Hur man installerar Chronos Addon på Kodi

>

Så du har installerat Kodi på din Firestick eller smarta enhet och du är redo att titta på direkt-TV. Problemet är att nedladdning av Kodi enbart ger dig inte direkt tillgång till live-TV, filmer och musik. Med att Kodi helt enkelt är en open source-mediaspelare, måste den konfigureras och anpassas för att faktiskt kunna se innehåll. För att verkligen njuta av Kodi och strömma innehåll måste du ladda ner tillägg till det.

Tillägg är vad som gör Kodi till liv och gör det möjligt för användare att titta på TV-program, sport, filmer och mer. Det finns tillägg som du kan söka efter och ladda ner inom det officiella Kodi-lagret och sedan finns det tredjeparts Kodi-tillägg som ofta är gratis att ladda ner och installera. Observera att tillägg från tredje part ofta innehåller piratkopierat innehåll, så kom ihåg att strömma ansvarsfullt! Med det sagt kommer denna artikel att visa dig hur du installerar Chronos Kodi-tillägget.

Chronos addon är funktionellt, men många strömmar fungerar inte

Använd Chronos på Kodi säkert med ett VPN

Innan vi dyker in i installationsprocessen för Chronos Kodi-tillägget rekommenderas det starkt att skapa ett VPN om du tänker strömma innehåll på Kodi. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) låter dig säkert och privat strömma innehåll på Kodi genom att hålla din identitet och plats dold för internetleverantörer. Om Internetleverantörer är medvetna om att du strömmar innehåll, kan de stryka din anslutningshastighet och övervaka dina inkommande och utgående data. Att få ett VPN förhindrar ISP: er från att störa ditt innehåll och kan också låta dig se innehåll som kanske inte är tillgängligt i ditt område eller är geo-blockerad.

Det finns många VPN-alternativ tillgängliga för dig att få, men jag använder och rekommenderar ExpressVPN för dess snabbaste hastighet och nollloggpolicy. Du kan klicka HÄR för att få ExpressVPN för Kodi. Det kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte gillar deras tjänster (vilket är mycket osannolikt).

Du kan också läsa vår artikel om bästa VPN för Kodi och skäl till varför du måste använda ett VPN.

Nu när du är medveten om de risker som är förknippade med Kodi och fördelarna med ett VPN, låt oss gå in i installationsprocessen för Chronos på Kodi.

Hur man installerar Chronos Kodi Addon

Chronos är ett tillägg från tredje part som kan laddas ner på Kodi som låter användare strömma live-TV-program och sport. Tillägget innehåller ytterligare kategorier som hockey, konserter, filmer, radio och mer. Chronos har funnits i nästan ett år och är tillgänglig via ett inofficiellt Kodi-arkiv, Skydarks Repository. För att komma igång med installationen av Chronos på Kodi, vill du först aktivera okända källor på Kodi. För att göra det, vill du:

  • Klicka på "Inställningar" genväg längst upp till vänster på startskärmen (kugghjulsikon)
  • Välj Systeminställningar på Kodi 17.6 eller Systemet på Kodi 18
  • Klicka på Add-ons på sidofältet
  • Bläddra till "okända källor" och slå på den
  • Välj “Ja” när du ser varningsmeddelandet

När du aktiverar okända källor på Kodi kan du gå tillbaka till hemsidan och klicka på "Inställningar" ikonen en gång till. Efter att ha klickat på "Inställningar" (kugghjulsikonen), vill du:

# 1. Öppna Filhanterare

Chronos kodi addon

# 2. När du öppnar filhanteraren dubbelklickar du på “Lägg till källa” från vänster sidopanel. Detta bör uppmana en popup-skärm att visas som läser "Lägg till filkälla." Välj ”” och Kodi kommer då att be dig om en webbadress. Ange följande webbadress: http://www.skydarks.com/skydarks/

När du är klar klickar du på "OK" och du ska kunna ändra källans namn. När du har angett ett namn för din mediefil klickar du på 'OK' för att lämna popup-fönstret.

hur man installerar Chronos kodi addon

# 3. Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och klicka på ”Add-ons” från menyn till vänster. Leta upp på sidan om tillägg "Öppen låda" ikonen till vänster på skärmen och klicka på den för att starta den.

kodi-paketinstallatör

# 4. Välj sedan "Installera från ZIP-fil."

installera från zip-kod kodi

# 5. Detta uppmanar ett nytt fönster att öppna med namnet “Installera från zip-fil”, där du ser alla källor du har lagt till. Här bör du se din "Sky Darks" -fil och måste klicka på den. När du klickar på filen ser du en enda zip-fil i den med namnet "repository.skydarks-x.x.x.zip.”Klicka på den filen för att installera den.

Chronos kodi addon installation

# 6. Efter att ha installerat zip-filen, gå till "Installera från arkivet."

kodi installera från förvaret

# 7. Därifrån kan du nu välja Skydarks Repository. När du har valt förvaret, gå till “Video-tillägg” och klicka på ”Chronos.” Välj bara på Chronos-sidan "Installera" (längst ner på sidan) och du är redo att börja titta på innehåll!

hur man installerar Chronos på kodi

Fördelar med Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon tillåter användare att strömma olika innehåll utan att behöva betala för att få tillgång till det. Detta tredjeparts tilläggs primära fokus är på live-TV och sport, men det erbjuder mycket mer innehåll än det för sina användare. För närvarande har Chronos 70 live-TV-kanaler, men de flesta kanaler kommer från Kanada. Chronos tillhandahåller några internationella kanaler från Österrike och Tyskland, men notera att några av dess 70 kanaler inte fungerar korrekt. Chronos erbjuder för närvarande följande sportprogram till sina användare: MLB, UFC och NHL. Inte att oroa dig för NFL-fans! Chronos tillåter användare att strömma levande sporter som fotboll, basket och moto-sport.

Med Chronos Kodi Addon kommer användare att kunna njuta av musikkonserter från cirka 400 musikalartister och kan till och med stöta på några musikdokumentärer. Lyckligtvis fungerar alla musikrelaterade länkar ordentligt i tillägget. Filmer, även om de är en ny kategori, finns också tillgängliga på Chronos med 30 nyligen släppta filmer som för närvarande kan strömmas. Tänk på när du strömmar över filminnehåll (såväl som TV-program) där de flesta tredjepartstillägg ofta använder piratkopierade källor för att skaffa sådant innehåll. Även om Chronos är ett nytt tillägg i Kodi och håller på att skaffa sig mer innehåll, har det snabbt blivit ett populärt tilläggsval för användare!

Relaterad:

Hur man installerar Exodus Redux på Kodi
Hur man installerar Exodus Kodi Addon
Hur man rensar cache på Kodi
Hur man installerar Venom Kodi Addon

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me