Hvad er Kodi, hvordan det fungerer og alt andet, der betyder noget

>

I denne guide lærer du alt hvad du har brug for at vide om Kodi og hvordan du kommer i gang. Jeg vil give dig alle tip og tricks og adgang til alle de nødvendige ressourcer, du har brug for. Ved hjælp af denne vejledning bliver du ikke kun introduceret til Kodi, men du kender også alle værktøjer til at starte streaming af gratis film, tv-shows, live tv, sport og mere. Kodi 18.5 er den seneste officielle version. Hvis du stadig bruger Kodi 17.6 Krypton, vil denne guide dog stadig være relevant for dig.

KODI

Hvad er Kodi?

Kodi er en open source, gratis medieafspiller. Det er den enkleste og bedst mulige definition af denne enormt populære app.

Når du tænker på medieafspillernavne som VLC krydser du dit sind. Normalt bruges medieafspillerne til at afspille medierne fra det lokale lager. Kodi kan også gøre det. Men Kodis virkelige potentiale låses op, når du bruger det til at spille medier over internettet og det også gratis.

Ja, Kodi giver dig fri adgang til en række indhold inklusive shows, film, live tv, sport og meget mere. Alt hvad du behøver er de rigtige Kodi-tilføjelser. Og hvis du ønsker at forbedre din samlede Kodi-oplevelse, vil du måske også prøve Kodi builds. Vi vil tale om addons og builds i et stykke tid.

Kodi er kompatibel med næsten alle populære platforme. Nogle platforme er vært for Kodi i deres officielle App Stores (såsom Android Smartphones, Android TV Boxes, Windows 10 osv.). På andre kan det let sidelastes (f.eks. Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac osv.). Faktisk vil vi tale om installation i det næste afsnit.

Sådan installeres Kodi

Installationsprocessen varierer mellem enheder. Som sagt, Kodi er officielt tilgængelig på nogle enheder, og på nogle skal den installeres manuelt ved hjælp af sideladningsmetoden. Her er et hurtigt kig:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Disse enheder er stort set de samme i alle aspekter. Således er installationsprocessen for Kodi-appen også den samme.

Amazon er ikke vært for Kodi i sin App Store. Men du kan hurtigt indlæse det på alle Fire TV-enheder. Her er vores nyttige ressourcer.

Sådan installeres Kodi på FireStick

Android Smartphones, tabletter, Android TV & Android-bokse

Alle disse Android-enheder leveres med indbygget support til Google Play Services, herunder Google Play Store. Kodi er officielt inkluderet i Play Store.

Derfor skal alt, hvad du skal gøre for at installere Kodi, downloade det fra Play Store, hvis du bruger nogen af ​​disse Android-enheder.

Windows-pc & Xbox

Windows 10 & Xbox One: Kodi er officielt tilgængelig i Microsoft Store til Windows 10-brugere. Skriv 'Kodi' i Cortana og klik på Kodi-ikonet i søgeresultaterne. Følg instruktionerne på skærmen for at installere Kodi

Windows 8.1, Xbox 360 og ældre versioner: Du kan downloade installationsprogrammet fra det officielle Kodi-sted https://kodi.tv/download. Når du er på denne side, skal du klikke på Windows.

Mac og iOS & Andre enheder

For Mac, iOS og andre enheder skal du gå til Kodi-downloadsiden på https://kodi.tv/download og klikke på ikonet på dit operativsystem. Klik f.eks. På Mac OS til Mac og iOS til iOS.

Et lille vindue dukker op med linket for at downloade installationsfilen. Vinduet har også en Hvordan link, der fører dig gennem guiden til at installere Kodi på det valgte operativsystem, hvis du har brug for hjælp.

Sådan kommer du i gang med Kodi

Kodi er ikke vært for noget indhold. Kodi er bare en medieafspiller, der blot letter indholdsafspilning. Du kan afspille medierne på dit lokale lager via Kodi. Men som jeg allerede har fortalt dig, det er ikke det, Kodi er bedst kendt for. Kodi er populær, fordi det giver dig mulighed for at spille gratis videoer og musik over internettet.

For at komme i gang med Kodi, har du brug for tilføjelser og builds.

Kodi Addons

Add-ons er de største bidragydere til Kodis succes. Dette er porten til den enorme verden af ​​gratis indhold på nettet. Uanset om du kan lide at se film og tv-shows, satellit-tv over internettet eller sport, er det de tilføjelser, der gør det muligt for dig. Med enkle ord er Kodi-tilføjelser absolut nødvendige for, at du kan komme i gang.

Kodi-tilføjelser er heller ikke vært for noget eget indhold. De er de samlede aggregater, der henter streams eller streaming-links fra forskellige kilder på internettet.

Du finder alt du har brug for at vide om tilføjelser til Fire Stick Tricks. Her er nogle af vores bedste ressourcer og vejledningsvejledninger:

Sådan bruges Kodi

Bedste Kodi Addons

Sådan installeres enhver Kodi Addon

Sådan installeres Exodus Redux

Sådan installeres 7 af 9 Kodi Addon

Sådan installeres All Eyez on Me Kodi Addon

Sådan installeres Deathstar Addon

Sådan installeres SportsDevil

Kodi bygger

Builds giver en visuel makeover til Kodi-interface. De ændrer den måde, du interagerer med Kodi. Disse builds leveres også forudindlæst med populære og fungerende tilføjelser, så du ikke behøver at installere dem manuelt.

Kodi-byggerne er til sidst afhængige af addons til streaming af indhold. Man kan således sige, at de er de ikke-væsentlige. Det er ikke helt usande. Du kommer måske i gang med en masse addons og uden bygning. Men Kodi er bare så meget sjovere med builds. Selvom det ikke er obligatorisk, anbefaler jeg personligt en Kodi-build.

Ikke sikker på, hvordan man gør det? Bare rolig, vi har alt for at hjælpe dig med at vælge den rigtige bygning. Her er nogle af vores nyttige ressourcer:

Bedste Kodi Builds

Sådan installeres Titanium build

Sådan installeres No Limits Magic build

Sådan installeres Xanax Kodi Build

Sådan installeres Streamline Kodi Build

Er Kodi lovlig og sikker?

Lad mig starte med at sige, at Kodi er hundrede procent lovlig. Og det er også helt sikkert, hvis du sørger for, at du installerer addons og bygger kun fra de pålidelige kilder. Alle vores ressourcer og vejledningsvejledninger dækker kun de tilføjelser og bygninger, der er sikre. Vi tester hver addon og bygger personlig, før vi deler deres installationsinstruktioner med dig.

Kodi er lovlig, og dette krav understøttes af det faktum, at det er inkluderet i Google Play Store og Microsoft Store. Tro mig, det er lakmustesten ikke let at bestå.

Men når du streamer gratis indhold ved hjælp af Kodi-tilføjelserne, kan du måske lande i copyright-problemer. Hvad du gør på internettet kan overvåges af din internetudbyder, din regering og endda tredjepartsenheder. Vi opfordrer ikke til krænkelse af copyright på nogen måde, men vi er de stærke talsmænd for din ret til privatliv.

Brug af en VPN er den bedste måde at undgå problemer under streaming af gratis indhold. VPN sørger for, at dine online-aktiviteter er krypterede og holdes væk fra de nysgerrige øjne.

Sådan installeres den bedste VPN til Kodi

Sådan rettes Kodi-problemer

Har du problemer med Kodi? Bare rolig, vi har dig også dækket her. Kodi er en stabil, betroet app. Men lad os acceptere dette. Det er et digitalt værktøj, og selvom Kodi-problemer er sjældne, er de ikke uhørt.

Her er nogle ressourcer, der hjælper dig med at få Kodi til at arbejde problemfrit igen:

Hvorfor fungerer min Kodi ikke? Almindelige problemer og rettelser

Sådan rettes Kodi-bufferingsproblemer

Sådan rettes 'Mislykkedes at installere en afhængighed' på Kodi

Sådan kontrolleres Kodi-fejllogg for mere information og hurtig rettelse

Afslutter

Det er den hurtige oversigt over alle de vigtige aspekter af Kodi, som enhver bruger skal være opmærksom på, inden de kommer i gang. Hvert afsnit i denne vejledning uddybes yderligere gennem links til forskellige nyttige ressourcer. Hvordan har din oplevelse været? Vi vil meget gerne høre fra dig.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me