Hvordan installere Fire TV GURU Bygg på Kodi 17.6 Krypton

>

En god del Kodi-brukere ønsker å installere Kodi på Amazon Fire Stick. Hvis du er blant denne klassen eller hvis du forventer å skaffe deg en Amazon Fire Stick snart, kan det være lurt å vurdere Fire TV GURU Build. Den ble utviklet av FireTVGuru, og gjør det derfor til et naturlig valg for Fire TV Stick-enhetene.

MERK: Denne bygningen fungerer IKKE lenger. Du kan sjekke ut listen over de beste Kodi-byggene. Jeg foreslår at du prøver Titanium, eller du kan også bla gjennom listen over beste Kodi Builds. 

FireTVGuru utviklet denne spesielle Kodi Build for Amazonas strømmenheter. Installasjonsfilen er liten i størrelse sammenlignet med de fleste Kodi-byggene i markedet i dag. Den fullstendige versjonen er 300 MB + i størrelse. Med det vil du glede deg over strømming og nedlasting av medieinnhold uten problemer.

Likevel, i et tilfelle hvor du møter utfordringer med installasjonen, vil du få mye av feilsøkingsinformasjonen fra det offisielle Fire TV Guru-nettstedet. Vi anbefaler å gjøre en ren installasjon av Fire TV GURU Kodi Build. Denne handlingen vil gi den en fullstendig spredning på din Kodi. I alle fall kan du velge standardinstallasjonen som lar deg beholde eksisterende tillegg og innstillinger. Hvis du er ute etter flere alternativer, kan du sjekke de beste Kodi-byggene her.

brann-tv-guru bygger ildsted

Fire TV GURU Build: Hva bør du forvente?

Fire TV GURU Build pakker en enorm samling av populære Kodi-tillegg. Disse tilleggene er kilden til streaminginnholdet. Blant de populære tilleggene er Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob løsnet, og Tykes. Brukergrensesnittet er enkelt og enkelt å navigere.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Trinn for hvordan du installerer Fire TV GURU Kodi Build på FireStick

Oppdater: Fire TV Guru fungerer ikke lenger. Etter sigende har FTG-utvikler sluttet å jobbe med det, og serverkoblingene er nå nede. Du kan sjekke ut andre arbeidsbygg her.

Nå som du er godt klar over hva Fire TV Guru build er, og hva du kan forvente når det er installert på Fire TV Stick, la oss starte med installasjonsveiledningen. Vær oppmerksom på at denne guiden bare fungerer på FireStick. Hvis du vil installere på din Windows PC eller MacBook, går du med den andre metoden nedenfor.

Vi vil bruke FireDL-appen i denne metoden som anses som enklest, ettersom du trenger å utføre minimale handlinger fra din side. Vi laster ned Fire MC APK, og den vil installere Fire TV Guru-bygget på din FireStick.

Trinn 1: Slå på Amazon Fire TV Stick. Søk og installer “FireDL” -appen fra Amazon App Store.

installere brann-tv-guru på ildsted med brann apk

Steg 2: Når du har installert FireDL-appen, åpner du den og skriver deretter inn 941172 i URL-boksen. Den konverteres automatisk til APK-nedlastingsadresse.

last ned firemc på ildstedet

Trinn 3: FireDL vil begynne å laste ned Fire MC APK, så vent til den er ferdig.

last ned eld tv-guru bygger på ildsted

Trinn 4: Når nedlastingen er fullført, klikker du alternativet "Installer"

Trinn 5: Når installert, velg “Åpne”

Trinn 6: I løpet av noen få sekunder vil du se noen instruksjoner på skjermen, bare klikk “Avvis”

Trinn 7: Nå kan du velge dine foretrukne innstillinger her og deretter trykke på "Fortsett"

Trinn 8: Åpne “Build Menu” og velg deretter Build du vil installere. Du vil få muligheten til å installere “main” og “Lite” build.

Trinn 9: Nå skal du se to alternativer “Fresh Install” og “Standard Install”. Hvis du vil beholde gamle tilleggsprogrammer og data, kan du gå til Standard Install, ellers er Fresh install godt å gå.

Trinn 10: Klikk "Ja" og deretter "Installer"

installer fire tv guru kodi bygge på brannstokk

Trinn 11: Klikk på "Force Close"

Trinn 12: Gå nå til FireStick-hjemmesiden og naviger til Innstillinger > applikasjoner > Behandle installerte applikasjoner. Her skal du se “FireMC” -appen. Bare åpne den.

åpen ild tv guru på brannstokk

Trinn 13: Det er alt. Nå har du Fire TV Guru bygget på din FireStick. Gi litt tid til byggingen kan forberede seg. Jeg har ikke noe imot å vente i ytterligere 15 minutter etter at jeg åpnet Fire TV Guru for aller første gang. Når du trenger å åpne Fire TV Guru på Fire TV Stick, kan du bare følge Trinn 12 ovenfor.

hvordan du installerer brann-tv-guru på kodi firestick

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Video Guide to Install Fire TV Guru on Kodi 17.6 (FireStick)

Hvis du ikke kan forstå trinn-for-trinn-guiden ovenfor, kan du se videoen nedenfor.

Hvordan installere Fire TV Guru Build på Kodi 17.6 Krypton (FireStick / PC)

Merk - denne guiden fungerer både for FireStick og PC (Windows / Mac).

Trinn 1: Start Kodi på din FireStick.

Steg 2: Klikk på "Innstillinger" øverst til venstre.

kodi-innstillinger

Trinn 3: Gå til “File Manager” under Innstillinger-menyen.

kodi filbehandler

Trinn 4: Dobbeltklikk på det siste alternativet "Legg til kilde"

legg til repokilde kodi

Trinn 5: Klikk “Ingen” i popup-boksen.

klikk ingen kodi

Trinn 6: Skriv nå kildeadressen som http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ og klikk OK. Mange brukere rapporterte at de ikke klarer å installere FTG Wizard. Årsaken er at de fortsatt prøver den gamle URL-adressen som er http://firetvguru.net/fire. Så hvis du er en av dem, bruk URLen ovenfor med fet skrift.

fire tv guru build nedlastingslenke

Trinn 7: Skriv "FTG" i navnefeltet, og klikk deretter OK.

brann-tv guru-veiviser

Trinn 8: Gå tilbake til hovedskjermbildet til Kodi-appen og klikk på "Tillegg" -menyen på venstre sidelinje. Se nå etter ikonet med eskeformet pakke (installasjonsprogram) øverst til venstre hjørne. Åpne den.

kodi pakke installasjonsprogram

Trinn 9: Åpne “Installer fra zip-fil” og klikk deretter “FTG” som vi nettopp la til i trinn 6 og 7.

ftg veiviserinstallasjon på firestick kodi krypton

Trinn 10: En ny dialogboks åpnes, klikk “plugin.program.firetv.zip”. Vent så litt slik at Fire TV Guru Wizard blir installert på Kodi. Det kan ta opptil 5 minutter. Du bør se varselet øverst til høyre når det er gjort.

installer fire tv guru wizard addon

Trinn 11: Nå skal du se en popup med informasjon om build. Bare klikk på "Avvis"

ftg veiviserinformasjon

Trinn 12: Nå vil du se en annen popup med flere alternativer. Du kan velge / avvelge etter dine preferanser. Klikk deretter på "Fortsett"

brann-tv guru veiviserinnstillinger

Trinn 13: En ny popup vises at du ikke har noen FTG-bygg installert med et alternativ for å gå til “Build Menu”. Trykk på det.

brann tv guru bygge meny

Trinn 14: Her kan du se alle tilgjengelige Fire TV Guru Krypton bygger. Bare velg bygningen du ønsker å installere. Du kan installere enten Full build eller Lite build.

velg fire tv guru main build eller lite build

Trinn 15: Velg nå "Fresh Install" hvis du ikke vil beholde dine gamle tillegg / data, ellers klikker du på "Standard Install". Jeg foretrekker Fresh install.

brann tv guru bygge fersk installere

Trinn 16: Fire TV Guru (FTG) Wizard vil nå laste ned Fire TV Guru Build for Kodi Krypton. Når den er lastet ned, vil den trekke ut filene og installere dem uten ytterligere handlinger fra din side. Endelig vil Kodi starte på nytt, og du vil se Fire TV Guru Build er installert på FireStick.

last ned fire tv guru build

Hvis du får en popup med alternativene "Last inn profil på nytt" og "Force Close", klikker du på "Force Close" og start Kodi-appen på nytt. Etter å ha åpnet Fire TV Guru build for aller første gang, gi den litt tid (15 minutter burde være nok) før du begynner å bruke den.

Fire TV Guru fungerer ikke

Noen brukere har rapportert at Fire TV Guru ikke jobber med Fire TV Stick. Jeg vil anbefale deg å slå av Fire Stick, koble fra strømkilden, slå av ruteren og slå på alle disse igjen etter 5 minutter. Nå skal Fire TV Guru build fungere fint.

Hvis Fire TV Guru i alle fall ikke fungerer etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, er det best å installere bygningen på nytt i stedet for å finne det eksakte problemet. Det vil spare mye tid.

Fire TV Guru: Ingen strømmer tilgjengelig

Hvis du ser No Streams tilgjengelig, er det gode sjanser for at Internett-leverandøren din blokkerer deg for å streame innhold med FTG. Du kan alltid få et VPN for å unngå slike problemer.

Fire TV GURU Build: Enjoy a New World of Entertainment!

På toppen av den massive listen over populære tilleggsprogrammer, kommer Fire TV GURU Kodi Build med et rent, vakkert grensesnitt. Menyen er organisert i kategorier som er videre inndelt i underkategorier. Følgende er hovedkategoriene i denne Kodi-konstruksjonen:

TV-programmer

Vi elsker alle TV-serier. I det minste har alle sett en episode av et gitt TV-show. Personlig så jeg på to sesonger av Gotham City TV Show i tre dager i løpet av en ukes langsom arbeidspause. Vel, opplevelsen var fantastisk. Med Fire TV GURU Kodi Build, vil du glede deg over å streame noen av de topprangerte TV-programmene. Grensesnittet til denne kategorien er designet på en ren, organisert måte for enkel navigering.

Filmer

På toppen av TV-programmene fra forskjellige sjangre bringer denne Kodi-builden en massiv liste over topprangerte filmer i din verden av digital underholdning. I tilfelle du elsker å se en film hver dag etter jobb, så fikk du dekket ryggen. Kategorien har et antall filtre som du kan bruke når du niche deg inn i ønsket filmtyper.

Direktesendt TV

Med Fire TV GURU Kodi Build garanterer jeg at du vil fjerne kabel-TV-en din. Få glede av gratis live TV-omslag fra USA og Storbritannia så vel som andre deler av verden! Det er også en kategori for "Live Streams", som blant annet inneholder nyhetsbulletiner!

Hennes sted

En seksjon som er spesialdesignet for jenter. Den har TV-serier, romantikk og populære show som enhver jente kan ønske seg.

Musikk og strømmer

Kos deg med å streame noen av de beste hitlistene fra USA og Storbritannia. Den har også et fint brukergrensesnitt med filtre som du kan bruke når du søker i ønskede artikler og sjangre.

Barnehjørner

Denne kategorien inneholder barnas innhold som tegneserier, tegneserier og animasjoner. Barna dine vil kunne glede seg over strømming fra et ubegrenset nav med barnas innhold.

sport

På sportssenteret vil alle sportsinteresserte glede seg over sportshøydepunkter og live-score. Du kan bla gjennom underkategoriene for de siste hendelsene i hele verden!

Andre bygg for FireStick

Hvis du vil prøve flere bygg på FireStick, sjekk ut lenkene nedenfor.

  • Hvordan installere No Limits Magic Build
  • Hvordan installere CellarDoor TV Kodi Build
  • Hvordan installere Titanium på Kodi

Fire TV GURU Build Verdict!

Mens Fire TV GURU Kodi Build er spesialdesignet for Amazons Fire Stick, er den fremdeles egnet for alle Kodi-strømmenheter. Forsikre deg alltid om at du har tillatt tredjeparts programvareinstallasjon å unngå feil under installasjonsprosessen. For detaljerte feil på Kodi, kan du sjekke loggen for mer informasjon.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me