Hur man installerar Incursion Kodi Addon på 17.6 Krypton

>

Incursion är ett annat Kodi-tillägg som låter dig strömma filmer, shower och olika andra kategorier av videoinnehåll på din PC, smartphones och Amazon Fire TV Stick. Invursion kan skryta med en solid insamling av innehåll inklusive ett antal senaste filmer, prisbelönta shower, nya avsnitt, dokumentärer och mycket mer. Denna tillägg bygger på en annan oerhört populär tillägg som heter Covenant. Det är därför du hittar ett antal likheter mellan de två inklusive gränssnittet och mapplayouten. Innehållssamlingen är också ungefär densamma. Men, Incursion Kodi Addon är byggd med de uppdaterade koderna och förväntas därför erbjuda vissa prestandaförbättringar jämfört med föregångaren.


Invasion, som andra bästa Kodi-tillägg, är inte värd för sitt eget innehåll. Men det hämtar flera strömmar för en video från de mest betrodda källorna. Detta ser till att det alltid finns en fungerande länk från vilken du kan spela upp videon. Strömmar finns tillgängliga i både 1080 HD och 720 HD. Låt oss nu lära dig hur du installerar Incursion Kodi addon på din PC / smartphones / FireStick.

UPPDATERING: Invasion får inga uppdateringar och är inte värt att installera. Det hämtar knappast några strömmar, därför har vi slutat uppdatera den här guiden. Jag föreslår att du kontrollerar min lista med populära Kodi-tillägg som fungerar bra på dagen.

Hur man installerar Incursion Kodi Addon

Innan du börjar installera Incursion på Kodi 17.6, låt mig visa dig hur du förbereder din Kodi-app för Addon-installationer från tredje part.

 1. Klicka på Kodi-inställningar längst upp till vänster på skärmen
 2. Öppna Systeminställningar och klicka på "Tillägg" på den vänstra sidofältmenyn
 3. Slå på "Okända källor"

Din Kodi-app är nu redo att acceptera tredjeparts-tillägg, till exempel inkursion. Följ stegen nedan för att installera Incursion Kodi addon på din Fire Stick, PC eller smartphone.

 • Gå till Kodi-inställningar
 • Filhanterare > Lägg till källa

lägg till repokälla kodi

 • Klicka på "ingen" och lägg till URL för inkursrepo - http://addons4kodi.site
 • Skriv "Invasion" i källnamnsfältet. Du kan dock namnge vad du vill, men det är bäst att hålla det relevant.

URL för inkursförvar

 • Gå till Kodis hemsida och öppna menyn “Tillägg” från de vänstra alternativen.
 • Öppna "Package Installer"

kodi-paketinstallatör

 • Klicka på "Installera från zip-fil" och följ denna sökväg - Incursion > Repository > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

hur man installerar inkursions kodi addon

 • Vänta på framgångarna längst upp till höger. När repo har installerats fortsätter du till nästa steg.
 • Öppna "Installera från arkivet"
 • Klicka på "Incursion Repository" > “Video-tillägg” > Intrång

installera inkursion kodi addon

 • Klicka på "Installera" för att ladda ner och installera Incursion Kodi Addon på din enhet.

hur man installerar inkursion på kodi

 • Vänta lite tid så ser du meddelandet “Incursion Add-on installed” uppe till höger på skärmen. Det är allt.
 • Gå till Kodis hemsida > Add-ons > Video-tillägg > Intrång. Du kan utforska tillägget nu.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Varför inkursion inte installeras på Kodi

Inkursion är tillgängligt via sitt eget "Incursion" -lager. Servern där förvaret finns är effektiv och fungerar för det mesta. Men i vissa sällsynta fall faller servern ner vilket resulterar i installationsproblem.

Om du inte kan installera Incursion Kodi addon från servern, finns det en rimlig chans att problemet kan vara vid serverens slut. Du kommer antingen att möta svårigheter att lägga till källan till Kodi eller så kanske du inte kan installera förvaret. Servertidstider är alltid på utvecklarens radar och därför fixas de ganska snabbt. Som användare är det enda alternativet att du väntar på att servern ska fungera igen.

Servern är dock inte den enda faktorn som orsakar installationsproblemen. Problemet kan till och med vara lokalt. Naturligtvis är det första du måste se till att din enhet är ansluten till internet. Försök använda någon annan app som kräver internet.

När du har konstaterat internetanslutning föreslår jag att du startar om Kodi och din PC / FireStick / Smartphone. Efter omstarten följer du installationsstegen från start.

Omstart kan kanske snarare vara en överförenklad lösning, men ibland löser det underligt på vissa svåra problem som andra felsökningsmetoder inte kan.

Varför invandring Kodi Addon fungerar inte

Servrarna är ofta de skyldiga när det gäller problem relaterade till addons. Som jag sa tidigare, är inkursionsservern bra och fungerar lika bra som alla andra populära addons server. Men det får problem ibland. Som ett resultat kan användare inte hämta strömmarna eller så spelar inte videoklippet.

Om du försöker använda Incursion Kodi-tillägg vid tidpunkten för ett schemalagt serverunderhåll eller driftsstopp fungerar det inte. När det finns serverproblem, är det enda sättet att vänta och låta servern fungera igen.

Om Incursion inte fungerar alls kanske servern inte är problemet. Det är troligt att det finns en lokal fråga som förhindrar att Invasion spelar. Se igen till att FireStick är ansluten till internet.

Om Incursion Kodi-addon slutade fungera efter en tids användning kan en eller flera av dess filer ha gått dåligt eller skadats. I ett sådant fall är ominstallation vanligtvis det enda sättet att fixa det. Gå till Kodi-hemskärmen genom att navigera till tillägg > Videotillägg och välj Incursion. Klicka på knappen "Avinstallera" längst ner till höger. Gå nu vidare och installera Incursion enligt metoden vi har delat med dig ovan.

Det finns en stor chans att detta kommer att lösa problemet och få inkursion att fungera igen.

Naturligtvis förblir omstart som en av de primära felsökningsmetoderna. Starta om Fire Stick / PC snabbt och kör Kodi igen. Omstart uppdateras OS, systemfiler och appar och löser många problem.

Om inget av det verkar fungera kan du behöva återställa Kodi på FireStick / PC eller avinstallera och installera om det. Om du återställer eller avinstallerar Kodi raderas all information och tillägg. Så säkerhetskopiera Kodi-data innan du gör dessa åtgärder.

Fler Kodi-tillägg att installera

Invasion bör vara tillräcklig för de flesta av dina behov, men om du vill få fler topp Kodi Addons, kolla in länkarna nedan.

 • Hur man installerar Supremacy på Kodi
 • Hur man installerar Placenta på Kodi
 • Hur du installerar Uranus Kodi Addon
 • Hur man installerar Gaia Kodi Addon

Slutsats

Incursion är en Kodi-addon som låter dig titta på dina favoritfilmer, shower och andra videor på din FireStick. Invursion använder Covenant-ramverket och därför ser det mycket ut som det här populära tillägget. Naturligtvis har Incursion de uppdaterade koderna och därför erbjuder den också förbättrad prestanda. Med en solid innehållskatalog och förmågan att hämta flera strömmar kan Incursion vara ett av dina primära underhållningstillägg på Kodi. Det är enkelt att installera och konfigurera och ännu enklare att använda. Du kan komma igång med bara några klick.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me