Hvordan bruke Kodi | Ultimate Beginner’s Guide for Kodi (2020)

>

Kodi er en enkel, men ikke akkurat grei mediespiller. Men siden det brukes av millioner over hele verden, er vi bundet til å tro at det må være et brukervennlig verktøy. Det jeg kan si med sikkerhet er at Kodi ikke er arcane. For å fortelle deg sannheten, da jeg først begynte å bruke Kodi, virket den uforståelig og litt overveldende for meg også. Det er sannsynligvis fordi det har en unik layout for en mediaspiller og noen forskjellige funksjoner. Men det tok meg bare en liten stund å innse at Kodi er mye enklere enn det ser ut ved første blikk.

Det krever ingen spesiell teknisk kunnskap, eller en læringskurve for å forstå og begynne å se film eller show på Kodi. Den er designet for lagfolk som meg. Jeg er imidlertid enig i at hvis jeg hadde fått litt hjelp tilbake da jeg ble introdusert for Kodi, ville jeg kommet meg litt raskere rundt det. Mange av leserne mine har spurt om jeg kunne komme med en slags guide for å hjelpe Kodi-nybegynnere å få fart på "å bli kjent". Så her er jeg med Kodi-guiden for nybegynnere. I denne guiden vil jeg ta deg gjennom hva som er de mest grunnleggende prinsippene for Kodi. Her dekker jeg alt du trenger å vite om Kodi for å begynne å streame favorittinnholdet ditt på kort tid.

hvordan du bruker kodi

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Hva er Kodi?

La meg dele den enkleste definisjonen av Kodi:

Kodi er en mediaspiller

En mediespiller er en programvare som kan spille av medier på enheten din. Media er alt som er video, lyd eller bilder. Men de fleste mediaspillere, inkludert Kodi, er mer brukt for å spille av videoer og lydbånd. VLC er et klassisk eksempel på en mediaspiller, som brukes mye til video- og lydavspilling.

Med Kodi kan du se videoinnhold, for eksempel filmer og TV-serier, og spille lyd som sanger.

Kodi er som VLC på mange måter, men med noen viktige forskjeller. Mens VLC er mer populært brukt til å spille av media som er lagret lokalt på enhetslageret, er Kodi først og fremst for streaming av media over internett. Kodi kan også brukes til avspilling av lokale medier, men det er ikke det den er så populær for.

Kodi er en åpen kildekode, gratis mediespiller. Den ble først utgitt i 2002 som XBMC (Xbox Media Center) og, kun en Xbox-applikasjon. Nedover linjen ble dette verktøyet omskrevet som Kodi og ble tilgjengelig på et bredt spekter av enheter og OS-plattformer. For tiden fungerer Kodi på Android, iOS, Windows PC, Mac, Windows-mobiler, Linux, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Boxes og mer.

Da Kodi var XBMC, tok det litt krefter for å sette den opp på Xbox og krevde en læringskurve. Nå er det så mye lettere å installere Kodi på nesten alle plattformene og har brukervennlige, brukervennlige applikasjoner for de fleste enheter.

Kodi er mer populær som en mediaspiller på nettet. Det lar deg streame favorittinnholdet ditt gratis. Det gir deg tilgang til filmer, TV-serier, live TV, sport, nyheter, dokumentarer og mye mer. Men Kodi kunne ikke gjøre alt på egen hånd. Det krever integrering av visse plugins for det formål. Disse programtilleggene er mer kjent som 'Kodi addons'.

Vi vil lære mer om Kodi addons litt senere. Først vil jeg vise deg hvordan du installerer Kodi på forskjellige enheter. Tross alt må du ha Kodi satt opp og opp og kjørt før du går videre til neste trinn. Så for nå, hold fast ved tanken om at "addons er det viktigste aspektet av Kodi."

Slik installerer du Kodi på forskjellige enheter

Kodi støttes på en rekke enhetsplattformer. Omfanget av denne guiden tillater meg ikke å dekke de detaljerte instruksjonene for å installere Kodi på alle enhetene. Derfor vil jeg gi deg en kort oversikt over installasjonsprosedyren til Kodi på de mer populære plattformene. Jeg vil peke deg på kildene der du kan få Kodi og kort berøre installasjonsmetodene. Følgende er enhetsplattformene vi vil dekke:

 1. Amazon FireStick & Brann-TV
 2. Android-mobiler & tabletter
 3. Windows PC
 4. Mac os
 5. iOS
 6. Android Smart TV & Android TV-bokser

Den siste utgitte offisielle versjonen av Kodi er Kodi 18.5 Leia. Den eldre versjonen, Kodi 17.6 Krypton, er fortsatt i bruk, spesielt av de som ikke har oppgradert til Kodi Leia. Leia er imidlertid ikke lenger tilgjengelig gjennom noen offisielle kanaler.

1. Amazon FireStick & Brann-TV

Amazon FireStick er en ekstremt populær medieenhet som kobles til TV-en din via HDMI-porten. Denne Android-baserte enheten konverterer en hvilken som helst TV til en Smart TV. Sperrer noen få fysiske forskjeller, FireStick & Brann-TV er egentlig de samme. Derfor er den samme installasjonsmetoden gjeldende for begge.

Amazon Store er ikke vertskap for Kodi ennå. Derfor må vi laste ned Kodi APK-filen manuelt (fra en pålitelig kilde) for å installere den på FireStick. Les vår detaljerte guide for hvordan du installerer Kodi på FireStick. Denne guiden tar deg gjennom den enkle trinnvise installasjonsprosedyren. I tilfelle du vil installere Kodi 17.6 i stedet, vil guiden vår ha deg dekket.

Du kan også henvise til en annen guide til hvordan du jailbreak Amazon FireStick.

2. Android-mobiler & tabletter

Denne er enkel. Kodi er ikke bare populær, men den er også klarert av Google. I motsetning til Amazon FireStick eller Fire TV, trenger du ikke å laste ned (eller installere) manuelt Kodi på Android-mobiler & tabletter. Kodi-appen finner du i Google Play Store.

Bare pålitelige og trygge apper kommer til Play Store. Siden Kodi er der, gir den oss forsikring om at den er bekreftet og trygg.

Slik kan du installere Kodi på Android:

 • Åpne Play Store
 • Slå opp etter Kodi
 • Følg instruksjonene på skjermen og installer Kodi

Det er så enkelt!

3. Windows-PC 

Installasjonsprosessen for Windows 10 og Windows 8.1 & eldre er forskjellige. Vi dekker begge som følger. 

3.1 Windows 10

Hvis du har Windows 10, kan du laste ned den offisielle versjonen av Kodi fra Microsoft Store. Slik kan du gjøre det:

 • Klikk på 'Cortana' søkeknapp og skriv 'Kodi' (uten anførselstegn)
 • Kodi-ikonet vises på søkeresultatene i ‘Start’ som ‘Trusted Microsoft App’. Klikk på Kodi-ikonet
 • Du blir ført til Microsoft Store. Klikk på "Få" eller "Last ned" -knappen
 • La Microsoft Store gjøre resten for deg
 • Om et minutt eller to vil du ha installert Kodi på din Windows 10 PC

3.2 Windows 8.1 & Eldre

Hvis du har Windows 8.1 eller en eldre versjon av Windows, kan du fremdeles laste ned Kodi direkte fra det offisielle nettstedet https://kodi.tv

Åpne nettstedet, og når du er på hjemmesiden, klikker du på 'LAST NED' øverst til høyre (eller går direkte til https://kodi.tv/download)

hvordan du bruker kodi

Bla nedover til du ser logoene til de støttede enhetene / plattformene.

Klikk på Windows-logoen

hvordan du bruker kodi nybegynnerguide

Forsikre deg om at du har valgt kategorien Anbefalt i neste vindu

Klikk INSTALLER (64 BIT) hvis du har en 64-bit datamaskin. Klikk INSTALLER (32 BIT) hvis du bruker en 32-biters PC.

kodi nybegynnerguide

4. Mac OS

Kodi er ikke oppført på Apples App Store, men det er en MacOS-versjon på Kodis offisielle nettsted. Du må ha Mac OS 10.8 X eller nyere på en Intel-prosessor for at Kodi skal fungere. Følg trinnene nedenfor for å installere Kodi Leia på Mac:

Åpne https://kodi.tv/download i Safari nettleser (Safari vil automatisk montere DMG-filen). Bla nedover og klikk på ‘MacOS’ -logoen

nybegynnerguide for Kodi

Forsikre deg om at fanen ‘Anbefalt’ er valgt i popup-vinduet. Klikk INSTALLER (64-BIT)

hvordan du bruker kodi

Følg den vanlige prosessen for å installere appen på Mac-datamaskinen din

5. iOS (iPhone, iPad & iPod Touch)

Det offisielle nettstedet sier at du trenger å jailbreak iOS-enheten for å installere Kodi. Men det er noen tredjeparts app-butikker, som TweakBox som er vert for iOS-versjonen av appen.

Åpen https://www.tweakboxapp.com på iOS i hvilken som helst nettleser (Safari foretrekker) og last ned TweakBox app store ved å klikke på Last ned-knappen.

Følg instruksjonene på skjermen for å installere TweakBox. Du blir pålagt å gi visse tillatelser til appen under installasjonen.

Nå, kjør TweakBox og klikk på kategorien ‘Apps’ øverst. Slå opp for Kodi på listen over appene, og klikk på Kodi-ikonet. Følg igjen instruksjonene på skjermen og installer Kodi på iOS.

6. Android Smart TV & TV-bokser

Android Smart TV og TV-bokser støtter Google Play Store. Siden Kodi Krypton er en offisiell oppføring i Play Store, er det ganske enkelt å installere appen.

 • Slå på TV-en din (hvis du bruker Android TV Box, sørg for at den er koblet til TV-en)
 • Når startskjermen lastes opp, klikker du på Play Store (eller Google Play) -ikonet
 • Slå opp etter Kodi-appen
 • Følg instruksjonene på skjermen, så får du Kodi om et par minutter

Hva er Kodi Addons?

Jeg sa til deg, "addons er det viktigste aspektet av Kodi", og jeg overdrev ikke. Hvis noe, er jeg kanskje understating.

Kodis monumentale suksess de siste årene henger sammen med evnen til å støtte en rekke addons. Selvfølgelig er Kodi en kraftig mediaspiller med mange funksjoner. Men addonene er hjørnesteinen.

Kodi er en mediaspiller, men hva er bra for mediespilleren når det ikke er medier å spille? Addons handler en bro mellom Kodi, mediespilleren og mediekildene på internett. Med enkle ord gir tilleggsgrensesnitt grensesnittet mellom Kodi og det enorme bassenget medier der ute på nettet. Når du kjøper en DVD-spiller, trenger du DVDer for å se film eller show. En addon er Kodi hva DVD er for en DVD-spiller.

Kodi kan spille av videoer og musikk fra den lokale enhetslagringen. Men enhver mediaspiller kan gjøre det. Kodis virkelige potensiale ligger i integrasjonen med tilleggsprogrammer.

Så når du først har Kodi, er det neste du ønsker å legge til for å begynne å se favorittprogrammene, filmene eller hva du vil se på.

Det er bokstavelig talt hundrevis av Kodi addons der ute. Noen er gode, de fleste er ikke så mye. Kodi er en åpen kildekode-plattform, og alle og enhver har frihet til å utvikle addons for det. Ikke rart hvorfor det er så mange av dem. Tanken er å finne de beste Kodi-tilleggene for det innholdet du vil se. Du finner tillegg for følgende (og mer):

 • On-demand innhold (filmer & TV-programmer)
 • Direktesendt TV
 • Sportsinnhold
 • Musikk

For å bruke et tillegg må du først installere det på Kodi. I den neste delen vil jeg vise deg hvordan du installerer tillegg på Kodi.

Slik installerer du Addons på Kodi

Jeg vil at du skal ta en rask titt på listen over de beste Kodi-tilleggene. Dette vil gi deg en grunnleggende ide om hva disse tilleggene gjør. Det vil også hjelpe deg å velge tillegg du ønsker med Kodi-oppsettet.

Valg og installasjon av tillegg er vanligvis en 6-trinns prosess som følger:

 1. Bestem hvilken type innhold du vil se
 2. Velg addon som inneholder innholdet
 3. Finn kilden du vil installere det valgte tillegget fra
 4. Legg til ønsket kilde til Kodi
 5. Installer depotet fra kilden
 6. Installer tillegget fra depotet

Ikke bekymre deg hvis dette ser litt overveldende ut fordi det ikke er det. Faktisk er det superenkelt. Da jeg først begynte å bruke Kodi, virket det forundrende for meg også. Men det tok veldig lite tid å komme seg rundt det.

Vi har detaljerte, trinnvise guider som hjelper deg med å installere og begynne å bruke forskjellige tillegg innen få minutter. Nedenfor er listen over guider.

Addons for filmer, TV-serier og annet innhold på forespørsel:

 • Exodus Redux
 • Den magiske dragen
 • Yoda
 • Exodus
 • Venom

Live TV Kodi Addons:

 • Useløs Live
 • Spillerens Klub IPTV
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Sports Addons:

 • Sports djevelen
 • Sportowa

Hvordan bruke Kodi Addons for å se på filmer, show, live tv osv

Når du har installert et tillegg, finner du det i delen Video-addons. Jeg vil først vise deg hvordan du finner tilleggene du har installert. Senere vil jeg vise deg hvordan du bruker dem.

Vær oppmerksom på at bare addonene som streamer videoinnhold, for eksempel filmer og show, er tilgjengelige i Video-addons-delen. Men ikke alle tillegg er for videoer. Kodi støtter også flere verktøytillegg. Disse tilleggene finner du i delen Programtillegg. Men du trenger ikke å bekymre deg for programtilleggene. Når du bare begynner med Kodi, vil du bare vite om videotilleggene som lar deg se favorittinnholdet ditt. Jeg har brukt Kodi i mange år og har funnet liten bruk av andre tillegg enn de som er relatert til videostreaming.  

Få tilgang til videotilleggene dine

Gå tilbake til Kodi-startskjermen, hvis du ikke allerede er der, ved å trykke gjentatte ganger på tilbake-knappen.

Nå, klikk på "Tillegg" på venstre side

hvordan du bruker kodi addons

Deretter klikker du på "Video-tillegg" til venstre igjen. Selv om du ikke klikker på videotillegg, og bare holder musepekeren over det, vil alle videostreamingstilleggene dine vises til høyre

kodi bruksanvisning

Slik vil listen over installerte tillegg vises

trinnvis guide for hvordan du bruker kodi

Bruke Addons

Når du er i Video-tillegg, kan du se ikonene for tilleggene. For å åpne et tillegg, klikker du bare på det en gang.

Jeg kommer til å klikke på Exodus Redux addon for å tjene som et eksempel for denne guiden

hvordan du bruker kodi addons

Exodus Redux er et on-demand addon. Så det du ser videre er kategoriene der forskjellige titler har blitt arrangert.

hvordan du bruker kodi nybegynnerguide

Når du klikker på en kategori, kan du enten se listen over titler eller underkategorier direkte. Det varierer mellom addons.

Når jeg klikker på kategorien ‘Filmer’ i Exodus Redux-tillegget, ser jeg underkategoriene som sjangre, år, personer, språk, sertifikater osv..

Det kan være flere underkategorier i en underkategori. For eksempel, innen Genres underkategori, kan du forvente å finne ytterligere underkategorier som Action, Adventure, Drama, Comedy, Fantasy, etc..

Tanken er å klikke gjennom kategoriene og underkategoriene, og når du endelig ser listen over titlene, er alt du trenger å gjøre å klikke på tittelen du vil spille. Addon vil begynne å skrape forskjellige servere og hente strømmingskoblingene.

Klikk på lenken, så er du klar til å begynne å se på filmer eller show på Kodi.

hvordan du bruker kodi app

Vel, dette er stort sett alt du trenger å gjøre.

Hva er Kodi Builds?

Når du installerer Kodi og kjører den for første gang, er det du ser standardgrensesnittet med standard Kodi-huden kalt ‘Estuary’.

hvordan du bruker kodi på ildstedet

Etter å ha installert Kodi, trenger du også tillegg for å begynne å se på favorittprogrammene og filmene dine. Derfor installerer du forskjellige tillegg hver for seg.

Hva om det var en måte å endre utseendet til Kodi og få flere forhåndsinstallerte addons på en gang? Det er her Kodi-bygget kommer inn i bildet.

Med enkle ord gir Kodi build en makeover til standard Kodi-grensesnittet og endrer det til noe mer spennende med en ny hud. Samtidig forhåndsinstallerer en build flere Kodi-tillegg for et bredt spekter av innholdstyper, slik at du ikke trenger å installere dem manuelt.

For å oppsummere det, bygger en Kodi:

 • Endrer utseendet til Kodi
 • Bringer deg flere forhåndsinstallerte tillegg

Slik ser Kodi ut etter å ha installert en veldig populær bygning kalt ‘Titanium Build’.

hvordan du installerer kodi builds

Slik installerer du Kodi Builds

Det er mange titalls Kodi-bygg der ute. Ikke alle av dem er gode. Ta en titt på de beste Kodi-byggene og velg hva du liker mest. Du kan prøve forskjellige bygg til forskjellige tider.

Å installere en build på Kodi krever litt å gjøre, men det er ikke vanskelig. Vi har de detaljerte, enkle og trinnvise installasjonsveiledningene for de mest populære byggene. Gå gjennom installasjonsveiledningene for følgende bygg, så kan du få den du vil innen få minutter:

 • Titanium Build
 • Misfit Mods Lite
 • Kjellerdør-TV
 • Streamline Build
 • No Limits Magic
 • One Nation Portal Builds

Slik bruker du en Kodi Build

Bortsett fra omorganiseringen av forskjellige elementer og makeover av grensesnittet, er ikke Kodi med en build mye forskjellig fra Kodi uten den. Det er gode nyheter, for det betyr at det ikke tar mye å venne seg til en Kodi-bygg, selv om du er nybegynner.

For denne guiden bruker jeg Titanium Build som et eksempel. Alle bygningene er mer eller mindre de samme i utformingen, og utelukker noen mindre forskjeller. Selv om du har noen annen build, vil du gjennom dette eksemplet få en generell ide om hvordan du kan bruke en annen build.

Slik ser hjemmeskjermen til Kodi ut med Titanium Build. Som det er tydelig, er denne huden mye mer levende og skjer enn standard, blid Kodi-hud.

hvordan du bruker kodi

Som du kan se, er det en menylinje på tvers av midten av startskjermen til Titanium og en kontekstuell undermenybar under den.

Når du velger et element i hovedmenylinjen, vises relaterte undermenyelementer under den. Når jeg for eksempel velger Filmer, ser jeg de relaterte elementene Søk, Trending, Nye utgivelser osv.

Gå videre og velg andre alternativer som TV-show, IPTV, Sport og legg merke til hvordan undermenyene endres.

hvordan du bruker kodi builds

Husk at jeg sa at builds kommer med forhåndsinstallerte tillegg?

Jeg har valgt alternativet Filmer i menylinjen. På bunnen kan du se listen over filmtilleggene (Gaia osv.). Dette er noen av de forhåndsinstallerte tilleggene med Titanium Build.

kodi nybegynnerguide

Når jeg velger TV-show, vises addonene som er vert for TV-serier på bunnen.

Tilsvarende vil du finne tilleggene til IPTV (live TV), Sport, Kids Zone osv.

hvordan du bruker kodi på ildstedet

Listen over tilleggene du ser på startskjermen til Titanium er ikke nødvendigvis fullstendig. En bygning kan ha flere tillegg enn den kan ha på hovedskjermen. Hvis du vil utforske flere tillegg, kan du gjøre dette:

Velg Hovedmeny i menylinjen (bare velg, ikke klikk på den. Å klikke vil åpne et helt annet sett med alternativer)

hvordan du bruker kodi builds

Nå, klikk på "Video-tillegg" i undermenyen under

hvordan finne kodi builds

Her finner du den komplette listen over videotilleggene som ble forhåndsinstallert med Titanium Build.

hvordan du bruker kodi

Slik legger du til addons til et bygg

En bygning kommer forhåndskonfigurert med flere tillegg. Men dette garanterer ikke nødvendigvis at det alltid vil ha det tillegget du ønsker.

Hvis build ikke pakker favoritttillegget ditt, kan du installere det manuelt.

Jeg fortalte deg hvordan du kan installere tillegg på Kodi tidligere i denne guiden. Men det handlet om å sette opp addon uten build.

Alle byggene lar deg installere tillegg over dem. Den gode nyheten er at installasjonsmetoden med en build ikke er veldig forskjellig sammenlignet med uten. Som før, legg til kildeadressen til Kodi, installer repo fra kilden og installer til slutt addon fra repoen.

Les vår detaljerte guide for å lære hvordan du installerer addons over builds.

# Anbefalt - Få en Kodi VPN

Før du begynner å bruke Kodi for å streame favorittfilmene dine, TV-serier eller sport, vil jeg sterkt anbefale deg å få en god VPN for Kodi.

For de som ikke er klar over, er Kodi VPN et verktøy som beskytter Kodi-streamingaktivitetene fra de nysgjerrige øynene til 'Big Brother.' Med andre ord, det maskerer internetttrafikken fra og til enheten din og sørger for at regjeringen, ISP , hackere eller andre enheter kan ikke logge eller spore dine online aktiviteter.

For å se film og show på Kodi, må du først installere tillegg. De fleste av disse tilleggene er tilgjengelige via tredjepartsleverandører og lar deg streame favorittinnholdet ditt gratis.

Jeg oppfordrer ikke leserne mine til å se på opphavsrettsbeskyttet innhold ved å bruke ulovlige kilder. Men på samme tid tror jeg også at alle har rett til sitt privatliv og at retten må opprettholdes i teorien så vel som i praksis.

En Kodi VPN krypterer internettforbindelsen din og leder den elektroniske trafikken gjennom en virtuell, privat server. Som et resultat, unnlater alle som prøver å spore internettaktivitetene dine. ExpressVPN er min anbefalte Kodi VPN fordi den er rask og svært sikker. Den bruker impregnerbar krypteringsteknologi for å beskytte ditt personvern og online identitet. ExpressVPN tilbyr 100% anonymitet til Kodi-brukerne.

beste kodi vpn

Du kan bruke ExpressVPN på en rekke Kodi-kompatible enhetsplattformer som Android, FireStick, iOS, Mac, Windows, etc. Du kan bruke denne VPN-en med Kodi og alle andre streaming-apper du kanskje bruker.

Så før du begynner å streame, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Pakk inn

Dette er stort sett alt du trenger å vite om Kodi som nybegynner. Ærlig talt, for det meste trenger du bare å bruke de grunnleggende funksjonene til Kodi som jeg har beskrevet i denne guiden. Jeg har vært kjent med Kodi i mange år, og selv i dag går jeg knapt lenger enn det grunnleggende. Vet hvordan du installerer addon på enheten du bruker, og lær å sette opp tillegg, og du vil allerede ha tatt vare på en god del. Kodi builds er flotte, de gir en visuell appell til grensesnittet, og gjør livet ditt enklere med forhåndsinstallerte tillegg. Det er godt å ha et bygg. Jeg bruker det selv. Det jeg sier er at selv når du tar bygningen ut av ligningen, kan du fortsatt bruke Kodi bare med addonene. Men det er ikke mye du kan gjøre uten tilleggene. Jeg kommer nok til å si dette for tredje gang i denne guiden - tillegg er det viktigste aspektet av Kodi.

Flere Kodi-ressurser

Hvordan slutte å buffere på Kodi
Hvordan sette opp Trakt på Kodi
Hvordan fikse vanlige Kodi-problemer
Slik installerer du mer enn en Kodi Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me