Hur man installerar flera Kodi Builds på Amazon FireStick

>

Jag frågas ofta om det finns ett sätt att installera flera builds på Kodi och efter att ha testat olika tekniker hittade jag ett sätt. Och i den här guiden kommer jag att dela hur man installerar mer än en Kodi-baserad på Kodi-stödda enheter inklusive Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kodi är en cool mediaspelare som spelar media på din lokala enhet. Men den verkliga potentialen för Kodi utforskas när du använder den med plugins (kallas tillägg) och strömmar innehållet via internet. Det finns dussintals gratis Kodi-tillägg där ute för att hämta det media du vill titta på. Du kanske tänker på tillägg som bron mellan Kodi på din enhet och den enorma världen av gratis innehåll ute på webben.

Omnämnandet av addons leder oss till builds. En Kodi build är också ett plugin men skiljer sig från ett tillägg på det sätt det fungerar. Addon-hantering verkar som den främsta rollen för alla build. Builds kommer med förinstallerade tillägg så att du inte behöver installera dem individuellt. Bygg ger också en komplett makeover till Kodi, både visuellt och funktionellt. Installera en build och inte bara får du förkonfigurerade tillägg utan också ett helt nytt gränssnitt för att interagera med Kodi. Vissa Kodi-byggnader är extremt populära bland Kodi-användare än de andra.

Många användare har frågat mig om de kunde installera och använda mer än en bygga på Kodi. Jag är glad att jag äntligen kunde hitta svaret. Låt oss diskutera detta ytterligare.

Är det möjligt att installera flera Kodi Builds?

Ja, det är möjligt att installera och använda flera build. Men för att göra det skulle den traditionella metoden inte fungera. Vad jag menar är att du inte kan installera mer än en byggnad på samma instans av Kodi. Du måste installera en Kodi-gaffel på din FireStick. En gaffel är en 'klon' av Kodi, kan du säga eller en kopia. Jag kommer att berätta mer om Kodi-gafflar senare. Låt mig först berätta varför du behöver flera instanser av Kodi för detta.

När jag försökte ta reda på hur man installerar flera builds installerade jag först Supreme Kids build och sedan Titanium Build på Kodi. Till en början blev jag förvånad och glad över att se att Supreme Kids-byggnaden skulle låta mig distribuera Titanium Build. Men när jag startade Kodi efter att ha installerat Titanium, märkte jag att den tidigare byggnaden hade skrivits helt över av den. Jag gick till gränssnittsinställningarna och fann att Supreme Kids 'hud också hade tagits bort. Jag kontrollerade också storleken på Kodi-uppgifterna och upptäckte att uppgifterna från den tidigare byggnaden inte hade raderats. Det är dock mitt fel, eftersom jag inte valde Fresh Install före installationen.

Slutsatsen är att Kodi tekniskt låter dig installera flera builds. Men den senaste installerade builden kommer att skriva över alla tidigare builds utan att verkligen ta bort deras data (tills du specifikt instruerar det).

Så detta leder oss tillbaka till Kodi-gaffeln.

Kodi gaffel är en kopia av Kodi, ibland med vissa anpassningar. Till exempel är vissa Kodi-gafflar förinstallerade med populära builds, som Titanium, andra har förinstallerat addons.

För att installera flera build måste du ha flera instanser av Kodi installerat på FireStick. Men Fire Stick skulle inte låta dig installera flera instanser av samma app. Det är därför du behöver en gaffel. Även om gaffeln praktiskt taget är Kodi, behandlar din enhet den som en helt annan applikation helt och hållet.

Vidare kommer vi i den här guiden att lära oss

  • Hur du installerar Kodi-gaffeln på FireStick
  • Hur man installerar en byggnad på gaffeln

Den här guiden visar installationen av Titanium 18.1-gaffel från Supreme Repository-källan.

Hur du installerar Kodi Fork on Fire Stick

Följ stegen nedan för att installera Kodi Fork, Titanium 18.1 på FireStick:

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

# 1. För att ladda APK: erna på FireStick behöver du en extra app. Medan du kan ladda ner filerna från en länk genom en webbläsare rekommenderar jag Downloader-appen. Med den här appen kan du snabbt ladda ner APK: erna och sidolasta dem på din FireStick.

För att få Downloader väljer du Sökalternativet på startskärmen för FireStick. Sök efter den här appen och installera den.

# 2. Starta Downloader-appen från Dina APPS & KANALER efter att du har installerat den. Öppen inställningar till vänster och aktivera JavaScript först. Vissa länkar fungerar inte korrekt utan att aktivera det här alternativet.

# 3. Klicka på alternativet 'Browser' till höger på hemskärmen för Downloader

Webbläsaren visas till höger. Som standard öppnar webbläsaren utvecklarens webbplats aftvnews.com varje gång du klickar på den. Tyvärr kan det inte ändras.

Du bör se en röd, cirkulär markör över webbläsarfönstret. Navigera till adressfältet längst upp och klicka inuti den

hur man installerar flera kodi builds

# 4. Tangentbordet på skärmen visas med utvecklarens webbadress på webbadressen. Klicka på knappen "Rensa" längst ner till höger (ovanför "Gå" och bredvid knappen "Radera") för att tömma fältet

Skriv nu följande URL:  repo.supremebuilds.com

Notera: Om du vill skriva snabbare och lättare kan du använda Amazon Fire TV Remote-appen på din mobil

Klicka på "GO"

hur man får mer än en kodi att bygga på eldsten

# 5. Du kommer att omdirigeras till webbläsarfönstret. Låt webbsidan laddas.

Klicka nu på "Forks" -länken på sidan

installera flera kodi builds

# 6. På nästa sida visas listan över tillgängliga Kodi-gafflar i detta arkiv. Som jag redan sa, några av gafflarna är förinstallerade med vissa builds. Om du till exempel vill installera Kodi Krypton 17.6 med Titanium Build klickar du på länken 'titanium 17.6.apk' (andra från botten)

Men om du vill börja med färsk Kodi och installera det val du har byggt senare, vill du ha Kodi-gaffeln som inte förinstalleras med någon build.

Därför kommer vi att installera Titanium 18.1-gaffeln. Denna gaffel ger dig en ren Kodi-skiffer med bara ett tillägg förinstallerat, Supreme Builds Wizard.

Klick Titanium 18,1 apk

installera kodi gaffel på eldsten och få flera kodi builds

# 7. Nedladdaren börjar därmed ladda ner APK-filen Titanium 18.1 gaffel till din FireStick-lagring. Det kan ta några minuter.

Låt nedladdningen slutföras

Titanium 18.1 gaffel APK nedladdning på eldsten

# 8. När APK har laddat ner startar Downloader-appen omedelbart installationsproceduren.

Ge ditt samtycke till att installera Titanium 18.1-gaffeln genom att klicka på alternativet 'Installera' längst ner till höger

hur man installerar kodi gaffel på eldsten

# 9 Återigen, vänta lite.

Meddelandet som säger "App installerad" betyder vad den säger. Titanium 18.1 är installerad på FireStick och du har nu en Kodi-klon.

Klicka inte på "Öppna" än. Vi går tillbaka till fönstret Downloader och tar bort APK-filen.

Klicka på "Klart"

hur man installerar mer än en kodi byggd på eldsten

# 10 Klicka på knappen 'Radera' för att radera Titanium 18.1 APK-filen.

Appen är installerad, du behöver inte den här filen längre. Det är en bra idé att rensa utrymme när du får möjlighet.

flera bygger på kodi

# 11 Klicka på 'Radera' en gång till för att bekräfta din åtgärd.

ta bort knappen titan 18.1 gaffel apk

Gå tillbaka till FireStick-hemskärmen. Håll hemknappen på fjärrkontrollen intryckt i några sekunder tills menyn dyker upp. Klicka på "Apps" på menyn. Bläddra nu ner till botten där du hittar gaffelikonen Titanium 18.1. Som ni ser kan Kodi och Titanium 18.1 samexistera på samma system.

öppna andra kodi-appen om eldsten

Hur man installerar en Build on Titanium 18.1 Kodi Fork

Titan 18.1 kopian av den ursprungliga Kodi 18 Leia. Det blir till och med samma uppdateringar som Kodi. Så du kan installera builds på Titanium 18.1 Kodi-gaffel som du skulle installera den på den ursprungliga Kodi.

Gå till vår lista över bästa Kodi Builds för att utforska de bästa byggnaderna som vi har valt handen åt dig. Du hittar länken till installationsguiden för varje byggnad på den här listan.

Titanium 18.1 Kodi-gaffel kommer också förinstalleras med Supreme Builds Wizard-tillägget. Denna addon har en anständig samling av populära builds. Detta gör saker lite lättare för oss. Låt mig visa dig hur du installerar Kodi builds på Titanium 18.1 med hjälp av Supreme Builds Wizard. Följ stegen nedan:

Notera: Den metod som beskrivs framåt kräver inte att "Okända källor" är aktiverade i Titanium 18.1

# 1. Kör Titanium 18.1 på FireStick. Du kommer att märka att gränssnittet är exakt samma som den ursprungliga Kodi.

När du kör gaffeln för första gången kan du se vissa popup-fönster. Den första ser ut som du ser på bilden nedan.

Klicka på "Avvisa"

Använd kodi gaffel på eldsten för att installera flera kodi builds

# 2. Klicka på "Fortsätt" i nästa popup (om du vill aktivera några inställningar, välj därefter)

hur man installerar två kodi builds

# 3. Nästa pop-up uppmanar dig att välja 'Bygg meny'. Detta leder dig direkt till listan över builds som du kan installera från Supreme Builds Wizard.

Om du av misstag klickade på "Ignorera" på popup-fönstret eller av någon anledning att du inte ser denna fråga, följ följande steg för att komma åt Byggmenyn

bygg meny på kodi

# 4. Från Titanium 18.1-hemskärmen klickar du på "Tillägg" till vänster, följt av "Programtillägg" på nästa skärm.

Klicka på Supreme Builds Wizard-ikonen

högsta bygger guiden ikon

# 5. Välj och klicka på "(Supreme Builds) Builds"

hur man installerar flera kodi builds

# 6. Du kommer nu att vara på skärmen Build Menu (samma skärm som du skulle ha sett när du klickade på "Build Menu" -knappen i steg 3)

Nu behöver du bara välja den byggnad du vill installera och servern där du kommer att få den. Du kan välja vilken server du vill eftersom den vanligtvis inte gör någon skillnad. Men det är bäst att välja den som är närmast din fysiska plats.

hur man använder mer än en kodi bygga på eldsticka

Slutsats

Det är ganska mycket det! Du har lärt dig att installera flera build med flera instanser av Kodi. Medan jag har valt Titanium 18.1 gaffel, kan du välja någon annan från flera tillgängliga. Om du har några frågor eller förslag, fyll i oss genom kommentarerna nedan.

Relaterad:

Hur du installerar Kodi på Fire Stick
Hur man jailbreak Amazon Fire Stick
Bästa Amazon Fire Stick-appar
Bästa VPN för Fire Stick
Hur du installerar Kodi Addons över Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me