Hur man installerar IRON MAN på Kodi 17.6 Krypton

>

I den här steg-för-steg-guiden kommer jag att visa dig hur du installerar Iron Man Addon på Kodi 17.6 Krypton för FireStick och PC. Guiden fungerar också på andra enheter eftersom Kodi-gränssnittet är detsamma för alla enheter.

I denna era av smarta prylar utvecklas Smart TV-apparater som en av de mest lovande enheterna. Du kan inte ringa en TV, en idiotlåda längre. Varje dag läggs fler och fler funktioner till för att göra det smartare. Och den senaste utvecklingen för din smarta TV har kommit i form av Amazon Fire Stick.

Om du nu äger en Smart TV är det säkert att anta att du måste känna till Amazon Fire Stick. Något som har gett en helt ny dimension till hemunderhållning. Med detta kan du få åtkomst till nästan allt innehåll tillgängligt online i HD- eller FHD-upplösning. Amazon Fire TV innehåller många appar för att få åtkomst till detta onlineinnehåll, varav det mest populära (utan tvekan) Kodi. Sedan lanseringen, har den varit den mest omtalade applikationen och fortfarande tjänar fantastiska recensioner. Men det finns en liten fångst.

Kodi är en beroende applikation. Det fungerar inte på egen hand och du behöver tillägg om du vill titta på filmer, trailers, TV-program, låtar osv..

Sedan Kodis tillkomst introduceras nya tillägg i en allt snabbare takt. Och idag ska vi prata om IRON MAN-tillägget, ett av de nyaste tillskotten till den bästa Kodi-tilläggsfamiljen. Det finns tillgängligt från Zero Tolerance (ZT) -team som också stöder The Dogs Bollocks Kodi Addon.

Men innan vi gräver i detaljerna om hur man installerar Iron Man på Kodi 17.6, låt oss först ta en kort titt på vad detta tillägg kan göra.

IRON MAN Kodi Addon passar bäst för filmälskare. Förutom att ha filmer av olika genrer som Action, Comedy, Horror, Kids och Family, får du också ett alternativ att titta på filmer från IMDB topp 250-listan. (Människor som så länge ville fortsätta med listan, nu är det dags.)

Tilltalande som det låter, när det gäller filmer kommer detta tillägg att du täcker för nästan vad som helst. Låt oss titta på den stegvisa installationsprocessen nu.

Hur man installerar IRON MAN Addon på Kodi 17.6

Bara en snabb påminnelse, du måste tillåta installation från okända källor innan du installerar någon tillägg från tredje part på Kodi. Det är bättre att du kontrollerar det en gång innan du fortsätter. Du hittar ett alternativ för att tillåta installation från okända källor under inställningar->Systeminställningar->Add-ons.

tillåt okända källor kodi

Om du gör detta för första gången måste du godkänna det genom att trycka på Ja-knappen i fönstret Varning. När du är klar med det här kan du gå till Iron Man Addon-installationen.

# 1. Klicka på Inställningsikonen på startskärmen för Kodi (vänster ruta) och klicka på den.

kodi-inställningar

# 2. Leta efter File Manager-ikonen - den sista i inställningspanelen.

kodi filhanterare

# 3. Klicka på "Lägg till källa"

lägg till repokälla kodi

# 4. Dialogrutan Lägg till filkälla visas direkt med ”Ingen” på skärmen. Klicka på det.

klicka på ingen kodi

# 5. Ett nytt fönster kommer att visas på skärmen där du ber dig ange sökvägen eller söka efter källfilen. Ange URL: n i URL-fältet: http://repozip.zerotolerance.gq/ och klicka på OK.

# 6. Återigen kommer du tillbaka till dialogrutan Lägg till källa, med webbadressen du har angett ersätter Ingen. Därefter måste du ange namnet på mediekällan, så klicka på textfältet nedanför och ange Noll T i textfältet och klicka på OK. Kontrollera en gång att du har fyllt alla detaljer korrekt och tryck sedan på OK igen.

hur man installerar Iron Man på kodi

# 7. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen. Välj Tillägg-alternativ från den vänstra panelen. Klicka på Package Installer (den öppna rutan) under tilläggsfönstret.

kodi-paketinstallatör

# 8. Från nästa skärm väljer du Installera från Zip-filalternativ för att fortsätta.

installera från zip-kod kodi

# 9. En lista med mappar kommer att visas från vilken du måste hitta Noll T mappen och öppna den.

# 10. När du har öppnat mappen Zero T klickar du på repository.zt-5.0.zip och vänta på installationsmeddelandet.

installera Iron Man kodi från nolltoleransförvaret

# 11. En gång Nolltoleransförvar installerat meddelandet uppmanas på skärmen, öppna "Installera från arkivet."

kodi installera från förvaret

# 12. Ett nytt fönster kommer att visas på skärmen med en lista över installerade förvar i din Kodi-app. Du måste hitta Nolltoleransförvar och öppna den.

nolltoleransförvar

# 13. Öppna videotillägg > IRON MAN

iron man kodi addon

# 14. Installationsfönstret visas direkt. Klicka på Installera-knappen i nedre högra hörnet.

hur man installerar Iron Man Addon på kodi

# 15. Nu ser du att IRON MAN-tillägget börjar ladda ner. När nedladdningsprocessen är klar, IRON MAN-tillägg installerat meddelandet dyker upp längst upp till höger på skärmen. Detta säkerställer att installationen har slutförts och nu kan du börja använda IRON MAN Kodi Addon.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Hur man använder IRON MAN Kodi-tillägget

  1. Gå till Kodi-hemskärmen och gå till tillägg > Video-tillägg.
  2. Navigera till IRON MAN Addon.
  3. Om du klickar på detta kommer du till nästa fönster med alternativet Öppna. Klicka på det.
  4. Det kommer att lansera IRON MAN-tillägget, och du hittar olika alternativ för SuperHero-filmer, IMDB-topp 250-filmer, filmer efter år osv på höger panel.
  5. Välj den du vill titta på. Luta dig tillbaka. Ta ett paket popcorn. Njut av.

Notera: Se till att du inte kränker några upphovsrätt. Dessa tillägg bör användas för att titta på innehåll tillgängligt på den offentliga domänen. Om du fångas och tittar på upphovsrättsskyddat innehåll kan du komma i juridiska problem.

Iron Man installerar inte på Kodi

Ibland kan det hända att IRON MAN Kodi Addon inte skulle installeras på din enhet. Det finns ingen anledning att oroa sig eftersom det kan lösas helt.

  • Innan du börjar installera om, bara titta på ditt nätverk. Ibland kan ett svagt eller instabilt nätverk resultera i nedladdning av ofullständiga installationsfiler.
  • En annan metod är att kontrollera om du har angett rätt Repo URL eller inte. Om du hittar något fel där, korrigera det omedelbart i sökfältet och installera tillägget igen enligt stegen ovan.
  • Om du inte kan upptäcka sådana fel kan du prova att rensa upp tillfälliga filer och cache-filer. Detta skulle göra appen fräsch som den var när den först installerades.
  • Vid några tillfällen kan build fail också orsaka installationsfel. Detta kan bero på saknade eller ofullständigt nedladdade filer. Men om felet fortsätter att återkomma, installerar du en ny kopia av Addon.

Jag hoppas att guiden som nämns ovan fungerar för dig. Om du inte kan installera Iron Man Kodi Addon, kommentera nedan, så hjälper jag dig.

Relaterad:

Hur Jailbreak Fire Stick
Hur man vilar Kodi på FireStick
Hur man installerar Exodus på Kodi
Hur man installerar Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me