Hur man installerar och använder Real-Debrid på Kodi / Firestick

>I den här guiden kommer jag att visa dig hur du ställer in och använder Real-Debrid på Kodi 18.5 Leia och Kodi 17.6 Krypton och FireStick-appar. När du lägger till Real Debrid till Kodi- eller FireStick-appar får du massor av nya strömmar för en viss film eller TV-program. Det är förmodligen den mest populära multihoster som stöds på Kodi-plattformen och är kompatibel med nästan alla vanligtvis använda tillägg. Real Debrid på Kodi och FireStick erbjuder dig också massor av strömkällor i full HD som du inte hittar någon annanstans. Det kan helt enkelt förändra din Kodi-upplevelse. Real-Debrid är inte ett tillägg utan ett verktyg för att underlätta obegränsade nedladdningar genom de tillägg du redan använder. Läs hela guiden för att njuta av buffertfri HD-strömning på Kodi.

Kodi är känt för att tillhandahålla kvalitetsinnehåll genom hundratals värdgivare från hela världen. Allt du behöver göra är att installera Kodi och konfigurera några av de bästa kodi-tilläggena. Dessa tillägg fungerar som aggregatorer och ger dig tillgång till flera strömningslänkar för begärda videor. Det finns en hel bredd av aggregattillägg som stöds på Kodi-plattformen. Det finns timmar och timmar med underhållning gratis på Kodi.

Toppen! Men det finns ett litet problem. Du kanske har lagt märke till att de flesta tillgängliga strömmar för din favoritfilm eller TV-serie är i låg upplösning. Du hittar många värdar som erbjuder 720p eller lägre kvalitet. Att hitta 1080p full HD-strömning är dock svårt. Även när det finns full HD-strömmar fungerar de inte för det mesta. Med vår hårdvaru- och skärmteknik framåt, våra internetanslutningar blir snabbare och världen redan stiger upp till 4K-upplösning, skulle många av oss inte nöja oss med något mindre än minst 1080 full HD-upplösning. Det är här Real Debrid kommer in i bilden.

Detsamma gäller även FireStick-apparna. Även om du kan titta på innehåll med de gratis strömningslänkar, kanske de inte alltid är tillförlitliga. När du kopplar ihop de stödda apparna med Real Debrid förbättras din tittarupplevelse dramatiskt.

Vad är Real-Debrid

verklig debrid

Real Debrid är en multihoster som erbjuder sina abonnenter tillgång till premiumströmningskällorna som inga andra användare kan få tag på. Företaget marknadsför sig själv som 'Obegränsad nedladdare' som låter dig optimera nedladdningshastigheten till din internetanslutning till fullo och ger dig tillgång till premiumvärdarna. Med Real-Debrid aktiverad kommer du att lägga till många nya (och aldrig sett tidigare) strömningskällor till din lista.

Observera att Real Debrid INTE är ett tillägg; det är helt enkelt en multihoster som lägger till ytterligare källor till din befintliga lista. För att det ska fungera måste du redan ha minst ett av de tillägg som stöds. Tack och lov stöds Real Debrid av ett antal bästa Kodi-tillägg, som Exodus Redux, Neptune Rising och flera FireStick-appar inklusive Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK och mer.

Om du letar efter fler nya och fungerande källor för full HD-strömning, höghastighetsnedladdning och fixa för Kodi-buffertproblem, är Real-Debrid vad du vill överväga. Denna tjänst fungerar med olika medieplattformar. I den här guiden lär vi oss att använda Real Debrid på Kodi. Håll dig uppdaterad!

Hur man ställer in riktigt debridkonto online

Vi måste först registrera dig för Real Debrid-tjänster online och skapa ett konto. Du kommer att behöva det här kontot för att aktivera Real Debrid på Kodi (vi kommer att prata mer om det senare). Låt oss först hur vi registrerar dig för Real Debrid.

Innan du registrerar dig med Real-Debrid, Jag skulle vilja berätta något som de flesta inte känner till. Det finns en missuppfattning bland användare att när de använder Real-Debrid är deras strömningsaktiviteter privata eftersom allt kommer via Real-Debrid-servrar. Men om du går igenom Real-Debrids sekretesspolicy anges det tydligt att det loggar användarnas data som IP-adress, geo-placering och nedladdningsaktiviteter. Dessutom säger den att den skulle kunna avslöja användarnas data av juridiska skäl. Nedan visas skärmdumpen av Real-Debrids integritetspolicy från webbplatsen.

  Kodi'ye Planet MMA Kurulumu

verklig debrid sekretesspolicy

Om du vill hålla din streamingaktivitet anonym och undvika att dina personliga uppgifter kommer i händerna på juridiska myndigheter, är det enda och bästa sättet - använd en Kodi VPN.

Jag använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den säkraste och snabbaste VPN för Kodi.

Nu när du är medveten om risken, låt mig visa dig hur du får Real-Debrid-konto för Kodi.

# 1. Besök https://real-debrid.com och klicka på "Registrera dig" -knappen längst upp till höger (även längst ner till höger)

# 2. Registreringsformuläret visas. Ange de personuppgifter som anges och klicka på knappen "Registrera dig gratis"

verkligt debrid konto

# 3. Du kommer nu att få ett e-postmeddelande till den e-postadress som du angav ovan där du ber dig bekräfta ditt konto. Klicka på länken för att validera och aktivera Real-Debrid-kontot

# 4. Gå tillbaka till https://real-debrid.com och klicka på 'Logga in' längst upp till höger på sidan. Logga in med de referenser du skapade vid registreringen.

verkligt debrid gratis konto

Du har skapat Real Debrid-kontot. Du kan nu lägga till Real Debrid till Kodi och börja använda tjänsterna. Du kan använda tjänsterna gratis. Kom dock ihåg att du får tillgång till begränsade funktioner med det gratis kontot.

Med det gratis kontot kan du använda Real-Debrid endast mellan 06:00 och 12:00 PM Central European Time (5 AM till 11 AM GMT).

Under fönstret med fri användning (du kan kalla det Happy Hours) är en stor andel premiumhotell offline.

Om du vill njuta av en fullständig Real Debrid-tjänst kan du köpa en av de tillgängliga premiumplanerna. Mer om premiummedlemskapet nedan.

Real Debrid Premium Membership Features & Prissättning

Utvecklarna av Real-Debrid gör anspråk på några av följande ytterligare funktioner och fördelar med premiumkonto:

 1. Upp till 300 Mbps höghastighetsnedladdning och streaming
 2. Flera nedladdningar och streaming samtidigt
 3. Obegränsad trafik
 4. HTML 5-strömning utan några plugins
 5. Annonsfri upplevelse och noll väntetid
 6. Massor av nya strömmar i full HD, HD och SD kvalitet

Real Debrid erbjuder fyra nivåer prissättning med varierande prenumerationstid och trovärdighet poäng. Prissättningen är i euro. Jag har gett en grov uppskattning i USD enligt den aktuella växelkursen. Här är listan över planerna:

 1. 15 dagar: 3 Eur ($ 3,70) och 150 trovärdighetspoäng
 2. 30 dagar: 4 Eur ($ 4,93) och 200 trovärdighetspoäng
 3. 90 dagar: 9 euro ($ 11,09) och 450 trovärdighetspoäng
 4. 180 dagar: 16 euro (19,71 $) och 800 trovärdighetspoäng

Enligt Real-Debrid-webbplatsen är 90-dagarsplanen den mest populära.

Fidelity-poäng erbjuder ytterligare varaktighet åtkomst till tjänsterna. Om du har samlat 1000 trovärdighetspoäng får du 30 dagars fri tillgång till premiumtjänster.

verkligt debridpris för kodi

Du kan göra betalningen med alla större kredit- och betalkort. Du kan också använda Bitcoin och Amazon Pay. Bilden nedan visar alla tillgängliga betalningslägen.

Nu när du har registrerat dig för tjänsterna (vare sig det är gratis eller premium), låt oss nu lära dig att använda Real Debrid med Kodi.

Hur man ställer in Real Debrid på Kodi (18 & 17,6)

Att installera Real-Debrid på Kodi är ganska enkelt. Men varje steg måste följas på rätt sätt. Så läs noggrant igenom den här guiden.

Notera: Följande metod är för Kodi 17.6 som körs på Windows 10. Jag har påpekat skillnaderna från Kodi 18 när det behövs. Kodi-gränssnittet är ungefär detsamma på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick och därför kommer den här metoden att fungera på alla enheter. Om du är en ny Fire Stick-användare kan du jailbreaka FireStick och installera Kodi på den.

Kodi-utvecklarna har officiellt släppt Kodi 18.5 Leia. Du kan fortsätta använda Kodi Krypton 17.6. Men om du vill uppgradera till Kodi 18, kolla in hur du uppdaterar Kodi och få den senaste versionen av Leia.

Låt oss börja!

# 1. Kör Kodi på din enhet och öppna Inställningar (kugghjulikonen uppe till vänster som på bilden nedan)

  Beste Kodi-add-ons om over de wereld te winnen [2020]

kodi hem

# 2. Välj nu 'Systeminställningar' (eller bara 'System' i Kodi 18)

kodi systeminställningar

# 3. Längst ner till vänster, bredvid Cog-ikonen, om det står 'Basic' (eller något annat än 'Advanced'), fortsätt sedan att klicka tills du ser 'Advanced' (se de två bilderna nedan)

verklig debrid kodi

kodi avancerade systeminställningar

# 4. Välj nu Tillägg på den vänstra sidofältet (tryck på beröringsenheter eller håll muspekaren över på en dator)

# 5. Välj "Hantera beroenden" till höger

kodi hantera beroenden

# 6. Rulla ner till botten och välj 'URLResolver

Viktig!! Vissa tillägg, som Exodus Redux, använder ResolveURL beroende istället för URLResolver.  Du kan antingen hitta en eller båda.

Om du ser båda, när du har följt stegen 6 till 17 för URLResolver, upprepa dem för ResolveURL.

Notera: Om du inte ser URL-upplösare måste du installera Covenant Kodi Addon innan du utför detta steg. För ResolveURL kan du installera Exodus Redux addon.

verklig debrid på kodi

# 7. Välj 'Konfigurera' på nästa skärm

konfigurera kodi url resolver

# 8. Välj "Universal Resolvers" på skärmen som dyker upp

kodi universella upplösare

# 9. Rulla ner tills du ser avsnittet "Real-Debrid". I det här avsnittet klickar du på 'Prioritet'

kodi url resolver real debrid inställningar

# 10. Använd musen, tangentbordet eller peka för att ange värdet 90 (exakt) och välj 'Klar'

verkliga debrid kodi url resolver inställningar

# 11. Tryck nu på "OK" till höger (det här steget är viktigt eller så kommer prioritetsvärdet att återställas till 100)

spara riktiga hybrid-kodi-inställningar

# 12. Klicka på "Konfigurera" igen (se till # 7 ovan)

konfigurera kodi url resolver

# 13. Välj "Universal Resolvers" igen och bläddra ner till avsnittet "Real-Debrid" en gång till. Välj "(Re) Auktorisera mitt konto"

Notera - Innan du väljer "(Re) Autorisera mitt konto" är det bäst att gå till https://real-debrid.com/device och logga in först om du inte redan har gjort det. Det sparar tid i nästa steg eftersom det krävs för att snabbt utföra.

kodi verklig debrid

# 14. Du kommer nu att se en kod på skärmen (se bild nedan) som du behöver ange på https://real-debrid.com/device

Här är vad du behöver veta:

 • Koden förblir giltig / aktiv endast i 2 minuter (120 sekunder)
 • Koden kan inte kopieras och klistras in. Du måste ange det manuellt
 • Du måste vara inloggad på Real-Debrid-kontot (det du skapade när du registrerade dig för tjänsten) på webbplatsen för att godkänna tjänsterna på Kodi
 • Den här koden är INTE skiftlägeskänslig

ställa in riktig debrid på kodi

# 15. Så här ser ut auktoriseringssidan på https://real-debrid.com/device ut. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta

kodi real debrid setup

# 16. Om rätt kod anges och inom 120 sekunder är det detta du kommer att se på webbsidan

hur man använder verklig debrid på kodi

# 17. Och det här är vad du kommer att se på Kodi (uppe till höger) - En meddelande som säger "Real-Debrid Resolver Authorised")

kodi verklig debrid godkännande

Så här lägger du till Real Debrid till Kodi 18 Leia eller 17,6 Krypton. Nu när det är gjort, låt mig visa dig hur du använder Real-Debrid tillsammans med Kodi. Om du stöter på några problem när du följer något steg kan du gärna kommentera nedan.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

  Como instalar o Mancave Wizard Kodi Builds

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Hur man använder Real-Debrid på Kodi

Tja, med de flesta tillägg behöver du faktiskt inte göra något speciellt eller ytterligare för att använda Kodi Real Debrid när du har registrerat dig för tjänsterna och godkänt det i Kodi-applikationen. Det är affärer som vanligt. Öppna bara filmen eller TV-serien du vill titta på så ser du ett antal nya strömmar tillagda. Real-Debrid fungerar med en majoritet av innehållet som ger tillägg inklusive de populära som Covenant, Exodus och många fler.

I de två bilderna nedan kan du se skillnaden i antalet strömmar före och efter att Real Debrid har lagt till Kodi. Vi kan tydligt se att det finns många fler strömmar med Real Debrid (strömkällan från Real Debrid har 'RD' i sig)

Innan Real-Debrid på Kodi:

kodi verklig debrid

Efter Real-Debrid på Kodi:

verklig debrid kodi

Vad händer om Real-Debrid inte är automatiskt aktiverad

I de flesta tillägg är Real Debrid automatiskt aktiverad och ingen ytterligare ändring krävs. Exodus och Covenant är sådana exempel där du helt enkelt får tillgång till innehållet med Real Debrid-strömmar som redan är befolkade.

Men om du inte ser RD-strömmarna listade med ett visst tillägg, måste du aktivera det. Det är exakt fallet med Neptune Rising-tillägget. Om du använder Neptune Rising (eller något annat tillägg med RD som inaktiverat som standard) är det här du behöver göra:

# 1. Gå till Kodi-hemskärmen och gå till Tillägg > Videotillägg och öppna Neptune Rising.

# 2. Välj "Verktyg" i listan

Neptune stigande verktyg

# 3. Öppna INSTÄLLNINGAR: Leverantörer

Neptun stiger verklig debrid

# 4. Välj "Providers" i den vänstra sidofältet. Slå nu på "Aktivera debridleverantörer" genom att flytta vredet till höger. Klicka på "OK" (glöm inte att göra det).

använd verklig debrid med neptunriskande kodi addon

Gå nu vidare och få tillgång till filmen eller TV-serien du vill titta på. Du kommer att se de nya strömmarna från RD.

Hur man använder Real Debrid med FireStick-appar

Jag antar att du redan har registrerat dig för Real Debrid-premiumkonto. Om inte, se detta avsnitt i den här guiden.

Real Debrid är kompatibel med flera tredjeparts FireStick-appar. Att konfigurera Real Debrid i en app är relativt lättare att konfigurera den på Kodi.

För demonstrationsändamål kommer vi att para Real Debrid med appen Cinema HD V2. Stegen fungerar dock mer eller mindre på samma sätt med de andra kompatibla apparna.

Så här gör du:

1: Öppna appen du vill para Real Debrid med

Du hittar ofta alternativet Real Debrid i appinställningarna. Och du kan hitta inställningarna i huvudmenyn.

Följande är skärmdumpen av Cinema HD där vi kommer att klicka på menyalternativet i det övre vänstra hörnet

verklig debrid på eldsten

2: Vi klickar nu inställningar i rullgardinsmenyn

hur man använder verklig debrid med firestick-appar

3: Du kan behöva bläddra lite för att hitta alternativet Real Debrid

Klicka på den när du hittar den

klicka på riktigt debrid på eldstick-appen

4: Nu ska du se ett fönster med en kod

hur man ställer in verklig debrid på eldsten

5: Öppna länken real-debrid.com/device i en mobil- eller datorwebbläsare

Ange koden som visas på din TV

Du kan behöva logga in på ditt Real Debrid-konto om du inte redan har gjort det

6: Gå tillbaka till appen på FireStick där du ser att Real Debrid har godkänts

verklig debrid brandstick autoriserad

7: Gå vidare och börja strömma. Du hittar olika nya länkar med "RD" som identifieras som Real Debrid-länkar

Avslutar

Så det handlar ganska mycket om Real-Debrid Kodi. Du kan nu börja utforska de nya strömmarna för att titta på dina favoritfilmer och show i full HD-kvalitet. Jag har använt Real-Debrid ett tag och för det mesta tycker jag att det är värt pengarna jag spenderade. I bara några sällsynta fall har jag stött på problem där jag inte kunde få några strömmar att fungera. Men då kunde jag alltid hoppa till en annan källa. När allt kommer omkring lägger RD till en hel massa nya strömmar till mina tillägg. Jag hoppas att du tyckte att den här artikeln var användbar. Om du har några frågor eller förslag kan du gärna meddela oss i kommentarerna nedan. Vi kommer mer än gärna att erkänna. Lycklig streaming!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me