Hvordan installere BK Links Bygg på Kodi

>

I denne trinnvise opplæringen lærer du hvordan du installerer BK Links Build på Kodi 17.6 Krypton. BK Links er en av de beste Kodi bygger for filmer / TV-serier og veier rundt 300MB. Hvis du planlegger å bruke den på eldre Fire Stick, kan det hende at den ikke fungerer så smidig som du forventer. Imidlertid fungerer 2nd Gen Amazon Fire Stick med Alexa, PC, Nvidia Shield helt fint, og du bør ikke få noen fryseproblemer.

: BK Links Build er for øyeblikket ikke tilgjengelig i Stream Digital Wizard. Prøv en av de andre byggene i listen over beste Kodi Builds.

BK Links er ikke tilgjengelig på Kodi Leia 18.0 ennå. Jeg er imidlertid håpefull om at utviklerne vil gi ut Leia-iterasjonen snart.

hvordan du installerer bk-lenker som bygger på kodi

Med BK Links Kodi Build, vil du få flere beste Kodi Addons forhåndsinstallert, betyr at du ikke trenger å utføre installasjonen for hver av disse Addons. Noen av disse Addons er The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Supremacy og mer.

Merk: Jeg anbefaler at du tilbakestiller Kodi til fabrikkinnstillinger før du installerer Kodi build. Det vil sikre at du får best mulig ytelse med ønsket Kodi build.

La oss se hvordan du installerer BK Links på Kodi 17.6 Krytpon for FireStick / PC / Nvidia Shield eller andre Kodi-bokser.

Trinn for å installere BK Links Build på Kodi 17.6

Jeg vil fortelle at BK Links ikke er et offisielt Kodi-bygg, og at du må aktivere installasjon fra Ukjente kilder på Kodi-appen din. Uten å aktivere det, vil Kodi ikke tillate å installere Kodi Addon / Build fra tredjepart.

  • Gå til Innstillinger øverst til venstre på Kodi-hjemmesiden din.
  • Åpne “Systeminnstillinger” og velg “Tillegg” på venstre sidefelt.
  • Slå på “Ukjente kilder.” Klikk “Ja” for å bekrefte.
  Vai Kodi ir likumīgs un drošs lietošanā?

Nå som Kodi er klar til å installere BK Links Build, følg trinn-for-trinn-guiden nedenfor.

Trinn 1: Åpne “Innstillinger” på Kodi-hjemmesiden (se girikonet øverst til venstre på Kodi-hjemmesiden)

kodi-innstillinger

Steg 2: Klikk på “File Manager” og åpne “Add Source”

legg til repokilde kodi

Trinn 3: Klikk “Ingen” og skriv http://streamdigital.org/wiz/ og klikk deretter OK. På neste skjermbilde må du skrive inn navnet på mediekilden. Jeg navngir det “Wiz”For denne guiden, kan du navngi den hva du vil. Etter å ha lagt til navn og URL, klikker du OK.

bk lenker bygge nedlastingslenke

Trinn 4: Gå til hjemmesiden til Kodi > Add-ons > Pakkeinstallatør.

kodi pakke installasjonsprogram

Trinn 5: Åpne Install from Zip File > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

installer bk-lenker build repo fra zip-fil

Trinn 6: Vent et par minutter så ser du informasjonsskjermen som vist på bildet under. Klikk “Avvis” for å lukke det.

bk lenker bygge informasjonsskjerm

Trinn 7: Klikk på “Fortsett” på neste popup. Du kan også endre innstillingene på denne popup-en før du klikker på Fortsett.

innstillinger for bk koblinger kodi build

Trinn 8: Åpne “Build Menu”

bk lenker bygge meny

Trinn 9: Klikk “BK Links”

installer bk-lenker som bygger på kodi

Trinn 10: Du vil se to alternativer for installasjon her – Fresh Install og Standard Install. Det første alternativet vil tilbakestille Kodi til fabrikkinnstillinger, og det siste vil ganske enkelt installere build uten å berøre dine eksisterende data.

Jeg anbefaler “Fresh Install” da det sikrer best ytelse på Kodi builds. Når du har klikket på “Fresh Install”, vil den be bekreftelsen din om å tilbakestille Kodi til fabrikkinnstillinger. Klikk OK.

ferske installere bk-lenker bygger på kodi

Trinn 11: Kodi vil nå laste ned BK Links build som er nesten 300 MB i størrelse.

last ned bk-lenker som bygger på kodi firestick

Trinn 12: Når BK Links Build er lastet ned, vil den installere alle nødvendige filer og deretter be om å “Force Close”. Bare gjør det.

  Как установить Slamious Kodi Build

tvinge tett kodi

Trinn 13: Å starte Kodi og BK Links build vil være det første du ser.

hvordan du installerer bk-lenker som bygger på firestick eller kodi

Slik installerer du BK Links bygger på Kodi 17.6. Hvis du har problemer med installasjonen av FireStick / PC, ikke nøl med å kommentere nedenfor.

BK Links Build fungerer ikke

Noen ganger får jeg spørsmål som BK Links bygger ikke fungerer på Kodi / FireStick. Vel, den mulige og vanligste årsaken til at strømmer som ikke er tilgjengelige i BK Links build, er serverproblemet. Det er et spørsmål om litt tid, og så snart serverproblemet er løst, skal BK Links build fungere bra. Hvis det ikke er serverproblemet, anbefaler jeg deg på det sterkeste å installere BK Links Kodi build etter denne guiden. Det er en rask og beste løsning.

BK Links Kodi Build installerer ikke

Så lenge det ikke er noe serverproblem, bør BK Links build enkelt installeres med guiden ovenfor. Imidlertid er de fleste brukere som har installasjonsproblemer de som lager skrivefeil i kildeadressen. Jeg foreslår at du krysser av for URLen du la til i trinnet “Legg til kilde”. Det må være http://streamdigital.org/wiz/ eller det vil ikke fungere.

Hvis du fremdeles ikke kan installere BK Links build, gi meg beskjed om det eksakte problemet i kommentarene nedenfor.

BK Links Build Alternative

Hvis du ikke liker BK Links Build av en eller annen grunn eller ikke klarer å få det til å fungere problemfritt, er det flere andre bygg som du kan installere på enheten din. Sjekk ut lenkene nedenfor for noen av de populære byggene.

Hvordan installere No Limits Magic Build
Slik installerer du Slamious Build
Slik installerer du Titanium Build

  So installieren Sie das Nole Cinema Addon auf Kodi

Dette er ikke de eneste byggene som er tilgjengelige som et alternativ til BK Links build. Du kan sjekke den komplette listen over bygg her.

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me