Hvordan installere IRON MAN på Kodi 17.6 Krypton

>

I denne trinn-for-trinn-guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer Iron Man Addon på Kodi 17.6 Krypton for FireStick og PC. Guiden fungerer også på andre enheter, siden Kodi-grensesnittet er det samme for alle enheter.

I denne epoken med smarte dingser utvikler Smart TV-apparater seg som en av de mest lovende enhetene. Du kan ikke ringe en TV, en idiotboks lenger. Hver dag blir flere og flere funksjoner lagt til for å gjøre det smartere. Og den siste utviklingen for smart-TV-en din har kommet i form av Amazon Fire Stick.

Hvis du eier en Smart TV, er det trygt å anta at du må være kjent med Amazon Fire Stick. Noe som har gitt en helt ny dimensjon til hjemmeunderholdning. Med dette kan du få tilgang til nesten alt innholdet som er tilgjengelig online i HD- eller FHD-oppløsning. Amazon Fire TV huser mange apper for å få tilgang til dette online innholdet, hvorav det mest populære (uten tvil) Kodi. Siden lanseringen, nedover det har det vært den mest omtalte applikasjonen og tjener fortsatt fantastiske anmeldelser. Men det er en liten fangst.

Kodi er en avhengig applikasjon. Det fungerer ikke på egenhånd, og du trenger add-ons hvis du vil se filmer, trailere, TV-serier, sanger osv..

Siden Kodi kom, introduseres nye tillegg med stadig raskere hastighet. Og i dag skal vi snakke om IRON MAN-tillegget, et av de nyeste tilskuddene til den beste familien Kodi-addons. Den er tilgjengelig fra Zero Tolerance (ZT) team som også støtter The Dogs Bollocks Kodi Addon.

Men før du graver i detaljene om hvordan du installerer Iron Man på Kodi 17.6, la oss først ta en kort titt på hva dette tillegget kan gjøre.

JERNMAN Kodi Addon passer best for filmelskere. Bortsett fra å ha filmer av forskjellige sjangre som Action, Comedy, Horror, Kids og Family, får du også et alternativ å se filmer fra IMDB topp 250-listen. (Folk som så lenge ønsket å komme videre med listen, nå er det tid.)

Tiltalende som det høres ut, når det gjelder filmer, vil dette tillegget få deg dekket for omtrent hva som helst. La oss se på trinnvis installasjonsprosess nå.

Hvordan installere IRON MAN Addon på Kodi 17.6

Bare en rask påminnelse, må du tillate installasjon fra ukjente kilder før du installerer tredjeparts tillegg på Kodi. Det ville være bedre at du sjekker det en gang før du fortsetter videre. Du vil finne et alternativ for å tillate installasjon fra ukjente kilder under innstillinger->Systeminnstillinger->Add-ons.

tillat ukjente kilder kodi

Hvis du gjør dette for første gang, må du godkjenne det ved å trykke på Ja-knappen i Advarsel-vinduet. Nå, etter at du er ferdig med dette, kan du gå til Iron Man Addon-installasjon.

#1. Klikk på Innstillinger-ikonet på startskjermen til Kodi (venstre rute) og klikk på det.

kodi-innstillinger

# 2. Se etter File Manager-ikonet - det aller siste i Innstillinger-panelet.

kodi filbehandler

# 3. Klikk på "Legg til kilde"

legg til repokilde kodi

# 4. Dialogboksen Legg til filkilde vises øyeblikkelig med “Ingen” på skjermen. Klikk på den.

klikk ingen kodi

# 5. Et nytt vindu vil vises på skjermen som ber deg om å gå inn i banen eller bla gjennom kildefilen. Skriv inn URLen i URL-feltet: http://repozip.zerotolerance.gq/ og klikk på OK.

# 6. Igjen, vil du bli ført tilbake til dialogboksen Legg til kilde, med nettadressen du har lagt inn, som erstatter Ingen. Etter det må du legge inn navnet på mediekilden, så klikk på tekstfeltet under den og skriv inn Null T i tekstfeltet og klikk på OK. Kontroller en gang at du har fylt alle detaljene riktig, og trykk deretter OK igjen.

hvordan du installerer iron man på kodi

# 7. Gå tilbake til Kodi-startskjermen. Velg tilleggsvalg fra panelet til venstre. Under tilleggsvinduet klikker du på Package Installer (den åpne boksen) -ikonet.

kodi pakke installasjonsprogram

# 8. Fra neste skjermbilde velger du Installer fra zip-filalternativ for å fortsette.

installer fra zip-fil kodi

# 9. Det vises en liste over mapper, som du må finne fra Null T mappen og åpne den.

# 10. Når du har åpnet Zero T-mappen, klikker du på repository.zt-5.0.zip og vent på meldingen om suksess.

installer Iron Man kodi fra nulltoleranselager

# 11. En gang Nulltoleranselager installert meldingen blir bedt om på skjermen, åpne "Install from Repository."

kodi installere fra depot

# 12. Et nytt vindu vil vises på skjermen med en liste over installerte lagringsplasser på Kodi-appen din. Du må finne Zero Tolerance Repository og åpne den.

nulltoleranselager

#1. 3. Åpne videotillegg > JERN MANN

iron man kodi addon

# 14. Installasjonsvinduet vises øyeblikkelig. Klikk på Installer-knappen nederst til høyre.

hvordan du installerer Iron Man Addon på kodi

# 15. Nå vil du se at IRON MAN-tillegget begynner å laste ned. Når nedlastingsprosessen er fullført, IRON MAN Tillegg Installert meldingen dukker opp øverst til høyre på skjermen. Dette vil sikre at installasjonen er fullført og at du nå kan begynne å bruke IRON MAN Kodi Addon.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Slik bruker du IRON MAN Kodi-tillegget

  1. Gå til Kodi-startskjermen > Video-tillegg.
  2. Naviger til IRON MAN Addon.
  3. Hvis du klikker på dette, kommer du til neste vindu med alternativet Åpne. Klikk på den.
  4. Det vil starte IRON MAN-tillegget, og du vil finne forskjellige alternativer for SuperHero-filmer, IMDB topp 250 filmer, Filmer etter år osv. På høyre panel.
  5. Velg den du vil se på. Lene seg tilbake. Ta en pakke popcorn. Nyt.

Merk: Forsikre deg om at du ikke krenker opphavsretten. Disse tilleggsprogrammene skal brukes til å se innhold tilgjengelig på det offentlige domene. Hvis du blir fanget og ser på opphavsrettsbeskyttet innhold, kan du komme i juridiske problemer.

Iron Man installerer ikke på Kodi

Noen ganger kan det hende at IRON MAN Kodi Addon ikke klarer å installere på enheten din. Det er ingen grunn til bekymring, da det kan løses fullstendig.

  • Før du begynner å installere på nytt, er det bare å se på nettverket. Noen ganger kan et svakt eller ustabilt nettverk føre til nedlasting av ufullstendige installasjonsfiler.
  • En annen metode er å sjekke om du har oppgitt riktig Repo URL eller ikke. Hvis du finner noen feil der, må du rette den umiddelbart i banen og installere tillegget på nytt ved å følge trinnene ovenfor.
  • Hvis du ikke kan oppdage slike feil, kan du prøve å rydde opp midlertidige filer og hurtigbuffer. Dette vil gjøre appen frisk som den var da den ble installert.
  • Noen ganger kan build fail også føre til installasjonsfeil. Dette kan skyldes manglende eller ufullstendig nedlastede filer. Hvis feilen fortsetter å gjenta seg, installerer du en ny kopi av Addon.

Jeg håper at guiden som er nevnt over, fungerer for deg. Hvis du ikke klarer å installere Iron Man Kodi Addon, kan du kommentere nedenfor, så hjelper jeg deg.

I slekt:

Hvordan Jailbreak Fire Stick
Hvordan hvile Kodi på FireStick
Slik installerer du Exodus på Kodi
Hvordan installere Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me