Hvordan installere BOOM Sports Addon på Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM er en av de beste Kodi-tilleggene som jobber i dag. Det er også et flott alternativ hvis du ønsker å erstatte Sportsdevil Kodi addon av noen av dine grunner. Den beste delen av BOOM-tillegget er at utviklere fortsetter å oppdatere det slik at det fungerer hele tiden. Det spesielle sportstillegget har seksjoner som blant annet fotball, golf, motorsport, boksing MMA og mange andre.


Hvis du allerede har brukt BOOM tidligere, og det sluttet å fungere for deg. Ikke bekymre deg, det skal fungere uten feil nå. BOOM-teamet endret kilderefo for nylig, og det er grunnen til at brukerne ikke klarer å installere den med den gamle repoen. I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du kan installere BOOM addon på Kodi 17.6 Krypton for PC og FireStick.

boom kodi addon installasjonsveiledning

Før vi begynner ...

Dette er veldig viktig for Kodi-brukere. Hvis du streamer noe copyright-innhold på Kodi, vil du sannsynligvis møte DMCA-varsler for brudd på opphavsretten. Dessuten sporer Internett-leverandøren dine aktiviteter og kan redusere hastigheten hvis du finner den ved å bruke tredjeparts Kodi-tillegg for å streame uautorisert innhold. Din beste beskyttelse er en Kodi VPN som holder all din online aktivitet anonym. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god Kodi VPN før du streamer gratis filmer / TV-serier / Sport.

Fremgangsmåte for å installere Boom Kodi Krypton Addon på PC / FireStick

Nå som du vet hva Boom Kodi Addon er, la meg guide deg trinn for trinn for å installere dette tillegget på Kodi Krypton. Hvis du får feil når du installerer eller streamer med BOOM addon, kan du skrive ned i kommentarfeltet nedenfor.

Merk: Boom Add-on fungerer ikke per nå. Det gir feil "Vi mislyktes med feilkode -404." Jeg vil oppdatere arbeidsløsningen snart hvis jeg finner noen. I mellomtiden, sjekk ut hvordan du installerer Mobdro og Kick Off på Kodi.

Trinn 1: Start Kodi-app på din PC eller Fire TV / FireStick.

Steg 2: Åpne "Innstillinger" fra øverste venstre hjørne som uthevet på bildet nedenfor.

kodi-innstillinger

Trinn 3: Åpne “File Manager” fra Innstillinger-menyen.

kodi filbehandler

Trinn 4: Dobbeltklikk på "Legg til kilde"

legg til repokilde kodi

Trinn 5: Trykk på “Ingen”

klikk ingen kodi

Trinn 6: Nå legger du til repokilden URL http://burrtv.tech/boom/repo/ og trykk på OK.

hvordan du installerer bom på kodi

Trinn 7: Gi nytt navn til repo fra repo til boom og klikk OK.

boom kodi addon

Trinn 8: Bare bekreft at detaljene er riktige, og klikk deretter OK.

installer boom kodi addon

Trinn 9: Gå til Kodi-startskjermen og klikk på "Addons" etterfulgt av "Package Installer" som fremhevet på bildet nedenfor.

kodi pakke installasjonsprogram

Trinn 10: Åpne "installere fra zip-fil"

installer fra zip-fil kodi

Trinn 11: Klikk repository.boom og vent litt slik at det installeres riktig. Du bør se varselet øverst til høyre når depotet er installert.

Trinn 12: Nå åpner du "Install from Repository"

kodi installere fra depot

Trinn 13: Åpne “Boom Repository” her.

boom kodi addon repository

Trinn 14: Åpne “Boom” -tillegget oppført i midten av tre alternativer.

hvordan du installerer boom addon på kodi

Trinn 15: Klikk “installer” for å installere Boom Addon på Kodi Krypton. Dette fungerer på samme måte for PC så vel som FireStick og Fire TV.

Trinn 16: Gå tilbake til Kodi-startskjermen og klikk på Tillegg > Video-tillegg. Du bør se Boom Addon her. Nyt.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Hvis du har problemer med noen av trinnene ovenfor, kan du sjekke ut videoen nedenfor.

Video Guide: Hvordan installere BOOM Addon på Kodi 17.6 Krypton

Jeg håper at du kunne installere Boom Kodi addon på din PC / Fire TV eller FireStick. Hvis du fremdeles sliter med noen av trinnene, ikke nøl med å kommentere nedenfor. Jeg vil gjerne guide deg. Hvis du fremdeles er ubeskyttet, skaff deg en Kodi VPN og vær trygg.

I slekt:

  • Beste Kodi Builds
  • Hvordan installere Covenant Kodi Addon
  • Hvordan installere Kodi på FireStick
  • Slik ser du FIFA verdensmesterskap på Kodi

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me