Hur man installerar Supremacy Addon på Kodi

>

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du installerar Supremacy-addon på Kodi 18.2 / 18.1 Leia och Kodi 17.6 Krypton. Det finns några tillägg som låter dig titta på ditt favoritinnehåll, till exempel TV-program och filmer gratis. Men vanligtvis är dessa Kodi-tillägg varianter eller gafflar för antingen de redan befintliga, mer populära tillägg eller de som nu är avaktiverade. Å andra sidan ger Supremacy-tillägget dig en ny upplevelse. Detta tillägg har inte byggts på något annat tillägg och det finns en antydan till nyhet i det.

Supremacy Kodi addon erbjuder också en imponerande katalog över filmer och TV-program med flera HD- och SD-streaminglänkar. Jag har lagt märke till att det här tillägget vanligtvis bara hämtar kvalitetslänkar som sällan kastar dig ur strömmen. Jag har också hittat Supremacy lite snabbare än de flesta sådana tillägg.

: Supremacy Addon är för närvarande inte tillgängligt eftersom Supremacy Repo är nere. Du kan utforska andra tilläggs liknande tillägg från vår lista över bästa tillägg för Kodi

Supremacy är dock inte bara en on-demand addon. Det är en av de bästa mångsidiga tillägg du kan få med alternativ för att strömma sportinnehåll, live-TV, filmer med ett klick, 3D-filmer och mycket mer.

Det är enkelt att installera detta tillägg. I den här artikeln tar jag dig igenom den enkla installationsprocessen för Supremacy addon på Kodi. Fortsätt läsa!

Hur man installerar Supremacy Kodi Addon

Innan du börjar installera Supremacy på Kodi 18 eller Kodi 17.6, se till att "Okända källor" är aktiverat i Kodi-appen. Det är som standard inaktiverat, så om du inte har aktiverat det tidigare måste du göra det nu. Det gör att du kan installera Kodi Addons som Supremacy som inte är tillgängligt i det officiella Kodi-lagret. Följ stegen nedan för att aktivera "Okända källor."

  • Öppna Inställningar längst upp till vänster på skärmen
  • Systeminställningar (eller System i Leia)
  • Tillägg på vänster sidofält
  • Slå på okända källor

Låt oss nu se hur du installerar Supremacy Addon på Kodi.

# 1. Öppna inställningar (kuggeikon)

kodi-inställningar

# 2. Öppna File Manager (du hittar den längst upp till vänster i den övre raden i Leia)

kodi filhanterare

# 3. Dubbelklicka på "Lägg till källa"

lägg till repokälla kodi

# 4. Klicka på "Ingen" och skriv Supremacy-lagringsadressen - Fungerar inte för tillfället

# 5. Skriv "supremacy" i källfältet för medianamn och klicka på OK. (Se bilden nedan)

lägg till supremacy repokälla url

# 6. Gå till Kodis hemsida och öppna menyn ”Tillägg” på vänster sidofält

kodi addons-menyn

# 7. Öppna paketinstallatören (rutaikonen) längst upp till vänster på skärmen

kodi-paketinstallatör

# 8. Klicka på "Installera från zip-fil"

installera från zip-kod kodi

# 9. Klicka på ”supremacy” > ”Repository.supremacy-x, x”

installera överlägsen förvar kodi

# 10. Vänta tills Supremacy Repository installeras och fortsätt till nästa steg när du får framgångsmeddelandet längst upp till höger.

# 11. Öppna "Installera från arkivet"

kodi installera från förvaret

# 12. Klicka på ”Supremacy” > “Video-tillägg” > "Överlägsenhet"

hur man installerar supremacy kodi addon

# 13. Klicka på "Installera" -knappen. Det kommer att ladda ner och installera Supremacy Addon på Kodi.

Om du har Leia, klicka på OK när en popup visas med listan med ytterligare tillägg

hur man installerar överlägsenhet på kodi

# 14. Du kan komma åt Supremacy Kodi Addon genom att gå till hemskärmen > Add-ons > Video-tillägg.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Supremacy Kodi Addon installerar inte

Kontrollera först att du använder den nya länken - Länken fungerar inte för tillfället

Supremacy Kodi addon-installation tar bara några snabba, enkla steg för det mesta. Men vissa användare har rapporterat att de stöter på problem under processen.

Installationsproblemen är ovanliga men de kan fortfarande hända. Det första du vill se till är att din enhet som PC, Smartphone eller FireStick är ansluten till internet.

Om du har problem när du lägger till källan finns det en chans att servern där Supremacy addon-filer finns upplever driftsstopp. Servern är ibland nere vid tidpunkten för regelbundet underhåll. I ett sådant fall är det enda alternativet att vänta på att servern är igång igen. Tack och lov tar schemalagt underhåll inte lång tid.

Om du har lagt till källan men inte kan installera tillägget från det kan det vara problemet med servern igen. Ibland är emellertid problemet lokalt och kan ofta åtgärdas genom att starta om din enhet och sedan starta om Kodi. Efter omstart följer du installationsstegen en gång till och om Supremacy-servern körs bör du kunna installera tillägget nu.

Supremacy Kodi Addon fungerar inte

Om du inte kan använda Supremacy-tillägget kan problemet igen vara servern. Om du försöker köra addon under den schemalagda underhållsperioden hämtas inga strömmar. Eller, om servern upplever driftsstopp av något annat skäl, är det enda alternativet att vänta på att den kommer att fungera igen.

Om Supremacy addon inte fungerar alls, när som helst, finns det en chans att installationen inte slutfördes ordentligt. Det är sällsynt men inte omöjligt. Lyckligtvis kan detta enkelt fixas. Allt du behöver göra är att gå till tillägg > Mina tillägg från Kodi-startskärmen och avinstallera Supremacy-tillägget. När det är klart installerar du det här tillägget igen genom att följa installationsprocessen som vi har angett ovan.

Jag rekommenderar att du avinstallerar tillägget först innan du följer installationsprocessen. En ny installation tar ofta hand om problemen. Om du installerar tillägget igen utan att ta bort den befintliga installationen först tar det ibland inte bort de dåliga, skadade filerna och därmed kan du fortsätta ha svårigheter.

Om Supremacy fungerar generellt och det bara är en viss film eller show som inte skulle strömma, kan det vara problem med strömningslänkar eller servern från vilken addon försöker strömma innehållet. Detta händer vanligtvis med det senast tillagda innehållet eller de mycket populära med tung servertrafik. Supremacy Kodi addon tillhandahåller flera strömningslänkar till specifikt innehåll. Om en länk inte fungerar kan du prova andra. Det finns en rimlig chans att du hittar en länk som faktiskt fungerar.

När du upplever några problem med Supremacy eller något annat tillägg är det alltid en bra idé att starta om din enhet och sedan starta om Kodi. Omstart uppdateras systemet och apparna och tar ofta hand om tilläggsrelaterade frågor.

Inga tillgängliga strömmar kan fixas med Real Debrid på Kodi. Men det är en premiumtjänst och du kan behöva spendera några få dollar. FireStick-användare kan också återställa Kodi för att fixa olika fel.

Om Supremacy Kodi addon strömmar men det är långsamt och fryser ibland, kanske du vill läsa vår guide om hur du fixar Kodi buffertproblem.

Jag föreslår också att du kontrollerar Kodi-loggen för mer information om fel.

Om du vill testa alternativa Kodi Addons, kolla nedanstående länkar:

  • Hur man installerar Exodus Redux Kodi Addon
  • Hur man installerar The Magic Dragon Kodi Addon
  • Hur man installerar Yoda Kodi Addon
  • Hur man installerar Seren Kodi Addon
  • Hur man installerar Venom Addon på Kodi

Du kan också kolla in våra listor över bästa Kodi Addons och bästa Kodi builds.

Slutsats

Om du letar efter en ny Kodi-addon för att strömma filmer och shower, rekommenderar jag att du provar Supremacy. Supremacy Kodi-tillägget är ett originellt tillägg och inte en variant av något annat tillägg. Den hittar kvalitetströmningslänkar och låter dig titta på ditt favoritinnehåll i full HD, 1080 såväl som HD 720. Det har nästan allt innehåll du hittar inklusive filmer, program, live-tv, sport, 3D-filmer och mycket mer . Även om du kan göra Supremacy till en reservtillägg för streaming initialt, kan det också bli din primära källa för alla dina underhållningsbehov. Installera detta tillägg i snabba, enkla steg som jag har delat med dig ovan. Om du har några frågor eller förslag, låt mig veta det genom kommentarerna nedan.

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me