Hvordan installere og bruke Real-Debrid på Kodi / Firestick

>I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du konfigurerer og bruker Real-Debrid på Kodi 18.5 Leia og Kodi 17.6 Krypton og FireStick-apper. Når du legger Real Debrid til Kodi- eller FireStick-appene, får du mange nye strømmer for en bestemt film eller TV-program. Det er sannsynligvis den mest populære multihosteren som støttes på Kodi-plattformen, og er kompatibel med nesten alle de regelmessig brukte tilleggene. Real Debrid på Kodi og FireStick tilbyr deg også rikelig med full HD-strømkilder du ikke finner andre steder. Det kan bare transformere din Kodi-opplevelse fullstendig. Real-Debrid i seg selv er ikke et tillegg, men et verktøy for å lette ubegrensede nedlastinger gjennom tilleggene du allerede bruker. Les den komplette guiden for å glede deg over buffertfri HD-streaming på Kodi.

Kodi er kjent for å tilby kvalitetsinnhold gjennom hundrevis av vertshus fra hele verden. Alt du trenger å gjøre er å installere Kodi og konfigurere noen av de beste kodi-tilleggene. Disse tilleggene fungerer som aggregatorer og gir deg tilgang til flere streamingkoblinger for etterspurte videoer. Kodi-plattformen støtter en hel bredde av aggregattillegg. Det er timer og timer med underholdning gratis tilgjengelig på Kodi.

Det er flott! Men det er et lite problem. Du har kanskje lagt merke til at de fleste tilgjengelige strømmer for din favorittfilm eller TV-serie er i lav oppløsning. Du vil finne mange verter som tilbyr 720p eller lavere kvalitet. Å finne 1080p full HD-streaming er imidlertid vanskelig. Selv når det er full HD-strømmer, fungerer de ikke for det meste. Med våre maskinvare- og skjermteknologier fremover, internettforbindelsene våre blir raskere og verden allerede øker til 4K-oppløsning, vil mange av oss ikke nøye oss med noe mindre enn minst 1080 full HD-oppløsning. Det er her Real Debrid kommer inn i bildet.

Det samme gjelder også FireStick-appene. Selv om du kan se på innhold ved hjelp av gratis streamingkoblinger, er det ikke alltid at de er pålitelige. Når du parer de støttede appene med Real Debrid, forbedres imidlertid visningsopplevelsen din dramatisk.

Hva er Real-Debrid

ekte debrid

Real Debrid er en multihoster som tilbyr sine abonnenter tilgang til premium streaming-kilder som ingen andre brukere kan få tak i. Selskapet markedsfører seg selv som ‘Ubegrenset nedlasting’ som lar deg optimalisere nedlastingshastigheten til det fulle potensialet for Internett-tilkoblingen din og gir deg tilgang til premium-vertene. Når Real-Debrid er aktivert, vil du ha mange nye (og aldri sett før) strømningskilder lagt til listen din.

Merk at Real Debrid IKKE er et tillegg; det er ganske enkelt en multihoster som legger til flere kilder til din eksisterende liste. For at det skal fungere, må du allerede ha minst ett av de støttende tilleggene. Heldigvis støttes Real Debrid av en rekke beste Kodi-tillegg, som Exodus Redux, Neptune Rising og flere FireStick-apper, inkludert Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK, og mer.

Hvis du er ute etter flere nye og fungerende kilder for full HD-streaming, nedlastning i høy hastighet og fikse problemer med Kodi-buffring, er Real-Debrid det du vil vurdere. Denne tjenesten fungerer med forskjellige medieplattformer. I denne guiden lærer vi hvordan du bruker Real Debrid på Kodi. Følg med!

Hvordan sette opp ekte Debrid-konto online

Vi må først registrere oss på Real Debrid-tjenester på nettet og opprette en konto. Du trenger denne kontoen for å aktivere Real Debrid på Kodi (vi vil snakke mer om det senere). La oss først lære hvordan du melder deg på Real Debrid.

Før du registrerer deg med Real-Debrid, Jeg vil gjerne fortelle deg noe som de fleste ikke er klar over. Det er en misforståelse blant brukerne at når de bruker Real-Debrid, er streamingaktivitetene deres private ettersom alt kommer gjennom Real-Debrid-servere. Hvis du imidlertid går gjennom Real-Debrids personvernregler, står det tydelig at den logger brukerens data som IP-adresse, geografisk plassering og nedlastingsaktiviteter. Videre heter det at den kan avsløre brukernes data av juridiske årsaker. Nedenfor er skjermdumpen av Real-Debrids personvernregler hentet fra nettstedet.

ekte debrid personvernregler

Hvis du vil holde streamingaktiviteten din anonym og unngå at dine personlige detaljer kommer i hendene på juridiske myndigheter, er den eneste og beste måten - bruk en Kodi VPN.

Jeg bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den sikreste og raskeste VPN-en for Kodi.

Nå som du er klar over risikoen, la meg vise deg hvordan du kan få Real-Debrid-konto for Kodi.

#1. Besøk https://real-debrid.com og klikk på "Registrer deg" -knappen øverst til høyre (også nederst til høyre)

# 2. Påmeldingsskjemaet vises. Skriv inn personopplysningene som angitt, og klikk på 'Registrer deg gratis' -knappen

ekte debrid konto

# 3. Du vil nå motta en e-post på e-postadressen du oppga ovenfor som ber deg om å validere kontoen din. Klikk på lenken for å validere og aktivere Real-Debrid-kontoen

# 4. Gå tilbake til https://real-debrid.com og klikk på 'Logg inn' -knappen øverst til høyre på siden. Logg inn med legitimasjonsbeskrivelsen du opprettet ved registrering.

ekte debrid gratis konto

Du har opprettet Real Debrid-kontoen. Du kan nå legge til Real Debrid til Kodi og begynne å bruke tjenestene. Du kan bruke tjenestene gratis. Husk imidlertid at du får tilgang til begrensede funksjoner med den gratis kontoen.

Med den gratis kontoen kan du bruke Real-Debrid bare mellom 06:00 og 12:00 Midt-europeisk tid (05:00 til 11:00 GMT).

I løpet av fritt bruksvinduet (du kan kalle det Happy Hours) er en stor prosentandel av premiumhotellene offline.

Hvis du vil glede deg over en fullverdig Real Debrid-tjeneste, kan du kjøpe en av de tilgjengelige premiumplanene. Mer om premiummedlemskapet nedenfor.

Ekte Debrid Premium-medlemskapsfunksjoner & Priser

Utviklerne av Real-Debrid hevder noen av følgende tilleggsfunksjoner og fordeler med premiumkonto:

 1. Opptil 300 Mbps høyhastighets nedlasting og streaming
 2. Flere nedlastinger og streaming samtidig
 3. Ubegrenset trafikk
 4. HTML 5-streaming uten plugins
 5. Annonsefri opplevelse og null ventetid
 6. Mange nye strømmer i full HD, HD og SD kvalitet

Real Debrid tilbyr 4-lags priser med varierende abonnementsvarighet og troskap. Prisene er i euro. Jeg har gitt et grovt estimat i USD per gjeldende valutakurs. Her er listen over planene:

 1. 15 dager: 3 euro ($ 3,70) og 150 troverdighetspoeng
 2. 30 dager: 4 Eur ($ 4.93) og 200 troverdighetspoeng
 3. 90 dager: 9 euro ($ 11,09) og 450 troverdighetspoeng
 4. 180 dager: 16 euro ($ 19,71) og 800 troverdighetspoeng

I henhold til nettstedet Real-Debrid, er 90 dagers plan den mest populære.

Troskapspoeng gir ekstra varighet tilgang til tjenestene. Hvis du har samlet 1.000 troskapspoeng, vil du få 30 dager gratis tilgang til premium-tjenester.

ekte debridpris for kodi

Du kan gjøre betalingen ved å bruke alle de største kreditt- og debetkortene. Du kan også bruke Bitcoin og Amazon Pay. Bildet nedenfor viser alle tilgjengelige betalingsmåter.

Nå som du har registrert deg for tjenestene (enten gratis eller premium), la oss nå lære hvordan du bruker Real Debrid sammen med Kodi.

Hvordan sette opp ekte debrid på Kodi (18 & 17.6)

Det er ganske enkelt å sette opp Real-Debrid på Kodi. Men hvert trinn må følges på riktig måte. Så les nøye gjennom denne guiden.

Merk: Følgende metode er for Kodi 17.6 som kjører på Windows 10. Jeg har påpekt forskjellene fra Kodi 18 når det er nødvendig. Kodi-grensesnittet er stort sett det samme på alle enhetene inkludert Amazon Fire TV Stick, og derfor vil denne metoden fungere på alle enhetene. Hvis du er en ny Fire Stick-bruker, kan du jailbreak FireStick og installere Kodi på den.

Kodi-utviklerne har offisielt gitt ut Kodi 18.5 Leia. Du kan fortsette å bruke Kodi Krypton 17.6. Imidlertid, hvis du ønsker å oppgradere til Kodi 18, sjekk ut hvordan du oppdaterer Kodi og få den nyeste versjonen av Leia.

La oss komme i gang!

#1. Kjør Kodi på enheten din og åpne Innstillinger (tannhjulikon øverst til venstre som på bildet nedenfor)

kodi hjem

# 2. Velg nå 'Systeminnstillinger' (eller bare 'System' i Kodi 18)

kodi systeminnstillinger

# 3. Nederst til venstre, ved siden av Cog-ikonet, hvis det står ‘Grunnleggende’ (eller noe annet enn ‘Avansert’), fortsett å klikke til du ser ‘Avansert’ (se de to bildene nedenfor)

ekte debrid kodi

kodi avanserte systeminnstillinger

# 4. Velg nå Tillegg på venstre sidefelt (trykk på berøringsenheter eller hold musen over på en datamaskin)

# 5. Velg ‘Administrer avhengigheter’ til høyre

kodi administrere avhengigheter

# 6. Bla ned helt ned til bunnen og velg ‘URLResolver

Viktig!! Noen tillegg, som Exodus Redux, bruker ResolveURL avhengighet i stedet for URLResolver.  Du kan enten finne en eller begge deler.

Hvis du ser begge deler, når du har fulgt trinn 6 til 17 for URLResolver, gjenta dem for ResolveURL.

Merk: Hvis du ikke ser URL Resolver, må du installere Covenant Kodi Addon før du utfører dette trinnet. For ResolveURL kan du installere Exodus Redux addon.

skikkelig debrid på kodi

# 7. Velg ‘Konfigurer’ på neste skjermbilde

konfigurere kodi url resolver

# 8. Velg ‘Universal Resolvers’ på skjermen som dukker opp

kodi universal resolvers

# 9. Bla nedover til du ser delen "Real-Debrid". I denne delen klikker du "Prioritet"

kodi url resolver ekte debride innstillinger

# 10. Bruk musen, tastaturet eller berøringen for å angi verdien 90 (nøyaktig) og velg ‘Utført’

ekte debrid kodi url resolver innstillinger

# 11. Nå trykker du på 'OK' -knappen til høyre (dette trinnet er viktig, ellers vil prioriteringsverdien tilbakestilles til 100)

lagre ekte debride kodi-innstillinger

# 12. Klikk på "Konfigurer" igjen (se # 7 ovenfor)

konfigurere kodi url resolver

#1. 3. Velg ‘Universal Resolvers’ igjen og bla ned til ‘Real-Debrid’ -delen en gang til. Velg ‘(Re) Authorize My Account’

Merk - Før du velger ‘(Re) Authorize My Account’, er det best å gå til https://real-debrid.com/device og logge på først hvis du ikke har gjort det allerede. Det vil spare deg for tid i neste trinn, da det kreves for å utføre raskt.

kodi ekte debrid

# 14. Du vil nå se en kode på skjermen (se bildet nedenfor) som du trenger å oppgi på https://real-debrid.com/device

Dette er hva du trenger å vite:

 • Koden forblir gyldig / aktiv bare i 2 minutter (120 sekunder)
 • Koden kan ikke kopieres og limes inn. Du må angi det manuelt
 • Du må være logget inn på Real-Debrid-kontoen (den du opprettet mens du registrerte deg for tjenesten) på nettstedet for å autorisere tjenestene på Kodi
 • Denne koden er IKKE store og små bokstaver

sette opp ekte debrid på kodi

# 15. Slik vil autorisasjonssiden på https://real-debrid.com/device se ut. Klikk "Fortsett" for å fortsette

kodi ekte debridoppsett

# 16. Hvis riktig kode er skrevet inn og innen 120 sekunder, er det dette du vil se på hjemmesiden

hvordan du bruker ekte debrid på kodi

# 17. Og dette er hva du vil se på Kodi (øverst til høyre) - Et varsel som sier ‘Real-Debrid Resolver Authorised’)

kodi ekte debrid autorisasjon

Slik legger du Real Debrid til Kodi 18 Leia eller 17,6 Krypton. Nå som det er gjort, la meg vise deg hvordan du bruker Real-Debrid sammen med Kodi. Hvis du har problemer med å følge et trinn, kan du gjerne kommentere nedenfor.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Hvordan bruke Real-Debrid på Kodi

Vel, med de fleste tillegg trenger du faktisk ikke gjøre noe spesielt eller mer for å bruke Kodi Real Debrid når du har registrert deg for tjenestene og autorisert det i Kodi-applikasjonen. Det er forretning som vanlig. Bare åpne filmen eller TV-serien du vil se, så ser du en rekke nye strømmer lagt til. Real-Debrid jobber med et flertall av innholdet og gir tillegg, inkludert de populære som Covenant, Exodus og mange flere.

I de to bildene nedenfor kan du se forskjellen i antall strømmer før og etter å ha lagt Real Debrid til Kodi. Vi kan tydelig se at det er mange flere strømmer med Real Debrid (strømkilden fra Real Debrid har ‘RD’ i seg)

Før Real-Debrid på Kodi:

kodi ekte debrid

Etter Real-Debrid på Kodi:

ekte debrid kodi

Hva hvis Real-Debrid ikke er automatisk aktivert

I de fleste tillegg er Real Debrid automatisk aktivert, og ingen ytterligere endringer i innstillingene er nødvendige. Exodus og Covenant er slike eksempler der du ganske enkelt får tilgang til innholdet med Real Debrid-strømmer som allerede er befolket.

Hvis du ikke ser RD-strømmer oppført med et bestemt tillegg, må du aktivere det. Det er akkurat tilfellet med Neptune Rising-tillegget. Hvis du bruker Neptune Rising (eller et annet tillegg med RD som standard deaktivert), er dette hva du trenger å gjøre:

#1. Fra Kodi-startskjermen går du til tillegg > Video-tillegg og åpne Neptune Rising.

# 2. Velg ‘Verktøy’ fra listen

neptune stigende verktøy

# 3. Åpne INNSTILLINGER: Leverandører

neptun stigende ekte debrid

# 4. Velg ‘Providers’ på venstre sidefelt. Slå nå på "Enable Debrid Providers" ved å flytte vipperen til høyre. Klikk "OK" (ikke glem å gjøre det).

bruk ekte debrid med neptunrisiko kodi addon

Gå nå videre og få tilgang til filmen eller TV-showet du vil se. Du vil se de nye bekker fra RD.

Hvordan bruke Real Debrid med FireStick-apper

Jeg antar at du allerede har registrert deg på Real Debrid premium-kontoen. Hvis ikke, se dette avsnittet i denne håndboken.

Real Debrid er kompatibel med flere tredjeparts FireStick-apper. Det er relativt enklere å sette opp Real Debrid i en app å sette den opp på Kodi.

For demonstrasjonsformål vil vi koble Real Debrid med Cinema HD V2-appen. Trinnene fungerer imidlertid mer eller mindre på samme måte med de andre kompatible appene.

Slik gjør du det:

1: Åpne appen du vil koble Real Debrid med

Du vil ofte finne Real Debrid-alternativet i appinnstillingene. Og du kan finne innstillingene i hovedmenyen.

Følgende er skjermdumpen til Cinema HD hvor vi skal klikke på menyalternativet i øverste venstre hjørne

skikkelig debrid på ildsted

2: Vi klikker nå innstillinger i rullegardinmenyen

hvordan du bruker ekte debrid med firestick-apper

3: Det kan hende du må bla litt ned for å finne alternativet Real Debrid

Klikk på den når du finner den

Klikk ekte debrid på firestick-appen

4: Nå skal du se et vindu med kode

hvordan sette opp ekte debrid på ildsted

5: Åpne lenken real-debrid.com/device i en mobil- eller datamaskinleser

Skriv inn koden som vises på TV-en

Du må kanskje logge deg på Real Debrid-kontoen din hvis du ikke allerede er det

6: Gå tilbake til appen på FireStick hvor du vil se at Real Debrid er autorisert

ekte debrid eldstikk autorisert

7: Gå videre og begynn å strømme. Du vil finne forskjellige nye lenker med “RD” som er identifisert som Real Debrid-lenker

Pakk inn

Så det handler ganske mye om Real-Debrid Kodi som er satt opp. Du kan nå begynne å utforske de nye strømningene for å se favorittfilmene og -programmene i full HD-kvalitet. Jeg har brukt Real-Debrid en stund, og for det meste synes jeg det er verdt pengene jeg brukte. I bare noen sjeldne tilfeller har jeg fått problemer der jeg ikke kunne få noen strømmer til å fungere. Men da kunne jeg alltid hoppe til en annen kilde. Tross alt legger RD en hel haug nye strømmer til tilleggene mine. Jeg håper du fant denne artikkelen nyttig. Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du gjerne gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi er mer enn glade for å erkjenne. Glad streaming!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me