Hur man installerar Nole Cinema Addon på Kodi

>

I den här tutorialen kommer jag att demonstrera hur du installerar Nole Cinema addon på Kodi 18.1 till Kodi 18.4 Leia och Kodi 17.6 Du kan installera detta tillägg på alla Kodi-kompatibla enheter med hjälp av instruktionerna här, inklusive Android Mobiles, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows PC och mer.

Om du letar efter en addon som erbjuder en enorm samling filmer är Nole Cinema Kodi addon den du borde titta på. Från det senaste till det äldsta, det låter dig titta på allt du vill. Dessutom innehåller de vanliga kategorierna Nole Cinema några intressanta kategorier också, som klassiker, fantasy, gangster, krig och mer. Det har också ett speciellt samlingsavsnitt som innehåller lådor och andra kategorier.

Nole Cinema är bara en filmtillägg. Om du letar efter TV-program kan du bläddra bland andra tillägg på vår lista över bästa Kodi-tillägg. För filmer antar jag att ingenting blir bättre än det här tillägget. Det som gör det ännu bättre är spelet med ett klick. Klicka på filmen du vill titta på och välj helt enkelt SD, 720p, 1080p beroende på tillgänglighet. Men om du vill ha fler länkar finns det ett sökalternativ som skrapar flera strömmar från webben. Med Real-Debrid parade kan du till och med hitta 4K-strömningsalternativ.

: Nole Cinema fungerar inte längre. Du kan utforska andra tillägg på vår lista över bästa Kodi-tillägg. 

Notera: Om metadatabehandling bromsar navigeringen kan du stänga av den i tilläggsinställningarna. Jag ska visa dig hur direkt efter installationen.

Hur man installerar Nole Cinema Addon på Kodi

Innan du börjar med installationsproceduren, vill du se till att Kodi är redo att installera tillägg från tredje part. För det måste du aktivera säkerhetsalternativet - Okända källor. Så här görs:

1) Öppna Kodi-appen på din enhet och klicka på när skärmen laddas upp inställningar (du bör leta efter växelsymbolen uppe till vänster)

hur man installerar nole cinema addon på kodi

2) Nu vill du klicka Systemet (Kodi 18) eller Systeminställningar (Kodi 17.6)

hur man installerar nole cinema kodi addon

3) Välj till vänster på nästa skärm addons. Navigera nu till rätt del och om Okända källor är inaktiverad / av, klicka på den och slå på den

ladda ner nole cinema addon på kodi

4) Se till att klicka på för att behålla alternativet på Ja när du blir tillfrågad nästa

nole cinema kodi addon

Nole Cinema Kodi addon är säkert eftersom jag har testat det personligen. Men det skulle vara en bra idé att inaktivera okända källor igen när du installerar det.

Låt oss börja med installationsförfarandet.

Nole Cinema Addon: Detaljerad installationsprocedur

Jag ger dig nu stegen för att installera Nole Cinema-tillägget på Kodi. Det bör inte ta mer än fem minuter att få tillägget att köra och strömma ditt favoritinnehåll. Här är vad du behöver göra:

1) Gå tillbaka till startskärmen för Kodi-appen och öppna inställningar objekt igen

hur man får nole biograf tillägg på kodi

2) Nu vill du öppna Filhanterare

installera nole cinema kodi addon

3) Gå vidare och klicka Lägg till källa på vardera sidan av fönstret

ladda ner nole cinema addon på kodi

4) Klicka där det står under avsnittet "Ange sökvägarna eller bläddra efter mediaplatserna."

nole cinema addon

5) Ange följande URL precis som jag tillhandahåller (det är skiftlägeskänsligt): http://www.planet-universe.co.uk
Klick OK

nole cinema kodi addon

6) Markera nu fältet på skärmen där det ber dig att ange namnet på mediekällan. Ange vilket namn du vill identifiera den här källan med, t.ex. planet
Klick OK

nole cinema kodi addon

7) Du måste vara tillbaka på Kodi-skärmen en gång till. Tryck på bakåtknappen upprepade gånger för att göra det. Klicka på hemskärmen Add-ons på vänstra sidan

hur man installerar nole cinema kodi addon

8) Gå till det övre vänstra hörnet i följande fönster och klicka på öppen låda alternativet, som också kallas Package Installer

nole cinema addon på kodi

9) Nästa, öppna Installera från zip-fil

nole bio

10) Gå vidare och klicka planet eller källnamnet du lagt till tidigare

installera nole bio på kodi

11) Öppna zip-filen förvaret.rings.zip på nästa skärm

nole cinema addon

12) Vänta tills du ser Ring of Saturn Repository Add-on installerat ett bekräftelsemeddelande visas i det övre högra hörnet

ring av saturnförvar

13) Öppna Installera från förvaret

installera nole cinema addon

14) Klicka Ring of Saturn Repository

nole cinema kodi addon

15) Öppna Videotillägg

nole bio

16) Klicka Ingen film

installera nole cinema kodi addon

17) Gå vidare och klicka Installera Nästa

hur man installerar nole cinema addon på kodi

18) Om du använder Kodi 18 (eller någon av dess utgivna iterationer) ser du detta extra popup-fönster.
Klick OK

steg för att installera nole cinema kodi addon

19) Vänta tills Nole Cinema Kodi-tillägget installeras. Det bör inte ta mer än ett par minuter. När installationen är klar, Nole Cinema Add-on installerat meddelandet glider ut från det övre högra hörnet

installationsguide för nole cinema

Det är allt! Du har installerat Nole Cinema-tillägget på Kodi.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Inaktivera Metadatabehandling för snabbare navigering

Metadata-behandling bromsar navigeringen betydligt och kan vara lite irriterande också. Du kan stänga av den enkelt och njuta av snabbare navigering. Följ dessa steg:

1) Gå till Kodi-skärmen och navigera till tillägg > Videotillägg.

2) Välj Nole Cinema-ikonen och tryck på menyknappen på fjärrkontrollen (högerklicka på din dator eller lång beröring på mobiler och andra beröringsenheter) för att visa popup-menyn

3) Klicka på inställningar

stäng av metadata på nollbiograf tillägg

4) Välj anpassning alternativet till vänster och till höger på skärmen, under Metadata Provider, inaktivera alternativet Aktivera metadata

metadatabehandling på noll biograf tillägg

Du är nu redo att använda Nole Cinema tillägg på Kodi utan några hinder.

En snabb titt på Nole Cinema Kodi Addon

Du vill gå till tillägg > Videotillägg från Kodi-hemskärmen för att få åtkomst till Nole Cinema-tillägget. Tillägget har också flera musikvideor. Därför hittar du det också under Music-tillägg.

hur man använder nole cinema addon på kodi

Huvudskärmen på Nole Cinema har två sektioner: Genre & samlingar

Genre-avsnittet innehåller flera kategorier inklusive nya releaser, klassiker, action, äventyr, animering, komedi, brott och många fler.

använder nole cinema addon

Rulla lite nedåt för att se avsnittet Samling, som inkluderar Boxsets och mer:

nole cinema kodi addon

Nole Cinema är en film-endast Kodi addon. Du hittar inga TV-program här.

Dom

Nole Cinema Kodi addon är ett bra alternativ att titta på dina favoritfilmer. Den navigerar snabbt när du inaktiverar metadatabehandling i tilläggsinställningarna. Addon har ett massivt bibliotek med filmer som sträcker sig från klassiker till de senaste utgåvorna. Med en klickfunktion kan du börja strömma ganska snabbt. Du kan också gå till skrapningsläget genom att klicka på Sök efter att ha klickat på filmtiteln. Streamingkvaliteten är också mycket bra. Från SD till 1080p (och även 4K om du har Real Debrid) kan du strömma i den upplösning du väljer. Nole Cinema är ett bra val för filmer.

Relaterad:

Hur man installerar Scrubs Addon på Kodi
Hur man installerar Watch Dogs Kodi Addon
Hur man installerar 7 av 9 Kodi Addon
Hur man installerar Exodus v8 Kodi Addon

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me