Hvordan installere Medusa Kodi Addon

>

I denne opplæringen vil jeg vise deg hvordan du installerer Medusa addon på Kodi. Du kan bruke instruksjonene for å installere tillegget på alle Kodi-støttede plattformer. Dette inkluderer Amazon FireStick, iOS & Android-mobile enheter, Android TV-bokser, Mac, Window & Linux-datamaskiner og mer.

Medusa Kodi addon gir deg et stort bibliotek med filmer og TV-serier. Ikke bare vil du finne de siste fliks og episoder her, men du kan også utforske en massiv samling av filmer fra fortiden. Medusa ser ut som en gaffel av en gang veldig populær og nå ikke-funksjonell addon Poseidon. Den låner enkelheten og brukervennligheten fra forgjengeren. Imidlertid tilbyr det også flere forbedringer.

Sannsynligvis er det første du vil legge merke til den raske navigasjonen. Du kan raskt bla gjennom kategorier og håpe fra et alternativ til et annet. Medusa henter også bekkene raskt og spiller den valgte lenken nesten umiddelbart. Det tok meg ingen tid å finne ut at det må være en del av vår beste Kodi Addons-liste. Foreløpig ser addon bra ut, og jeg håper den fortsetter på samme måte lenge.

: Dette tillegget fungerer ikke lenger ettersom Ukodi-depotet er nede. Prøv en av de andre tilleggene fra listen over beste Kodi-tillegg 

Slik installerer du Medusa Addon på Kodi

Det første du vil gjøre er å forberede Kodi til å installere tredjeparts addons som Medusa. Den interne sikkerhetsinnstillingen til Kodi forhindrer installasjon av slike tillegg.

Aktiver ukjente kilder på Kodi

Følg trinnene nedenfor:

# 1 Åpne Kodi-appen og gå til innstillinger (for dette, klikk på tannhjulikonet på startskjermen)

hvordan du installerer medusa kodi addon

# 2 Nå vil du klikke System (Kodi 18) eller Systeminnstillinger (Kodi 17.6)

medusa kodi addon

# 3 I følgende vindu, klikk på Add-ons i menyen til venstre

kodi medusa addon

# 4 Naviger nå til høyre og hvis Ukjente kilder er slått AV, klikk på den og slå den på

installer medusa addon på kodi

# 5 Denne advarselen sier at installasjon av tredjeparts tillegg kan være risikabelt. Imidlertid har jeg personlig testet og brukt Medusa addon. Så kan du være trygg på at det er trygt.

Klikk Ja

medusa kodi addon

La oss komme i gang med selve installasjonsprosessen.

Medusa Kodi Addon: Installasjonsinstruksjoner

Installasjonsprosessen kan være litt lang. Men det er ikke vanskelig på noen måte. Det eneste du trenger å sørge for er at du følger hvert trinn nøye og i samme rekkefølge som det er lagt opp. Her er trinnene:

# 1 Åpne innstillinger igjen fra startskjermen til Kodi

medusa addon

# 2 Velg Filbehandler neste

kodi medusa addon

# 3 Klikk Add-kilde (på hver side av skjermen)

trinn for å installere medusa addon på kodi

# 4 Klikk der du ser

medusa kodi addon

# 5 Skriv denne URL / banen i det tomme området du ser øverst i neste vindu: https://uk1.site/Repo

Kontroller URLen på nytt, og hvis den er riktig, klikker du på OK

medusa kodi addon

# 6 Du kommer nå tilbake til dette vinduet. Marker det tomme rommet som er tittelen Skriv inn et navn for denne mediekilden. I dette tomme området skriver du inn navnet på kilden du vil identifisere den med. Det er opp til deg hva du skriver.

Jeg navngir det uk1

Klikk OK når du er klar

kodi medusa

# 7 Hvis du bruker Kodi 18 Leia, trykker du på tilbake-knappen en gang for å gå tilbake til Innstillinger. Klikk Add-ons og hopp til trinn 10.

Hvis du bruker Kodi Krypton 17.6, følg neste trinn

installer medusa addon på kodi

# 8 Gå tilbake til Kodi-startskjermen. Klikk Add-ons på venstre menylinje

medusa kodi

# 9 Åpne det boksliknende ikonet øverst til venstre. Det kalles Pakkeinstallatør

installer medusa addon

# 10 Klikk Installer fra zip-fil

medusa kodi addon

# 11 Klikk uk1 (eller klikk på et annet kildenavn du valgte i trinn 6 tidligere)

hvordan du installerer medusa addon på kodi

# 12 Gå videre og klikk på zip-filen repository.uk1-x.x.x.zip

Merk: Versjonsnummeret til denne zip-filen er erstattet med x.x.x her. Hvis filen er oppdatert, kan den endre seg fra det du ser på bildet

medusa kodi addon

# 13 Vent til du ser uk1 Tillegg installert melding øverst til høyre i vinduet

hvordan få kodi medusa addon

# 14 Nå åpner du alternativet Installer fra depot på samme skjerm

kodi medusa addon

# 15 Åpen uk1 oppbevaringssted

medusa addon på kodi

# 16 Klikk Video-tillegg neste

medusa kodi addon

# 17 Klikk Medusa

kodi medusa addon

# 18 Klikk Installere knappen nede til høyre

hvordan du installerer medusa addon på kodi

# 19 Hvis du bruker Kodi 18 Leia, vil du også se denne ledeteksten med listen over tilleggsprogrammer som blir installert med Medusa. Klikk OK

Merk: Hvis du bruker Kodi Krypton, ser du ikke denne popupen

medusa addon

# 20 Vent på Medusa tilleggsprogrammer installert melding. Det skal ikke ta mer enn ett minutt

kodi medusa

Flott! Medusa Kodi addon er nå installert på enheten din. Gå videre og nyt det.

En rask oversikt over Medusa Kodi Addon

La oss først se hvordan du får tilgang til Medusa. Det er faktisk veldig enkelt. Fra startskjermen til Kodi, gå til tillegg > Video-tillegg og klikk på Medusa. Hvis du ikke har mange tilleggsprogrammer installert, kan du til og med få øye på addon på selve startskjermen.

hvordan få medusa addon på kodi

Medusa er et on-demand addon som tilbyr regelmessige strømningsvalg - Filmer & TV-programmer. Som det fremgår av bildet over følger det standarddesignet med vanlige alternativer. Bare klikk på Filmer eller TV-serier kategori og se etter hva du vil se.

kodi medusa addon

Som de fleste tillegg, vil du oppdage at disse hovedkategoriene er videre inndelt i underkategorier. Når du for eksempel åpner filmer fra hovedskjermen, vil du finne underkategorier som sjangre, år, skuespiller, etc. Disse underkategoriene har vanligvis flere underkategorier innen.

Medusa Kodi addon har en spesiell kategori Critters Corner på hovedskjermen med noen spesielle strømningsvalg. Den har flere 100 beste kategorier som 100 beste tidspunkter, 100 beste action, 100 beste eventyr, 100 beste biografi og mange flere. Denne delen gir deg tilgang til filmer fra fortiden. Jeg fant filmtitler helt tilbake til 1950-tallet. Dette er noe du ikke får se veldig ofte med mainstream on-demand addons.

medusa addon guide

Dette tillegget henter vanligvis kvalitetslenker og lar deg streame i opptil 1080p oppløsning. Det lar deg også logge på med Real-Debrid-kontoen som gir deg strømmer av høyere kvalitet og bufferfri avspilling.

Kjennelse

Medusa er en av de bedre Kodi-addonene jeg har brukt i det siste. Det ser ut som et vanlig tillegg med vanlige kategorier. Det viktigste er imidlertid at det tar vare på alle grunnleggende veldig effektivt. Den har et stort bibliotek med filmer & TV-programmer. Den bruker flere skrapere for å skaffe dusinvis av koblinger fra forskjellige kilder. Det er en rask addon. Navigasjonen er rask og smidig og avspillingen er nesten øyeblikkelig. Hvis du vil se filmer og show, er Medusa Kodi addon det du må prøve.

I slekt:

Hvordan bruke Kodi
Hvordan installere Exodus Redux
Hvordan installere Seren Addon
Hvordan installere Rising Tides

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me