar 13clowns video addon på kodi

18) Vänta tills tilläggsinstallationen är klar. Du får bekräftelsen i form av meddelandet 13Clowns Video Add-on installerat (det visas längst upp till höger på skärmen)

13clowns video kodi

Det var allt. Du har installerat 13 Clowns Kodi-tillägget.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Vi främjar eller uppmuntrar aldrig upphovsrättsintrång. Men vi vill inte att du hamnar i lagliga krångel heller. Dessutom tror vi på rätten till integritet och är dess starka förespråkare.

Snabböversikt av 13 Clowns Kodi Addon

För att komma åt detta tillägg, gå till Kodi-hemskärmen och därifrån navigera till Add-ons > Video Addons

hur man använder 13 clowner på kodi

Det är vad du ser på huvudskärmen för 13Clowns Video. Med kategorier som filmer & TV-program, det ser ut som en vanlig tillägg för innehåll på begäran. Men det kommer med några specialerbjudanden också. Det finns 13Clowns Random Favorites, som, som namnet antyder, innehåller några populära filmer, mestadels gamla.

13 klovner på kodi

Klicka på bio kategori och du hittar några speciella underkategorier som skådespelarsamlingar, Boxset-samlingar, julesamlingar, barnkollektioner, bilfilmsamlingar och gamla filmer kronologiskt arrangerade efter årtionde.

hur man.använder 13 clowner kodi addon

Om du vill titta på nya flickor, bläddra nedåt så hittar du de vanliga kategorierna som genrer, mest populära, mest röstade, nya filmer osv..

13 clowns videotillskottskategorier

I nästa avsnitt kommer jag att visa dig hur du konfigurerar Civitas Scrapers på rätt sätt. Det kan hjälpa om du får felet "Inga strömmar" när du försöker spela dina favoritfilmer.

Fix 13 Clowns No Stream Available Error: Ställ in Civitas Scrapers

Om du inte kan få filmerna att spela eller de begärda filmerna inte hämtar några strömmar är här lösningen som kan fungera.

1) Klicka på Välj skrapapaket på huvudskärmen för 13Clowns Video addon

13 clowner ingen ström tillgänglig

2) Se till providers fliken till vänster är vald. Du kommer att märka det Civitas skrapor väljs som skrotleverantör. Utvecklarna har tagit bort Lambda och Global skrapor.

installera 13clowns video addon

3) Klicka på Öppna Civitas Scrapers-inställningar

installera 13clowns video addon

4) Ett nytt fönster dyker upp. Håll igen providers alternativet till vänster valt. Till höger klickar du på Civitas skrapor standardleverantörer

13Clowns Video Kodi Addon

5) Klicka nu på Utländsk fliken till vänster och högerklicka Aktivera alla utländska leverantörer

13Clowns Video Kodi Addon

6) Om du har en betald prenumeration på Real Debrid, klicka på Endast debrid till vänster och högerklicka Aktivera alla debridleverantörer

kodi addon 13clowns video

7) Klicka när du har tagit hand om allt OK

kodi addon 13clowns video

Det kan fixa Inga strömmar problem

Dom 

Jag upptäckte detta tillägg bara nyligen (när jag skriver denna guide) och det tog mig bara en snabb titt för att bli imponerad. 13 Clowns Kodi addon har några speciella kategorier som är svåra att hitta i andra populära addons. Jag är ett stort fan av klassiker och det har ett solid bibliotek med filmer från så långt tillbaka som 50-talet.

13 Clowns serverar dig också med de senaste filmerna och TV-programmen. Med enkla ord är det ett komplett paket. Det har ersatt Lambda Scrapers med Civitas Scrapers. Många strömmar spelar inte. Jag hoppas att det beror på övergången och 13Clowns kommer att återgå till högkvalitativ streaming igen.

Relaterad:

Bästa Kodi Addons
Bästa Kodi Builds
Seren Kodi Addon
Yify Movies HD Addon

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me