Hvordan installere Incursion Kodi Addon på 17.6 Krypton

>

Incursion er et annet Kodi-addon som lar deg streame filmer, show og forskjellige andre kategorier av videoinnhold på din PC, smarttelefoner og Amazon Fire TV Stick. Innfall skryte av en solid samling av innhold inkludert en rekke nyeste filmer, prisbelønte show, nylige episoder, dokumentarer og mye mer. Dette tillegget er bygd på en annen utrolig populær addon kalt Covenant. Dette er grunnen til at du vil finne en rekke likheter mellom de to, inkludert grensesnittet og mappeoppsettet. Innholdssamlingen er også stort sett den samme. Imidlertid er Incursion Kodi Addon bygget ved å bruke de oppdaterte kodene, og forventes derfor å tilby visse ytelsesforbedringer i forhold til forgjengeren..

Innfall, som andre beste Kodi-tillegg, vert ikkje noko eigne innhald. Men den henter flere strømmer for en video fra de mest pålitelige kildene. Dette sørger for at det alltid er en fungerende lenke som du kan spille av videoen fra. Strømmer er tilgjengelige i både full 1080 HD og 720 HD. La oss nå lære hvordan du installerer Incursion Kodi addon på din PC / smarttelefon / FireStick.

OPPDATER: Incursion får ingen oppdateringer og er ikke verdt å installere. Det henter knapt noen strømmer, og derfor har vi sluttet å oppdatere denne guiden. Jeg foreslår at du sjekker listen over populære Kodi Addons som fungerer fint på datoen.

Hvordan installere Incursion Kodi Addon

Før du begynner å installere Incursion på Kodi 17.6, la meg vise deg hvordan du kan forberede Kodi-appen din for tredjeparts Addon-installasjoner.

 1. Klikk på Kodi-innstillinger øverst til venstre på skjermen
 2. Åpne Systeminnstillinger og klikk på "Tillegg" på venstre sidefeltmeny
 3. Slå på "Ukjente kilder"

Kodi-appen din er nå klar til å godta tredjeparts tillegg, for eksempel Incursion. Følg trinnene nedenfor for å installere Incursion Kodi addon på din Fire Stick, PC eller smarttelefon.

 • Gå til Kodi-innstillinger
 • Filbehandler > Legg til kilde

legg til repokilde kodi

 • Klikk på "ingen" og legg til URL for innfallsrepetisjon - http://addons4kodi.site
 • Skriv inn "Innfall" i kildenavnsfeltet. Du kan navngi det du vil, men det er best å holde det relevant.

innkjøringsdatabasens url

 • Gå til Kodi-hjemmesiden og åpne “Tilleggs-menyen” fra de venstre alternativene.
 • Åpne “Package Installer”

kodi pakke installasjonsprogram

 • Klikk på "Installer fra zip-fil" og følg denne banen - Inngang > Oppbevaringssted > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

hvordan installere inngangskode kodi addon

 • Vent til suksessvarselet øverst til høyre. Når repo er installert, fortsett til neste trinn.
 • Åpne "Install from Repository"
 • Klikk på "Innbruddslager" > “Video-tillegg” > incursion

installer inkursjon kodi addon

 • Klikk “Installer” for å laste ned og installere Incursion Kodi Addon på enheten din.

hvordan installere inngrep på kodi

 • Vent litt, så ser du varselet “Incursion Add-on installed” øverst til høyre på skjermen. Det er alt.
 • Gå til hjemmesiden til Kodi > Add-ons > Video-tillegg > Angrepet. Du kan utforske addon nå.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Hvorfor innfall ikke installeres på Kodi

Invursjon er tilgjengelig gjennom sitt eget 'Incursion' depot. Serveren som depotet ligger i er effektiv og fungerer bra for det meste. Noen sjeldne tilfeller går imidlertid serveren ned, noe som resulterer i installasjonsproblemer.

Hvis du ikke klarer å installere Incursion Kodi addon fra serveren, er det en god sjanse for at problemet kan være ved serverens slutt. Du vil enten få problemer med å legge kilden til Kodi, eller det er ikke sikkert at du ikke kan installere depotet. Servernedetid er alltid på radaren til utviklerne, og de er derfor rettet ganske raskt. Som bruker er det eneste alternativet at du venter på at serveren skal være i drift igjen.

Server er imidlertid ikke den eneste faktoren som forårsaker installasjonsproblemer. Problemet kan til og med være lokalt. Den første tingen å sørge for er selvfølgelig at enheten din er koblet til internett. Prøv å bruke en annen app som krever internett.

Når du har funnet internettforbindelse, vil jeg foreslå å starte Kodi på nytt, så vel som PC / FireStick / Smartphone. Etter omstart, følg installasjonstrinnene fra start.

Omstart kan heller virke som en forenklet løsning, men noen ganger løser det på mirakuløst vis vanskelige problemer som andre feilsøkingsmetoder ikke kan.

Hvorfor innfall Kodi Addon ikke fungerer

Serverne er ofte de skyldige når det gjelder problemer relatert til addons. Som jeg sa før, Incursion server bra og fungerer like bra som alle andre populære addons servere. Men det har problemer til tider. Som et resultat kan ikke brukerne hente strømmer, eller videoene spiller ikke.

Hvis du prøver å bruke Incursion Kodi addon ved planlagt servervedlikehold eller driftsstans, vil det ikke fungere. Når det er serverproblemer, er den eneste måten å vente og la serveren bli i drift igjen.

I tilfelle Incursion ikke fungerer i det hele tatt, kan det hende at serveren ikke er problemet. Det er sannsynlig at det er et lokalt problem, som forhindrer at Innbrudd spiller. Forsikre deg om at FireStick er koblet til internett.

Hvis Incursion Kodi addon sluttet å fungere etter en tids bruk, kan en eller flere av filene har gått dårlig eller ødelagt. I et slikt tilfelle er reinstallasjon vanligvis den eneste måten å fikse det. Fra Kodi-startskjermen navigerer du til tillegg > Video Add-ons og velg Incursion. Klikk på knappen "Avinstaller" nederst til høyre. Nå, fortsett og installer Incursion ved å følge metoden vi har delt med deg ovenfor.

Det er stor sjanse for at dette løser problemet og får Incursion til å fungere igjen.

Selvfølgelig gjenstår omstart som en av de primære feilsøkingsmetodene. Start Fire Stick / PC raskt og kjør Kodi igjen. Omstart oppdateres OS, systemfiler og apper og løser mange problemer.

Hvis ingenting av det ser ut til å fungere, kan det hende du må tilbakestille Kodi på FireStick / PC eller avinstallere og installere den på nytt. Å tilbakestille eller avinstallere Kodi vil utslette alle dataene og tilleggene dine. Så sikkerhetskopier Kodi-data før du tar disse handlingene.

Flere Kodi Addons å installere

Inngrep skal være tilstrekkelig for de fleste behov, men hvis du ønsker å få flere topp Kodi Addons, kan du sjekke ut lenkene nedenfor.

 • Hvordan installere Supremacy på Kodi
 • Hvordan installere Placenta på Kodi
 • Hvordan installere Uranus Kodi Addon
 • Hvordan installere Gaia Kodi Addon

Konklusjon

Incursion er en Kodi-addon som lar deg se favorittfilmene, showene og andre videoene dine på din FireStick. Invursion bruker Covenant-rammeverket, og det ser derfor ut som dette populære tillegget. Selvfølgelig har Incursion de oppdaterte kodene, og dermed gir den også forbedret ytelse. Med en solid innholdskatalog og muligheten til å hente flere strømmer, kan Incursion være et av dine primære underholdningstillegg på Kodi. Det er enkelt å installere og sette opp og enda enklere å bruke. Du kan komme i gang med bare noen få klikk.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me