Hvordan installere Chronos Addon på Kodi

>

Så, du har installert Kodi på Firestick eller smartenheten din, og du er klar til å se live-TV. Problemet er at nedlasting av Kodi alene ikke gir deg øyeblikkelig tilgang til live TV, filmer og musikk. Når Kodi ganske enkelt er en open source media player, må den settes opp og tilpasses for å faktisk se innhold. Derfor, for å virkelig glede deg over Kodi og streame innhold, må du laste ned tilleggsprogrammer til det.

Tillegg er det som gjør Kodi til live og lar brukere se TV-serier, sport, filmer og mer. Det er tillegg du kan søke etter og laste ned i det offisielle Kodi-depotet, og så er det tredjeparts Kodi-tillegg som det ofte er gratis å laste ned og installere. Vær oppmerksom på at tredjeparts tillegg ofte inneholder piratkopiert innhold, så husk å streame ansvarlig! Når det er sagt, vil denne artikkelen vise deg hvordan du installerer Chronos Kodi-tillegget.

Chronos addon er funksjonelt, men mange strømmer fungerer ikke

Bruk Chronos på Kodi trygt med en VPN

Før vi dykker inn i installasjonsprosessen til Chronos Kodi-tillegget, anbefales det sterkt å sette opp en VPN hvis du har tenkt å streame innhold på Kodi. Et virtuelt privat nettverk (VPN) lar deg trygt og privat strømme innhold på Kodi ved å holde identiteten din og stedet skjult for internettleverandører (ISPer). Hvis Internett-leverandører er klar over at du streamer innhold, har de muligheten til å trøste tilkoblingshastigheten din og overvåke innkommende og utgående data. Innhenting av VPN vil forhindre at Internett-leverandører forstyrrer innholdet ditt, og kan også tillate deg å se innhold som kanskje ikke er tilgjengelig i ditt område eller som er geo-blokkert.

Det er mange VPN-alternativer som du kan få tak i. Imidlertid bruker jeg og anbefaler ExpressVPN for sin raskeste hastighets- og nulllogg-policy. Du kan klikke HER for å få ExpressVPN for Kodi. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke liker tjenestene deres (noe som er svært usannsynlig).

Du kan også lese vår artikkel om beste VPN-er for Kodi og grunner til at du må bruke en VPN.

Nå som du er klar over risikoen forbundet med Kodi og fordelene med en VPN, la oss se nærmere på installasjonsprosessen for Chronos på Kodi.

Hvordan installere Chronos Kodi Addon

Chronos er et tredjeparts addon tilgjengelig for nedlasting på Kodi som lar brukere streame live TV-programmer og sport. Addon inkluderer flere kategorier som hockey, konserter, filmer, radio og mer. Chronos har eksistert i nesten et år og er tilgjengelig gjennom et uoffisielt Kodi-arkiv kjent som Skydarks Repository. For å komme i gang med installasjonen av Chronos på Kodi, vil du først aktivere ukjente kilder på Kodi. For å gjøre det, vil du:

  • Klikk på “Innstillinger” snarvei øverst til venstre på startskjermen (Gear icon)
  • Plukke ut Systeminnstillinger på Kodi 17.6 eller System på Kodi 18
  • Klikk på Add-ons på sidefeltet
  • Bla til "ukjente kilder" og slå den på
  • Velg "Ja" når du ser advarselen

Når du har aktivert ukjente kilder på Kodi, kan du gå tilbake til hjemmesiden og klikke på “Innstillinger” ikonet en gang til. Etter å ha klikket på “Innstillinger” (tannhjulikonet), vil du:

#1. Åpne Filbehandler

Chronos kodi addon

# 2. Når du har åpnet filbehandleren, dobbeltklikker du på “Legg til kilde” fra venstre sidepanel. Dette bør be om en popup-skjerm som vises "Legg til filkilde." Plukke ut “” og Kodi vil deretter be deg om en web-adresse. Skriv inn følgende nettadresse: http://www.skydarks.com/skydarks/

Når du er ferdig, klikker du på "OK", og du bør ha muligheten til å endre navnet på kilden. Etter å ha lagt inn et navn for mediefilen, klikker du på 'OK' for å gå ut av popup-vinduet.

hvordan du installerer Chronos kodi addon

# 3. Gå tilbake til Kodi-startskjermen og klikk på “Add-ons” fra venstre meny. På siden Tillegg, finn du "Åpen boks" ikonet på venstre side av skjermen og klikk på det for å starte det.

kodi pakke installasjonsprogram

# 4. Velg deretter “Installer fra ZIP-fil.”

installer fra zip-fil kodi

# 5. Dette vil be et nytt vindu for å åpne navnet "Installer fra zip-fil", der du vil se alle kilder du har lagt til. Her skal du se “Sky Darks” -filen og må klikke på den. Når du har klikket på filen, vil du se en enkelt zip-fil i den, kalt "repository.skydarks-x.x.x.zip.”Klikk den filen for å installere den.

Installasjon av Chronos kodi addon

# 6. Etter å ha installert zip-filen, gå til “Installer fra depot.”

kodi installere fra depot

# 7. Derfra kan du nå velge Skydarks Repository. Etter å ha valgt depot, gå til “Video-tillegg” og klikk på “Chronos”. På Chronos-siden velger du bare "Installere" (nederst på siden), og du er klar til å begynne å se på innhold!

hvordan du installerer Chronos på kodi

Fordeler med Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon lar brukere streame en rekke innhold uten å måtte betale for å få tilgang til det. Dette tredjeparts tilleggs hovedfokuset er live-TV og sport, men det tilbyr mye mer innhold enn det til brukerne. For øyeblikket har Chronos 70 direktesendte TV-kanaler, men de fleste kanaler er hentet fra Canada. Chronos tilbyr noen få internasjonale kanaler fra Østerrike og Tyskland, men vær oppmerksom på at noen av de 70 kanalene ikke fungerer som de skal. Chronos tilbyr for øyeblikket følgende sportsprogrammer til sine brukere: MLB, UFC og NHL. Ikke å bekymre NFL fans! Chronos lar brukere streame live idretter som fotball, basketball og moto-sport.

Med Chronos Kodi Addon vil brukere kunne glede seg over musikkonserter fra omtrent 400 musikalske artister og kan til og med møte noen få musikkdokumentarer. Heldigvis fungerer alle musikkrelaterte lenker ordentlig på tillegget. Filmer, men en nyere kategori, er også tilgjengelige på Chronos med 30 nylig utgitte filmer som for øyeblikket kan streames. Vær oppmerksom når du streamer filminnhold (så vel som TV-programmer) der de fleste tredjeparts tilleggsprogrammer ofte bruker piratkopierte kilder for å skaffe seg slikt innhold. Selv om Chronos er et nytt tillegg i Kodi og er i ferd med å skaffe seg mer innhold, har det raskt blitt et populært tilleggsvalg for brukere!

I slekt:

Hvordan installere Exodus Redux på Kodi
Hvordan installere Exodus Kodi Addon
Slik tømmer du hurtigbuffer på Kodi
Hvordan installere Venom Kodi Addon

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me