Hur man installerar Slamious Kodi Build

>

I den här guiden kommer du att lära dig att installera Slamious Build på Kodi. Stegen som ges här fungerar på FireStick, Mac, Linux, Windows, Mobiles, Raspberry Pi och mer.

Slamious kommer från den stora katalogen av Slamious Wizard. Trots att Slamious Wizard har många builds, är Slamious Kodi build tydligt. Denna genomtänkta konstruktion är perfekt för inte bara nybörjare utan också för erfarna användare.

Byggandet tar hand om alla dina strömningsbehov genom de bästa Kodi-tillägg som kommer förinstallerade med det. Det användarvänliga gränssnittet ser till att du aldrig upplever några svårigheter när du utforskar och navigerar i byggnaden. Nästan allt du behöver finns redan på huvudskärmen.

När jag började använda denna build var jag tydlig att jag kommer att skriva dig en guide och även inkludera den i vår lista över bästa Kodi Builds.

Klicka här för att läsa vår ansvarsfriskrivning innan du fortsätter.

Hur man installerar Slamious Build på Kodi

Bygginstallationsprocessen är enkel men vanligtvis långdragen. Så låt oss dela upp det i två breda delar så att det är lättare för dig att följa. Här är vad vi ska göra:

Del 1: Tillåt byggnad från okända källor (förutsättning)
Del 2: Installera Slamious Kodi Build

Vi kan nu börja med varje del separat.

Uppmärksamhet: Kodi Builds har obegränsat streaminginnehåll, men kan också få dig i ett lagligt problem. Kodi-användare måste använda ett VPN för att dölja sin identitet när de strömmar filmer / TV-program / sport. Dessutom är många populära Addons geo-blockerade och kommer att kräva en VPN för att fungera.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN vilket är den bästa VPN för Kodi. Du kan få 3-månaders gratis och spara 49% på de årliga planerna.

Del 1: Tillåt okända källor

Slamious är en tredjeparts Kodi-byggnad. När du försöker installera en sådan konstruktion kommer Kodis interna säkerhetssystem att förhindra dig från att göra det. Detta är för att se till att inga skadliga program installeras automatiskt. Slamious build är säkert. Därför kommer vi att kringgå denna begränsning genom att följa dessa steg:

# 1: Tillgång inställningar från startskärmen för Kodi-applikationen. Du hittar det här alternativet längst upp till vänster

hur man installerar slamious bygga på kodi

# 2: Öppna artikeln Systemet på följande skärm

slamious bygga på kodi

# 3: Det du behöver välja nu är objektet till vänster Add-ons. När du gör det ser du relaterade alternativ till höger. En av dem är Okända källor. Detta är det alternativ du vill se till är ON. Slå på dess växel och slå på den om den är AV

hur man installerar slamious bygga på kodi

# 4: När denna varning visas på din skärm, gå vidare och klicka Ja. Återigen ignorerar du denna varning för att Slamious Kodi build är hundra procent säkert.

slamious bygga på kodi

Del 2: Installera Slamious Build på Kodi

Nu kan du installera build på Kodi. Installationsprocessen kommer att inkludera lägga till källvägen / länken, installera Slamious Wizard och så småningom installera Slamious Kodi build. Vi kommer att täcka allt i stegen som följer:

# 1: Gå till Kodi inställningar igen

hur man installerar slamious bygga på kodi

# 2: Gå nu till Filhanterare och öppna den

slamious build för kodi

# 3: Välj alternativet Lägg till källa på nästa fönster (vardera sidan)

slamious kodi build

# 4: Gå vidare och klicka i följande popup-fönster

slamious build kodi

# 5: När du uppmanas att ange följande länk i det angivna området: http://slamiousbuilds.com/repo

Klick OK att fortsätta

kodi slamious build

# 6: Markera nu området där det ber dig att ange namnet på mediekällan. Skriv ett namn du kan komma ihåg. Du kan komma in slamious som jag gjorde

Klick OK

slamious bygga på kodi

Du har lagt till källlänken. Vi kommer till nästa del nu: Installera Slamious Wizard

# 7: Gå tillbaka till Kodi-inställningarna och klicka på Add-ons

Obs: Om du fortfarande använder Kodi 17.6, gå till startskärmen och klicka på Tillägg, följt av ikonen för öppen ruta i det övre vänstra hörnet

slamious bygga på kodi

# 8: Öppna alternativet Installera från zip-fil

hur man installerar slamious bygga på kodi

# 9: Gå vidare och klicka slamious eller det namn du valt tidigare

slamious bygga på kodi

# 10: Du bör nu se en zip-fil på den här skärmen. Klicka på det. Den heter Slamious Repo.zip

hur man får slamious bygga på kodi

# 11: Vänta på Slamious Repo Tillägg installerat meddelande. Det visas i det övre högra hörnet.

slamious build installationsguide

# 12: Klicka nu Installera från förvaret

# 13: Klicka Slamious Repo

slamious build installationsguide

# 14: Klicka Programtillägg

hur man installerar slamious bygga på kodi

# 15: Öppen Slamious Wizard

slamious kodi build

# 16: Klicka Installera

ladda ner slamious bygga på kodi

# 17: Vänta på Slamious Wizard Add-on installerat meddelande

steg för att installera slamious bygga på kodi

# 18: Klicka Avfärda när den här prompten visas

slamious kodi build

# 19: Du kan nu se ett popup-fönster med en uppsättning inställningar. Klick Fortsätta.

steg för slamious bygga på kodi

# 20: Nu ser du denna popup. Klick Bygg meny och börja installera Slamious Kodi build (hoppa till steg 23).

Men om du klickade på Ignorera och nu måste komma åt Slamious build-menyn, följ följande två steg

kodi slamious build

# 21: Gå till Kodi-hemskärmen och naviger till Add-ons > Programtillägg. Här hittar du den Slamious guiden. Klicka på det!

slamious bygga på kodi

# 22: Klicka sedan på bygger

slamious bygga på kodi

# 23: Nu är här den Slamious Build-menyn för dig. Klicka på Slamious bygga

hur man installerar slamious bygga på kodi

# 24: Du måste välja mellan Färsk installation och standardinstallation

Fresh Install är alltid mitt personliga val eftersom jag tror att alla bygg fungerar bättre när de installeras från början på Kodi

slamious build

# 25: Om du valde Fresh Install, kommer Kodi att bekräfta om du vill gå vidare med ditt val. Klick Fortsätta för ditt samtycke

slamious kodi build

# 26: Slamious Wizard kommer först att torka Kodi rent och sedan börja ladda ner Slamious Kodi Build. Detta tar vanligtvis två till tre minuter. Det kan dock variera beroende på din nätverksanslutning och enhetsspecifikationer

ladda ner slamious bygga på kodi

# 27: När installationen är klar frågas du om du vill installera något Slamious Kodi build-tema. När du skriver denna guide finns det två teman. Du kan gå vidare med Installera tema eller så kan du hoppa över det här steget och installera temat senare. Jag väljer det senare.

Klick Avbryt teman

installera slamious bygga på kodi

# 28: Klicka nu Tvinga stängning när du uppmanas

tvinga nära kodi

Så här installerar du Slamious build på Kodi från Slamious Wizard.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Översikt över Slamious Kodi Build

När du har installerat build kan du komma åt det genom att öppna Kodi-programmet igen. Följande hemskärm kommer att presenteras:

hur man använder slamious bygga på kodi

Om detta är första körningen, se till att du tillåter att byggandet några minuter uppdaterar dess tillägg, plugins och inställningar. Detta tar dock lite, men ser till att din byggnad går smidigt senare.

Följande är kategorierna på huvudskärmen i Slamious build som låter dig börja strömma direkt:

  • bio
  • Tv program
  • Live TV
  • sporter
  • Barn
  • musik

Dessa kategorier är uppställda på huvudmenyn på huvudskärmen. När du väljer en kategori visar undermenyn fältet ytterligare det relevanta alternativet. I skärmdumpen ovan valde jag till exempel filmer och de relaterade alternativen inklusive videotillägg, nya releaser etc. fyllde undermenyfältet.

Om du vill utforska den kompletta listan med förinstallerade tillägg som kommer med Slamious Kodi build, kan du gå till tillägg > Video-tillägg från huvudmenyn på hemskärmen.

Här är listan över några av de populära videotillägg som finns tillgängliga med Slamious:

  • Yoda
  • cCloud TV
  • SportsDevil
  • Den magiska draken

med slamious bygga på kodi

Dom

Slamious wizard är värd för mer än ett dussin builds. Jag har provat många och tror att Slamious är en av deras bästa. Låt oss prata om tillägg först, en mycket viktig aspekt av alla Kodi-konstruktioner. Slamious packar massor av förinstallerade tillägg som jag har listat ovan. Det låter dig strömma shower, filmer, sport, live-tv och mer.

Användargränssnittet för byggnaden är enkelt och ändå tilltalande. Slamious Kodi build är flytande och låter dig underlätta genom navigering. Sammantaget är den utformad för stor användarupplevelse. Byggnaden är också lätt och fungerar därför problemfri även på enheter med låg RAM-minne.

Relaterad:

Hur du installerar Kodi på FireStick
Hur du uppdaterar Kodi
Hur man använder Kodi
Hur man återställer Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me