Hur man installerar Planet MMA på Kodi

>

I den här guiden kommer jag att visa dig hur du installerar Planet MMA på Kodi 18.4 Leia och Kodi 17.6 Krypton. Guiden fungerar för alla typer av Kodi-enheter inklusive Amazon Fire TV Stick, PC och Smartphones.

Du hittar många Kodi-tillägg för filmer och TV-program. Du hittar också några sporttillägg som täcker ett antal populära sporter. Men Planet MMA är den enda addon som är dedikerad till MMA och erbjuder omfattande täckning av denna sport. Denna tillägg var tidigare känd som UFC Finest. Men på grund av vissa skäl måste UFC Finest stängas av. Tack och lov har den återvänt med ett annat namn och i ett helt nytt paket. Inte bara har gränssnittet för addon sett en makeover, det har också lagt till ett antal nya strömmar från de senaste händelserna till de tidigare telesändningarna. Det finns massor av strömmar för MMA-relaterade TV-program, spelomslag, dokumentärer och andra UFC-evenemang. Det är verkligen en behandling för alla MMA-fans där ute.

: Planet MMA stängs av. Försök med andra sport- och brottningstillägg på vår lista över bästa Kodi-tillägg.

I den här guiden tar jag dig igenom installationsprocessen för Planet MMA på Kodi. Eftersom Kodi har samma gränssnitt på alla plattformar, är instruktionerna i den här guiden tillämpliga på FireStick, PC, Android-smartphones, Android TV och alla andra enheter som stöds.

Hur man installerar Planet MMA Kodi Addon

Eftersom Planet MMA är ett tredjeparts Addon måste du tillåta okända källor innan du kan ladda ner och installera Planet MMA Kodi Addon.

Så här tillåter du okända källor i Kodi-appen.

  • Öppna inställningar (kuggeikon)
  • Klicka på "Systeminställningar" i Krypton eller "System" i Kodi Leia
  • Öppna ”Tillägg” på vänster sidofält
  • Slå på "Okända källor" till höger

Nu kommer du att installera Planet MMA på Kodi. Följ stegen nedan.

Gå till Inställningar (kuggeikon)

kodi-inställningar

Öppna filhanteraren > Lägg till källa

lägg till repokälla kodi

Klicka på "Ingen" och skriv denna URL för One Nation Repo: http://onenation.info/Repo/

  Cara Mengatur Ulang Kodi di Amazon FireStick

Skriv "OneNation”I namnfältet. Du kan välja ett annat namn men försöka hålla det relevant så att du kan känna igen det senare.

hur man installerar planet mma kodi addon

Gå tillbaka till Kodis hemsida och klicka på "Tillägg" -menyn på vänster sidofält

Klicka på Package Installer (den rutformade ikonen längst upp till vänster på skärmen)

kodi-paketinstallatör

Öppna "Installera från zip-fil" och klicka på "OneNation" som du har lagt till tidigare.

hur man installerar planet mma på kodi

Klick "repository.onenation-x.x.x.zip”Och vänta på framgångsmeddelande längst upp till höger.

installera planet mma kodi

Öppna "Installera från förvar" och klicka på "OneNation" repo.

installera planet mma från supremacy förvaret

Klicka nu på Video-tillägg  > Planet MMA

planet mma wwe slåss kodi addon

Klicka på "Installera" för att ladda ner och installera Planet MMA Kodi Addon

hur man installerar planet mma kodi addon för att titta på live wwe-slagsmål

Klicka på OK på prompten med listan med ytterligare tillägg (endast Kodi Leia)

Vänta några sekunder på framgångsmeddelande längst upp till höger på skärmen.

Gå tillbaka till Kodis hemsida så hittar du Planet MMA Addon i avsnittet "Tillägg".

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

  Cele mai bune Kodi Addons pentru a câștiga peste lume [2020]

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Planet MMA Addon fungerar inte

Planet MMA Kodi addon stängdes för inte så länge sedan och hade slutat helt fungera. Men utvecklarna har återinfört det och nu är det fullt operativt. Om du försökte använda Planet MMA under perioden det stängdes av, skulle det inte ha fungerat. Eftersom det är i drift igen, gå vidare och installera det enligt anvisningarna vi har delat ovan. Det måste fungera!

Om du har installerat det igen och det fortfarande inte fungerar kan det troligtvis bero på serverns problem. Planet MMA är ett stabilt tillägg och serverproblem är inte så ofta. Men serverproblem existerar inte heller. Om det är servern som orsakar problemet är det enda alternativet att vänta på att den ska fungera igen. Den goda nyheten är att sådana problem ofta är tillfälliga och snabbt tas om hand av utvecklarna.

Tilläggsproblem är inte alltid serverrelaterade. Ibland är problemen lokala och måste åtgärdas på din enhet. Exempelvis fungerar inte Planet MMA om den inte installerades ordentligt. Eller det finns en chans att någon addon-fil kan ha skadats. De lokala problemen kan tas om hand genom några vanliga korrigeringar.

När tillägget inte fungerar alls, avsluta programmet Kodi och försök starta om din enhet. Omstart är känt för att fixa ett antal problem, även de till synes komplicerade. Om du startar om enheten uppdateras operativsystemet, rensar röran i minnet och uppdaterar också apparna.

Om omstart inte fungerar, skulle det vara en bra idé att avinstallera och installera om Planet MMA-appen. Om en fil är skadad eller inte har installerats korrekt tidigare, kommer att ominstallera appen att ta hand om problemet. Gå till Kodi-startskärmen och navigera till tillägg > Mina tillägg. Välj Planet MMA-appen härifrån och tryck på knappen 'Avinstallera'. Nu installerar du appen igen genom att följa våra instruktioner ovan.

  How to Install Duggz Kodi Build

Planet MMA installeras inte på Kodi

I ett av installationsstegen ovan måste du ange URL-adressen till källan eller repo från vilken du kommer att installera Planet MMA. URL: en pekar på platsen där förvaret sparas på en server. Det är viktigt att ange URL: en korrekt, annars pekar den inte på repos rätt serverplats. Det vanligaste skälet till att ett tillägg inte skulle installeras på Kodi är att användare ofta skriver in URL: en felaktigt.

Så försök att installera om appen och se till att du anger webbadressen exakt som den visas.

Självklart kan inte serverproblem uteslutas när du har problem med installationen. Om problemet är i slutet av servern kommer du förmodligen inte att komma förbi steget där du lägger till källan, även när du skriver in URL: en korrekt. Som ett resultat kommer förvaret inte att installeras och så småningom kommer du inte att kunna få Planet MMA. Som redan nämnts är väntan den enda lösningen för serverproblem.

Omstart av enheten är också ett alternativ du vill överväga. Det kan lösa problemet.

Om ingenting fungerar kan du behöva återställa Kodi till fabriksinställningarna. Om du återställer Kodi raderas all data inklusive dina tillägg och inställningar. Du kan också säkerhetskopiera Kodi så att du kan återställa en del av data. Du kan följa min guide för att installera Kodi på FireStick.

Det gick inte att installera beroenden är ett annat problem. Gå igenom vår guide om hur du åtgärdar misslyckades med att installera en beroende för att ta hand om det här problemet.

Slutsats

Om du är ett MMA-fan kommer du att älska Planet MMA-upplevelsen på Kodi. Detta är kanske det enda Kodi-tillägget som ägnas åt allt som är MMA. Från inspelningarna av matchningarna med hög profil till dokumentärer och UFC-evenemangstäckning hittar du allt här. Planet MMA stängdes av ett tag men nu är den igång och verkar stabil. Gå vidare och prova!

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me