Hur man installerar Fire TV GURU Bygg på Kodi 17.6 Krypton

>

Ett stort antal Kodi-användare vill installera Kodi på Amazon Fire Stick. Om du tillhör denna grupp människor eller om du förväntar dig att skaffa en Amazon Fire Stick snart, kanske du vill överväga Fire TV GURU Build. Det utvecklades av FireTVGuru, vilket gör det till ett naturligt val för Fire TV Stick-enheterna.

NOTERA: Denna byggnad fungerar INTE längre. Du kan kolla in listan över topp Kodi builds. Jag föreslår att du provar Titanium eller så kan du också bläddra igenom vår lista över bästa Kodi Builds. 

FireTVGuru utvecklade denna speciella Kodi Build för Amazonas strömningsenheter. Installationsfilen är liten i storlek jämfört med de flesta av Kodi-byggnaderna på marknaden idag. Dess fullständiga version är 300 MB + i storlek. Med det kommer du att njuta av strömning och nedladdning av medieinnehåll utan problem.

I ett fall där du står inför installationsutmaningar får du ändå mycket av felsökningsinformationen från den officiella Fire TV Guru-webbplatsen. Vi rekommenderar att du gör en ren installation av Fire TV GURU Kodi Build. Denna handling ger den en komplett spridning på din Kodi. I alla fall kan du välja standardinstallationen som låter dig behålla dina befintliga tillägg och inställningar. Om du letar efter fler alternativ kan du kolla in de bästa Kodi builds här.

eld tv-guru bygga eldstick

Fire TV GURU Build: Vad ska du förvänta dig?

Fire TV GURU Build förpackar en enorm samling av populära Kodi-tillägg. Dessa tillägg är källan till dess strömmande innehåll. Bland de populära tilläggen är Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob lossade och Tykes. Dess användargränssnitt är enkelt och enkelt att navigera.

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

Steg för hur du installerar Fire TV GURU Kodi Build på FireStick

Uppdatering: Fire TV Guru fungerar inte längre. Enligt uppgift har FTG-utvecklare slutat arbeta med det och servern är nu nere. Du kan kolla in andra fungerande byggnader här.

Nu när du är väl medveten om vad Fire TV Guru build är och vad du kan förvänta dig när det installeras på din Fire TV Stick börjar vi med installationsguiden. Observera att den här guiden endast fungerar på FireStick. Om du vill installera på din Windows PC eller MacBook, gå med den andra metoden nedan.

Vi kommer att använda FireDL-appen i den här metoden som anses vara enklast eftersom du behöver utföra minimala åtgärder från din sida. Vi kommer att ladda ner Fire MC APK och det kommer att installera Fire TV Guru-byggandet på din FireStick.

Steg 1: Slå på din Amazon Fire TV Stick. Sök och installera “FireDL” -appen från Amazon App Store.

installera eld-tv-guru på eldstick med fyrl APK

Steg 2: När du har installerat FireDL-appen öppnar du den och skriver sedan 941.172 i URL-rutan. Den konverteras automatiskt till APK-nedladdningsadress.

ladda ner firemc på eldstick

Steg 3: FireDL kommer att börja ladda ner Fire MC APK, så vänta tills den är klar.

ladda ner eld-tv-guru bygga på eldsten

Steg 4: När nedladdningen är klar klickar du på alternativet "Installera"

Steg 5: När du har installerat väljer du "Öppna"

Steg 6: Om några sekunder ser du några instruktioner på skärmen, klicka bara på "Avvisa"

Steg 7: Nu kan du välja dina önskade inställningar här och sedan trycka på "Fortsätt"

Steg 8: Öppna "Byggmeny" och välj sedan Bygga du vill installera. Du får möjligheten att installera “main” och “Lite” build.

Steg 9: Nu ska du se två alternativ "Fresh Install" och "Standard Install". Om du vill behålla gamla tillägg och data, gå till Standardinstallation, annars är Fresh installation bra att gå.

Steg 10: Klicka på "Ja" och sedan på "Installera"

installera eld-tv-guru kodi bygga på eldpinne

Steg 11: Klicka på "Force Close"

Steg 12: Gå nu till FireStick-hemsidan och navigera till Inställningar > tillämpningar > Hantera installerade applikationer. Här bör du se “FireMC” -appen. Öppna bara det.

öppen eld tv-guru på eldstick

Steg 13: Det är allt. Nu har du Fire TV Guru bygger på din FireStick. Ge lite tid för byggandet att förbereda sig själv. Jag kommer inte att vänta i ytterligare 15 minuter efter att ha öppnat Fire TV Guru för första gången. När du behöver öppna Fire TV Guru på Fire TV Stick kan du helt enkelt följa Steg 12 ovan.

hur man installerar brand-tv-guru på kodi firestick

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Videoguide för att installera Fire TV Guru på Kodi 17.6 (FireStick)

Om du inte kan förstå steg-för-steg-guiden ovan, titta på videon nedan.

Hur man installerar Fire TV Guru Build på Kodi 17.6 Krypton (FireStick / PC)

Obs - den här guiden fungerar för både FireStick och PC (Windows / Mac).

Steg 1: Starta Kodi på din FireStick.

Steg 2: Klicka på "Inställningar" i det övre vänstra hörnet.

kodi-inställningar

Steg 3: Gå till “File Manager” under Inställningsmenyn.

kodi filhanterare

Steg 4: Dubbelklicka på det sista alternativet "Lägg till källa"

lägg till repokälla kodi

Steg 5: Klicka på "Ingen" i popup-rutan.

klicka på ingen kodi

Steg 6: Skriv nu källadressen som http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ och klicka på OK. Många användare rapporterade att de inte kan installera FTG Wizard. Anledningen är att de fortfarande försöker den gamla webbadressen som är http://firetvguru.net/fire. Så om du är en av dem, använd ovanstående URL med fetstil.

brand tv guru build nedladdningslänk

Steg 7: Skriv "FTG" i namnfältet och klicka sedan på OK.

brand tv guru guiden

Steg 8: Gå tillbaka till huvudskärmen i Kodi-appen och klicka på "Tillägg" -menyn på vänster sida. Leta nu efter ikonen med boxform (paketinstallatör) i det övre vänstra hörnet. Öppna den.

kodi-paketinstallatör

Steg 9: Öppna "Installera från zip-fil" och klicka sedan på "FTG" som vi just har lagt till i steg 6 och 7.

ftg guiden installation på eldstick kodi krypton

Steg 10: En ny dialogruta öppnas, klicka på “plugin.program.firetv.zip”. Vänta sedan en stund så att Fire TV Guru Wizard installeras på Kodi. Det kan ta upp till 5 minuter. Du bör se meddelandet i det övre högra hörnet när det är klart.

installera brand tv guru wizard addon

Steg 11: Nu ska du se en popup med information om build. Klicka bara på "Avvisa"

ftg-guide om information

Steg 12: Nu kommer du att se en annan popup med flera alternativ. Du kan välja / avmarkera enligt dina önskemål. Klicka sedan på "Fortsätt"

brand tv guru guiden inställningar

Steg 13: En ny popup visas att du inte har några FTG-byggningar installerade med ett alternativ att gå till “Build Menu”. Klicka på det.

brand-tv-guru-meny

Steg 14: Här kan du se alla tillgängliga Fire TV Guru Krypton-byggnader. Välj bara den byggnad du vill installera. Du kan installera antingen Full build eller Lite build.

välj fire tv guru main build eller lite build

Steg 15: Välj nu "Fresh Install" om du inte vill behålla dina gamla tillägg / data, annars klicka på "Standard Install". Jag föredrar färsk installation.

eld tv-guru bygga nyinstallation

Steg 16: Fire TV Guru (FTG) Wizard kommer nu att ladda ner Fire TV Guru Build för Kodi Krypton. När den har laddats ner kommer den att extrahera filerna och installera dem utan ytterligare åtgärder från din sida. Äntligen kommer Kodi att starta om och du ser att Fire TV Guru Build har installerats på din FireStick.

ladda ner brand tv guru build

Om du får en popup med alternativen "Ladda om profil" och "Tvinga stäng", klicka på "Tvinga stäng" och starta sedan om Kodi-appen. Efter att ha öppnat Fire TV Guru-byggnaden för första gången, ge det lite tid (15 minuter borde vara tillräckligt) innan du börjar använda det.

Fire TV Guru fungerar inte

Vissa användare har rapporterat att Fire TV Guru inte arbetar med Fire TV Stick. Jag rekommenderar att du stänger av din Fire Stick, kopplar ur nätkällan, stänger av routern och slår på alla dessa tillbaka efter 5 minuter. Nu skulle Fire TV Guru build fungera bra.

Om Fire TV Guru i alla fall inte fungerar efter att ha följt anvisningarna ovan är det bäst att installera om byggnaden istället för att hitta det exakta problemet. Det sparar mycket tid.

Fire TV Guru: Inga strömmar tillgängliga

Om du ser No Streams tillgängliga finns det goda chanser att din Internetleverantör blockerar dig från att strömma innehåll med FTG. Du kan alltid få ett VPN för att undvika sådana problem.

Fire TV GURU Build: Njut av en ny värld av underhållning!

Fire TV GURU Kodi Build finns på toppen av sin enorma lista över populära tillägg med ett rent, vackert gränssnitt. Menyn har organiserats i kategorier som har delats upp ytterligare i underkategorier. Följande är de viktigaste kategorierna i denna Kodi-byggnad:

Tv program

Vi älskar alla TV-program. Åtminstone alla har sett ett avsnitt av en viss TV-show. Personligen tittade jag på två säsonger av Gotham City TV Show i tre dagar under en veckas långsam arbetspaus. Tja, upplevelsen var fantastisk. Med Fire TV GURU Kodi Build kommer du att njuta av att strömma några av de högst rankade TV-programmen. Gränssnittet för denna kategori har utformats på ett rent, organiserat sätt för enkel navigering.

bio

På toppen av TV-program från olika genrer ger denna Kodi-byggnad en massiv lista över högst rankade filmer i din värld av digital underhållning. Om du älskar att titta på en film varje dag efter jobbet, får du ryggen täckt. Kategorin har ett antal filter som du kan använda när du nischar ner dina önskade filmer.

Live TV

Med Fire TV GURU Kodi Build garanterar jag att du kommer att ta bort din kabel-TV. Få njuta av gratis live-TV-omslag från USA och Storbritannien samt andra delar av världen! Det finns också en kategori för "Live Streams", som bland annat innehåller nyhetsbulletiner!

Hennes plats

Ett avsnitt som är speciellt designat för flickor. Den har TV-serier, romantik och populära program som varje tjej kan begära.

Musik och strömmar

Njut av att strömma några av topplistorna från USA och Storbritannien. Det har också ett trevligt användargränssnitt med filter som du kan använda när du söker efter önskade artiklar och genrer.

Barnhörn

Denna kategori innehåller barninnehåll som tecknade filmer, serier och animationer. Dina barn kommer att kunna njuta av strömmande från ett obegränsat nav med barninnehåll.

sporter

På idrottscentret kommer alla sportälskare att njuta av sportens höjdpunkter och levande poäng. Du kommer att kunna bläddra igenom underkategorierna för de senaste evenemangen runt om i världen!

Andra bygg för FireStick

Om du vill prova fler bygg på FireStick kan du kolla in länkarna nedan.

  • Hur man installerar No Limits Magic Build
  • Hur man installerar CellarDoor TV Kodi Build
  • Hur man installerar Titanium på Kodi

Fire TV GURU Build-dom!

Medan Fire TV GURU Kodi Build är speciellt designad för Amazons Fire Stick, är den fortfarande lämplig för alla Kodi-strömningsenheter. Se alltid till att du har tillåtit installation av tredjepartsprogramvara att undvika fel under installationsprocessen. För detaljerade fel på Kodi kan du kontrollera loggen för mer information.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me